Per Sandberg og Bahareh Letnes drømmer om hus og barn

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 23.08-2019
  • Oppdatert: 23.08-2019
Sandberg og Letnes på vei til boklansering i fjor.Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Paret flyttet sammen i fjor, men nå vil de ha større plass. – Vi er på visning etter visning, sier Sandberg til Dagbladet.

Tidligere fiskeriminister Per Sandberg (59) og hans utkårede Bahareh Letnes (29) har mange jern i ilden om dagen.

I et intervju med Dagbladet, avslører paret at de er på boligjakt og drømmer om barn. I tillegg driver de med innspillingen av «Skal vi danse».

– Vi er på visning etter visning, og har nesten brukt like mye tid på visning som vi har brukt på å danse, sier Sandberg til avisen.

Paret flyttet sammen i en leilighet i Mandal i fjor, men nå har de lyst på mer plass. Det kan imidlertid ta litt tid før de finner drømmeboligen.

Les også: Per Sandberg er klar for business

I intervjuet, innrømmer Bahareh at hun stiller høye krav til den nye boligen.

– Jeg er kjempenøye, og alt skal være som jeg vil. Det skal være en liten hageflekk, og gjerne mange soverom. Helst tre eller fire, for jeg har stor slekt og familie som vil besøke oss, sier hun til Dagbladet.

Nå som de får større plass å boltre seg på, drømmer de også om å få barn.

I tillegg til deltakelsen i «Skal vi danse», kommer paret også til å dukke opp i humorserien «Charterfeber» i september.

Les også: Bahareh Letnes' dansepartner trekker seg fra «Skal vi danse»

I en pressemelding tidligere i år, fortalte Sandberg at han og Bahareh at de umiddelbart sa ja til å bli med i programmet.

– Vi kunne ikke si nei til et tilbud om å vise oss fra en ekte side, uten filter, uten spekulasjoner, med åpen overvåkning. Bahareh og jeg bruker 2019 som et mulighetsår - vi elsker å reise, oppleve og sprenge grenser, sa han den gang.

Se første glimt av serien her: 

DEL

FØLG OSS