«Hjemme Alene»-stjernen Macaulay Culkin prøver å få barn

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 12.02-2020
  • Oppdatert: 12.02-2020
Mike BlakeReuters

Barnestjernen Macaulay Culkin var verdens største barnestjerne på 90-tallet med filmsuksessene «Hjemme Alene» - nå drømmer han selv om å bli far.

Macaulay Culkin (39) og samboeren Brenda Song (31) prøver å få barn.

– Vi øver mye, fleiper han til det amerikanske magasinet Esquire, og fortsetter:

– Vi finner ut av ting. Prøver å få timingen til å sitte. Det er ingenting som tenner en mer enn når kvinnen i dittliv kommer inn i rommet og sier «Kjære, jeg har eggeløsning».

Macaulay og Brenda har vært sammen i tre år, og selv om de ennå ikke har fått barn har de fått god ansvarstrening med alle kjæledyrene de har. Hjemme hos Brenda og Macaulay har de en hund, to katter, en fisk og en fugl.

I september fikk de også en niese, da Macaulays lillebror Kieran (37) som også er skuespiller, kjent fra HBO-serien «Succession» fikk datteren Kinsey.

hjemme

Macaulay Culkin sjarmerte både barn og voksne som 8-åringen Kevin i «Hjemme Alene»-filmene.

Macaulay Culkin har ikke klart å gjenskape suksessen i voksen alder som han hadde med «Hjemme Alene»-filmene. Han har vært ute av rampelyset i mange år, men prøvespilte i en rolle i Quentin Tarantino-filmen «Once apon a time in Hollywood» som tidligere denne uken fikk flere Oscar-priser.

Prøvespillingen gikk alt annet enn godt, skal vi tro skuespilleren selv.

– Det var en katastrofe. Jeg ville ikke ha ansatt meg selv en gang. Jeg er forferdelig dårlig på auditions uansett, og dette var min første audition på åtte år, sier han til New York Post.

DEL

FØLG OSS