Flere Hollywood-stjerner evakuert etter skogbrann

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 29.10-2019
  • Oppdatert: 29.10-2019
Skuespiller og tidligere guvernør Arnold Schwarzenegger måtte flykte fra brannen. Foto: Tolga Akmen/AFP

Kjente personer som Arnold Schwarzenegger, Kristin Davis og LeBron James er berørt av skogbrannen som herjer i Los Angeles. 

Skogbrannen brøt ut på mandag morgen i nærheten av museet Getty Center, vest i Los Angeles. Brannen har ført til at mange av innbyggerne i området har måtte forlate hjemmene sine. 

Blant dem er flere kjente personer som den tidligere guvernøren Arnold Schwarzenegger (72) og «Sex og singelliv»-stjernen Kristin Davis (54).

Schwarzeneggers nyeste film, «Terminator: Dark Fate», skulle egentlig ha premiere denne uka, men måtte utsettes på grunn av brannene.

Les også: 180.000 evakueres i California på grunn av skogbrann

Twitter skriver Schwarzenegger at han at han og familien måtte evakueres 03:30 natt til mandag. Han hyller også brannvesenet i Los Angeles for deres gode innsats.

«Akkurat nå er jeg takknemlig for at vi har verdens beste brannvesen, de ekte heltene som setter livene sine i fare for å beskytte oss», skriver Schwarzenegger på Twitter. 

«Sex og singelliv»-stjernen Kristin Davis delte et bilde av den kraftige skogbrannen på Instagram, og skrev at hun og barna hennes var i god behold hos noen venner.

Les også: Skogbrannkrise erklært i California

Basketball-stjernen LeBron James skrev på Twitter i går at han og familien måtte forlate hjemmet sitt, og hadde vanskeligheter med å finne et nytt sted å bo. Senere beroliget han fansen med at han og familien endelig hadde funnet et oppholdssted. 

Den britiske talkshowverten Piers Morgan må kanskje også evakueres på grunn av skogbrannen, ifølge The Sun.  

DEL

FØLG OSS