Derfor bor ikke Carola sammen med kjæresten

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 08.11-2019
  • Oppdatert: 08.11-2019
Carola forteller at hun ikke vil ha samboer om man ikke er gift.Foto: Morten Holm / Scanpix

Den folkekjære artisten åpner opp om kjærlighetslivet og forholdet til barna sine i et nytt intervju. 

I 2018 flyttet Carola Häggkvist (53) sammen med kjæresten Jimmy Källqvist (48), men bare noen uker senere skrev hun på Instagram at de hadde flyttet fra hverandre igjen.

I et nytt intervju med den svenske nettsiden Allas, forteller Häggkvist at hun ikke vil flytte sammen med noen hun ikke er forlovet med, og at hun og kjæresten ikke alltid er på bølgelengde.

Les også: Carola ble misbrukt som barn: – Trodde jeg skulle bli drept

– Vi er fortsatt særboere og jeg vil ha det slik med tanke på at vi verken er forlovet eller gift. Jimmy og jeg er ikke alltid i takt med hverandre, men akkurat nå kjenner jeg at vi har en god balanse og vi er der for hverandre. Men når det er sagt, er det ikke sikkert at det blir oss to, sier hun.

(Saken fortsetter under)

Häggkvist har tidligere vært gift med den norske «Farmen kjendis»-deltakeren Runar Søgaard. De fikk sønnen Amadeus sammen i 1998, men to år senere skilte de seg.

I intervjuet forteller hun at tiden etter skilsmissen var tøff både for henne og Amadeus.

Les også: Runar Søgaard dømt til fengsel i Sverige

– Nå som han er over 20 år, viser han mer omtanke og respekt for meg på en måte jeg som mor kjenner at jeg trenger. Jeg har savnet det, sier Häggkvist.

Etter skilsmissen drømte den svenske sangstjernen om å få flere barn, og i 2012 adopterte hun datteren Zoe (10) fra Sør-Afrika.

Den gangen sa hun til Aftonbladet at det var akkurat like koselig å få et adoptivbarn som å få sitt eget.

(Saken fortsetter under)

– En familie trenger ikke å bestå av mamma, pappa og barn. Det fungerer uansett. Det her er like stort som å føde et biologisk barn. Det er den samme følelsen som jeg hadde da jeg tok med meg Amadeus hjem fra sykehuset, sier hun.

Carola har gitt ut flere julealbum gjennom sin karriere, og i september kom det frem at hun skal få sin egen juleserie på Viaplay.

Les også:  Tilbakeblikk: Norges vinnerlåter i Eurovision

I serien kommer Carola til å få besøk av andre kjente artister i sitt hus i Steninge i Sverige. Sammen skal de fremføre julesanger, snakke og spise mat sammen.

Få med deg ukas TV-programmer – prøv vår TV-Guide her!

DEL

FØLG OSS