Kirkens babystatue vekker oppsikt

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 21.11-2019
  • Oppdatert: 21.11-2019
Skilt ved fødselen: Kirkens massive babystatue (t.v) og Phil Collins (t.h). Foto: Skjermdump fra Twitter

Den massive statuen blir sammenlignet med den britiske artisten Phil Collins. 

Den seks meter høye statuen ble fraktet fra Chimalhuacán til Zacatecas i Mexico for å stå i kirken La EpifanÍa del Señor.

Det var aldri meningen at statuen skulle ligne på noe annet enn Jesus som baby, men nå har flere nettsider og Twitter-brukere bemerket at den ligner påfallende mye på Phil Collins.

Les også: Bildeserie viser den slående likheten mellom hund og eier

Til New York Post forteller presten Humberto Rodriguez at det også er tilfeldig at babystatuen antageligvis er verdens største. Han sier at han bare ville ha en statue som passet inn i kirken.

– Kirken har en takhøyde på 7,9 meter og jeg bestilte en statue som var 6,4 meter, men jeg tenkte ikke over at den kom til å være verdens største, sier han til avisen.

(Saken fortsetter under) 

Den blytunge statuen veier rundt 907 kilo. Etter å ha fått mye oppmerksomhet i mediene, kontaktet prest Rodriguez Guinness World Records for å sjekke om statuen slår den nåværende rekorden på verdens største babystatue.

Det er en statue på 4,8 meter og 299 kilo som har den nåværende rekorden, og nå venter Rodriguez på en bekreftelse på at kirken har slått den tidligere rekorden.

Etter statuen ble plassert i kirken, har flere Twitter-brukere lagt ut bilde av den og kommentert at den ligner på Phil Collins i sine yngre dager. 

Ut i fra bildene, kan man se at det spesielt er den lille panneluggen og de store, blå øynene som ligner. Én av brukerne mente imidlertid at statuen lignet mer på skuespilleren Nicolas Cage. 

Phil Collins ble først kjent som trommeslager gjennom bandet Genesis. Senere gjorde han stor suksess som soloartist med hits som «In the Air Tonight» og «Another Day in Paradise».

Les også: Dette maleriet skaper voldsom debatt

DEL

FØLG OSS