Silvio Berlusconi (83) er blitt sammen med 53 år yngre kvinne

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 11.03-2020
  • Oppdatert: 11.03-2020
Berlusconi Foto: Max Rossi/Reuters

Den italienske politikeren har slått opp med kjæresten Francesca Pascale. Nå skal han ha blitt sammen med den tidligere modellen Marta Fascina (30). 

Silvio Berlusconi var Italias statsminister i tre perioder, men er også kjent for sitt skandaløse privatliv. Inntil nylig var han sammen med Francesca Pascale (34), men forrige uke kunngjorde partiet hans, Forza Italia, at de hadde gått hvert til sitt.

Den single tilværelsen varte imidlertid ikke lenge for Berlusconi. Nå skriver flere aviser, blant annet The Guardian, at han har funnet kjærligheten igjen med 53 år yngre Marta Fascina (30).

Hun er en tidligere modell som nå jobber for det samme politiske partiet som Berlusconi. Ryktene om deres forhold begynte først å svirre etter Fascina ble avbildet mens hun gikk tur med hunden til Berlusconis ekskjæreste.

(Saken fortsetter under) 

Se dette innlegget på Instagram

Un nuovo capitolo.

Et innlegg delt av Marta Fascina (@mf9milan)

Berlusconi og ekskjæresten Francesca Pascale (34) var sammen i tolv år. De møttes for første gang da Berlusconi fant ut at hun drev en fanklubb som støttet han og hans politikk.

Da Berlusconi kunngjorde at de hadde slått opp, fikk Pascale seg et sjokk. Hun svarte til den italienske avisen La Repubblica at hun ble «overrasket» over at han hadde slått opp med henne, men at hun ønsket ham alt godt.

– Jeg kommer alltid til å være glad i ham. Jeg ønsker ham all lykke i verden og håper at han finner noen som kan ta vare på ham slik jeg gjorde.

Hun kommenterte også bildene av Fascina som gikk tur med hennes hund.

Les også: Berlusconi innlagt på sykehus

– Det er gøy å se et annet parlamentsmedlem gå tur med hunden min. Men det er greit for meg, sier Pascale til avisen.

Det er ikke første gang Berlusconi skaper overskrifter for sitt privatliv. Den ubestridte skjørtejegeren ble tidlig kjent for å invitere unge prostituerte kvinner på såkalte «bunga bunga»-fester.

Etter en av disse festene ble han dømt for å betale nattklubbdanseren Karima El Mahroug, som da var 17 år, for sex.

Han har også flere ganger blitt tiltalt for korrupsjon, og i 2012 ble han dømt til fire års fengsel for skattesvik.

DEL

FØLG OSS