Britt Ekland avslører hvorfor hun sluttet med plastisk kirurgi

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 15.01-2020
  • Oppdatert: 15.01-2020
Britt Ekland forteller at hun endelig har akseptert sitt eget utseende. Foto: Ole Gunnar Onsøien / NTB scanpix

Den tidligere «Bond»-piken sier at hun synes det er tragisk at flere og flere unge kvinner legger seg under kniven. – De ser bare eldre og eldre ut, sier hun.

Britt Ekland (77) ble kjent for sin slående skjønnhet gjennom James Bond-filmen «Mannen med den gylne pistol» på 70-tallet.

Når hun ble eldre la hun seg imidlertid under kniven, noe hun tidligere har sagt at ødela utseendet hennes.

Les også: Her er de nye James Bond-skuespillerne

Nylig var hun gjest på det britiske morgenprogrammet «Good Morning Britain», og der fortalte hun hva det var som fikk henne til å slutte og fikse på utseendet.

– Det kommer ikke til å gjøre at jeg får flere roller eller ser bedre ut. Dette er den

jeg er, og folk må akseptere det. Jeg har akseptert det, så nå må andre akseptere det, sier hun.

– De ser eldre og eldre ut

/

Plastisk og kosmetisk kirurgi blir stadig vekk mer etterspurt. Nå som Ekland har sluttet med kirurgi, sier hun at hun synes det er synd at så mange unge jenter legger seg under kniven.

– Jeg synes det er tragisk fordi den ene gangen du virkelig ser bra ut er før du er 25 år. Alle fikser på utseendet sitt så de ser eldre og eldre ut. Og når de først er 25, ser de ut som de er 35. Det er veldig trist, sier hun.

I et eldre intervju med Daily Mail i 2016 fortalte Ekland at hun først begynte å operere seg etter sin andre skilsmisse.

Hun opererte sine utstående ører og injiserte leppene sine med stoffet Artecoll, som ble brukt som en filler på 90-tallet.

Advarer vennene sine

Den tidligere «Bond»-piken ville bare fremheve sin naturlige skjønnhet, men leppeforstørrelsen viste seg å bli en katastrofe.

Siden effekten av Artecoll egentlig er permanent, måtte Ekland gå gjennom smertefulle behandlinger for å «smelte» stoffet.

Les også: Bond-piken i «Operasjon Tordensky» er død

– Det var bare forferdelig. Jeg måtte dra til en annen lege for å få det ut, sa hun.

Nå advarer Ekland andre kvinner mot å forandre på utseendet sitt.

– Jeg har venner som sier at de bare vil ta litt filler her og der. Da sier jeg til dem: Vær så snill og ikke gjør det, sa hun til Daily Mail

Se video: «Bond»-pikene gjennom tidene:

DEL

FØLG OSS