Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Karamell lakris pai

    Her kommer det en oppskrift som dere må ta andres ord for enn mine for at den er god. Jeg ...

    26.January 2015 22:00

    Bakemester Snipp

  • asiatisk pannesei

    Her ble det knapt med bilder, da jeg egentlig tenkte dette ikke var noe å legge ut. Men d ...

    26.January 2015 21:49

    etablertmat

  • 15 Extra-Simple Cocktails for Your Snow Day — Cocktail Recipes from The Kitchn

    Another day, another snowstorm. A winter storm is about to envelop the East Coast, and you are p ...

    26.January 2015 21:00

    The Kitchn

  • Here's Why Marcus Off Duty Is Destined to Grow Old With Me — Cookbook Review

    Cookbook: by Marcus Samuelsson Overall Impression: A collection of simple, elegant and flavo ...

    26.January 2015 20:00

    The Kitchn

  • Here's What You Really Need to Stock up on for the Blizzard — Great Blizzard of 2015

    If you haven't heard, there's a crazy blizzard about to bear down on the Northeast. An estimated ...

    26.January 2015 19:30

    The Kitchn

  • 9 Ways to Maximize Cabinet Space — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → When adding storage space just isn't an option, try these ways that ...

    26.January 2015 19:15

    The Kitchn

  • 7 Ways to Turn a Potato Into Your Best Appetizer Ever — Party Food from The Kitchn

    Potatoes — what's not to love? Fluffy, creamy, starchy delicious potatoes. Yes, with butter. And ...

    26.January 2015 19:00

    The Kitchn

  • 3 Easy Ways to Thicken Chili — Tips from The Kitchn

    Nobody wants a thin chili since, to be honest, it's really then just a soup! Chili should be thi ...

    26.January 2015 18:34

    The Kitchn

  • Did You Know That Harvard University Is One of California's Biggest Grape Growers? — Food News

    It's a good thing Harvard's school color is crimson, though they might consider calling it burgu ...

    26.January 2015 18:15

    The Kitchn

  • Fluffy Pancakes + Give-away med Stonewall Kitchen

    (Go here to see this recipe in English.) God mandag alle sammen, håper deres helg var bra og at ...

    26.January 2015 18:12

    Passion 4 baking

  • The 3 Kinds of Salt I Always Have in My Kitchen

    If I had to choose one ingredient that reliably causes confusion in recipes, it would, strangely ...

    26.January 2015 18:00

    The Kitchn

  • Why You Should Hang a Magnetic Hook on the Side of Your Fridge — Best Products for Small Kitchens

    Carrie's magnetic hook in her small Brooklyn kitchen, via If you're looking for a si ...

    26.January 2015 17:45

    The Kitchn

  • What's the Difference Between Natural and Dutch Cocoa Powder? — Word of Mouth

    Left: Dutch-Processed; Right: Regular Cocoa powder is a bit of a confusing ingredie ...

    26.January 2015 17:00

    The Kitchn

  • 12 Chili & Stew Recipes to Keep You Company — Recipes from The Kitchn

    When I get the cold weather blahs, I rely on a few simple winter comforts. One that I turn to ov ...

    26.January 2015 16:30

    The Kitchn

  • Små glimt – fra Dubai

    Det har føltes helt skørt at tage fra et sneklædt Danmark hvor vi fra vores lille rækkehus havde ...

    26.January 2015 16:07

    Valdemarsro

  • 9 Apps to Help You Drink Better Coffee — Smart Coffee for Regular Joes

    It's no surprise that technology and coffee go hand in hand. While the act of brewing can be a v ...

    26.January 2015 16:00

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Spicy spinatsuppe

    Spicy spinatsuppe laget med currypaste og kokosmelk er akkurat det du trenger i dag!

    26.January 2015 16:11

    matpaabordet.com

  • Fire friske juicer å starte uken med

    Eple, appelsin, rødbet eller grønnkål; det er bare å velge din favoritt.

    26.January 2015 15:50

    godt.no

  • Breiflabb med sopp og soppsaus, bakte rotgrønnsaker, potetpuré av Gulløye og sylta rødbeter

    Skjær fisken i passe porsjonsstykker som saltes og pepres lett. Stek fisken gyllen i olje eller smør på god v...

    26.January 2015 14:42

    aperitif.no

  • Brasserie Frances servitørlærlinger til topps

    Under Norgescup 2015 var det Brasserie Frances servitørlag som stakk av med seieren.

    26.January 2015 14:11

    aperitif.no

  • Fikk du favoritten din på topp?

    Her ser du hvilke øl som fikk flest stemmer i årets kåring av nordmenns favorittøl.

    26.January 2015 12:54

    aperitif.no

  • Slik blir ekte pultost til

    Alt er håndgjort hos Harry Dale. Han melker Miss Jones og Snehvit for hånd, bærer, separerer og stuller og st...

    26.January 2015 12:33

    aperitif.no

  • Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene

    Torsk er både mager, smaksrik og anvendelig. Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter.

    26.January 2015 08:00

    aperitif.no

  • Gi woken en ekstra piff i dag

    Denne oppskriften er virkelig verdt å prøve siden den kombinerer hurtighet med spennende smaker. Noe du garan...

    25.January 2015 23:16

    aperitif.no

  • 4 oppskrifter for uken

    Så var vi plutselig inne på siste uken i januar. Ikke at det blir noe mindre vinter av det, jeg liker bare å ...

    25.January 2015 18:22

    matpaabordet.com

  • Kjenner du matrettene?

    Vi gir deg noen ingredienser, og så skal du gjette hvilken rett det er.

    25.January 2015 03:03

    klikk.no

  • Ikke begå disse flørte-feilene

    Finn ut hvilke fallgruver du bør unngå når du flørter med drømmegutten!

    24.January 2015 19:01

    topp.no

  • Nutella-drøm

    Lørdag 24. januar 2015 kl. 02:00 Skrevet av: Tina Sandboe E-post: tina@topp.no

    24.January 2015 13:05

    topp.no

  • De aller beste kjøpene

    På Smak.no finner du Norges største database over anmeldte viner. Her er kåringen av Vinmonopolets beste kjøp.

    24.January 2015 11:51

    dn.no

  • Her er HSM-stjernene i dag

    Hit har stjernene gått videre til etter "High School Musical".

    24.January 2015 10:05

    topp.no

  • Denne søndagsmiddagen er slik Hellstrøm liker den

    Han spiser kanskje ikke kålrulletter på søndag, men like fullt har denne oppskriften signert Eyvind Hellstrøm...

    23.January 2015 23:31

    aperitif.no

  • Nå er skreien her. Be inn på ekte skreimølje

    Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksesse...

    23.January 2015 23:16

    aperitif.no

  • «Mesket» svinenakke med puffet svor, løkringer, kålrotpure, løkmarmelade og potetkake

    Innsendt av: Bent-Åge Rustad/Tårnhuset Foto: Julie H. Amundsen

    23.January 2015 16:33

    aperitif.no

  • Deilig sjokolademousse

    Fredag 23. januar 2015 kl. 05:00 Skrevet av: Maria Aleksandersen E-post: maria@topp.no

    23.January 2015 16:05

    topp.no

  • Slik leser du en vinanmeldelse

    Mange lurer på hvordan man skal lese vinanmeldelser, poengsummer og terningkast. Her er et lite lynkurs.

    23.January 2015 13:19

    godt.no

  • Hei, kjære Godt-leser!

    Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi ...

    23.January 2015 13:19

    godt.no

  • Crispy duck (Pekingand) med pannekaker

    Lyst å lage crispy duck eller Pekingand som det også kalles? Skal du lage det på autentisk vis er det en noe ...

    23.January 2015 13:04

    matpaabordet.com

  • Vinøs perfeksjon

    Det er ingen over og så og si ingen ved siden av når Éric Rousseau treffer på en årgang i Gevrey-Chambertin. ...

    23.January 2015 12:33

    dn.no

  • Start dagen med avokado

    Det er viktig å starte dagen med et godt og sunt måltid. Avokadoen er kanskje en av de mest komplette ...

    23.January 2015 11:45

    godt.no

  • Dette er Penicillin som smaker virkelig godt

    Om ikke denne drinken erstatter det den er oppkalt etter, smaken den fantastisk mye bedre.

    23.January 2015 10:00

    aperitif.no

  • Gjør Miley narr av Selena i ny post?

    Det kan i hvert fall se sånn ut! Instagrambildet Miley Cyrus la ut var til forveksling likt det Selena Gomez ...

    23.January 2015 08:50

    topp.no

  • Du blander gin og...hva?!

    - Det der kommer jeg ikke til å like, tenkte jeg. Og bladde videre i kokeboka.For historien om drinken...

    23.January 2015 08:46

    klikk.no

  • Hva med å prøve whisky til suppen

    Mulligatawny-suppe er en klassiker fra det indo-britiske kjøkken og nærmest udødeliggjort av en viss grevinne...

    23.January 2015 08:32

    aperitif.no

  • Hei, kjære Godt-leser!

    Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi ...

    23.January 2015 08:27

    godt.no

  • Proseccheria: Knekker ikke Italia-koden

    Flotte lokaler, fin beliggenhet og hyggelig betjening til tross: heller ikke Proseccheria i Oslo får det til ...

    23.January 2015 08:27

    godt.no

  • Hei, kjære Godt-leser!

    Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi ...

    23.January 2015 08:27

    godt.no

  • Mange go`biter

    iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse e...

    23.January 2015 06:42

    itromso.no

  • Kylling og pasta utkonkurrerer tacoen i kveld

    I hvert fall når du legger til denne vrien på pesto som kommer til å gi garantert mersmak. Oppskriften er sår...

    22.January 2015 23:00

    aperitif.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden