Olivia Newton-John solgte gården etter 40 år

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 02.08-2019
  • Oppdatert: 02.08-2019

«Greace»-stjernens herregård solgt for 30 millioner kroner. Se luksusen rom for rom!

Etter megasuksessen med «Grease» i 1978 gjorde Olivia Newton-John (70) drøm til virkelighet da hun slo til på en herregård på 550 mål i den australske villmarken.

Hun forelsket seg i eiendommen fra første stund.

– Den vidstrakte utsikten fra gården er fantastisk, og fanget hjertet mitt, har «Grease»-stjernen sagt til det australske magasinet Domain.

I 40 år har den vitale 70-åringen reist hit for å lade batteriene. Her har hun funnet roen med fysisk arbeid på gården, og stjernen har plantet over 10 000 trær på eiendommen. Her finner man også et naturlig fossefall, to store dammer og en elv som renner igjennom eiendommen. Her finnes også et rikt dyreliv med mange ulike dyrearter.

Les også: Olivia Newton-John avviser dødsryktene

Se video øverst i artikkelen

Hovedhuset fikk seg en betydelig oppgradering i 2002, hvor Oliva hentet mye inspirasjon fra fransk landstil med solide steinbuer, solide tredører og et digert kjøkken. Med fire soverom har Olivia hatt god plass til gjester. På både overnatting og middagsbesøk.

Les også: Se den svenske marinen synge «Grease»

Eiendommen la hun ut for salg tidligere i år for 30 millioner kroner. Nå Olivias gårdsdrøm solgt – og det er ikke utenkelig at kjøperen nynnet på «You're the one that I want» da da hun eller ham bestemte seg for å slå til.

Les også: John Travoltas nye frisyre tar nettet med storm

DEL

FØLG OSS