Husker du Bo Derek? Slik ser hun ut i dag!

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 06.12-2019
  • Oppdatert: 06.12-2019
Bo Derek trollbandt seerne i kultfilmen «Drømmekvinnen 10» .Foto: IMDb

Bo Derek ble kjent som den ultimate drømmekvinnen på 80-tallet. Nå er hun 63 år, og gift med en av skuespillerne fra «Sex og Singelliv». 

Bo Derek ble Hollywood-stjerne over natta da hun spilte i 80-tallsfilmen «Drømmekvinnen 10». Spesielt kjent ble hun for den ikoniske scenen der hun løper i saktefilm bortover stranda med fletter i håret og solbrun hud. 

Etter hun fikk sitt gjennombrudd som skuespiller, ble også privatlivet hennes gjenstand for mye oppmerksomhet.

Les også: Slik gikk det med sønnen til John Lennon og Yoko Ono

Hun forelsket seg i den 30 år eldre regissøren John Derek da hun var 16 år, selv om han på den tiden var gift med «Dynastiet»-stjernen Linda Evans.

Ifølge Daily Mail, møttes de under innspillingen til filmen «Fantasies», og affæren deres gjorde at Evans skilte seg fra regissøren.

/

– Føler meg forferdelig på grunn av det

Mange år i ettertid, innrømmet Derek til Interview Magazine at hun hadde dårlig samvittighet overfor Evans.

– Jeg føler meg forferdelig på grunn av det. John var gift med Linda på den tiden, og hun var så snill mot meg. Når alt dette skjedde, var jeg i hvert fall halvveis ansvarlig for smerten hun gikk gjennom, sa hun i 2016.

Det var ikke mange som trodde forholdet mellom Derek og regissøren kom til å vare, men da hun ble 18 år, giftet de seg. Årene som fulgte spilte Derek i flere av ektemannens filmer, som «Tarzan, apenes konge» (1981), «Bolero» (1984) og «Spøkelser får det ikke til» (1989).

Felles for filmene var at de inneholdt veldig mange kroppsfikserte scener som antageligvis ville blitt sett på som helt utdaterte i dag.

Ble sammen med «Aidan» fra Sex og singelliv

/

Til tross for den store aldersforskjellen, var Derek sammen med ektemannen til han døde i 1998. I ettertid fortsatte hun å jobbe som skuespiller, men opplevde aldri helt den samme suksessen som i «Drømmekvinnen 10».

I 2002 møtte hun skuespilleren John Corbett, som spilte rollen som Aidan i «Sex og singelliv». I 2009 sa hun til Daily Mail at det ikke tok lang tid før hun falt for ham.

Les også: Slik ser «Baywatch»-stjernene ut i dag

– Han banket på hotelldøra mi, og det var kjærlighet ved første blikk. Han er sjarmerende og morsom – og så annerledes enn min forrige mann. Også er han yngre enn meg, la hun til.

Derek er fortsatt sammen med den kjekke «Sex og singelliv»-stjernen, og nå lever de et tilbaketrukket liv på en ranch i California. 20.november fylte Derek 63 år, og på nyere bilder av henne, kan man se at hun fortsatt er like flott. 

/

DEL

FØLG OSS