Sexanklager mot Robert De Niro - Saksøkes for 120 millioner

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 04.10-2019
  • Oppdatert: 04.10-2019
Robert De Niro og hans tidligere sekretær Graham Chase Robinson har saksøkt hverandre. Han tok henne for retten for misbruk av selskapets midler. Hun svarte med å anklage ham for seksuell trakassering.AP

Robert De Niros tidligere personlige sekretær tar den aldrende skuespilleren til retten for sextrakassering gjennom flere år.

Den aldrende Hollywood-legenden (76) er i hardt vær. Grunnen er at hans tidligere personlige assistent og senere visepresident i i skuespillerens produksjonsselskap, Graham Chase Robinson (37), tar ham for retten. Hun hevder at De Niro har sextrakassert henne gjennom flere år, skriver britiske The Mirror.

Les også: Robert De Niro langer ut mot kritikerne: – Faen ta dem

I søksmålet skriver Graham Chase Robinson at De Niro har behandlet henne som sin «kontorkone» gjennom flere år, og krever 120 millioner kroner fra sin tidligere sjef.

– De Niro kom med vulgære og upassende kommentarer til sin tidligere assistent, og spøkte om Viagra-reseptene han hadde liggende. Disse kom ofte når han var beruset, står det i søksmålet fra Chase Robinson, ifølge avisen.

Les også: – Robert De Niro skilles

Selv avviser stjernen beskyldningene blankt, og nekter for at det har skjedd.

– Beskyldningene fra Graham Chase Robinson er absurde, skriver De Niros advokat, Tom Harvey, skriver The Mirror.

Saksøker hverandre

Søksmålet mot De Niro kommer seks uker etter at De Niros selskap Canal Productions saksøkte henne for 60 millioner kroner. De Niros selskap mener Graham Chase Robinson har misbrukt selskapets penger, beriket seg selv på selskapets regning og benyttet seg av produksjonsselskapets opptjente bonuspoeng til private flyreiser.

Les også: De Niros Trump-angrep sensurert

– Selskapet ber om å få dekket sine økonomiske tap fra en illojal ansatt som har nytt stor grad av tillit som har misbrukt sin posisjon for sin personlige vinning, står det i søksmålet, ifølge The Mirror.

Selv hevder den tidligere visepresidenten og personlige sekretæren at søksmålet kommer som en reaksjon på at hun selv varslet et mulig søksmål da hun sa opp jobben.  

Les også:  Wall Street-milliardær gjorde uekte kjendisdatter arveløs

DEL

FØLG OSS