På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Reise

Restplasser: Finn billige reiser til Syden her

Tre bilder satt sammen til ett bilde. Bilde en er av Berg med hull i omringet av krystallklart hav på Aya Napa på Kypros. Bilde to er en gyllen strand på Kanariøya Tenerife. På stranden ser du blå solsenger, og i bakgrunnen er et fjell med fargerike hus bygd i fjellsiden. Bilde tre er av Navagio-stranden på Zakynthos i Hellas. Her ser du en kritthvit strand med et båtvrak som er omringet av bratte klipper og knallblått hav. Vi hjelper deg med å finne billige reiser ved hjelp av restplasser. Her finner du blant annet restplasser til Hellas, restplasser til Kroatia, Restplasser til Gran Canaria, restplasser med all inclusive og restplasser fra Trondheim, Bodø og Stavanger.
Hva er vel bedre enn billige reiser til syden? Vi hjelper deg med å finne restplasser til populære destinasjoner som Hellas, Kroatia og Gran Canaria slik at du kan nyte en minnerik ferie til en billig penge. (Foto: undefined)

Vi har laget en omfattende guide for å hjelpe deg med å finne restplasser til blant annet Hellas, Kroatia og Gran Canaria. Sjekk ut billige reiser til Syden her!

Hvem ønsker vel ikke å reise billig til sol og varme? Med restplasser til Syden kan man gjøre akkurat dette!

– Restplasser er rett og slett resterende reiser som ikke er blitt solgt før avreise, og derfor tilbys til en lavere pris, forklarer kommunikasjonssjef i Apollo, Beatriz Rivera.

KUPP-ALARM!
Nå er det billig! Fra 3998 kroner🏝

Nå er det billig! Fra 3998 kroner🏝

Prissjekk Mandag 17.juni
Sjekk restplass-turer her

For deg som er ute etter å finne billigst mulige reiser har vi laget en omfattende guide på populære reisemål du kan finne restplasser til, enten du drømmer om billige reiser til Gran Canaria, Hellas eller Kroatia.

Vi har sjekket TUI, Ving og Apollo for de laveste Syden-prisene (til Hellas og Spania) for én uke per person. Prissjekk gjort den 17. juni 2024. Prisene kan endre seg.

  • Apollo: 3998 kr til Rhodos, Hellas med avreise den 19. juni.
  • TUI: 5290 kr til Alanya, Tyrkia med avreise den 20. juni.
  • Ving: 2795 kr til Rhodos, Hellas med avreise den 23. juni.

Ny tjeneste: Dagens restplasser

Restplasser med all inclusive

– Mange hoteller tilbyr all inclusive. Det betyr rett og slett at «alt» er inkludert – alle måltider, drikkevarer og lignende, forklarer Rivera.

Restplasser med all inclusive gir derfor ikke bare billig reise, men en reise hvor du ikke trenger å tenke på hverken hvor du skal spise eller hvor mye det koster for drikke.

restplasser
Dagens billige reiser med all inclusive - Nå fra 8576 kr

Dagens billige reiser med all inclusive – Nå fra 8576 kr

Prissjekk: Torsdag 13. juni
Sjekk prisene hos Apollo

Vi skriver ofte om hvordan du kan finne billige reiser, og du kan lese alt på samlesiden vår for restplasser.

Hvordan finne restplasser?

Å finne restplasser er ikke nødvendigvis så vanskelig, og de fleste reisebyråene har en egen side for akkurat disse reisene.

– Det som er viktig å huske på er at antall restplasser kan variere fra sesong til sesong. Det avhenger helt av hvor godt salget har gått. Derfor kan restplasser også være et lite sjansespill. Men er man fleksibel, og ikke har noen spesifikke ønsker eller behov, kan man absolutt gjøre noen gode kupp her, forteller Rivera.

Restplass til Hellas

Bilde av Navagio-stranden på Zakynthos i Hellas. Her ser du en kritthvit strand med et båtvrak som er omringet av bratte klipper og knallblått hav. Vi hjelper deg med å finne billige reiser ved hjelp av restplasser. Her finner du blant annet restplasser til Hellas, restplasser til Kroatia, Restplasser til Gran Canaria, restplasser med all inclusive og restplasser fra Trondheim, Bodø og Stavanger.
Kreta, Rhodos eller kanskje den populære stranden Navagio på Zakynthos? Vi hjelper deg med å finne restplasser til Hellas slik at du kan oppleve de greske øyene til en billig penge. (Foto: Colourbox)

Billig reise til Hellas? Ja takk, sier vi! Landet byr på alt fra rik historie og spennende kultur, til hvite strender og krystallklart hav. Med andre ord får du en ferie som passer enhver interesse. Opplev den greske magien på en av de populære øyene Kreta eller Rhodos! Eller frister det kanskje mer med Athenes antikke ruiner, som er perfekt for deg som elsker historie?

Usikker på hvor i Hellas du skal reise? Sjekk ut vår omfattende guide som hjelper deg med å planlegge den ideelle Hellas-ferien.

Restplass til Kroatia

Bilde av Dubrovnik i Kroatia. I forgrunnen ser man en gyllen strand ut mot knallblått hav, og i bakgrunnen ser man selve byen med klassiske murhus med røde tak. Vi hjelper deg med å finne billige reiser ved hjelp av restplasser. Her finner du blant annet restplasser til Hellas, restplasser til Kroatia, Restplasser til Gran Canaria, restplasser med all inclusive og restplasser fra Trondheim, Bodø og Stavanger.
Vi hjelper deg med å finne restplasser til Kroatia slik at du kan finne billige reiser til landet som har blitt kåret til årets feriefavoritt i Europa av Lonely Planet. (Foto: Colourbox)

Med imponerende arkitektur og kystlinje mot Adriaterhavet er Kroatia virkelig en opplevelse for seg selv. De mest populære byene for ferieglade nordmenn er Split og Dubrovnik, men på lik linje med Hellas har også Kroatia spennende øyer. På øya Brač finner du blant annet den populære stranden Zlatni Rat. Og det kanskje beste med Kroatia? Det er lett å finne billige reiser dit!

Restplass til Kypros

Berg med hull i omringet av krystallklart hav på Aya Napa på Kypros. Vi hjelper deg med å finne billige reiser ved hjelp av restplasser. Her finner du blant annet restplasser til Hellas, restplasser til Kroatia, Restplasser til Gran Canaria, restplasser med all inclusive og restplasser fra Trondheim, Bodø og Stavanger.
Kypros byr på noe for enhver feriedrøm og passer både til barnefamilier og romantiske turer. Vi hjelper deg med å finn restplasser slik at du kan finne billige reiser til middelhavsøyen. (Foto: Colourbox)

Ferie på Kypros passer alle, enten du skal på familieferie eller en romantisk reise med din kjære. Øya som ligger i middelhavet byr på en blanding av historiske skatter og solrike strender, og er kjent for sin fascinerende blanding av gresk og tyrkisk kultur. Hvis du ønsker å lese mer om denne populære ferieøyen kan du sjekke ut saken vår som gir deg mer informasjon om Kypros.

Restplass til Kanariøyene

Kanariøyene er en soleklar favoritt blant nordmenn som søker sol og varme, spesielt i vinterhalvåret. Vi har gjort det enkelt for deg å finne billige reiser til de spanske øyene ved å samle restplasser til hver av de populære Kanariøyene.

Bilde av en gyllen strand på Kanariøya Tenerife. På stranden ser du blå solsenger, og i bakgrunnen er et fjell med fargerike hus bygd i fjellsiden. Vi hjelper deg med å finne billige reiser ved hjelp av restplasser. Her finner du blant annet restplasser til Hellas, restplasser til Kroatia, Restplasser til Gran Canaria, restplasser med all inclusive og restplasser fra Trondheim, Bodø og Stavanger.
Tenerife er den største av Kanariøyene, og er veldig populær blant ferieglade nordmenn. Vi hjelper deg med å finne restplasser til Kanariøyene slik at du finner billige reiser til blant annet Gran Canaria og Tenerife. (Foto: Colourbox)

Gran Canaria

Blant Kanariøyene er nok Gran Canaria en favoritt blant nordmenn, og det er ikke uten grunn. Øya kan by på alt fra spennende natur, som sandynene i Maspalomas, til populære strender som populære Amadores som ligger i byen Puerto Rico.

Gran Canaria-eksperten forklarer hva du ikke må gå glipp av på den populære Kanariøya.

restplasser

Tenerife

Tenerife er den største og en av de mest populære øyene på Kanariøyene. Kanariøya er kjent for pulserende kultur og sitt mangfoldige landskap, fra gyldne strender til det majestetiske fjellet Teide. Tenerife er også den av Kanariøyene som sies å være varmest om vinteren med behagelige 20 til 25 grader.

Lanzarote

Som de andre Kanariøyene kan Lanzarote også by på behagelig klima året rundt, noe som gjør den til en populær destinasjon for nordmenn som vil bort fra Norges kalde vintre. Øyen byr på det meste, og passer for deg som ønsker alt fra en aktiv ferie til en avslappende tid rundt bassengkanten.

restplasser
Billige reiser til Lanzarote

Billige reiser til Lanzarote

Sjekk prisene hos Restplass.no

Redaktør i Lanzaroteposten, Ola Kjeldstad, gir deg sine beste tips til den solfylte Kanariøya Lanzarote.

Fuerteventura

Fuerteventura, nok en Kanariøy som er kjent for sine kritthvite strender, og denne øya har faktisk til sammen 50 kilometer med sandstrender. Her kan du altså enkelt finne en strandbar med solsenger og servering eller gjemme deg bort i en av øyens mange bukter.

restplasser
Billige reiser til Fuerteventura

Billige reiser til Fuerteventura

Sjekk prisene hos Restplass.no

Restplasser fra Trondheim, Bodø og Stavanger

Bor du et annet sted i landet enn Oslo, og derfor heller skulle hatt billige reiser til sol og varme fra din nærmeste flyplass?

Vi har samlet noen av flyplassene nordmenn søker etter restplass-reiser fra. Selv om utvalget er mindre enn om du reiser fra hovedstaden, er det fortsatt fullt mulig å finne billige reiser til populære destinasjoner!

Restplasser fra Trondheim

Reiser du fra Trondheim lufthavn, Værnes, kan du finne restplasser til blant annet Hellas, Kypros Kroatia og Polen.

Restplasser fra Bodø

Reiser du fra Bodø lufthavn har du muligheter å finne restplasser til for eksempel Hellas.

Billige reiser fra Bodø

Billige reiser fra Bodø

Sjekk prisene hos Apollo

Restplasser fra Stavanger

Fra Stavanger lufthavn, Sola, finner du restplasser til blant annet Hellas, Kroatia og Polen.

Les mer på våre temasider:

Du vil kanskje også like disse sakene: