Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Mat & Drikke

TVguiden

 • NRK1
  1. Chicago Fire
  2. Hotellenes hemmeligheter
  3. Inspektør Lynley
 • NRK2
  1. Dokusommer: Enveisbillett til Mars
  2. Kvalfangarane
  3. Treme, New Orleans
 • NRKSUPERNRK3
  1. P3morgen
  2. Bates Motel
  3. Nedenom og hjem
 • TV2
  1. Suits
  2. Hawaii Five-0
  3. Blue Bloods
 • TV3
  1. Sex og singelliv
  2. Svenske Hollywoodfruer
  3. Luksusfellen Sverige
 • TVNORGE
  1. Castle
  2. CSI
  3. Special Victims Unit
 • Paradise Hotel

  Norsk realityserie

  TV3 22:30 Dags for finale! Finalistene våkner opp i bakrus og spenning. Juryen forbereder spørsmål til løgndetektortest og finalistene gruer seg til de skal i ilden, ikke alle kommer like godt ut av denne testen… Ingen av parene er sikre på hvor mange stemmer de får, men når det er avgjort gjenstår det å se om lovnader holdes eller brytes når finaleparet står med hver sin kule. Slippes den eller deler de premien på 300.000 kroner?

 • Camping på Öland

  TVNorge 20:30 Det er høysesong på Böda Camping og vi treffer Marie-Louise som pleier å få selskap av ormer når hun er på camping. Vi følger også Kevin og Gurra som jobber på campingplassen.

 • Bloggerne

  TV2 Bliss 21:30 Vi følger livene til Norges største bloggere. Bli bedre kjent med Kristin «Styleconnection» Gjelsvik, Marna «Komikerfrue» Haugen , Sophie Elise Isachsen og Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen. Anna reiser til Kypros for å se på et hus hun ønsker å leie til høsten. Kristin reiser til Marokko sammen med Dennis for å surfe og pleie forholdet. Sophie møter ei venninne og koser seg med sol og champagne. Marna og Ørjan reiser for å kjøpe hagemøbler, men har ulike behov og ønsker.

 • Criminal Minds

  TV 2 21:40 For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. For å løse en ny sak, tar teamet en titt på en gammel sak som Rossi og Gideon jobbet med uten at de klarte å løse den. Klarer de nå å finne personen som den gang slapp unna med et drap?

 • Alt er lov

  TV 2 20:00 Det blir mye lek, moro, show og feelgood for hele familien når seks deltakere på to lag får prøve seg på morsomme og underholdende selskapsleker. Noen skal mime, andre skal gjette. Noen skal stave ord med kroppen og utfordre tyngdekraften i skråscenen. Dette er selskapsleker slik dere aldri har sett dem før. Noen skal mime, andre skal gjette. Noen skal stave ord med kroppen og utfordre tyngdekraften i skråscenen. Dette er selskapsleker slik dere aldri har sett dem før. I kveldens program prøver Henriette Steenstup å forklare ord mens hun blir forstyrret av en kampsportutøver og Mads Ousdal spiller butler i 22,5 graders helling!

 • Kardashians: Take the Hamptons

  TV2 Bliss 20:30 En nysingel Khloe, Kourtney og Scott er tilbake i New York, og tar byen med storm! Jentene har mye arbeid med å starte sin nye Dash-butikk i The Hamptons. Scott bestemmer seg for å forlate Hamptons tidligere enn planlagt.

 • The Talented Mr. Ripley

  Amerikansk thrillerdrama fra 1999.

  C More Emotion 21:40 Psykologisk thriller om bedrageren Ripley (Matt Damon) som innynder seg hos rike amerikanere i 50-tallets Italia.

 • The Naked Spur

  TCM 04:30 Den er blitt kalt "en av de beste westernfilmene som noen sinne er laget". Colorado Rockies danner en fantastisk bakgrunn for denne stramme handlingsfilmen om en tøff veteran fra borgerkrigen (Stewart) på sporet av en grusom drapsmann (Ryan).

 • Jackass 3.5

  Amerikansk komedie fra 2011 med Johnny Knoxville.

  C More First 22:35 Elleville stunt, syk humor og bisarr underholdning med Johnny Knoxville og de andre gærningene i Jackass-gjengen.

 • Vincere

  Silver 02:30

 • Agora

  Drama med Rachel Weisz og Max Minghella.

  C More First 00:05 Rachel Weisz som filosofen Hypatia i 300-tallets Alexandria, der kristendommens intog får uante konsekvenser.

 • Mademoiselle Chambon

  Fransk långfilm från 2009.

  SVT2 22:45 Jean spenderar sitt liv tillsammans med sin älskade hustru och son. Delar tiden lika mellan arbetet och hemmet, ett liv han trivs med. En dag hämtar han Kevin från skolan och snubblar in i Mademoiselle Chambon, sonens lärarinna. Hon liknar ingen annan kvinna han träffat och Jeans liv ställs på sin spets.

 • Shameless

  Amerikansk dramakomiserie med William H. Macy og Emmy Rossum.

  C More Series 23:00 Det er sommer i Chicago. Fiona jobber på Patsy's Pies og er hemmelig forelsket i sjefen. Lip kommer hjem fra college, og Frank forsøker å hente seg inn etter levertransplantasjonen. Familien innser at nærmiljøet er i endring da nabolaget til og med får sitt eget yogasenter.

 • Chicago Fire

  Amerikansk dramaserie

  NRK 1 23:30 Episodebeskrivelse Am. dramaserie. Sesongpremiere! Brannfolka og ambulansepersonellet ved brannstasjon 51 i Chicago står overfor liv og død på jobben kvar dag. Dei er som ein stor familie med sterke band, og kva som enn skjer, tek dei ta vare på kvarandre. Seks veker er gått, og mannskapa er framleis sterkt prega etter tapet av Shay. Mills kom lettere skada frå eksplosjonen, og er no tilbake på jobb. Men kor har det blitt av Severide? Casey tar på seg oppgåva med å spore han opp. Always.

 • Castle

  TVNorge HD 23:30 Castle og Beckett etterforsker drapet på en skattejeger og oppdager at saken er knyttet til en mystisk drapssak fra 1947 hvor en hardbarka privatdetektiv er involvert. Castle og Becket går derfor tilbake i tid for å løse begge sakene. Mark Pallegrino gjestespiller som Tom Dempsey.

 • Suits

  Amerikansk komiserie fra 2013

  TV2 HD 23:35 En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. Harvey og Jessica går sammen for å ufarliggjøre en gammel nemesis som kompliserer deres mål om å holde Ava Hessington ute av fengsel. Jessica tilbyr Louis en partner og han velger Mike, som han også kan være mentor for.

 • The Big Bang Theory

  MAX 00:00 Sheldon tar på seg sin største utfordring noensinne når han prøver å hjelpe Penny med å forstå arbeidet til Leonard, og Wolowitz blir sjalu når Leonard begynner å tilbringe tid med sin nye kjæreste.

 • Criminal Minds

  TV 2 Zebra 00:05 For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, har FBIs spesialteam lært seg å tenke som dem. De er unge, nygifte og drar fra stat til stat og dreper folk - og de nyter det.