Caroline Flacks familie deler hennes siste ord

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 19.02-2020
  • Oppdatert: 19.02-2020
Caroline Flack under Brit Awards for ett år siden. Foto: Tolga Akmen/AFP

Den britiske «Love Island»-programlederen tok sitt eget liv forrige uke. Nå deler familien hennes et innlegg hun skal ha skrevet før sin bortgang. 

Familien til Flack har delt det tidligere upubliserte innlegget med Eastern Daily Post. Flack skal ha skrevet innlegget noen dager før hun døde, men skal så ha blitt rådet til og ikke legge det ut.

Moren hennes, Chris Flack, forteller avisen at de vil dele innlegget nå fordi det finnes så mange usannheter rundt hennes liv.

I midten av desember ble Flack arrestert og siktet for vold mot kjæresten Lewis Burton (27). Siktelsen førte til at hun trakk seg som programleder for «Love Island».

Les også: Britisk TV-kjendis funnet død

«12.desember 2019 ble jeg arrestert for å ha overfalt kjæresten min. Innen et døgn ble hele min verden og fremtid snudd på hodet, og veggene jeg hadde brukt så lang tid på å bygge opp, kollapset», skriver Flack i den tidligere upubliserte teksten.

Voldshendelsen fikk massiv oppmerksomhet i britiske medier. Flack skriver at hun alltid har tatt ansvar for hendelsen, men at det var et uhell som skjedde etter en krangel med kjæresten.

«Sannheten har blitt tatt ut av mine hender og brukt som underholdning», skriver hun i teksten ifølge Eastern Daily Post.

Les også: Hjelpetelefonene overveldet av pågangen i jula

På grunn av voldssiktelsen fikk Flack forbud mot å kontakte kjæresten inntil de skulle møtes i retten i mars. Etter hennes bortgang skrev han på Instagram at han var tom for ord.

«Hjertet mitt er knust, vi hadde noe så spesielt. Jeg er tom for ord, jeg har det så vondt, jeg savner deg så mye. Jeg vet at du følte deg trygg med meg, du sa alltid at du ikke tenkte på noe annet når du var med meg. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte», skrev han.

Om du har det vanskelig eller kjenner noen som har det vanskelig, be om hjelp! Ring en venn, snakk med familien din, gå til fastlegen eller ring Mental Helses hjelpetelefon: 116 123, Røde Kors: 80033 321 eller Kirkens SOS: 22400040.

DEL

FØLG OSS