På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Strikking

Gratis og enkle strikkeoppskrifter for nybegynnere

Bilde av en lue i en hand, og bilde av en smilende dame med en strikkelue på hodet. Vi gir deg strikkeoppskriften på en enkel strikkelue til og med nybegynnere får til! Den er kjapp og lages på en kveld.
Strikkelua er et supert prosjekt om du skal strikke noe for første gang. Den passer både til dame og herre. (Foto: Kreative Ideer / Runa Sommerfelt)

Vi har samlet 7 gratis og enkle strikkeoppskrifter til dame, barn og baby. Strikk din første genser, lue, sokker, votter eller pannebånd.

Når du er nybegynner er det smart å starte med en enkel strikkeoppskrift. Vi har samlet våre mest nybegynnervennlig oppskrifter. Vi viser alt du må kunne steg for steg på video. Hva blir vel bedre enn det for en nybegynner? Strikk dem i Drops-garn, eller sjekk ut garnalternativene i alle oppskriftene.

Oppskrift på pannebånd for nybegynnere

Dame med pannebånd. strikket i hvitt. hjemmestrikk.
(Foto: Runa Sommerfelt)

Hva med å strikke et pannebånd med twist? Dette er også oppskriften for nybegynnere. Med trinnvise instruksjoner og grunnleggende teknikker, er denne oppskriften perfekt for de som ønsker å lære å strikke. Sjekk ut strikkeoppskriften til pannebånd med tvist her.

Strikke-oppskrift på superenkle votter

hvite votter hjemmestrikket.
Strikk superenkle votter, disse strikker du på en kveld. (Foto: Kreative Ideer)

Jeg har også lagd en strikkeoppskrift på superenkle votter strikket i Drops-garn. Dette er oppskriften for de som vil prøve seg på votter for første gang. Sjekk ut vår gratis oppskriften på votter her.

Strikkeoppskrift på lue for nybegynnere

Bilde av en lue i en hand, og bilde av en smilende dame med en strikkelue på hodet. Vi gir deg strikkeoppskriften på en enkel strikkelue til og med nybegynnere får til! Den er kjapp og lages på en kveld.
Strikkelua er et supert prosjekt om du skal strikke noe for første gang. Den passer både til dame og herre. (Foto: Kreative Ideer)

Hva med å strikke en superenkel lue? Vi har skreddersydd en enkel oppskrift for nybegynnere. Med trinnvise instruksjoner og grunnleggende teknikker, er denne oppskriften perfekt for de som ønsker å lære å strikke. Sjekk ut strikkeoppskriften til lue her.

Strikkeoppskrift på super-enkle-sokker

Her er den perfekte oppskriften om du skal strikke dine første sokker. Disse er skapt for nybegynnere. Sjekk ut vår gratis sokkeoppskrift her.

Gratis strikkeoppskrift på genser fra Runastrikk

Dame med oransje strikkegenser. For nybegynnere strikkeoppskrift.
Denne strikkeoppskriften er perfekt for deg som vil strikke din første genser. (Foto: Gry Traaen)

Runastrikk har lagd en perfekt strikkeoppskrift på genser for nybegynnere. Den er enkel og kan strikkes til både dame og herre. Sjekk ut gratis strikkeoppskrift på genser her.

Gratis oppskrift på enkle babysokker

To strikkede babysokker i sjøgrønn farge. Smokk som ligger ved siden av. Gratis strikkeoppskrift på søte babytøfler
Babysokkene er en ypperlig barselgave - og strikkes kjapt med bare rette masker. (Foto: Kreative Ideer)

Dette er en perfekt strikkeoppskrift for nybegynnere. Disse sokkene strikker du på en kveld og er virkelig superenkel, da du kun strikker rette masker fram og tilbake. Sjekk ut oppskriften på babysokker her.

Gratis strikke-oppskrift på balaclava

Hva med å strikk en morsom og rask balaclava? Denne oppskriften er også perfekt for nybegynnere. Sjekk ut strikkeoppskriften vår på balaclava her.

Du vil kanskje også like disse sakene: