Elisabeth «Bettan» Andreassen: – Fant kjæresten på Tinder

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 11.11-2019
  • Oppdatert: 11.11-2019
Elisabeth Andreassen og hennes nye kjæreste Øystein Sørum på Se og Hørs kjendisgalla i starten av november. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Den folkekjære artisten forteller at hun fant kjæresten på den moderne måten. 

For tre år siden mistet Elisabeth Andreassen (61) sin ektemann gjennom 22 år, Tor Andreassen. I desember i fjor avslørte Se og Hør at hun hadde funnet kjærligheten på nytt med entreprenøren Øystein Sørum (60).

På lørdag var Andreassen en av gjestene på «Senkveld» på TV2, og da kunne hun avsløre at hun møtte kjæresten på Tinder.

– Jeg fikk tips av en venninne om at nå må du komme deg på Tinder. Er du gæærn, sa jeg, det gjør jeg ikke. Jeg visste jo ikke hva Tinder var en gang, sier den populære artisten.

Les også: Solid dobling for «Bettan»

I programmet forteller hun at hun hadde gullabonnement på Tinder, som gjør at man kan se hvem som har trykket «liker» på deg før du trykker liker tilbake.

– Også ble det match da. Så jeg måtte fortelle etter hvert hvem jeg var. Jeg heter ikke bare Gunilla, jeg heter Elisabeth. Og da holdt han på å besvime, sier Bettan lattermildt på Senkveld.

I mai i år fortalte Bettan til svenske Expressen at hun syntes det var hyggelig å være to igjen, etter å ha mistet ektemannen for noen år siden.

Les også: 25 år med Bobbysocks

– Det føles godt å komme inn i en normal hverdag og leve i tosomhet igjen. Det er fint å få dele interesser og glede med noen. Å oppleve kultur, stå på ski, dra ut på sjøen og på hytta med noen, sa hun den gang.

Bettans tidligere ektemann, Tor Andreassen, døde brått av hjerteinfarkt i 2016. Paret har døtrene Anna (24) og Nora (22) sammen. 

Elisabeth Andreassen har jobbet som artist i mer enn 40 år, og er spesielt kjent for å ha vært en del av duoen Bobbysocks.

DEL

FØLG OSS