Pynt

Oppskrift på 10 gode drinker

drinker i mange ulike farger. vi deler gratis oppskrift på Mojito, French 75, Limoncello Spritz, Amaretto Sour, Pasjonsfrukt Sour, Mimosa, Espresso Martini, Aperol Spritz, Daiquiri, og Whiskey Sour.
Vi deler oppskrift til 10 nydelige drinker. (Foto: Foodie)

Vi har samlet oppskriften til 10 forfriskende og gode drinker, inkludert Mojito, Amaretto sour og den elegante champagne-baserte cocktailen French 75.

Trenger du inspirasjon til drinker å servere på sommerfesten? Her får du 10 gode oppskrifter på sommerdrinker som garantert faller i smak.

Oppskrifter på tre ulike og forfriskende daiquiri

Til deg som elsker daiquiri, har vi samlet tre nydelige oppskrifter på friske daiquiri drinker. Enten du foretrekker den klassiske varianten med jordbær og lime, en fristende bringebær-daiquiri, eller kanskje en overraskende twist med tropiske smaker, vil du finne en som frister. Sjekk ut pynt og fest siden vår, for enda flere inspirerende ideer.

1. Oppskrift på bringebær daiquiri

Oppskrift på bringebær daiquiri.
Oppskrift på nydelig bringebær daiquiri er en sikker vinner å servere til gjestene. (Foto: Foodie)

Drømmer du om en forfriskende drikk som smaker varme sommerdager? Den søte smaken av bringebær møter den forfriskende syrligheten fra lime, alt blandet med en skvett rom. Sjekk ut Foodie sin oppskrift på hvordan du lager en bringebær-daiquiri her.

2. Oppskrift på pasjonsfrukt daiquiri

Pasjonsfrukt daiquiri oppskrift.
Lag deg en tropisk drink med oppskriften til Pasjonsfrukt daiquiri. (Foto: Foodie)

Vil du legge til litt eksotisk preg på drinken din? Da er Foodie sin pasjonsfrukt-daiquiri oppskrift den perfekte løsningen. Den gode smaken av pasjonsfrukt kombinert med den klassiske daiquiri-blandingen av lime og rom vil virkelig smake på en varm sommerdag. Sjekk ut hvordan du kan lage denne fantastiske cocktailen selv her.

3. Oppskrift på jordbær daiquiri

Oppskrift på jordbær daiquiri.
Ønsker du en drink som er frisk, søt og smaker sommer? Da må du prøve jordbær daiquiri! (Foto: Foodie)

Leter du etter den ultimate sommerdrinken? Foodie sin oppskrift på jordbær-daiquiri vil få smaksløkene dine til å danse. Friske jordbær kombinert med lime og et hint av sødme – dette er oppskriften som får deg til å skinne på enhver sammenkomst. Finn ut hvordan du lager jordbær daiquiri her!

Oppskrift på andre nydelige sommerdrinker

I tillegg til de klassiske daiquiriene, har vi også samlet oppskrifter på noen andre forfriskende og smakfulle cocktailer. Vi deler blant annet oppskrift på den søte og syrlige Amaretto sour, perfekt for de som elsker en balanse mellom bitterhet og sødme. Vi deler også Foodie sin Pasjonsfrukt sour, som gir en tropisk twist til den tradisjonelle surheten.

4. Oppskrift på Amaretto sour

oppskrift på amaretto sour.
Amaretto sour er en populær drink med en frisk og nøtteaktig smak. (Foto: Foodie)

Amaretto Sour er en fortryllende cocktail som kombinerer den nøtteaktige og søte smaken av amaretto med den friske syrligheten fra sitronsaft. Denne cocktailen er en perfekt balanse mellom sødme og syrlighet, og den serveres vanligvis over is, pyntet med en skive sitron og et kirsebær. Oppskriften er enkel og krever vanligvis bare amaretto, ferskpresset sitronsaft, en dash av enkel sirup og is. Sjekk ut Foodie sin oppskrift på Amaretto sour her.

5. Oppskrift på Pasjonsfrukt sour

Pasjonsfrukt Sour er en eksotisk twist på den klassiske Amaretto Sour cocktailen
Bytt ut den klassiske Amaretto Sour cocktailen med en Pasjonsfrukt Sour. (Foto: Foodie)

Pasjonsfrukt Sour er en eksotisk twist på den klassiske Amaretto Sour cocktailen, med en herlig blanding av søt pasjonsfrukt, frisk sitronsaft og en touch av enkel sirup. Denne fargerike cocktailen er ikke bare en fest for øynene, men også for smaksløkene. Sjekk ut oppskrift på Pasjonsfrukt sour her.

6. Oppskrift på Mimosa

Oppskrift på drinken mimosa. En oransje drink.
Mimosa er verdens enkleste drink å lage, likevel er den nydelig en varm sommerdag. (Foto: Foodie)

Mimosa er en superenkel cocktail som er kjent for sin enkelhet og eleganse. Den består av kun to ingredienser – friskpresset appelsinjuice og boblende champagne. Sjekk ut oppskriften på Mimosa her.

7. Oppskrift på Espresso martini

oppskrift på espresso martini. Brun drink med kaffe.
Hold deg våken hele kvelden med en nydelig Espresso martini. (Foto: Foodie)

Espresso Martini er en sofistikert og forførende cocktail som kombinerer det beste fra to verdener – kaffe og martini. Denne forfriskende drinken består vanligvis av vodka, kaffelikør, ferskbrygget espresso og en touch av enkel sirup, som kombineres og ristes grundig med is. Sjekk ut oppskrift på Espresso martini her.

8. Oppskrift på Limoncello spritz

Limoncello spritz, oppskrift på italiensk drink.
Lyst på en drink som smaker Italia? Her er oppskriften på Limoncello spritz. (Foto: Foodie)

Elsker du aperol spritz? Da MÅ du prøve denne. Limoncello spritz er en forfriskende og smaksrik cocktail som bringer sammen den friske smaken av sitron med boblende prosecco og en sprut av brusende sodavann. Denne cocktailen er en skikkelig smaksopplevelse som tar deg med til de solfylte kystlinjene i Italia. Sjekk ut oppskriften på Limencello spritz her.

9. Oppskrift på klassisk mojito

Oppskrift på klassisk mojito.
Vi deler oppskrift på klassisk mojito, en sikker vinner som så og si alle liker! (Foto: Foodie)

Mojito er uten tvil en av verdens mest populære og ikoniske cocktailer. Denne forfriskende drinken har sin opprinnelse på de solrike strendene i Cuba, hvor den har blitt en favoritt blant cocktailentusiaster over hele verden. Mojitoen er kjent for sin enkle, men forfriskende sammensetning av fersk mynte, frisk lime, hvit rom, sukker og soda. Sjekk ut oppskrift på klassisk mojito her.

10. Oppskrift på French 75

klassisk cocktail
Lag deg en French 75, en klassisk cocktail fra 1. verdenskrig. (Foto: Foodie)

French 75 er en klassisk cocktail med champagne som ble til under den første verdenskrig og har beholdt sin popularitet gjennom årene. Navnet sitt får denne forfriskende drinken fra den franskebygde 75mm kanonen, som var kjent for sin kraft og presisjon under krigen. Oppskriften på French 75 består vanligvis av gin, ferskpresset sitronsaft, en touch av enkel sirup og en sprudlende topping av champagne. Sjekk ut oppskriften til French 75 her.

Vil du imponere gjestene enda mer? Sjekk ut oppskrift på fruktbobler du kan pynte drinkene med her.

Du vil kanskje også like disse sakene: