Tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid har ny kjæreste

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 14.02-2020
  • Oppdatert: 14.02-2020
Vidar RuudNTB scanpix

Den tidligere skiskytteren har funnet lykken igjen etter skilsmissen fra Raphaël Poirée.

Tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid (45) har vært singel siden hun og Raphaël Poirée (45) ble separert og senere skilt for syv år siden.

Poirée var Frankrikes største vinteridrettsstjerne da han var aktiv. Sammen hadde Liv Grete og Raphaël også hell i sporet - og begge hadde 8 VM-gull og tre OL-medaljer hver.

Det kom som et stort sjokk for mange da de gikk fra hverandre.

«Vi er blitt enig om å ta ut separasjon, men er fremdeles gode venner og nære naboer. Begge to stiller seg bak dette, og vi er enig om å stå sammen som familie», skrev de i en pressemelding da de fortalte om bruddet.

Italiensk smører

Nå bekrefter Liv Grete at hun har fått seg ny kjæreste. Den utvalgte er italieneren Giacomo Tiraboschi (45). Han er skismører for det italienske landslaget, bekrefter hun for VG.

De har kjent hverandre siden de begge var juniorløpere, men for en stund siden tok han opp kontakten da han var i Norge på landslagssamling, og lurte på om hun kunne skaffe ham laks. Året etter gjorde han det samme, men da møtte hun opp - og søt musikk oppstod, skriver Dagbladet.

liv

Se og Hør kommenterte forholdet mellom Liv Grete og Giacomo Tiraboschi i mars i fjor, men da ville de ikke kommentere om de var kjærester.

– Etter det fikk vi mer og mer kontakt, og det var hyggelig. Men det er ikke så lenge siden vi kunne kalle oss et par, sier hun til VG.

Nå befinner begge seg i Anterselva i Italia under VM på skiskyting, men denne gangen befinner de seg i hver sin bu. Liv Grete i kommentatorbua på jobb for NRK, og Giacomo i den italienske smørebua.

– Det er ikke sikkert jeg ser så mye til Giacomo under dette mesterskapet. Han har sin jobb, og jeg har min. Det blir travle dager for oss begge, derfor møttes vi en helg før VM for å ha litt tid sammen, forteller hun til VG.

DEL

FØLG OSS