Spill

Norsk Tipping

ABCNyheter / spill

Dagen i dag

Nettbanker

Kalkulatorer

Dagens horoskop

Reise

Finn din reise

Reise fra Reise til
Når Hvor lenge

Økonomi

Sammenlign forsikringer

Få tilbud – spar penger

Samle smålån

Få lavere rente på smålån og kredittgjeld.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Start her
i samarbeid med Tjenestetorget

Motor

Temaer

Forbruker

Mat & Drikke

TV-guide

 • Skishow på sommerføre: Lysebotn opp

  NRK 1 22:30 Det vrimler av stjerner når norgeseliten i langrenn og skiskyting møter noen av verdens beste til skishow i Sandnes. Episodebeskrivelse Langrenns- og skiskyttereliten møtes i et av Norges mest spektakulære motbakkeløp på rulleski. Deltakerne skal opp 640 høydemeter i løpet av 7,5 kilometer. Starten går ved fjorden, løypa går i 27 svinger opp den bratte fjellsiden. Og mål er oppe på fjellet. Kommentatorer: Andreas Stabrun Smith og Torgeir Bjørn.

 • Allsang på grensen

  TV 2 20:00 Programleder Katrine Moholt leder an i allsangen fra Fredriksten festning i Halden. I hvert program har hun med seg en ny gjesteprogramleder og en rekke kjente og kjære artister. Artistene som kommer til festningen for å dra igang allsangen er Smokie, Katastrofe, Alexandra Joner, Lissie og Zara Larsson. Ole Paus er gjesteprogramleder. Programleder: Katrine Moholt.

 • Criminal Minds

  TV 2 21:40 For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. BAU-teamet leter etter en drapsmann som tar loven i egne hender i Los Angeles, hvor drapsofrene har forbindelse til kriminelle aktiviteter.

 • Killer Elite

  MAX 21:30 En pensjonert elitesoldat (Jason Statham) lokkes tilbake i tjeneste for å redde sin mentor (Robert De Niro). For å lykkes med redningsaksjonen må han gjennomføre et praktisk talt umulig oppdrag som går ut på å drepe tre knallharde leiemordere med en spesielt utspekulert leder.

 • Sommeråpent: Sandnes

  Mennesker, meninger og moro i Sommer-Norge

  NRK 1 21:30 Episodebeskrivelse Direkte. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. I kveld retter hele Norge blikket mot Sandnes, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Haddy N'jie og Tore Strømøy.

 • Neste sommer

  TVNorge 21:30 Hyttenaboen Søvik er en mann som alle holder seg unna. Til tross for advarsler fra velformannen og Eva, bestemmer Per Ivar seg for å spørre ham om å låne den ledige båtplassen innerst på brygga. Det tar ikke lang tid før Per Ivar skjønner at det var en tabbe, men da er det allerede for sent.

 • For Me And My Gal

  TCM 07:25 Judy Garland og Gene Kelly (i filmedebuten) spiller i denne nydelige musikalen om varietédagene. Inkluderer en rekke fantastiske musikalnumre og gnistrende danserutiner.

 • Apollo 13

  Amerikansk historisk drama fra 1995 med Tom Hanks.

  C More Action 10:00 Nervepirrende drama med Tom Hanks basert på den sanne historien om dramatikken som fant sted under måneferden til Apollo 13.

 • The Comedians

  TCM 10:50 Burton, Taylor, Guinness og stumstjernen Gish har hovedrollene i denne bearbeidelsen av Graham Greenes roman om politisk intrige på Haiti under den despotiske herskeren Papa Doc Duvalier.

 • Viva Las Vegas

  TCM 06:00 Ann-Margret sammen med Elvis i denne musikalen om en ambisøs racerbilkjører som tar jobb på et kasino for å få midler til å melde seg på Las Vegas Grand Prix.

 • In & Out

  Komedie med Kevin Kline og Joan Cusack.

  C More First 05:00 Engelsklæreren Howards (Kevin Kline) liv blir snudd opp-ned når en av hans tidligere elever anklager ham for å være homofil på tv.

 • It Happened At The World's Fair

  TCM 03:50 Det er romantikk i vente for Presley i denne koselige handlingsfilmen fra Seattles verdensutstilling, med "The Pelvis" i rollen som en vågal flyger som faller for sjarmen til en søt sykepleier og det søte barnet hun tar seg av.

 • House

  Amerikansk dramaserie

  NRK Super / NRK3 02:20 Dr Gregory House mangler sosiale antenner, og oppførselen hans grenser til det asosiale. Likevel nyter han stor respekt for sitt ukonvensjonelle tenkesett og sine perfekte instinkter Episodebeskrivelse Am. dramaserie. En 14 år gammel jente legges inn på sykehuset med et allergisk utbrudd som stadig blir verre. Men House vil heller grave i årsakene til at en fireåring døde. Imens lurer Park på hvorfor Chase er så oppsatt på å pynte seg. Dead & Buried.

 • NCIS

  Amerikansk dramaserie

  TV3 02:25 Med hjelp fra resten av teamet konfronterer Vance sine indre demoner samtidig som han avslører en morder som har satt hele familien hans i fare.

 • South Park

  TV2 Humor 02:40 Følg hverdagslivet til de fire småguttene Eric, Kyle, Stan og Kenny som bor i den lille fjellbyen South Park. Skaperne av serien, Trey Parker og Matt Stone, er kjent for sin svarte humor og sitt satiriske blikk på det amerikanske samfunnet.

 • Cold Case

  FEM 02:45 Jeffries kjemper for livet etter å ha blitt skutt i en nærbutikk, og resten av teamet jakter på gjerningsmannen.

 • White Collar

  Amerikansk komiserie fra 2013

  TV2 Bliss 02:45 Langtidsfangen Neal Caffrey blir tvunget til å slå seg sammen med FBI-agenten Peter Burke etter et mislykket rømningsforsøk. Sammen tar de opp jakten på kriminelle mesterhjerner.

 • An Idiot Abroad

  BBC Brit HD 02:50 Karl vender hjem fra kisteliste-turen Ricky og Stephen sendte ham ut på, og gutta diskuterer hans beste og verste opplevelser.