Patrick Duffy snakker ut om familietragedien

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 22.11-2019
  • Oppdatert: 22.11-2019
Patrick Duffy (andre fra høyre) er blant annet kjent fra komiserien «Step by Step». Foto: TV2

«Step by Step»-stjernen mistet begge foreldrene på én kveld. 

Skuespilleren Patrick Duffy (70) er mest kjent for sine roller i serier som «Dallas» og «Step by Step». 

Gjennom karrieren har han ikke snakket så mye om sitt eget privatliv, men i et nytt intervju med Closer Weekly gjengitt av Fox News, forteller han om den grusomme kvelden i 1986 hvor begge foreldrene hans ble skutt og drept.

Les også: Slik er nye «Dallas»

På denne tiden var Duffy 37 år gammel. Foreldrene hans, Terrence og Marie Duffy, eide en lokal taverna i hjembyen Boulder i delstaten Montana.

En novemberkveld i 1987 kastet foreldrene hans ut to menn fra tavernaen fordi de var for fulle. 

Følte på sjokk og sinne

Mennene skal så ha gått til en annen bar og drukket seg enda fullere. Så kom de tilbake til tavernaen, og denne gangen var de bevæpnet.

– Det var ingen andre i tavernaen på dette tidspunktet, så de skjøt både moren og faren min, sier Duffy til Fox News.

/

Los Angeles Times bekreftet de brutale mordene i 1986. I artikkelen kommer det frem at Terrence og Marie Duffy ble funnet døde på gulvet av en gjeng kolleger i nærmiljøet som stoppet innom for å ta seg en drink på tavernaen.

To 19 år gamle menn ble siktet for drapene. De prøvde også å stjele penger fra tavernaen.

Duffy forteller at han ble knust da han fikk vite om den tragiske nyheten.

– Når foreldrene mine ble drept, gikk jeg gjennom alle følelsene fra den grusomme hendelsen – sjokk, sinne og alt, men jeg følte meg aldri distansert fra foreldrene mine. Jeg følte aldri på det umiddelbare tapet. På den tiden visste jeg ikke hvorfor, men når jeg ser tilbake tror jeg det var et resultat av at jeg er buddhist, sier han.

Forfulgt av tragedier

Som om dette ikke var nok, måtte Duffy gå gjennom enda en tragisk hendelse i 2017. Da mistet han også kona Carlyn Rosser (77), som han har to sønner sammen med.

Les også: Stjernene fra «The Nanny»: Slik ser de ut nå!

I et intervju med ukebladet Closer Weekly, gjengitt av Fox News, forteller Duffy at han fortsatt føler at kona er sammen med ham.

– Jeg føler meg nær henne hele tiden, men det jeg savner mest er berøringen hennes. Jeg anser meg fortsatt som en gift mann, sier han. 

DEL

FØLG OSS