Barbra Streisand med stikk mot Trump

NTB

  • Publisert: 05.08-2019
  • Oppdatert: 05.08-2019
Carolyn KasterAP

Under en konsert i New York fredag gikk artist Barbra Streisand ut mot president Donald Trump og antydet at han er en klovn.

Barbra Streisand (77) var tilbake på scenen i Madison Square Garden for første gang på 13 år. Hun holdt en to timer lang konsert og fremførte rundt 20 låter søndag. Men Streisand er ikke en person som lar muligheten til å ytre sin mening gå fra seg, og omtrent midt i konserten bestemte hun seg for å gjøre nettopp det, ifølge bransjebladet Variety.

Les også: Sting avlyser nok en konsert

På spillelista var klassikeren «Send in the Clowns» som hun hadde omskrevet litt for å passe president Donald Trump. Før hun sang ut, ba Streisand republikanere i publikum om å holde seg for ørene. Mens hun fremførte låten, ble et bilde av Trump som en klovn framvist på scenen.

Før det hadde Streisand hyllet flere høyprofilerte demokrater, inkludert tidligere New York-ordfører David Dinkins, den kjente pastoren og borgerrettsaktivisten Al Sharpton, kongressmann Jerry Nadler og Bill og Hillary Clinton.

Les også: Her er sangen som var mest populær året du ble født

Samtidig som hun hyllet Clintons innsats som landets 42. president, hadde hun også en rekke stikk mot Trump.

– En stor president trenger en kunnskap for historie, en uslokkelig tørst etter kunnskap, og medfølelsen til å ikke la barn skilles fra sine foreldre, sa 77-åringen fra scenen.

DEL

FØLG OSS