Reise

Nå kan det bli dyrere å reise til Kanariøyene

Bilde av en hvit strand med et palmetre i forgrunnen og blått hav og fjell i bakgrunnen. Ny flyplassavgift blir innført på Kanariøyene. Vi forteller det du må vite dersom du skal reise til Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura.
Nå kan det bli dyrere å reise til nordmenns feriefavoritter: Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura. Fra 1. mars øker nemlig flyplassavgiften med 4,09% på Kanariøyene. (Foto: Apollo)

Det kan lønne seg å bestille reise til Kanariøyene nå, for snart kan det nemlig bli dyrere for turister å besøke nordmenns feriefavoritt. Vi forklarer!

Planer om å reise til Kanariøyene? Da burde du bestille reisen din nå!

Fra 1. mars 2024 er det meldt at flyplassavgiftene på Kanariøyene kan økes med hele 4,09 prosent skriver Canariavisen.

Ute etter flere billige reiser? Da bør du sjekke ut samlesiden vår for restplass-reiser.

Hvordan vil flyplassavgiften påvirke deg?

Det er ingen tvil at Kanariøyene er en feriefavoritt blant nordmenn, og de nye avgiftene kan gjøre det dyrere for turister å besøke den solfylte øygruppen. Canariavisen skriver nemlig at den kanariske regjeringen frykter at den nye avgiften kan resultere i dyrere flybilletter til de solfylte øyene.

Vi har snakket med kommunikasjonssjef i Apollo, Beatriz Rivera, som forteller hva kundene deres kan forvente seg.

– Vi har per nå ikke fått bekreftet at avgiften blir innført. Alt vi vet foreløpig er at det er blitt lagt frem som et forslag, og at det er opp til diskusjon, sier hun og legger til at de vil skrive om en eventuell ny avgift på deres hjemmeside slik at nye kunder informeres før bestilling.

Hun forklarer også at inntil avgiften eventuelt skjer så er altså ikke dette noe deres eksisterende kunder trenger å forholde seg til, da det ikke vil berøre dem.

– Har man bestilt en reise med oss før vi har fått bekreftet at avgiften faktisk blir innført og denne informasjonen står på våre nettsider, trenger man altså ikke bekymre seg for å motta en ekstra faktura, legger Rivera til.

Med dette som utgangspunkt kan det derfor være lurt å bestille reise til Kanariøyene allerede nå!

Lurer du på hva man kan gjøre på Kanariøyene? Her får du Lillebror Sande Larsens guide til Gran Canaria.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: