Her er årets Skal vi danse-deltakere

Andrine Davidsen

  • Publisert: 06.08-2019
  • Oppdatert: 06.08-2019
Håkon Mosvold LarsenNTB scanpix

Disse 15 deltakerne skal svinge seg på parketten lørdagene fremover på TV 2.

Klokken elleve tirsdag formiddag ble deltakerne for høstens Skal vi danse presentert i Operaen i Oslo.

Dette er deltakerne:

Isabell Raad (25)

Hun ble kjent gjennom TV3-serien Paradise Hotel, før hun begynte å blogge. Hun har siden da opparbeidet seg en av Norges største blogger og Instagram-kontoer. I løpet av 2019 har hun også gitt bok om sin trøblete oppvekst.

Per Sandberg (59)

Denne høsten vil seerne se mye til FrPs tidligere nestleder og Erna Solbergs gamle fiskeriminister. Politikeren er også aktuell som deltaker i Farmen kjendis på TV 2 og Charterfeber på TV3. 

Bahareh Letnes (29)

Er først og fremst kjent som Per Sandbergs 30 år yngre kjæreste fra Iran. Nå skal de konkurrere mot hverandre på parketten i beste sendetid på TV 2. Hun og Per Sandberg ble kjærester i 2018, og har også gitt ut en bok om sitt forhold om hvordan de opplevde starten forholdet som førte til Per Sandbergs avgang som fiskeriminister. 

Letnes er i likhet med Sandberg også aktuell som deltaker i Farmen kjendis og Charterfeber.

Saken fortsetter etter bildet.

Skal

Bahareh Letnes og kjæresten Per Sandberg er deltakere i årets utgave av TV2-sendte Skal vi danse. Deltakerne blir presentert på Operaen i Oslo tirsdag.

Trine Haltvik (53)

Haltvik er tidligere håndballspiller og var på landslaget i 16 år. Hun spilte 240 landskamper for Norge og skåret 832 mål. Det er ikke første gang Haltvik er med på TV-konkurranse; i 2011 var hun med på NRKs Mesternes Mester, der hun kom på andreplass bak Finn Christian Jagge (alpinist).

Victor Sotberg (28)

Han er programleder for NRK Supers nettsatsning FlippKlipp. I tillegg er han kjent som «Weird Norwegian» på YouTube. TV2 omtaler han som en «internett-sensasjon», med over 100 000 følgere på YouTube.

Les også: Gunilla Persson skal være klar for «Let’s Dance»

Emilie Nereng (23)

Hun er pensjonert blogger og jobber nå med ernæring, helse og livsstil på Instagram og i ELLE Norge. Som 14-åring hadde hun Norges største blogg, med 3,5 millioner treff på bloggen i oktober 2009.

Nereng har også vært artist, modell og foreleser på Høyskolen i Lillehammer.

Artikkelen fortsetter etter Instagram-innlegget.

Aleksander Hetland (36)

Hetland er tidligere svømmer, og har både VM- og EM-gull. Han har også en rekke norske og nordiske rekorder. I 2015 vant han NRK-serien Mesternes Mester. Det hersker ingen tvil om at Hetland er et konkurransemenneske som vil strekke seg langt for å holde ut lengst mulig.

Jørgine Massa Vasstrand (30)

Konkurransemenneske er også treningsprofilen Jørgine «Funkygine» Vasstrand. Hun produserer innhold til blogg, Instagram og YouTube som skal få folk til å bevege seg og bli aktive. I tillegg kommer hun til å sees på TV-skjermen høsten 2020. Da kommer serien «Funkyfam» med Vasstrand og familien hennes.

Artikkelen fortsetter etter Instagram-innlegget.

Jan Tore Kjær (50)

Kjær er kjent for Hockey-Norge og Iskrigerne-fans som Vålerenga-direktøren med temperament og engasjement. Han har selv vært aktiv hockeyspiller i 18 år i blant annet Vålerenga, Lørenskog og Furuset.

Christian Strand (39)

Som 13-åring ble Strand programleder i barne- og ungdomsserien Midt i smørøyet, i 1993. Senere har han jobbet i Frokost-TV, Sommermorgen, Kvitt eller dobbelt og Migrapolis.

Les også: Hollywoodfrue Gunilla setter høye krav til menn

Sandra Borch (31)

Politikeren Sandra Borch representerer Senterpariet. I 2017 ble hun valgt inn på Stortinget fra Troms, og fra 2011 til 2013 var hun leder for Senterungdommen.

Adrian Sellevoll (21)

Sellevoll ble kjent i norsk offentlighet gjennom realityprogrammet Ex on the Beach i 2018. Siden det har han blitt artist og modell, og har blant annet gått catwalk under Milano Fashion Week. 21-åringen er også aktuell som deltaker i Farmen kjendis sammen med Sandberg og Letnes.

Les flere saker fra Nettliv her!

DEL

FØLG OSS