Sjaman Durek til Mette-Marit: – Savner deg

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 12.08-2019
  • Oppdatert: 12.08-2019
Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Prinsesse Märtha Louises nye kjæreste virker husvarm i kongefamilien.

Prinsesse Märtha Louise (47) og den amerikanske sjamanen Durek Verett (44) har bare vært kjærester i noen måneder, men sjamanen virker til å ha fått et godt forhold til Märthas familie.

Da Mette-Marit (45) nylig delte et bilde på bildedelingstjenesten Instagram hvor hun var på fjelltur, sendte sjaman Durek en hjertelig hilsen til sin nye svigerinne:

– Miss you. Love you, som direkte oversatt til norsk blir: Savner deg. Glad i deg

Les også: Sjaman Durek Verret sier han er blitt drapstruet

mette

HYGGELIG HILSEN: Sjaman Durek skrev dette til Mette-Marit på Instagram.

Nydelige mennesker

Sjaman Durek virker til å sette stor pris på sin kongelige svigerfamilie. Han traff kong Harald og dronning Sonja for første gang 16. mai. Samme dag fortalte han åpenhjertig om sitt første møte med kongeparet. 

– De er nydelige, helt fantastiske, sa Shaman Durek til TV 2.

I samme intervju med TV 2 oppsummerte han møtet med kongeparet slik:

– Det var en nydelig opplevelse.

/

Har vært et par i tre måneder

13. mai i år avslørte Märtha at hun hadde funnet kjærligheten på nytt med den amerikanske selverklærte sjamenen Durek Verett . Nyheten avslørte hun på sosiale medier, på bildedelingstjenesten Instagram. Tirsdag er det tre måneder siden de avslørte sin kjærlighet for hverandre.

Les også: Verrett: – Jeg og Märtha Louise splitter ingen

– Jeg føler meg så lykkelig og velsignet over at han er min kjæreste. Takk min kjære, for at du inkluderer meg så sjenerøst inn i din familie. Jeg elsker deg fra denne evigheten til den neste, skrev Märtha Louise under et bilde av de to.

– Han har fått meg til å innse at ubetinget kjærlighet faktisk eksisterer her på planeten. Han omfavner meg uten å stille spørsmålstegn eller frykt.

Fjerner prinsessetittelen

Tiden som nyforelskede har ikke vært uten kontroverser for Märtha og hennes sjaman. Paret har måttet tåle mye offentlig kritikk for deres felles foredragsturné, «Prinsessen og Sjamanen». Denne sammenblandingen mellom prinsessetitttelen og næringsvirksomheten førte til reaksjoner fra slottet og kronprins Haakon (46).

– Det er sånn at vi følger med på det som blir sagt og skrevet. Det vi ønsker er å ha en dialog med søsteren min, særlig om det som går på titulering og næringsvirksomhet, sa han til NRK 21. mai

I forrige uke rykket Märtha ut, og beklaget bruken av prinsessetittelen i kommersiell sammenheng med hennes nye kjæreste.

Prinsesse

– Jeg skjønner at at det provoserer når prinsessetittelen blir brukt på denne måten. I samarbeid med min familie har vi funnet ut at det er best vi gjør noen endringer, skrev hun på Instagram.

Les også: Märtha Louise slutter å bruke prinsessetittelen i kommersielle sammenhenger

Heretter skal Märtha kun bruke prinsessetittelen når hun representerer Kongehuset på offisielle oppdrag, men i kommersielle sammenhenger sløyfes den.

Les flere saker fra Nettliv her!

DEL

FØLG OSS