Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Sammenlign alle kredittkort i Norge

Kredittkort.com i samarbeid med Kredittkort.com

TV-guide

 • Håndball: Norge - Russland

  TVNorge 19:45 Møbelringen Cup, 1. omgang. Direkte fra Gjøvik Fjellhall. Asbjørn Myhre er programleder og kommentator. Ole Gustav Gjekstad er ekspert.

 • Criminal Minds

  TV 2 21:40 Criminal Minds er tilbake for fullt og denne gangen jakter de på en seriemorder, som er ekstra farlig siden han også er på hevntokt.

 • Mat­kon­trol­len

  TV 2 20:00 Hvilke restauranter er skitnest? «Matkontrollen» har gjort en stor undersøkelse av de mest populære familierestaurantene, og avslører hvilke som er verstinger på renhold og hygiene. I tillegg får du svaret på hvilken stavmikser som bør stå på ønskelista i år, og Solveig Barstad undersøker hvordan de rareste godteriene, som baconbrus, pengesedler og hamburgermeny lagd av pulver smaker.

 • TV 2 hjelper deg

  TV 2 20:30 Desember er rett rundt hjørnet og det er haugevis med adventskalendere å velge mellom. Men hvilke lever opp til forventningene? «TV 2 hjelper deg» har testet julekalendere for både barn og for voksne. Du får også svaret på hvilken dating-app som er best og hva som er den beste nødladeren når telefonen din går tom for strøm. Og skal du ha overnattingsgjester i jula kan det være nyttig om du får med deg hvilken oppblåsbar gjesteseng som kommer best ut i test.

 • Håndball: Før kampen

  TVNorge 19:30 Møbelringen Cup, Håndballjentenes oppkjøringsturnering før mesterskap. Carsten Skjelbreid er programleder. Asbjørn Myhre er kommentator og Ole Gustav Gjekstad er ekspert i studio.

 • Even­tyr­lig oppussing

  Norsk oppus­sings­pro­gram

  TV3 21:30 Interiørdesigner Halvor drar på tur til Geirangerfjorden for å pusse opp en hytte med verdens flotteste beliggenhet. Utilgjengeligheten har gjort det vanskelig for familien Bonsaksen å oppgradere hytta. Med fantasiske Geirangerfjorden som utsikt skal Halvor og teamet hans blåse nytt liv i det gamle. Halvor har også planlagt en hyggelig overraskelse for resten av gutta.

 • Stor ståhei for ingenting

  Britisk-ame­ri­kansk drama­ko­me­die fra 1993 av Kenneth Branagh.

  C More Emotion 08:35 Fargesprakende og stjernespekket filmatisering av en av Shakespeares mest romantiske og lettbente komedier.

 • Happy, Texas

  Ame­ri­kansk action­ko­me­die fra 1999 med Steve Zahn i hoved­rol­len.

  C More Emotion 07:00 Actionkomedie om fanger på rømmen som havner i en småby i Texas. Der utgir de seg for å være arrangører av en skjønnhetskonkurranse.

 • Welcome to Mooseport

  Ame­ri­kansk komedie fra 2004 med Gene Hackman og Ray Romano.

  C More Action 06:25 Amerikansk komedie om borgermestarvalget i en idyllisk småby, der kampen står mellom en populær butikkinnehaver och USA:s förre president.

 • A Night at the Roxbury

  Ame­ri­kansk komedie fra 1998 med Will Ferrell.

  C More First 09:00 Amerikansk komedie med Will Ferrell om to brødre som gjør alt for å komme inn på den hippe nattklubben The Roxbury.

 • Jente over bord

  Ame­ri­kansk komedie fra 1987 med Goldie Hawn og Kurt Russell.

  C More First 05:40 Amerikansk komedie med Goldie Hawn og Kurt Russell om en bortskjemt overklassekvinne, som faller over bord og blir reddet av en sjarmerende snekker.

 • Gubben og Katten - Mase­krå­ker og beste­ven­ner

  Tysk fami­lie­film fra 2014 etter Sven Nor­dqvists bøker.

  C More First 07:30 Familieeventyr som blander spillefilm og animasjon i fire fortellinger om gubben Pettson og katten Findus.

 • Criminal Minds

  TV2 HD 05:15 En mann hevder å ha drept sju kvinner, og sier han har planer om å drepe flere.

 • 30 Rock

  Ame­ri­kansk drama­se­rie fra 2007

  Viasat 4 05:20 Jack ansetter en privat etterforsker mens Angie annonserer at hun kommer til å holde øye med Tracy til enhver tid. Jenna går ned i vekt og blir straks mindre populær.

 • Solsidan

  Svensk komiserie

  TV2 HD 06:00 Mickan reiser bort i helgen med barna, og Fredde bestemmer seg for at han vil skilles og gjøre seg ung. Alex og Anna får besøk av Annas foreldre som skal forberede bryllupet. Alex blir invitert til Oves 40-årsdag og tvunget til å holde tale.

 • Veep

  Ame­ri­kansk komiserie fra 2015 med Julia Louis-Dreyfus.

  C More Series 06:00 Det blir en kamp mot klokka for Selina og hennes stab når en intern krise er i ferd med å skje under en partikonvensjon. Presidentens nye rådgiver, Karen, holder på å gjøre Amy gal. Jonah og Richard får et annerledes oppdrag av Dan.

 • Livs­far­lig fangst

  Discovery World 06:00 Den heroiske flåten trosser elendig vær og høy sjø og ankommer til slutt snøkrabbe-feltene. Men vil en røff skipper angre på avgjørelsen om å igangsette en vågal redningsoperasjon?

 • Top Gear

  BBC Brit HD 06:00 Storbritannias fremste motorshow, med utfordringer, vurderinger og kjendisgjester. 5/6