Prinsesse Madeleines overraskelse ga Chris O’Neill hakeslipp

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 11.09-2019
  • Oppdatert: 11.09-2019
Prinsessen under dåpen til lille Adrienne (1) i juni i fjor. Foto: Reuters

 – Han ble helt kritthvit i ansiktet, sier prinsessen i et nytt intervju. 

Svenske prinsesse Madeleine og Chris O’Neill har tre barn sammen: Leonore (5), Nicolas (4) og Adrienne (1).

I et nytt intervju med magasinet Mama, forteller prinsessen om graviditetene og livet som mor. Hun forteller også en morsom historie om den gangen hun egentlig skulle overraske mannen sin med en hund.

– Han fikk en gave med et hundekosedyr og et kort der det stod: «Grattis, du skal få et familiemedlem til». Han ble helt kritthvit i ansiktet, fikk hakeslipp og sa: «Hva, er du gravid igjen?» og jeg sa: «Neei, det er bare en hund!», sier hun til Mama ifølge Expressen.

Det ble imidlertid ingen hund på Chris O’Neill. To dager senere fikk Madeleine vite at hun var gravid igjen med lille Adrienne (1).

Les også: Prinsesse Madeleine debuterer som forfatter

I intervjuet innrømmer prinsessen at ingen av hennes graviditeter var planlagte. I 2014 fikk hun vite at hun var gravid med sønnen Nicolas, som nå er fire år.

Da broren hennes prins Carl Phillip skulle gifte seg med prinsesse Sofia året etter, var Madeleine høygravid. Hun hadde termin bare to dager etter bryllupet.

– Jeg satt i kirken og tenkte: «Bare ikke vannet går». Hva gjør jeg om vannet går, blir jeg bare sittende? Sier hun til magasinet, ifølge Expressen.

Prinsessen forteller videre at Leonore er energisk slik som henne, og Nicolas er følsom og myk som sin far.

Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill flyttet til Florida i 2018, hvor Chris O’Neill vokste opp. Tidligere har familien bodd både i London og Stockholm.

Les også: Prinsesse Madeleine: Fra partyprinsesse til småbarnsmor

 

DEL

FØLG OSS