Orlando Bloom: Levde sølibat i seks måneder

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 17.03-2020
  • Oppdatert: 17.03-2020
Orlando Bloom og forloveden Katy Perry under en premiere i Los Angeles i fjor. Foto: Mario Anzuoni/Reuters

«Ringenes herre»-stjernen venter barn med popstjernen Katy Perry. Nå avslører han at han levde i sølibat da han var singel. 

I et intervju med Sunday Times forteller Bloom at det var kompisen hans, surferen Laird Hamilton, som overtalte ham til å avstå fra sex.

– Laird sa til meg at hvis du vil finne deg en livspartner, lev sølibat i et par måneder og finn ut av det. Jeg gikk fra å gå på fest og tenke «hvem kommer jeg til å møte»? til å oppdage at jeg kan faktisk ha et helt vennskapelig forhold til en kvinne, sier han i intervjuet ifølge Page Six.

Den britiske skuespilleren forlovet seg med popstjernen Katy Perry i fjor, men før han møtte henne skal han ha vært singel i en lengre periode.

Les også: Katy Perry og Orlando Bloom venter barn

I intervjuet forteller han at han egentlig bare skulle leve sølibat i tre måneder, men at han fortsatte i tre måneder til fordi han likte å forholde seg til kvinner på en ny måte og at han kom i kontakt med «den feminine siden av seg selv».

Han vil imidlertid ikke anbefale å leve i sølibat såpass lenge.

– Det var sinnssykt. Jeg tror ikke det er sunt. Jeg tror ikke det er å anbefale. Man må holde ting i gang der nede, sier han.

I starten av mars avslørte Katy Perry gjennom en ny musikkvideo at hun og Bloom venter barn. Til Sunday Times forteller Bloom at de gleder seg veldig til å få sitt første barn sammen.

– Denne gleden er ikke noe man kan beskrive eller forstå. Vi har åpenbart visst om dette i lang tid før vi fortalte det til offentligheten. Som du kan forestille deg så er dette et utrolig dyrebart og privat men samtidig normalt øyeblikk å dele med verden, sier han i intervjuet ifølge Page Six.

Les også: Bloom slo etter Bieber på restaurant

Bloom har fra før av sønnen Flynn (9) sammen med supermodellen Miranda Kerr. I februar gikk han på en liten smell da han skulle tatovere sønnens navn i morsetegn på armen.

Da han la ut bilde av tatoveringen på Instagram, la flere av følgerne hans merke til at navnet Flynn hadde blitt til «Frynn» på tatoveringen.

En uke senere la skuespilleren imidlertid ut bilde av at han hadde forandret på tatoveringen. «Endelig ble det riktig», skrev han. 

DEL

FØLG OSS