Dolly Parton i sorg etter Kenny Rogers’ død

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 23.03-2020
  • Oppdatert: 23.03-2020
Dolly Parton og Kenny Rogers før TV-programmet «Live... And in Person» i 1983. Foto: Doug Pizac/AP

Countrydronningen skriver at hun er knust etter stjernekollegaen gikk bort. – Jeg elsket Kenny av hele mitt hjerte.

Den amerikanske countrylegenden døde av naturlige årsaker fredag forrige uke. Han ble 81 år. Etter familien hans kunngjorde at han hadde gått bort, har flere kjente personer i underholdningsbransjen hyllet han og hans musikk.

Én av dem er Dolly Parton (73), som også er en av tidenes mest kjente countryartister. Hun var venn med Rogers i en årrekke og ga ut den kjente duetten «Islands in the Stream» med ham i 1983.

I en video på Instagram sier Parton at hun fikk vite om den triste nyheten da hun skrudde på TV-en for å få de siste oppdateringene om coronaviruset.

Les også: Kenny Rogers er død

– Jeg kunne ikke tro det da jeg våknet opp i dag morges og hørte på nyhetene at min venn og sangpartner Kenny Rogers hadde gått bort. Jeg vet at Kenny Rogers er på et bedre sted enn det vi er nå, og jeg vet at han kommer til å be Gud om å spre litt lys i verden med alt det mørke som skjer nå om dagen, sier hun, og fortsetter:

– Jeg elsket Kenny av hele mitt hjerte, hjertet mitt er knust og en del av det forsvant med ham i dag. Jeg tror jeg kan snakke for familien og vennene hans når jeg sier at jeg vil alltid elske deg.

(Saken fortsetter under)

Dolly Parton er 73 år, men har ikke pensjonert seg fra musikken av den grunn. I en episode av podkasten «Dolly Parton’s America» i januar avslørte hun at hun jobber med sanger som skal slippes etter hennes død.

– Jeg har hundrevis, til og med tusenvis av sanger, og mange av dem har ikke engang blitt spilt inn ennå. Det finnes nok materiale til at musikken min skal vare for evig, sa hun i podkasten.

Les også: Dolly Partons drøm brast - Playboy legger ned

Det er ikke uvanlig at avdøde artister sine tidligere produsenter gir ut musikk basert på materiale som aldri ble brukt mens artisten levde.

Dette skjedde blant annet med artisten Prince. Men Parton sier at hun ikke vil overlate noe til tilfeldighetene. Hun vil planlegge alt.

– Jeg er et av de menneskene som liker å være forberedt. Jeg vil aldri etterlate musikken min på samme måte som Prince eller Aretha Franklin som ikke planlegger frem i tid, sa hun. 

DEL

FØLG OSS