På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Pynt

Hvordan lage en hjemmelaget vindmølle?

(Foto: Kreative Ideer)

Disse søte vindmøllene er perfekt pynt til 17. mai, eller som pynt i hagen gjennom sommeren. Vindmøllene er også ypperlige til å skremme bort fugler fra hagen.

Ønsker du å legge til litt ekstra sjarm i hagen din i anledning av 17. mai eller bare å pynte opp utendørsområdet ditt? Hva med å lage din egen vindmølle? Det er en morsomt DIY-prosjekt som er perfekt for alle aldre. Sjekk ut flere DIY-prosjekter til 17. mai her.

Alt du trenger er noen enkle materialer som du sannsynligvis allerede har liggende hjemme.

Loading the player…

Når din hjemmelagde vindmølle er klar, er det på tide å plassere den i hagen. Finn et sted hvor den vil fange mest mulig vind, for eksempel langs en sti eller ved inngangen til hagen, slik at vingene spinner og skaper en visuell fest.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: