På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Reise

Restplass til Gdansk: Her får du billig Polentur

Billig restplass til Gdansk, Polen: Bilde av gamlebyen i Gdansk opplyst på kveldstid.
Til Gdansk, med sin berømte gamleby, finnes det mye billige restplasser. (Foto: Colourbox)

Gdansk er en perle i Østersjøen! Her finner du billige restplasser til din neste Polentur.

Litt utenfor turismens allfarvei i Europa, skinner en perle ved Østersjøen som venter på å bli ordentlig oppdaget. Gdansk, den sjarmerende polske byen med sin rike historie, vakre arkitektur og gode atmosfære, kan bare beskrives som en skatt i Østersjøregionen.

Dette er stedet hvor historiske brosteinsgater møter moderne kultur, hvor gamle slott står i kontrast til livlige markeder, og hvor gjestfriheten til lokalbefolkningen gir deg en følelse av å være hjemme.

På utkikk etter restplass til en annen destinasjon? Sjekk ut alle våre tips til restplasser her!

Hvorfor velge restplass når du skal ut å reise?

Om du ønsker å reise billig og er litt fleksibel på destinasjon og utreisedato kan restplass være den perfekte løsningen for deg! Reiseselskapene er avhengige av å fylle flyene opp så mye som mulig og derfor er sjansen for å få en billig reise med en restplass stor – og spesielt og du reiser utenfor feriesesongen. Da har du rett og slett muligheten til å spare flere tusen kroner på reisen.

Her finner du billig restplass til Gdansk

TripX
Billig pakkereise til Gdansk

Billig pakkereise til Gdansk

Sjekk prisen her
Restplass.no
Restplass til Gdansk

Restplass til Gdansk

Spar mye penger på din neste ferietur hos en av de største formidlere av feriereiser på nettet i Skandinavia.
Sjekk prisen hos Restplass.no

Vil du heller til varmere strøk: Her finner du billige restplasser til Kypros!

5 steder du må se i Gdansk:

  1. Gamlebyen (Stare Miasto): Gamlebyen i Gdansk er en sjarmerende og godt bevart historisk bydel med fargerike bygninger, brosteinsgater og en atmosfære som tar deg tilbake i tid. Her finner du også Langgata (Ulica Długa) og den gylne porten (Złota Brama), som er ikoniske landemerker.
  2. Mariakirken (Bazylika Mariacka): Dette er en imponerende gotisk kirke som er kjent for å ha verdens største mursteinbygde kirkeskip. Ta turen opp i tårnet for en fantastisk utsikt over byen og Østersjøen.
  3. Gdansk-verftet (Stocznia Gdańska): Dette er stedet hvor den berømte Solidaritetsbevegelsen ble født under ledelse av Lech Wałęsa. Du kan besøke det interaktive Solidaritetsmuseet for å lære om Polens kamp for demokrati.
  4. Westerplatte: Dette historiske stedet markerer starten på andre verdenskrig. Her kan du besøke minnesmerker og museer som hedrer ofrene og lærer om hendelsene som fant sted under krigen.
  5. Gdansk-kranen (Żuraw): Dette er en ikonisk middelalderkran som ble brukt til å løfte varer fra skipene i havnen. Det fungerer nå som et museum som gir innsikt i Gdansks maritime historie.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: