Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Tour de France 4. etappe

  TV 2 13:30 Fra 4. etappe i Tour de France, Seraing - Cambrai (223,5 km). Kommentatorer: Christian Paasche og Johan Kaggestad. Det er duket for årets lengste etappe, med flere brosteinspartier som kan bli såpeglatte dersom det kommer regn. - Av de norske er Alexander Kristoff spesielt god på brostein. Hvis han unngår uhell, kan han kopiere Thor Hushovds seier på brosteinen fra 2010, mener TV 2s sykkelekspert Johan Kaggestad.

 • Secrets and Lies

  TVNorge 22:30 Høytiden nærmer seg og Ben Crawford prøver å holde familien samlet etter den offentlige avsløringen av at drapsofferet, Tom Murphy, var hans uekte sønn. Ben gjør en viktig oppdagelse om et bevis som kan bli brukt mot ham. Bens liv fortsetter å gå i oppløsning, og en ny bombe slår ned i familien.

 • Rita

  TV 2 21:45 Rita (Mille Dinesen) er en idealistisk og høyst upedagogisk lærer - farlig ærlig og herlig uforutsigbar. Hun er både elsket og fryktet blant elever, foreldre og kolleger, men sine egne barn har hun ikke alltid kontroll på. Helle har leid inn en motivasjonskonsulent til elevene, og Rita må ta på seg ja-masken for anledningen. Samtidig finner de Inge død i leiligheten sin, og mens Uffe må overta klassen hennes, arrangerer Hjørdis begravelsen. Rita sliter med å bo alene etter at Jeppe flyttet sammen med kjæresten, David.

 • Sommeråpent: Brekstad

  Mennesker, meninger og moro i Sommer-Norge

  NRK 1 21:30 Episodebeskrivelse Direkte. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. I kveld retter hele Norge blikket mot Brekstad, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Nadia Hasnaoui og Atle Pettersen.

 • Special Victims Unit

  TVNorge 21:30 En serievoldtektsmann angriper unge og småvokste jenter tidlig på morgenen. Rollins finner et mønster mellom disse overgrepene og voldtektssaker hun jobbet med i Atlanta. Samtidig truer en dommer med å fjerne Noah fra Bensons hjem.

 • På vei til Brekstad

  Mennesker, meninger og moro i Sommer-Norge

  NRK 1 19:30 Episodebeskrivelse Norsk underholdningsserie. I åtte uker seiler NRK langs kysten med Sommerbåten. Hvor har vi seilt i dag, hvem har vi møtt på vår vei - og hvordan ble vi tatt imot?.

 • The Marker

  Amerikansk actionfilm fra 2008

  Viasat 4 22:00 Steven Seagal spiller Matt, en tidligere elitepolitimann med et stort spilleproblem og et tonn av gjeld. Når en mystisk mann tilbyr å slette gjelden hans hvis han myrder en av byens mest fryktede gangstere, tar Matt en avgjørelse som vil forandre livet hans for alltid.

 • Murder Most Foul

  TCM 18:05 Miss Marple går til scenen for å bevise at en ung mann som er anklaget for mordet på vertinnen sin, er uskyldig. Margaret Rutherford gir enda en flott oppvisning som Agatha Christies superdetektiv.

 • Being John Malkovich

  Amerikansk komedie fra 1999 med John Cusack og Cameron Diaz.

  C More First 05:45 Oscarnominert surrealistisk komedie signert Spike Jonze, hvor en mislykket dukkespiller finner en portal til skuespilleren John Malkovich sitt hode.

 • The Trip

  Britisk komedie fra 2010

  Viasat Film 16:50 Når Steve Coogan blir spurt av The Observer om han vil anmelde landets beste restauranter, ser han for seg en romantisk tur med sin vakre kjæreste. Men hun trekker seg fra turen, og Steve har intet annet valg enn å invitere med seg sin beste venn og største kilde til evig irritasjon, Rob Brydon. Gourmetmat, Michael Caine-imitasjoner og lange samtaler om alt og ingenting følger.

 • Fish tank

  Engelsk-holländsk långfilm från 2009.

  SVT1 23:55 Mia, en stökig 15-åring, bor med sin mamma och jobbiga lillasyster. Mamman som själv var ett barn när hon födde Mia, kan inte riktigt ta på sig föräldraskapet på grund av sin egen förlorade ungdom och bryr sig ofta mer om sina egna pojkvänner och fester än döttrarnas välmående. Men in i deras liv kommer en ny man - Connor - som är rolig, charmig, snygg och bryr sig om dem alla. Till och med Mia börjar öppna sig för honom.

 • Paranoid Park

  Silver 02:40

 • The Mentalist

  Amerikansk krimdrama fra 2013

  TV3 16:30 Janes siste oppdrag går ut på å fange en kropp livsfarlige kunsttyver. Lisbon kommer godt overens med en agent fra spesialstyrken for kunsttyveri.

 • 30 Rock

  Komeiserie med Tina Fey og Alec Baldwin.

  C More Series 17:00 Jack har fått en idé om å innlemme Jerry Seinfeld i alle programmene til NBC. Dette fører med seg problemer når en opprørt Seinfeld får nyss om planene. Liz har vanskeligheter med Jenna som har kommet tilbake fra ferie – en smule overvektig.

 • Kongen av Queens

  Amerikansk komiserie

  Viasat 4 17:00 Doug oppdager at Deacon har vært på date med en annen kvinne. Carrie forteller Doug at man er utro hvis man lyver for sin hustru for å gå på en intim middag med en annen kvinne - selv om man beholder alle klærne på.

 • How to make it in America

  Amerikansk dramakomedi från 2011, andra säsongen.

  SVT2 17:10 It's Not Even Like That. Domingo fortsätter ha en hemlig relation med Rachel.

 • South Park

  TV2 Humor 17:15 Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

 • Two and a Half Men

  TVNorge HD 17:15 Charlie finner ut at hans tidligere favorittkjæreste, Lisa, skal gifte seg, og gjør et desperat forsøk på å vinne henne tilbake. Denise Richards gjestespiller i denne episoden.