Dolly Parton: – Jeg planlegger å være på forsiden av Playboy igjen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 11.03-2020
  • Oppdatert: 11.03-2020

Countrydronningen fylte nylig 74 år, men har ingen planer om å pensjonere seg. 

I 1978 prydet Dolly Parton (74) forsiden av Playboy med svarte kaninører og sløyfe rundt halsen. Nå, over 40 år senere, sier hun i et intervju med 60 Minutes Australia at hun gjerne vil stille opp på forsiden igjen.

Hun håper magasinet vil ha henne som forsidepike når hun fyller 75 år.

– Jeg har ikke noen planer om å pensjonere meg. Jeg fylte akkurat 74 år og jeg planlegger å være på forsiden av Playboy igjen. Jeg var på forsiden for mange år siden. Det hadde vært så gøy om de hadde gått for det. Jeg kunne vært på forsiden igjen når jeg fyller 75 år, sier Parton.

Hun sier også at det kan hende hun stiller opp i den samme kanindrakten som på 70-tallet.

Les også: Dolly Parton: – Jeg vurderte å ta mitt eget liv

– Kanskje, jeg kan nok bruke det. Brystene mine er fortsatt de samme, sier hun og ler.

(Saken fortsetter under)

Den ikoniske countrystjernen ga ut sitt første album i 1967, og har siden toppet hitlistene med klassikere som «Jolene», «9 to 5» og «I Will Always Love You».

Hun ble også kjent for sitt karakteristiske utseende, og har ikke forandret seg så mye siden 70-tallet.

– Jeg er ganske tegneserie-aktig og tegneseriefigurer eldes ikke noe særlig. Når jeg blir 90 år kommer jeg antageligvis til å se ganske lik ut. Bare med mer sminke og større hår, sier hun til 60 Minutes.

Nå er Dolly Parton en av verdens best betalte musikere, men slik har det ikke alltid vært. Countrystjernen ble nemlig født inn i en veldig fattig familie, og var den eldste av tolv barn.

Les også: Dolly Parton lager ny musikk – som skal slippes etter hennes død

Den store familien bodde i en ettromshytte i Smokey Mountains i Tennessee. I 2015 sa Parton til Entertainment Tonight at hun er glad for at hun hadde en utfordrende oppvekst.

– Barndommen min gjorde meg til den jeg er i dag. Jeg ville ikke byttet bort noe som helst med det å vokse opp i Great Smokey Mountains. Jeg har aldri skammet meg over familien min, uansett hvor fattige og skitne vi var. Jeg har alltid elsket å komme derfra og ha de foreldrene jeg hadde, sa hun. 

DEL

FØLG OSS