Scarlett Johansson sier at hun tror på Woody Allen

NTB

  • Publisert: 05.09-2019
  • Oppdatert: 05.09-2019
Eric GaillardReuters

Selv om store deler av Hollywood har distansert seg fra overgrepsanklagede Woody Allen, sier danskamerikanske Scarlett Johansson at hun tror på filmskaperen.

– Jeg elsker Woody, sa Johansson til Hollywood Reporter onsdag.

Siden #metoo-bevegelsen, som kastet et nytt lys på anklagene mot Allen om seksuelle overgrep, har stjerner som Michael Caine, Timothée Chalamet og Greta Gerwig sagt at de angrer på at de jobbet med filmskaperen.

Les også: Ozzy Osbourne: - Det verste året i livet mitt

Johanssons støtte til Allen er imidlertid urokkelig. Allen hjalp henne til å bli en verdenskjent stjerne, med filmer som «Match Point», «Scoop» og «Vicky Cristina Barcelona». Hun sier at hun har snakket med Allen om anklagene, at han har bedyret sin uskyld og at han aldri har blitt siktet.

– Jeg tror han. Jeg ville jobbet med han når som helst, sier Johansson.

Johansson har selv vært en aktiv deltaker i kvinnebevegelsen Time's Up.

Les også: Utrolige bilder viser kvinnelige surfere verden over

1992 anklaget Allens adoptivdatter Dylan Farrow ham for å ha misbrukt henne da hun var sju år gammel. Saken kom fram etter at Allen hadde separert seg fra Mia Farrow. I fjor, i lys av metoo-bevegelsen, gjentok adoptivdatteren påstandene. Politiet gransket anklagene, men henla saken.

Her finner du TV-guiden

DEL

FØLG OSS