– Brad Pitt og Jennifer Aniston forelsket igjen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 27.01-2020
  • Oppdatert: 27.01-2020
Jennifer Aniston og Brad Pitt møttes igjen under SAG-Awards i Los Angeles forrige uke.Foto: Emma Mcintyre/AFP

Mange har håpet på at det tidligere stjerneparet skal finne tilbake til hverandre igjen. Nå hevder flere kilder at det allerede har skjedd. 

Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (50) var et av 90-tallets mest berømte par inntil de skilte seg i 2005. Forrige uke møttes de i offentligheten igjen for første gang på mange år, og bildene av det tidligere paret som klemte og smilte til hverandre gikk verden rundt.

I ettertid har mange lurt på om de kommer til å bli sammen igjen, og nå sier to kilder som står dem nært at det er tilfellet.

Litt av grunnen til at Aniston og Pitt gikk fra hverandre skal ha vært at han forelsket seg i Angelina Jolie. En venn av Aniston forteller at hun fortsatt elsker ham uansett.

Les også: Jennifer Aniston ble bedt om å gå ned 13 kilo

– Jeg tror ikke hun noen gang sluttet å elske ham, selv om han knuste hjertet hennes da han forlot henne for Angelina Jolie. Det har tatt lang tid, men hun har tilgitt han for alt. Tilgivelse har vært viktig for dem, sier kilden til Mirror.

En kollega av Pitt i filmselskapet Plan B hevder også at de dater og er forelsket igjen.

– Alt han snakker om er Jen. De har funnet tilbake til hverandre igjen, og jeg har ikke sett noen av dem så lykkelige på mange år, sier kilden.

Alt var imidlertid ikke så rosenrødt da Pitt og Aniston tok ut skilsmisse i 2005. Mange har hevdet at Pitt var utro mot Aniston mens han filmet «Mr. & Mrs. Smith» med Angelina Jolie i 2004, og allerede i januar 2006 sa Brad og Angelina at de ventet sitt første barn sammen. 

Les også: Brad Pitt snakker ut om alkoholproblemene

I et intervju med Vanity Fair etter skilsmissen, sa Aniston at det var tøft å være singel igjen.

– Er jeg ensom? Ja. Har jeg dager der jeg bare vil legge meg ned og synes synd på meg selv? Absolutt. Men jeg takler det også veldig bra, sa hun til magasinet.

Når Aniston ble spurt om utroryktene rundt Pitt, sa hun at hun «valgte» å tro på ham. 

Se video: Ti ganger Brad Pitt matchet kjæresten sin

DEL

FØLG OSS