Olivia DeJonge (21) skal spille Priscilla Presley

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 01.11-2019
  • Oppdatert: 01.11-2019
Elvis og Priscilla Presley giftet seg i 1967. Foto: AP

Den australske 21-åringen skal spille Priscilla Presley i en ny film om Elvis.

I juli kom det frem at Austin Butler (28) skulle spille hovedrollen som Elvis i den nye filmen om han. Nå forteller regissør Baz Luhrmann til filmnettstedet Deadline at det nye stjerneskuddet Olivia DeJonge (21) har fått rollen som Priscilla Presley.

Hun spiller for tiden i Netflix-serien «The Society» og har tidligere spilt i filmer som «The Sisterhood of Night» (2014) og «The Visit» (2015).

Les også: Trump hedret Elvis Presley

/

Regissør Baz Luhrmann forteller til Deadline at han er sikker på at han har funnet den rette personen til rollen.

– Olivia klarer å få frem den komplekse dybden og tilstedeværelsen som gjorde Priscilla til et ikon. Hun er en utrolig talentfull, ung skuespiller og den perfekte motparten til Austins rolle som Elvis, sier han.

I filmen skal Tom Hanks spille rollen som Elvis sin omstridte manager Tom Parker. Dette blir Luhrmanns første film siden «The Great Gatsby», og innspillingen starter i 2020.

Les også: Elvis' privatfly solgt på auksjon

Priscilla giftet seg med Elvis Presley i 1967, og ni måneder senere fikk de datteren Lisa Marie Presley. Elvis døde i 1977.

Den offisielle dødsårsaken var hjerteinfarkt, men det ble også funnet spor etter sterke, reseptbelagte medisiner i blodet hans. 

DEL

FØLG OSS