Britt Ekland avslører pikante detaljer om forholdet til Rod Stewart

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 21.01-2020
  • Oppdatert: 21.01-2020
Svenske Britt Ekland var sammen med Rod Stewart fra 1975 til 1977. Foto: Richard Shotwell/AP

Den tidligere «Bond»-piken hevder at den legendariske musikeren var gjerrig og likte å låne trusene hennes. 

Britt Ekland (77) er ikke bare kjent for sin skuespillerkarriere, men også for sine profilerte forhold. Hun var sammen med den britiske rockestjernen Rod Stewart (75) fra 1975 til 1977, og var gift med komikeren Peter Sellers fra 1964 til 1968.

Enkelte trodde kanskje at Ekland var sammen med dem på grunn av penger eller berømmelse, men i et nytt intervju med Daily Mail forteller hun at hun aldri fikk et øre av noen av ekskjærestene sine.

Les også: Tilbakeblikk: Bond-pikene gjennom tidene

– Jeg jobbet alltid. Jeg betalte for alt selv. Peter Sellers ga med et gavekort på Harrods, men jeg brukte det aldri på noe annet enn helt nødvendige ting. Folk trodde at han kjøpte Chanel-drakter til meg, men jeg kjøpte kopier av Chanel med mine egne penger, sier hun.

– Rod hadde på seg mine truser

/

Den svenske skuespilleren hevder at Rod Stewart var gjerrig i perioden de var sammen.

– Jeg måtte betale hundre dollar i kost og losji når jeg bodde sammen med han. Jeg ble med han på shopping og så på at han kjøpte klær fra Yves Saint Laurent, men ingenting til meg, sier hun.

Videre avslører hun en oppsiktsvekkende detalj om den legendariske rockestjernen.

– Han likte å ha på seg undertøyet mitt. Han pleide å ha på seg løse satengbukser og trengte noen små satengtruser. Rod hadde på seg mine truser. Han likte dem, sier hun.

Stewart har selv ikke kommentert påstandene til Ekland. Hun har ikke hatt så mye pent å si om rockestjernen siden det ble slutt mellom dem, noe som kanskje ikke er så rart.

Skammer seg over bruddet

Forholdet deres skal nemlig ha tatt slutt fordi Stewart stakk av med en annen dame istedenfor å slå opp med Ekland.

I 2018 sa han til svenske Aftonbladet at han hadde skjønt at Ekland var forbannet på ham.

Les også: Rod Stewart holdt kreftsykdommen hemmelig

– Jeg vet ikke hvorfor, men hver gang hun hører navnet mitt, er det som om hun begynner å knurre. Det var nok på grunn av måten vi slo opp, sa Stewart.

Han innrømmet også at han skulle slått opp med henne på en ordentlig måte.

– Jeg har aldri vært god til å avslutte forhold, noe jeg skammer meg over. Hvis jeg kunne forandre en ting ved fortiden min, så er det det, sa han. 

DEL

FØLG OSS