Jennifer Aniston hyllet under prisutdeling

NTB

  • Publisert: 11.11-2019
  • Oppdatert: 11.11-2019
Friends-stjernen under People's Choice Awards. Foto: Jean-Baptiste Lacroix/AFP

Jennifer Aniston fikk den høythengende ikonprisen under årets People's Choice Awards i Los Angeles.

Skuespilleren fikk den fine publikumsprisen under en prisgalla, og i takketalen tullet hun med at skuespillere bare er ute etter penger. 

– Som skuespillere gjør vi ikke dette for kritikerne, for hverandre eller for å gjøre familiene våre stolte. Vi gjør det for pengene, fleipet hun. 

Men «The Morning Show»-aktuelle Aniston ble straks mer alvorlig, og tilføyde:

– Det første jeg tenkte da jeg hørte at jeg hadde vunnet ikonprisen, var: Har jeg virkelig holdt på så lenge? Om jeg fortjener å bli kalt et ikon, så skyldes det at jeg har vært med i et ikonisk show, med en ikonisk gjeng – og med en ikonisk frisyre, fortsatte «Friends»-stjernen, ifølge BBC.

Les også: Jennifer Aniston ble bedt om å gå ned 13 kilo

Andre kjendiser som fikk oppmerksomhet under festivitasen, var blant andre Pink, som ble utsett til «People's Champion» for sitt veldedige arbeid, Gwen Stefani, som ble priset som moteikon – og Kevin Hart, som fikk pris som årets komiker.

«Avengers: Endgame» ble kåret til årets film, mens Robert Downey Jr ble priset i kategorien årets mannlige skuespiller for sin innsats i samme film. Zendaya Coleman fikk tilsvarende pris på kvinnesiden for rollen sin i «Spider-Man: Far from home».

People's Choice-prisene er delt ut for innsatser innen film, TV og musikk helt siden 1975.

Les også:  «Friends»-stjernene gjenforenes på nytt bilde

DEL

FØLG OSS