Demi Moore: – Ashton Kutcher var utro og presset meg til trekant-sex

Tone Knipperud

  • Publisert: 20.09-2019
  • Oppdatert: 20.09-2019
Mario AnzuoniReuters

I en ny selvbiografi forteller Demi Moore om det turbulente ekteskapet til Ashton Kutcher - som var preget av utroskap og trekant-sex.

Demi Moore (56) har utgitt en ny selvbiografi, titulert «Inside Out». Mellom permene kan man lese detaljer om Moores liv - og også om hennes turbulente ekteskap med Ashton Kutcher (41).

Ekteskapet varte i åtte år, fra 2005 til 2013. I «Inside Out» skriver Moore at Kutcher skal ha vært utro mot henne to ganger, skriver britiske Mirror. Hun navngir elskerinnene som Sara Leal (30) og Brittney Jones (30). 

Les også:  Demi Moore åpner opp om spontanabort og alkoholmisbruk

Det verserte rykter om Kutchers angivelige utroskap med kvinnene i 2010, og ble blant annet skrevet om i amerikanske Huffington Post

Moore skriver at å være sammen med 15 år yngre Kutcher var som en «ny sjanse på livet, som om jeg bare kunne reise tilbake i tiden og gjenoppleve hvordan det var å være ung med ham - i større grad enn jeg kunne enn da jeg faktisk var i tyveårene», ifølge New York Times

Les ogsåLisa Marie Presley skal fortelle «alt» om eksen Michael Jackson

Dette førte til at Kutcher også fikk henne til å gjøre ting hun ikke var komfortabel med. Moore følte seg blant annet presset av Kutcher til å delta i trekant-sex, som ville ha det som en naturlig del av ekteparets sexliv, skriver Mirror

Moore skriver at de hadde en tredje partner i senga ved to anledninger. Hun betegner begge som en «feil».

– Jeg ville vise ham hvor fantastisk og morsom jeg kunne være, skriver Moore ifølge Mirror. Hun gikk med på det fordi hun ville oppfattes som en «kul kone». 

Demi Moore har tidligere vært gift med skuespiller Bruce Willis og musiker Freddy Moore, men er i dag ugift. 

Les ogsåGeorge Michael gjorde samboeren arveløs - nå bor han på gaten

Ashton Kutcher giftet seg med Mila Kunis i 2015, som han spilte i TV-serien «That 70's Show» med. Paret har to barn sammen, datteren Wyatt (5) og sønnen Dimitri (3). 

DEL

FØLG OSS