Ari Behns kjæreste med rørende dikt på Instagram

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 16.01-2020
  • Oppdatert: 16.01-2020
En hel nasjon var i sorg etter Ari Behns bortgang. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

– Det eneste jeg venter på er at du skal komme hjem igjen, skriver Ebba Rysst Heilmann. 

Første juledag kom det frem at kunstner og forfatter Ari Behn (47) hadde tatt sitt eget liv. Behn var sammen med juristen Ebba Rysst Heilmann (34) fra 2017 og frem til sin død.

Nå har hun skrevet et dikt til sin avdøde kjæreste på Instagram der det kommer frem hvor mye hun savner ham.

Les også: Ari Behn minnes over hele landet

– Det blir bedre med tiden, sies det. Men det eneste jeg venter på er at du skal komme hjem igjen. At du skal tisse med døren oppe og snakke med meg samtidig og si at det skal gå bra, jenta mi. Alt kommer til å gå bra, skriver hun, og fortsetter:

– Men hva skal jeg gjøre med pålegget du kjøpte som ligger i kjøleskapet som snart går ut på dato?

(Saken fortsetter under) 

Se dette innlegget på Instagram

#kortprosa

Et innlegg delt av Ebba RH (@hunsanoe)

Det var i juni 2017 Se og Hør først avslørte at Ari Behn hadde blitt sammen med Ebba Rysst Heilmann. Både hun og Ari vokste opp i Moss, og de skal ha kjent hverandre i flere år.

Noen dager etter Ari døde, la Ebba ut en hilsen til ham på Instagram.

– Du skjøreste, vakreste, sterkeste, komplekse menneske. Jeg er alltid hos deg, min elskede Ari min. Og jeg vet at du er sammen med meg resten av livet og passer og heier på meg til vi ses igjen, skrev hun.

(Saken fortsetter under) 

Se dette innlegget på Instagram

Du skjøreste, vakreste, sterkeste, komplekse menneske. Jeg er alltid hos deg, min elskede Ari min. Og jeg vet du er sammen med meg resten av livet og passer og heier på meg til vi ses igjen. Jeg vet du tok vare på meg til siste slutt. Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk være så nær deg. Evig takknemlig for at du lot meg passe på deg og kjenne hjerte ditt slå hver eneste natt i alle våre dager. Nå har hjertet ditt fått ro, men det vil banke sterkt i kroppen min for alltid. Heldigvis visste du alt dette og hvor høyt jeg elsket deg fordi jeg fortalte det til deg hver eneste dag. Jeg skal gjøre alt jeg lovet deg å gjøre som du fikk meg til å tro at jeg kan. Jeg skal skrive så blekk og tårer spruter. Tusen takk til alle som passer på meg. Jeg er evig takknemlig for all støtte. 💕 @hunsanoe er for deg, Ari. Og du fikk se det før du dro.

Et innlegg delt av Ebba RH (@hunsanoe)

Etter Aris død, har han blitt hyllet landet over som en fargerik og varm person. Mange har også uttrykket medfølelse for Aris ekskone, prinsesse Märtha Louise (48), og deres tre døtre. Foreldrene hans har også fått ros for deres åpenhet rundt sønnens selvmord. 

Les også: Märthas ord til Ari

Tirsdag fortalte faren til Ari, Olav Bjørshol, om sønnens bortgang til Se og Hør.

– Det var jeg som fant ham. I dag er jeg svært takknemlig for at jeg fikk være hos ham, sa han. 

Om du har det vanskelig eller kjenner noen som har det vanskelig, be om hjelp! Ring en venn, snakk med familien din, gå til fastlegen eller ring Mental Helses hjelpetelefon: 116 123, Røde Kors: 80033 321 eller Kirkens SOS: 22400040.

DEL

FØLG OSS