Olivia Newton-John selger ikonisk «Grease»-antrekk

NTB

  • Publisert: 30.10-2019
  • Oppdatert: 30.10-2019
Olivia Newton-John og John Travolta i Grease i 1978. Foto: Paramount/AP

Olivia Newton-John selger den ikoniske skinnjakken og -buksen hun brukte i 1978-filmen «Grease» på auksjon – til inntekt for kreftsaken.

Buksene har en ødelagt glidelås, og jeg måtte sys inn i dem fordi de var laget på 1950-tallet, sier Newton-John (71) til Reuters Television.

Det utfordrende, svarte skinnantrekket var å se i en av de ikoniske scenen i «Grease», der hennes tekkelige ungpikekarakter brått dukker opp som sexy utfordrer med sigarett i munnen – før hun og John Travolta bryter ut i sluttduetten «You're The One That I Want».

/

Les også: Olivia Newton-John avviser dødsryktene

Plaggene forventes å innbringe opp mot 200.000 dollar, ifølge auksjonshuset Julien's Auctions i Los Angeles.

Olivia Newton-John har fått brystkreft for tredje gang, og selger nå unna mer enn 500 gjenstander som har vært i hennes private eie:

Her er både originalmanuset til «Grease», den rose kjolen hun brukte på 1978-premieren, den håndskrevne teksten hun fikk av John Farrar til «Hopelessly Devoted To You», og en rekke andre godbiter for fansen.

Olivia Newton-John sier det var «en lett beslutning» å selge alt.

Les også: John Travoltas frisyre tar nettet med storm

– Jeg har innsett at ting er ikke det som er viktig, sier hun i intervjuet. Og røper at det var «morsomt, men tidkrevende», å sortere gjennom alt hun hadde gjemt på.

Inntektene skal gå til kreftsenteret hun etablerte, kalt Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre i australske Melbourne. Auksjonen finner sted 2. november i Los Angeles – og det eneste hun ber om , er at de nye eierne tar bilde av seg med sine auksjonsfunn og sender henne.

DEL

FØLG OSS