På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Reise

Lillebror Sande Larsens guide til Gran Canaria

Bilde av stranden Amadores på Gran Canaria i bakgrunnen. Det ligger et ekstra bilde på dette bilde av Gran Canaria som er av Lillebror Sande Larsen. Her kan du lese: Lillebror Sande Larsens guide til Gran Canaria
Her får du Lillebror Sande Larsens guide til Gran Canaria! Les hvor han foretrekker å spise tapas, bade, samt hvilken bar han anbefaler. (Foto: Colourbox/Privat)

Lillebror Sande Larsen gir deg sine beste tips til Gran Canaria. Her kan du lese om hans favorittsted å spise tapas, hvor det er best å bade, samt hvilken bar han anbefaler.

Oppdag Gran Canarias skjulte skatter med tips fra den karismatiske Lillebror Sande Larsen, Norges egen musiker og underholder kjent fra TV-showet Reisesjekken.

Etter år med opplevelser på og utenfor scenen, inkludert å lede sin egen pianobar og restaurant på Gran Canaria, deler Lillebror nå sine personlige favoritter på den solfylte øya.

Vi skriver ofte om denne solfylte øya ettersom det er en ferie-favoritt blant flere nordmenn. Her kan du lese alt vi skriver om Gran Canaria.

Lillebrors 5 favoritter på Gran Canaria

Vi har snakket med Lillebror som har bodd på Gran Canaria i 11 år, og her er hans tips til steder man bør få med seg på den solfylte øya som også er mange nordmenns feriefavoritt.

1. Hvor er det best å spise på Gran Canaria?

– Det finnes en veldig koselig gate i San Fernando med en rekke lokale restauranter. Dette er ikke et typisk turiststed, så her får man opplevd Gran Canarias mat på best mulig måte, tipser Lillebror.

Han velger spesielt å trekke fram ett sted som er hans favorittsted for Tapas.

– Hos Taberna El Picoteo får du nydelig tapas på en utrolig koselig familieeid restaurant. Denne kan jeg virkelig anbefale, sier han.

2. Hva er den beste stranden på Gran Canaria?

Bilde av stranden Amadores på Gran Canaria. Her kan du lese: Lillebror Sande Larsens guide til Gran Canaria
Lillebror Sande Larsen gir oss en guide til Gran Canaria. Favoritt-stranden hans er Amadores. (Foto: Colourbox)

Her kan du forresten finne billige reiser til flere Kanariøyer!

Lillebror er rask med å svare på hvilken strand han mener er den beste på Gran Canaria.

Amadores! Her får du rolig sjø som er omringet av restauranter, så dette er det perfekte stedet å slappe av på stranden. Passer også veldig bra til barnefamilier, mener han.

Amadores er kanskje den mest kjente stranden på Gran Canaria, og det som gjør den spesiell er at den er menneskeskapt.

Ønsker du en mer luksuriøs og eksklusiv bade-opplevelse trekker Lillebror fram mulighetene for et besøk på en beach club, og her anbefaler han Amadores Beach Club og Perchel Beach club.

– Her kan du slappe av med god service mens du ligger og slikker sol, forklarer han.

Vi anbefaler også å lese denne: Her vil nordmenn helst bo på Gran Canaria.

3. Hvor er det best å shoppe på Gran Canaria?

Er du personen som liker å shoppe mens du er på ferie, kan Lillebror komme med noen gode tips enten du liker lokale markeder eller vil besøke et kjøpesenter.

Mogan Mall er det nyeste kjøpesenteret på øya og passer for deg som liker å shoppe i kjente butikker, forteller Lillebror.

Er du derimot en som liker å vandre på lokale markeder anbefaler han å sjekke ut et markedet som finner sted hver fredag i Puerto de Mogán. Dette er Gran Canarias største utendørsmarkedet hvor du vil finne hundrevis av boder som selger alt fra broderier til ferske frukter og grønnsaker.

Vil du heller reise til en annen Kanariøy? Her finner du billige pakkereiser til Kanariøyene.

4. Hva er den beste fotturen på Gran Canaria?

Bilde av Cruz de Patalavaca som viser en flott utsikt over Gran Canaria hvor du ser blått hav og hvite strender. Her kan du lese: Lillebror Sande Larsens guide til Gran Canaria
Det finnes en rekke ting du kan gjøre på Gran Canaria, og er du ute etter litt aktivitet kan du blant annet gå til Cruz de Patalavaca som gir en fantastisk utsikt over øya. Her er Lillebror Sande Larsens guide til Gran Canaria. (Foto: Gjertrud Østrem)

Det finnes flere fotturer som lar deg utforske Gran Canaria, men ønsker du en spektakulær utsikt over den solfylte øya anbefaler Lillebror å gå til det de kaller «korset», eller Cruz de Patalavaca som det heter på spansk.

– Det finnes flere måter å komme seg dit, men det vanligste er å gå enten fra Arguineguin eller Patalavaca på oppmerkede stier. På toppen kan du nyte øyas beste utsikt etter min mening, forteller han.

5. Hva er den beste baren på Gran Canaria

Bilde av Lillebror Sande Larsen som gir tmmel opp ved baren hans Lillebrors Party & Pianobar på Gran Canaria. Her kan du lese Lillebror Sande Larsens guide til Gran Canaria.
Lillebror Sande Larsen startet baren Lillebrors Party & Pianobar på Gran Canaria i 2024. Her kan du lese hans guide til Gran Canaria.

Lillebrors Party & Pianobar! Jeg sier det ikke bare fordi det er min bar, jeg mener oppriktig dette er et veldig bra sted, sier Lillebror.

Lillebror’s Party & Pianobar er en populær bar i Puerto Rico, som tilbyr både live musikk og en livlig atmosfære.

– Det er alltid god stemning her!

Skal man tro tilbakemeldingene på barens Facebook-side er de besøkende enige om at det er god stemning på Lillebrors Party & Pianobar.

– Beste bar i Puerto Rico, full fart, strålende musikk og servering, er det en som skriver på Facebook, mens en annen skriver:

– Anbefales på det sterkeste. Bra liv, god musikk og utrolig trivelig betjening.

Du vil kanskje også like disse sakene: