Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Okkupert

  TV 2 22:15 Norge i nær fremtid: Statsminister Jesper Berg har av miljøhensyn stengt landets olje- og gassproduksjonen, noe som har ført til en energikrise i hele Europa. Russland får derfor i oppdrag fra EU å gå inn i Norge og ta kontroll over oljeproduksjonen. Hvordan skal statsminister Berg forholde seg til en slik situasjon, og hvordan reagerer det norske folk på å være okkupert av en annen statsmakt? Statsministeren har innkalt til pressekonferanse hvor alle forventer at han skal avbryte oljestansen, men Berg gjør det motsatte. Han opprettholder løftet og bedyrer at Thorium vil erstatte oljen. Hans Martin Djupvik er Jesper Bergs livvakt og har ansvar for statsministerens sikkerhet på presskonferansen. På vei ut klarer han imidlertid ikke å forhindre en katastrofe.

 • Farmen 2015

  TV 2 20:00 Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Høydepunktet for mange av deltakerne er om ukens harde arbeid har lønnet seg eller ikke, noe som igjen er avgjørende for hvordan utbyttet på markedet vil bli. Det er tid for nok en avgjørende tvekamp. Vil førstekjempen ha en "fair fight", eller blir andrekjempevalget gjort ut av ren taktikk? Det blir en spennende kamp som ender med at Farmens andre deltager må reise hjem.

 • Farmen 2015

  TV 2 21:45 Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.

 • Downton Abbey

  Britisk dramaserie

  NRK 1 21:10 NRK har dessverre ikke rettigheter til å vise denne serien i full HD-kvalitet. Episodebeskrivelse Br. dramaserie. Edith er fremdeles i tvil om hun skal velge London eller Downton Abbey. Vil Anna og Bates kunne legge fortida bak seg, og vil Carson og Mrs Hughes endelig gå i gang med bryllupsforberedelsene? Vi følger familien Crawley og deres tjenere på herregården Downton Abbey.

 • Alt for Norge

  TVNorge 20:00 Etter å ha boltret seg med norsk populærkultur i en uke, er det nå åtte norsk-amerikanere som reiser den korte strekningen fra Bergen til Voss. Her skal de får lære mer om våre lokalsamfunn, og hvordan høye fjell og dype daler har sørget for at lokale skikker og dialekter har holdt seg levende gjennom tidene.Etter å ha boltret seg med norsk populærkultur i en uke, er det nå åtte norsk-amerikanere som reiser den korte strekningen fra Bergen til Voss. Her skal de får lære mer om våre lokalsamfunn, og hvordan høye fjell og dype daler har sørget for å at lokale skikker og dialekter har holdt seg levende gjennom tidene. Den siste strekningen inn til Voss tar deltagerne opp stupbratte Stalheimskleiva, og de får kjenne på kroppen hvordan naturen har skapt naturlige barrierer mellom de norske bygdene. Senere i programmet får våre venner høre rare lokalhistorier fra befolkningen i Voss. De lærer å lage smalahove og de spiser en dessert med et noe udelikat utseende - nemlig Rauddravlen...

 • Åndenes makt

  TVNorge 21:30 Alle foreldre ønsker det beste for barna sine! Vi beskytter dem mot farer og tilrettelegger for at de skal ha det så bra som mulig. Slik er det også i generasjonsboligen på Tertnes utenfor Bergen som vi besøker i dette programmet. Men hvordan skal en beskytte seg og barna sine mot farer en ikke kan se, og som i tillegg befinner seg innenfor husets fire vegger?Alle foreldre ønsker det beste for barna sine! Vi beskytter dem mot farer og tilrettelegger for at de skal ha det så bra som mulig. Slik er det også i generasjonsboligen på Tertnes utenfor Bergen som vi besøker i dette programmet. Her bor Astrid. Hun har 2 døtre, Isabelle og Christine, og Christine har sin egen familie med mannen Thomas og de 2 barna Astrid og Sofia. Men hvordan skal en beskytte seg og barna sine mot farer en ikke kan se, og som i tillegg befinner seg innenfor husets fire vegger?

 • 27 Dresses

  TV2 Bliss 21:30 Jane stiller alltid opp som forlover, men selv mener hun sjansene er små for en lykkelig slutt i sitt eget kjærlighetsliv. Men når søsteren vil gifte seg med mannen hun er hemmelig forelsket i, våkner Jane. Katherine Heigl, kjent fra "Knocked up" og "Grey`s Anathomy", spiller hovedrollen.

 • Pretty Woman

  FEM 21:00 Finansmogulen Edward Lewis (Richard Gere), bedre kjent som «Ulven fra Wall Street», vet hvordan man skal oppføre seg i et styrerom. Når det gjelder kjærligheten, er han imidlertid på ukjent grunn. Prostituerte Vivian (Julia Roberts) er muligens den som kan vise ham vei. Hun er selv en «forretningskvinne», og hennes salgsvare er kjærlighet – basert på kontant betaling per time.

 • Indiana Jones og krystallhodeskallens rike

  Amerikansk actioneventyr fra 2008

  TV3 21:00 Året er 1957 og Indiana Jones blir oppsøkt av den unge rebellen Mutt Williams. Han vil ha hjelp til å finne sin mor og onkel, som har forsvunnet i Sør-Amerika. Onkelen var på jakt etter en krystallhodeskalle og en by av gull, noe som setter jakten i gang for Indiana.

 • En ganske snill mann

  No. spillefilm

  NRK Super / NRK3 21:35 Ulrik har sonet ferdig en dom for mord. Nå må han takle livet utenfor murene. For ham er en jobb en jobb, men vil han være grei og adlyde sjefen som sier han må drepe fyren som tystet på ham?.

 • Arme riddere

  No. komedie fra 2009

  NRK Super / NRK3 00:45 Oscar Svendsen våkner til et mareritt. Rundt ham ligger åtte lik. I hendene har han en hagle. Over ham står kriposetterforsker Solør og retter en pistol mot ham. De er i en strippeklubb, og Oscar er sikker på at han er uskyldig.

 • Hekta på deg

  Amerikansk komedie fra 2003

  Viasat 4 22:30 Walt og Bob Tenor er brødre og har et bokstavelig talt tett forhold: de er siamesiske tvillinger. De lar seg ikke stoppe av at de er annerledes, og er fast bestemte på å nå sine mål. Den utadvendte Walt har en drøm om å bli filmstjerne, så han og Bob vender nesen mot Hollywood. Bob har også en drøm å oppfylle i stjernenes by. Han har innledet et forhold til en jente på internett, og håper å kunne møte henne i Hollywood. Stjernenes by viser seg å være svært forskjellig fra hjembyen deres, og Walt sliter med å finne studioer og regissører villige til å skrive kontrakt med en skuespiller som er siamesisk tvilling. Ting tar en ny retning når Walt og Bob treffer på Cher. Snart er tvillingene stjerner, og med både rikdom og berømmelse under beltet varer det ikke lenge før brødrene vurderer om de skal legge seg under kniven for å skilles.

 • Dag

  TV2 HD 23:15 Livet er ikke meningsløst. Det er bare umulig når man tar det på alvor. Ernst tar det siste farvel med Jouanita, i det en nedsnødd og grevlingangrepet Benedikt kommer ramlende inn i kirken. I en alvorsprat ulikt Benedikt tar han ett kraftig oppgjør med sin stefar. Hos Eva og Dag er det tydelig at de to outsiderne er i ferd med å bli mer og mer et "vanlig" par med alt det medfører. I Dags tilfelle en lengten etter alenetid. Og en frustrert Benedikt havner utpå igjen da han ramler borti noe så uimotståelig som en kvinnelig janitsjarkorps fra Fredrikstad.

 • Broen

  Dansk-svensk krimserie i ti deler

  NRK Super / NRK3 23:25 Episodebeskrivelse Sesongpremiere! Dansk-svensk krimserie. Det har gått over ett år siden kriminaletterforsker Saga Norén anmeldte sin kollega og venn Martin Rodhe for mord. Når en kjent dansk debattant blir funnet drept på en byggeplass i Malmø, må Sara igjen samarbeide med dansk politi. Hennes nye kollega, Hanne, har vanskelig for å akseptere Sara sin væremåte, og det at hun anga sin kollega. Morderen har vært omhyggelig estetisk i sin gjerning, og har ønsket at liket skal finnes. Men hvorfor? Med Sofia Helin, Dag Malmberg, Sarah Boberg, Rafael Pettersson, Kirsten Olesen og Thure Lindhardt.

 • CSI

  TVNorge HD 23:30 Sesongavslutning: Motivene til Gig Harbor-morderen blir endelig avslørt. Samtidig tar Nick Stokes en beslutning som vil påvirke alle de andre i CSI-teamet.

 • Livsfarlig fangst

  Discovery Channel 23:30 Idet kongekrabbesesongen starter, økes kvoten på bairdi-krabbe kraftig, og fiskerne kjemper for å sikre seg en stor fangst. Beringhavet er imidlertid ingen ufarlig arbeidsplass.

 • An Idiot Abroad

  BBC Brit HD 23:40 Ricky og Stephen sender Karl til Chichen Itza i Mexico, hvor han ser en korsfestelse, prøver seg på mexicansk bryting og lærer seg cowboy-ferdigheter.

 • Suits

  Amerikansk komiserie fra 2015

  TV 2 Zebra 00:00 En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. Jessica ber Harvey om å begrave stridsøksen med Jack Soloff. Men når Jack ikke tar imot tilbudet om å slutte fred, bestemmer Harvey seg for å få en av den maktsyke partnerens klienter til å lære ham en lekse. Mike begynner i ny jobb hos Kelton, og Jessica ber Robert om å behandle ham som en fullverdig planer. Det har Robert imidlertid ingen planer om å gjøre.