Gwyneth Paltrow åpner opp om å bli eldre

Andrine Davidsen

  • Publisert: 26.07-2019
  • Oppdatert: 26.07-2019
Neilson BarnardAFP

Karrierekvinnen og skuespilleren Gwyneth Paltrow (46) snakker om aldring og endring av utseende.

Skuespilleren Gwyneth Paltrow (46) er ikke redd for å bli eldre, skriver People. I sin nyeste episode av podcasten The Beauty Closet, snakker grunnleggeren av helse- og livsstilsmerket Goop om hvordan både utseendet endres og kroppen føles, og hvordan det er å bli eldre mens man er i rampelyset.

Paltrow innrømte i podcasten at hun ikke alltid har vært selvsikker på utseendet, men at hun med alderen har lært å tilpasse seg endringer og omfavne seg selv.

Les også: Märtha Louise om Gwyneth Paltrow: – En gave å møte henne

– For meg handler det mer om en indre følelse. Jeg føler meg mer og mer som meg selv, og dømmer meg selv mindre. Verdiene mine blir mer tydelige, og jeg er mye mer sikker, som var vanskeligere som ung kvinne, sier 46-åringen.

Paltrow synes også at aldringsprosessen rent utseendemessig er en «vakker ting, fordi ens indre skjønnet skinner mer med tiden», og snakker også om dette i podcastepisoden.

– Man føler seg så bra, og at man vet hvem man er, og forhåpentligvis verdsetter man forholdene man har med andre, jobben og sitt eget bidrag til verden, sier hun.

– Men så oppdager du at «wow, jeg har kråkeføtter», tuller hun mens hun ler.

Les flere saker fra Nettliv her!

SE VIDEO: Gwyneth Paltrow får kjeft av datteren: – Ikke legg ut bilder uten min tillatelse

DEL

FØLG OSS