«Tarzan»-skuespillerens kone og sønn drept

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 17.10-2019
  • Oppdatert: 17.10-2019
Ron Ely under innspillingen av serien «Tarzan»- i 1966.Foto: NBC

Kona til den amerikanske skuespilleren Ron Ely (81) ble funnet død tirsdag kveld. Ekteparets sønn ble utpekt som mistenkt, og ble drept av politiet på stedet. 

Det bekrefter politiet i Santa Barbara i en pressemelding. Politiet rykket ut til parets hjem ved Hope Ranch i California tirsdag kveld.

Der fant de skuespillerens kone, Valerie Lundeen Ely (62), død etter å ha blitt knivstukket flere ganger. På stedet ble ekteparets sønn, Cameron Ely (30), utpekt som mistenkt.

Les også: Disse kinofilmene ble mest populære i 2018

Ifølge pressemeldingen utgjorde han en trussel mot de fire politimennene, og ble skutt og drept på stedet. Ingen av de fire politimennene ble skadet under den dramatiske hendelsen.

I en tidligere pressemelding fra politiet, kom det frem at «en eldre mann» ble fraktet til sykehus etter familietragedien. Politiet har så langt ikke sagt noe om helsetilstanden til Ron Ely.

Den 81 år gamle skuespilleren er mest kjent for å ha spilt hovedrollen i serien «Tarzan» som gikk på NBC i 1966. Han spilte også hovedrollen i filmen «Doc Savage: The Man of Bronze» i 1975.

Les også: Tarzan vender tilbake til kinolerretet

I 1981 og 1982 var han programleder for missekonkurransen Miss America. Senere giftet han seg med tidligere Miss Florida, Valerie Lundeen. De fikk tre barn sammen: Kirsten, Kaitland og Cameron. 

Ron Ely gikk av med pensjon i 2001, men spilte en rolle i filmen «Expecting Amish» i 2014.

DEL

FØLG OSS