Larry King har vært gift åtte ganger med syv kvinner

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 21.08-2019
  • Oppdatert: 21.08-2019
Richard ShotwellAP

Det amerikanske TV-ikonet Larry King har hatt en mektig appetitt på hustruer. Nå har han søkt om skillsmisse fra kona Shawn.

Talkshowkongen Larry King (85) er et USAs største TV-ikoner. Nå har han søkt om skilsmisse fra kona gjennom 22 år, Shawn Southwick King (59). Paret har vært sammen i 22 år, men ekteskapet har til tider vært svært turbulent. Paret vurderte også skilsmisse i 2010, men fant sammen igjen, melder USA Today.

Paret har to barn,Chance (20) og Cannon (19).

Det blir åttende gang Larry King skiller seg – fra syv ulike kvinner. 

Les også: Dette er den este filmen fra året du ble født

Han giftet seg første gang i 1952 med Freda Miller. Ekteskapet varte bare i ett år. I 1961 giftett han seg to ganger med to ulike kvinner. Først med Annette Kaye som han skilte seg fra samme år, deretter med Alene Alkins som han skilte seg med to år senere. Sistnevnte fant han imidertid tilbake til i 1967 etter å ha vært gift med Mickey Sutphin mellom 1963 og 1967.

Les også: Brudd for Katie Holmes og Jamie Foxx

Etter å ha skilt seg fra Alene Atkins for andre gang i 1972, var Larry Kings stod Larry Kings neste bryllup i 1976 med Sharon Lepore. De holdt sammen til 1983. Hans sjette kone var Julie Alexander, de giftet seg i 1989 og holdt sammen til 1992.

Larry King ledet “Larry King Live” på CNN I 25 år fra 1985 til 2010. Han har fått sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame, og har også vunnet en Emmy-pris.

Få med deg høstens filmer og serier. Prøv vår TV-Guide her!

DEL

FØLG OSS