Märtha fløy til USA for å overraske Durek

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 16.03-2020
  • Oppdatert: 16.03-2020
Durek Verrett og Märtha Louise etter å ha vært med på God morgen Norge i fjor. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Prinsessen fløy til andre siden av kloden rett før Norges nye reiserestriksjoner trådde i kraft. – Jeg gråt som en baby, skriver Durek om den rørende overraskelsen. 

Forrige uke kunngjorde president Donald Trump at USA innfører strenge innreiserestriksjoner i kampen mot coronaviruset.

Rett før innreiseforbudet ble innført rakk prinsesse Märtha Louise (48) å reise til USA på overraskelsesbesøk til kjæresten Durek Verrett (45).

Nå har han lagt ut et nytt innlegg på Instagram hvor han hyller henne for den romantiske overraskelsen.

Les også: Durek Verrett får kritikk for råd mot coronasmitte

«Min kjærlighet Märtha Louise dukket opp på døra mi uten engang å fortelle meg at hun kom. Hun fløy bokstavelig talt til andre siden av kloden før landegrensene i Norge ble stengt. Bare for å se meg før hun ikke kunne det lenger, selv om det bare var for to dager. Det var de beste to dagene i mitt liv for meg og min familie. Når hun overrasket meg gråt jeg som en baby, for det er kjærlighet for meg. Å ta grep!» skriver han.

(Saken fortsetter under)

Se dette innlegget på Instagram

Love is more than words, it's an action, a declaration. My favorite scene from the @titanicmovie is when Rose said " You jump I jump" That is a declaration and a action of love. This world as we know is needing more actions of love, especially with everything going on right now. Less hate, less judgment, less pointing the fingers and a whole lot more of love please. My love @princessmarthalouise aka @iam_marthalouise without even telling me showed up at my door before being locked down. She literally flew across the world to see me before her country boarders where closed. Just to see me before she couldn't anymore, even if it was just for 2 days. It was the best 2 days in my life for me and my family. When she surprised me I cried like a baby because that is love to me. Taking action! I know this women loves me as much as I love her. Demonstrating acts of love is far more greater than just saying it. It doesn't hurt to wash the dishes or to take out the trash or surprise your love with a gift or give them a massage. Just do something so off the wall. Like going straight to the airport with your kids no bags, no nothing and jump on a plane just to see the one you love. Tribe, that is love. Love you my sweet sweet Martha. You amazing, beautiful, powerful, wise women who makes me a better man. You jump I jump. ❤ Tribe, tag someone you will jump for I love you all! We are weathering this storm with grace. You were born for victory

Et innlegg delt av Shaman Durek (@shamandurek)

Prinsessen fikk bare vært i USA i to dager før Norges innreiseforbud trådde i kraft mandag morgen. I helgen kom det også frem at Utenriksdepartementet fraråder reiser til utlandet i tiden fremover, og det kan derfor bli en stund til Märtha og Durek får sett hverandre igjen.

I Instagram-innlegget roser Durek Märtha og oppfordrer følgerne sine til å vise sin kjærlighet til den de elsker. Han skriver at det er de små tingene som teller.

«Jeg vet at denne kvinnen elsker meg så mye som jeg elsker henne. Å gjøre handlinger ut i fra kjærlighet er enda viktigere enn å bare si det. Det skader ikke å ta oppvasken, gå ut med søpla eller overraske kjæresten din med en gave eller en massasje», skriver han.

Les også: Durek Verrett sier han har satt Märtha i forlegenhet

I kommentarfeltet har Märtha svart på Dureks kjærlighetserklæring. Hun skriver at man må huske å vise kjærlighet overfor hverandre i disse tider, selv om man ikke kan vise kjærlighet gjennom nærhet.

«Selv om vi ikke kan klemme og har funnet på en ny måte å hilse på hverandre for å holde oss trygge, så la oss alle elske hverandre mer. Si flere pene ting til hverandre og vær der for hverandre. Ikke spre negativitet, men vær omsorgsfulle, genuine og ekte», skriver hun. 

Akkurat nå er 1258 nordmenn smittet av coronaviruset. Følg med på ABC Nyheter sin livedekning av coronaviruset her

DEL

FØLG OSS