Christina Vukicevic Demidov venter barn

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 10.02-2020
  • Oppdatert: 10.02-2020
Lise ÅserudNTB scanpix

Den tidligere hekkedronningen blir snart mamma for andre gang.

Christina Vukicevic Demidov (32) var Norges beste kvinnelige hekkeløper inntil hun la piggskoene på hylla i 2016 da hun ventet sitt første barn.

Nå blir tre til fire og graviditeten er like rundt hjørnet, avslører den tidligere toppidrettsutøveren på Instagram:

I treningsvideoen hun har delt på sosiale medier viser hun sin høygravide mage mens hun trenger med vekter, og forteller til følgerne sine om hvorfor hun har vært så lite aktiv i det siste:

«Det er ikke fordi jeg ikke trener, men jeg filmer ikke så mye lenger. Raser inn i uke 36 av mitt andre svangerskap og treningen hele veien har kun vært lystbetont. Av og til orker jeg og av og til gidder jeg ikke».

Se dette innlegget på Instagram

Vekt over hodet og en del på magen🤭 Er en stund siden jeg har lagt ut en treningsvideo😃 Det er ikke fordi jeg ikke trener, men jeg filmer ikke så mye lenger. Raser inn i uke 36 av mitt andre svangerskap og treningen hele veien har kun vært lystbetont👍🏼 Av til orker jeg og av og til gidder jeg ikke. Det er ikke alltid nødvendig med lange økter heller, men da kanskje bare noen få utvalgte øvelser som kjennes bra. Må selv innrømme at raske gåturer er favoritten nå på slutten😇🤗 Om du kjenner på at man burde, men ikke har tid akkurat nå..slapp av og gi litt f. Trening får man tid til senere i livet også. Det er vanskeligere å presse inn trening når selve livet tar skikkelig grep om hverdagen. Småbarnsforeldre, dere vet hva jeg mener?😆 #mammatrening #casalltraining

Et innlegg delt av Christina Vukicevic Demidov (@christinav.d)

Christina var har hele syv NM-gull på 100 meter hekk, hun har vunnet bronse i innendørs-EM og tok gull i både ungdoms-OL og VM for U-23.

Christina giftet seg med fotballspilleren Vadim Demidov (33) i 2014. Han var blant Norges forsvarsspillere og har vært utenlandsproff i Tyskland, Spania og i USA. Demidov la opp som fotballspiller i fjor.

DEL

FØLG OSS