Pynt

DIY-prosjekter til 17. mai

17.mai pynt og diy prosjekter. muffins pynt til 17. mai. med norske flagg.
Vi viser deg morsomme DIY-prosjekter til den store nasjonaldagen. (Foto: Kreative Ideer)

Skal du lage litt ekstra stemning til 17. mai-feiringen? Vi har samlet noen kule DIY-pyntideer som vil gi festen din det lille ekstra!

Nasjonaldagen er like rundt hjørnet. I tillegg til å sette i stand bunaden og dekke festbordet, er det viktig å kose seg med noen artige kreative prosjekter til festdagen. Enten du planlegger å pynte inne eller ute, har vi noen enkle, men flotte ideer som vil sette prikken over i-en på feiringen. Sjekk ut siden vår med enda flere 17. mai ideer her.

Ideer til 17. mai serviettbretting


Servietter kan virkelig løfte et 17. mai-bord fra greit til flott! Med noen kreative brettemønstre eller matchende farger kan servietter virkelig bidra til å sette tonen for en koselig og festlig atmosfære rundt 16. mai-bordet.

Loading the player…

Sjekk ut flere måter å brette servietter til 17. mai her.

Ideer til 17. mai pynt

Å lage 17. mai-pynt av papir er en billig og enkel måte å sette stemningen for feiringen! Vi viser deg hvordan papirpynt kan løfte både muffins, servietter og bordet som helhet. Små vimpler i norske nasjonalfarger kan legge til en leken touch til muffinsene dine, mens papirhjerter i rødt, hvitt og blått kan strøs utover bordet for å skape en varm og innbydende atmosfære.

Loading the player…

Bruk fryste bær som pynt og i isbiter

Isbiter lagd av fryste bær er en enkel, men genial måte å tilføre friskhet og farge til drikkeglassene på 17. mai-bordet.

Loading the player…

Broder et bunadsslips til mannen din

Brodering av slips i et mønster som matcher bunaden, gir et personlig preg til menns antrekk på 17. mai.

Bunadsslips. oslobunad. hjemmelaget slips. brodering
Kjøp et slips på en gjennbruksbutikk og broder på blomster som matcher din bunad. (Foto: Kreative Ideer)

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: