Trond Fausa om familielivet: Helt avhengig av hjelp for å få det til å gå opp

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 17.01-2020
  • Oppdatert: 17.01-2020

«Neste sommer»-skuespilleren har tre små barn med skuespilleren Lena Kristin Ellingsen.

Trond Fausa Aurvåg (47) giftet seg med Lena Kristin Ellingsen (39) for fem år siden, og siden har de fått tre barn sammen.

De fikk sitt tredje barn, sønnen Eivind, i august i fjor. På TVNorges vårlansering i november, innrømmet Fausa at det er vanskelig å sjonglere familielivet med skuespilleryrket.

– Det går egentlig ikke. I de travleste tidene må vi bare ha barnevakt for å få det til å gå i hop, sier han til Startsiden.

Les også:  «Tatt av kvinnen» vant Hollywood-pris

Tidligere i år fortalte Lena Kristin Ellingsen til KK at det til tider er helt kaos i hjemmet.

– Jeg har fullstendig mistet kontroll på livet mitt. Til tider er det en svinesti hjemme hos oss. Den eneste måten jeg overlever på, er at jeg har en evne til å stenge alt ute, sa hun.

Trond Fausa har spilt i serier som «Lilyhammer» og «Nissene på låven», men er kanskje aller mest kjent for rollen som Per Ivar i humorserien «Neste sommer».

Per Ivar er en litt klønete kar som stadig vekk roter seg opp i kinkige situasjoner. Fausa forteller at han kjenner seg litt igjen i det.

Les også: Slik får du tilgang til Netflix' skjulte kategorier

– Det kommer litt an på hva jeg driver med. Jeg kan være veldig klønete, mens andre ganger er det litt overdrevet på «Neste sommer», sier han.

I julen har Fausa vært aktuell i «Jul i Blodfjell 2». Til våren får vi se ham i en ny sesong av «Neste sommer», sammen med blant annet Janne Formoe og Pia Tjelta.

Få med deg ukas beste TV-serier – prøv vår TV-Guide her!

DEL

FØLG OSS