De beste gullkornene fra «Paradise Hotel»

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 06.03-2020
  • Oppdatert: 06.03-2020
Iselin Michelsen bød på mange morsomme historier og utsagn i sesong fire. Foto: Skjermdump fra YouTube

Husker du Labinot som sa at han ikke «bar noe gnag» eller Harald som aldri ville «sviktet noen i ryggen»? Vi lader opp til sesong tolv med noen av de morsomste sitatene fra Paradise Hotel. 

Den første sesongen av Paradise Hotel ble sendt i 2009, og siden har tusener av nordmenn latt seg fascinere av de festglade og frittalende deltakerne i serien.

Gjennom årene har mange av deltakerne prøvd seg på forskjellige ordtak og formuleringer, men så har det stokket seg til helt.

Les også:  «Paradise Hotel»-kjendis bedragerisiktet: – Beklager

Ett eksempel er da Mayoo Indiran fra sesong åtte sa at han lette etter en kvinne han kunne «avslutte livet med».

Sesong tolv av Paradise Hotel har premiere mandag 9. mars. I mellomtiden har vi funnet frem noen av våre favorittsitater fra de tidligere sesongene. Se dem nedenfor!

1. – Livet er et lære, man må alltid lære

I sesong åtte ble Mayoo Indiran både kjent for sitt store hjerte og sine visdomsord. Dette uttalte han etter de andre deltakerne prøvde å lære han å stupe.

2. Den legendariske hummerhistorien

Iselin Michelsen var med i fjerde sesong av Paradise, og ble spesielt kjent for en noe usannsynlig historie hun fortalte til partneren Stian Thorbjørnsen. Historien fikk faktisk så mye oppmerksomhet at den ble stemt frem som årets TV-øyeblikk i 2012.

Vandrehistorien handlet om en kvinne som brukte en levende hummer som sexleketøy, men så viser det seg at hummeren har spist reker. Dette gjorde at når kvinnen gikk på do neste dag, fødte hun reker.

– Det er true story, liksom. Jeg har hørt den to ganger av forskjellige personer, sier hun til partneren Stian.

3. Mugler i osen og muffins i mosen

Det kan fort rote seg til når man skal prøve seg på et fancy formuleringer. Det gjorde det for Are Schanke i sesong fire, da han sa at det var noen «mugler i osen», altså ugler i mosen, på hotellet.

Mathias Pettersen fra sesong syv prøvde seg også en gang på dette ordtaket, ifølge Se og Hør. Han sa at «det er noe muffins i mosen» da han følte at det var noe mystisk på gang på hotellet.

4. – Jeg bruker aldri kondom, jeg ser om jenter har en kjønnssykdom

Kevin Kvamvold var en av deltakerne som sjekket inn på hotellet i sesong syv. Han mente at han hadde en helt spesiell evne: At han kunne se om en jente hadde en kjønnssykdom.

Kommentaren skapte mange reaksjoner, men ifølge Side2 angret han absolutt ikke i ettertid.

– Nei, jeg angrer ikke i det hele tatt. Jeg er typen som drar ting veldig langt, så hvis det er noe jeg skulle ha angret på er det at jeg ikke dro det enda lenger, sa han til nettsiden i 2015.

5. – Jeg er ikke den smarteste personen i skuffen eller whatever

I sesong fire prøvde Iselin Michelsen seg på det mye brukte uttrykket som egentlig heter at man ikke er den skarpeste kniven i skuffen.

6. – Hun er litt startruck kan man si

I sesong fem fortalte Kristian René Johansen at han var frustrert over Lauretta Mencel.

– Jeg opplever Lauretta som en liten unge. Hun blir sjalu og hun blir bitter og hun slår seg vrang. Hun er litt «startruck» kan man si, sa han.

Kristian René mente selvfølgelig å si «starstruck», men så stokket det seg til, og TV3 fremhevet det morsomme ordet ved å la en animert traktor kjøre over skjermen mens han snakket.

7. – En jente uten Sterilan hadde vært en viktig fordel

I sesong ti forklarte Leo Faa at han gjerne skulle sett at en naturlig vakker jente sjekket inn på hotellet. Han sa at han ikke likte jenter med Sterilan så godt, men siktet egentlig til leppeinjeksjonsmiddelet Restylane.

– En jente uten Sterilan hadde vært en viktig fordel. Det er trist det kroppspresset jenter utsetter hverandre for, sa han ifølge Dagbladet.

8. – Jeg bærer ikke noe gnag

I sesong seks skapte Labinot Haziri mange morsomme TV-øyeblikk. Et av dem var da han sa at han ikke bar noe «gnag».

Et annet var da han sa at «Every strong man is a strong woman».

9. – Ser etter en kvinne å avslutte livet med

Mayoo Indiran leverte gullkorn på løpende bånd da han var med i sesong åtte. Han var en filosofisk type som ikke var ute etter kortvarige forhold, og i en av episodene sa han at han så etter en kvinne å «avslutte livet med».

– Alle vet at jeg er en forholdsgutt, så jeg leter etter en kvinner jeg kan avslutte livet mitt med, sa han i en av episodene ifølge Se og Hør.

10. – Var det ikke Einstein som fant opp graviditeten?

I sesong fire hadde Alexandra og Alina en diskusjon om hvem som «fant opp» graviditeten. Alina mente at det var Einstein, mens Alexandra mente at det var Adam og Eva. Monsteret Frankenstein ble også blandet inn i den oppfinnsomme historien. 

Alexandra: – Hva var det han oppfant?

Alina: – Graviditeten, er det ikke når han satt under epletreet, også falt eplet ned…

Alexandra: – Nei, det er Adam det. Adam og Eva vet du.

Alina: – Adam er jo ikke noen oppfinner. Det er bibelen.

Alexandra: – Men han derre Franken, nei Einstein.. Var det han som fant opp hjulet?

Les også: – Realitykjendis skallet til kvinne - må møte i retten

DEL

FØLG OSS