Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Sjokoladekake

    God morgen dere! Jeg er helt ustlitt etter denne helga. Ligger fremdeles i senga og har vanskeli ...

    26.January 2015 06:09

    Villa Perlesukker

  • Gyoza på fläskfärs med salladslök, ingefära och sesamolja (och en massa mer)

    Väldigt gott, inte särskilt svårt, men lapske ändå lite pilligt för den ovane. SÅ kan jag ...

    26.January 2015 05:00

    Smaskens.nu

  • Cinnamon Rolls

    I love cinnamon rolls and this weekend these were the perfect comfort food. Or comfort dessert t ...

    26.January 2015 03:36

    Bakerella

  • Chocolate Truffle with nuts and seeds

    A fantastic christmas candy - or anytime candy, actually! It's a creamy and rich dark chocolate ...

    25.January 2015 18:25

    Anne's Food

  • Banoffepaj

    Vi har varit på landet  tillsammans med våra vänner Magnus och Sara och det har varit en såndär ...

    25.January 2015 17:17

    Matrepubliken

  • Middagstips – kjapt og godt fra bunnen av!

    Søndag og allerede igang med å planlegge ukens middager? Her...

    25.January 2015 14:52

    Annica Om Mat

  • Klassisk granola med daggammelt brød

    «Alle» lager nå sin egen granola. Sunt, godt og enkelt til hverdags. Men granolaen har også pote ...

    25.January 2015 14:04

    Spiselandslaget

  • Royal Icing – melisglasur

    Hvordan lager vi den perfekte melisglasuren vår? Det er som alt annet vi gjør ingen hemmelighet! ...

    25.January 2015 13:29

    Villa Perlesukker

  • Ukemeny for uke 5

    Tenk at januar allerede er nesten ferdig. I løpet av...

    25.January 2015 11:28

    Fru Timian

  • Ukemeny 5/2015 uke 4 i Paleoutfordringen

    Dere henger med enda ? bare en uke igjen av Paleo-challengen, og med så masse god mat og ...

    25.January 2015 11:11

    Godt, sunt og billig

  • Bounty sans sucre

    Jentene elsker Bounty eller snop, kake og dessert med kokos. Nå som jeg er diabetiker ten ...

    25.January 2015 10:30

    Lizas matverden

  • LCHF Guacamole

    Guacamole er en vigtig og smagfuld topping for mang en mexicansk ret,  Her er en som tager kun 5 ...

    25.January 2015 10:09

    LCHF Opskrifter

  • UKEMENY 5/2015

    Enda en uke er straks historie, og det er bare å finne frem penn og papir og begynne å planlegge ...

    25.January 2015 10:00

    TRINEs MATblogg

  • Ukmeny uke 5

    Denne uken blir vi ferdig med januar, som i hvertfall jeg synes er den lengste vintermåne ...

    25.January 2015 09:21

    Ganske enkelt

  • Let It Be Sunday

    Hello friends and Happy Sunday! I hope you’re entering the end of January feeling happy and prod ...

    25.January 2015 08:36

    Joy the baker

  • LCHF Mexikansk Salsa

    Ingen god Taco, Burrito eller Fajita uden en god salsa.  Mange af de du køber ,er sukkerbomber o ...

    25.January 2015 08:35

    LCHF Opskrifter

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Gi woken en ekstra piff i dag

    Denne oppskriften er virkelig verdt å prøve siden den kombinerer hurtighet med spennende smaker. Noe du garan...

    25.January 2015 23:16

    aperitif.no

  • 4 oppskrifter for uken

    Så var vi plutselig inne på siste uken i januar. Ikke at det blir noe mindre vinter av det, jeg liker bare å ...

    25.January 2015 18:22

    matpaabordet.com

  • Kjenner du matrettene?

    Vi gir deg noen ingredienser, og så skal du gjette hvilken rett det er.

    25.January 2015 03:03

    klikk.no

  • De aller beste kjøpene

    På Smak.no finner du Norges største database over anmeldte viner. Her er kåringen av Vinmonopolets beste kjøp.

    24.January 2015 11:51

    dn.no

  • Denne søndagsmiddagen er slik Hellstrøm liker den

    Han spiser kanskje ikke kålrulletter på søndag, men like fullt har denne oppskriften signert Eyvind Hellstrøm...

    23.January 2015 23:31

    aperitif.no

  • Nå er skreien her. Be inn på ekte skreimølje

    Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksesse...

    23.January 2015 23:16

    aperitif.no

  • «Mesket» svinenakke med puffet svor, løkringer, kålrotpure, løkmarmelade og potetkake

    Innsendt av: Bent-Åge Rustad/Tårnhuset Foto: Julie H. Amundsen

    23.January 2015 16:33

    aperitif.no

  • Deilig sjokolademousse

    Fredag 23. januar 2015 kl. 05:00 Skrevet av: Maria Aleksandersen E-post: maria@topp.no

    23.January 2015 16:05

    topp.no

  • Slik leser du en vinanmeldelse

    Mange lurer på hvordan man skal lese vinanmeldelser, poengsummer og terningkast. Her er et lite lynkurs.

    23.January 2015 13:19

    godt.no

  • Hei, kjære Godt-leser!

    Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi ...

    23.January 2015 13:19

    godt.no

  • Crispy duck (Pekingand) med pannekaker

    Lyst å lage crispy duck eller Pekingand som det også kalles? Skal du lage det på autentisk vis er det en noe ...

    23.January 2015 13:04

    matpaabordet.com

  • Vinøs perfeksjon

    Det er ingen over og så og si ingen ved siden av når Éric Rousseau treffer på en årgang i Gevrey-Chambertin. ...

    23.January 2015 12:33

    dn.no

  • Start dagen med avokado

    Det er viktig å starte dagen med et godt og sunt måltid. Avokadoen er kanskje en av de mest komplette ...

    23.January 2015 11:45

    godt.no

  • Dette er Penicillin som smaker virkelig godt

    Om ikke denne drinken erstatter det den er oppkalt etter, smaken den fantastisk mye bedre.

    23.January 2015 10:00

    aperitif.no

  • Gjør Miley narr av Selena i ny post?

    Det kan i hvert fall se sånn ut! Instagrambildet Miley Cyrus la ut var til forveksling likt det Selena Gomez ...

    23.January 2015 08:50

    topp.no

  • Du blander gin og...hva?!

    - Det der kommer jeg ikke til å like, tenkte jeg. Og bladde videre i kokeboka.For historien om drinken...

    23.January 2015 08:46

    klikk.no

  • Hva med å prøve whisky til suppen

    Mulligatawny-suppe er en klassiker fra det indo-britiske kjøkken og nærmest udødeliggjort av en viss grevinne...

    23.January 2015 08:32

    aperitif.no

  • Hei, kjære Godt-leser!

    Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi ...

    23.January 2015 08:27

    godt.no

  • Proseccheria: Knekker ikke Italia-koden

    Flotte lokaler, fin beliggenhet og hyggelig betjening til tross: heller ikke Proseccheria i Oslo får det til ...

    23.January 2015 08:27

    godt.no

  • Hei, kjære Godt-leser!

    Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi ...

    23.January 2015 08:27

    godt.no

  • Mange go`biter

    iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse e...

    23.January 2015 06:42

    itromso.no

  • Kylling og pasta utkonkurrerer tacoen i kveld

    I hvert fall når du legger til denne vrien på pesto som kommer til å gi garantert mersmak. Oppskriften er sår...

    22.January 2015 23:00

    aperitif.no

  • Hjemmelaget twix

    Hjemmelaget twix, eller millionaire's shortbread som det også heter er kort fortalt en konfekt bestående av t...

    22.January 2015 16:44

    matpaabordet.com

  • Nok en gang best i Chablis

    Januarnyhetene: To nye viner fra Domaine Louis Michel er helt i toppen i rekken av årets første nyheter fra C...

    22.January 2015 15:26

    dn.no

  • Nettside tilbyr beskyttelse mot vinsvindel

    En av verdens fremst spesialister tilbyr hjelp for de som vil beskytte seg mot vinsvindel.

    22.January 2015 15:24

    aperitif.no

  • Gal etter vin

    De er begge bortimot nerdete når det kommer til mat og vin. Nå har de laget en bagvin sammen, kalt Matto di B...

    22.January 2015 14:40

    adressa.no

  • Honningkake slik de lager den på Kampen Bistro

    Om du trodde honningkake bare var noe som ble servert på eldresenteret, tar du feil.

    22.January 2015 11:15

    aperitif.no

  • - Hellstrøms fiskegrateng kan nesten ikke kalles et fiskemåltid

    Mesterkokk Eyvind Hellstrøm har vært svært kritisk til ferdigmatproduse­ntene. Nå kommer hans egen ferdig...

    22.January 2015 09:35

    abcnyheter.no

  • Laget den beste cocktailen

    Truls Thomsen fra Stavanger vant prisen for beste cocktail i Beefeater-finalen i London.

    22.January 2015 09:24

    aperitif.no

  • Ukens matblogg: Nudelsuppe med egg og bacon Alle har godt av litt varme innenifra, og litt bacon.

    Ukens matblogger Anette (30) og Christoph Schmitz (32)Jobber som ergogerapeut og IT-rådgiver.Bor på Ha...

    22.January 2015 08:45

    godt.no

  • Derfor blir egget grønt - og slik unngår du det

    Det skal ikke mye til for å slippe grønne egg på kaviarskiven.

    22.January 2015 08:45

    godt.no

  • Her er supper med både sting og trøkk

    Det er nærmest umulig å komme på en eneste ingrediens som ikke kan brukes i suppe. Prøv en av disse oppskrift...

    22.January 2015 08:32

    aperitif.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden