Christian Ringnes (65) forlovet med Lotte (42)

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 04.11-2019
  • Oppdatert: 04.11-2019
Lotte Birgitta Inger og Christian Ringnes på vei inn til gallamiddag i anledning kongeparets 80-årsfeiring i 2017.Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Investoren har forlovet seg med Lotte Birgitta Inger (42), som han har vært sammen med i flere år. 

Det var Christian Ringnes (65) selv som overrasket med den koselige nyheten i Avisrunden på TV2 på søndag. Han ble spurt om hva han hadde vært opptatt av den siste uka.

– Jeg er nyforlovet, så jeg har vært ganske opptatt av det, sa han da til  TV2.

Han og Lotte Birgitta Inger har vært sammen i snart ti år. De viste seg offentlig sammen for første gang under en premiere på Chat Noir i 2012.

Han forteller til TV2 at de kommer til å gifte seg, men at han ikke vet akkurat når enda.

Les også: Christian Ringnes tapte søksmål

– Det føles veldig bra. Jeg har vært sammen med denne nydelige kvinnen en stund, så det var kanskje på tide å sette substans bak denne oppførselen, sier forretningsmannen.

Christian Ringnes har jobbet som eiendomsinvestor siden 1984 og eier en av Norges største private kunstsamlinger. Hos Kapital står han oppført med en formue på 5,3 milliarder.

Les også: Ringnes gir en million til Oslo Høyre

Han har barna Isabelle, Anette og Christian fra et tidligere ekteskap. Datteren Isabelle (30) forlovet seg også i år. Hun ble overrasket i skiløypa av kjæresten Bjørn Erik Ihlen (36).

På Instagram skrev hun: «Du vant kappløpet, men tapet betyr at jeg vant mitt livs kjærlighet. Jeg er så spent og glad for å begynne på et nytt kapittel med deg, Bjørnepus». 

DEL

FØLG OSS