Prince-arving funnet død

NTB

  • Publisert: 30.08-2019
  • Oppdatert: 30.08-2019
Prince på scenen i Frankrike i 2011.Foto: Bertrand Guay/AFP

Den eldre halvbroren til Prince, Alfred Jackson (66), ble funnet død torsdag. Han var en av seks arvinger til Prince-boet.

– I morges gikk min kjære, eldre bror Alfred bort, skrev Tyka Nelson, søsteren til Prince, på Facebook ifølge NME.

Ifølge TMZ tror politiet han døde en naturlig død. Jackson, som hadde samme mor som Prince, var veteran fra flyvåpenet. Han hadde ikke kontakt med sin berømte bror, men arven gjorde ham i stand til å kjøpe sitt eget hus.

Les også: Prince sitt liv blir dokumentarserie

Boet etter Prince er ikke blitt offisielt tallfestet, men antas å være verdt opp mot 200 millioner dollar. Nylig overtok bostyret driften av Paisley Park, som ble museum etter artistens bortgang i 2016.

– Det var alltid meningen at familien skulle ta over, sier Joel Weinshanker i P Park, som har driftet Prince-museet hittil og som også driver Graceland.

Variety skriver likevel at de seks arvingene, alle søsken av Prince, fortsetter å strides om forvaltningen av de store verdiene.

Les også: Prince-arvinger vil bryte Tidal-kontrakt

29. oktober utgis en memoarbok som Prince begynte å skrive før sin bortgang, kalt « The Beautiful Ones ». Det forventes også at Netflix etter hvert slipper sin dokumentarserie med uutgitte innspiller og liveopptak, selv om filmskaperen Ava DuVernay hoppet av – ifølge Los Angeles Times på grunn av «kreativ uenighet».

– Det gikk bare ikke. Det er masse vakkert materiale der. Jeg ønsker dem lykke til, sa hun til avisen.

Likte du denne artikkelen? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS