Ari Behn: - Jeg er veldig stolt av Märtha

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 20.10-2019
  • Oppdatert: 20.10-2019
NTB Scanpix

Det har stormet rundt Märtha og hennes forhold til Sjaman Durek. Nå får hun støtte av eksmannen Ari Behn.

Etter bruddet med prinsesse Märtha Louise (48) går ting veldig bra for Ari Behn (47). Forfatteren fra Moss har slått seg opp som kunstmaler og har de siste årene omsatt for over ti millioner kroner.

I likhet med Märtha, har også Ari funnet kjærligheten på ny med 13 år yngre Ebba Rysst Heilmann (34), som også er fra Moss.

I tidligere intervjuer har han gitt utrykk for at han er glad på Märthas vegne at hun har funnet kjærligheten på nytt. I lørdagens God Kveld Norge på TV 2 åpner Ari seg om Märthas forhold til den selverklærte sjamanen, Durek Verett (44). Han avslører at de har møtt hverandre:

– Jeg likte ham. Det var veldig fint, sier han til God Kveld Norge på TV 2.

– Stolt av Märtha

Siden Märtha og Durek Verrett slapp nyheten om at de var blitt et par i våres, har det til tider stormet rundt Märtha på grunn av

kjærestens mange kontroversielle utspill.

Han har blant annet sagt at han kan snu atomer, mener at kvinner som har hatt mange sex-partnere er merket på innsiden av vagina - og har skrevet i boken sin at kreft er selvpåført.

Les også: Redaktørforeningen: – Märtha bør tenke seg om

Durek Verrett har også fortalt svært intime detaljer om sexlivet til han og Märtha, hvor flere norske medier fikk refs for å videreformidle.

Les også: Nettavisen og Dagbladet gjenga Dureks intime sex-detaljer: – Han bør beskyttes mot seg selv

Også Ari Behn har bitt seg merke i at forholdet mellom ekskona og hennes nye kjæreste, Sjaman Durek har vært stormfullt. Ari er stolt over hvordan Märtha har håndtert situasjonene som har oppstått.

– Hun står støtt i det. Jeg er veldig stolt av Märtha. Hun er forut for sin tid og gjør et viktig arbeid, forteller han videre i intervjuet med God Kveld Norge.

DEL

FØLG OSS