Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • SPONSORED POST: Recipe: Hazelnut Eggnog with Homemade Hazelnut Liqueur — Recipe from The Kitchn Sponsored by Everclear®

    Every Christmas I come up with one fantastic homemade gift idea to really blow my friends' minds ...

    23.November 2014 15:15

    The Kitchn

  • Ukemeny for uke 48

    Allerede siste uka i november og på søndag er det første søndag i advent! Tenk på det! Dette åre ...

    23.November 2014 14:56

    Fru Timian

  • The Weekend Before Thanksgiving — Weekend Meditation

    Today was supposed to be the day that I did something with the quince which was ripening so beau ...

    23.November 2014 13:00

    The Kitchn

  • JORDBÆRMA­RSHMALLOWS MED SJOKOLADE

    Hjemmelagde marshmallows faller i smak hos både store og små, og kan være en hyggelig spi ...

    23.November 2014 11:31

    Lillians Matblogg

  • Vinn ny kjøkkenmaskin til jul!

    Reklame Som du kanskje har sett, har jeg nå en konkurranse gående her på bloggen hvor én heldig ...

    23.November 2014 10:10

    Fru Timian

  • UKEMENY 48/2014

    Det er på tide med en ny ukemeny, og jeg har i dag funnet frem noen skikkelige godbiter til dere ...

    23.November 2014 10:00

    TRINEs MATblogg

  • Ukemeny uke 48

    Tenk det er bare en uke igjen til første søndag i advent og vi skal tenne det første lyse ...

    23.November 2014 09:58

    Ganske enkelt

  • Paris Booksigning, Sunday – November 30th

    A booksigning for My Paris Kitchen at WHSmith bookstore in Paris!

    23.November 2014 09:31

    David Lebovitz

  • Ostekake med hvit sjokolade og spekulasjer

    Det er snart adventstid, og hvis man ønsker å lage en deilig kake som smaker jul kan denn ...

    23.November 2014 09:24

    Fra sjel til mage

  • Let It Be Sunday

    Happy Sunday, my friends! I’m glad you’re here with your whole Sunday self.  This Sunday list ha ...

    23.November 2014 09:04

    Joy the baker

  • Brioche med gravet laks og sennepssaus

    Jeg utforsker brioche oppskriften min videre og lager et helt brød. Det var ønsker om gravlaks m ...

    23.November 2014 08:42

    Annica Om Mat

  • Karamelflødeboller

    L æ n g e  har jeg manglet en køkkenmaskine. Jeg har lavet et utal af flødeboller og macarons på ...

    22.November 2014 21:14

    Chocolat

  • Hot Tea Is the Best Way to End Thanksgiving Dinner — Gatherings from The Kitchn

    We spend a lot of time planning and cooking the Thanksgiving meal, but what happens when the fea ...

    22.November 2014 21:00

    The Kitchn

  • 5 Nourishing Turkey Soups — Thanksgiving Recipes from The Kitchn

    Thanksgiving is just around the corner, but I've already jumped ahead in anticipation of turkey ...

    22.November 2014 20:30

    The Kitchn

  • Tårnkake, pyntet til fest

    Tårnkake, eller kransekake er en stor favoritt i julen. Derfor måte den nye mandelkvernen ...

    22.November 2014 19:37

    Den glade baker

  • Mr. Elephantus Amigurumi Crochet

    Hey mister! Are you smelling the roses? Er den ikke skjønn? En liten, heklet elefant amig ...

    22.November 2014 19:30

    Den glade baker

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Amerikansk eplekake med kremostglasur

    Riv eplene grovt og ha det i røren. Tilsett mel og bakepulver og rør godt.

    23.November 2014 12:17

    aperitif.no

  • Tv-film: Juleskinke med ovnsbakte rotgrønnsaker

    Få oppskrifter, ideer, tips og annen inspirasjon til å lage enda bedre mat

    23.November 2014 10:07

    matprat.no

  • Tv-film: Julepølse på landbrød

    Få oppskrifter, ideer, tips og annen inspirasjon til å lage enda bedre mat

    23.November 2014 10:07

    matprat.no

  • La deg inspirere til å bli lefsebaker

    Du trenger bare en takke og kokeboka til Bodil Nordjore for å komme i gang.

    23.November 2014 08:30

    aperitif.no

  • Hvordan oppbevare julekakene

    Slik unngår du at kakene blir tørre og harde før jul.

    22.November 2014 18:01

    abcnyheter.no

  • Hvordan oppbevare julekakene

    Slik unngår du at kakene blir tørre og harde før jul.

    22.November 2014 18:00

    abcnyheter.no/newsdesk/term/2051/feed/feed

  • Arrogant, briljant - og bare best

    DOBBELMES­TERNES MESTER: Lene Mykjåland jubler etter å ha satt inn 1-1-goalen, da LSK startet snuoperasjo...

    22.November 2014 17:15

    vg.no

  • Ferske egg må til for å lage perfekt omelett

    Egg og parmesan går veldig godt sammen i en omelett. Spinat setter en ekstra spiss på det hele. Oppskriften f...

    22.November 2014 15:59

    aperitif.no

  • Slik har du aldri smakt røykt kolje før

    Du har kanskje lurt på hva du skal gjøre med den røykte kolja som ligger i fiskedisken? Her har du oppskrifte...

    22.November 2014 15:59

    aperitif.no

  • Lag Hellstrøms favorittkjøttgryte

    Sett av litt tid denne helga til å lage Eyvind Hellstrøms klassiske langstidskokte kjøttgryte. Oppskriften er...

    22.November 2014 15:59

    aperitif.no

  • Varm pastasalat? Jepp, det vil du ikke angre på

    Pastasalater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde. Her har du en oppskrift som er både spennende og...

    22.November 2014 15:59

    aperitif.no

  • Slik lager du fredagsmiddagen på et blunk

    Har du ikke tid til å lage alt fra bunnen av, ja, så kommer denne roastbiffsalaten til å være en god trøst. O...

    22.November 2014 15:59

    aperitif.no

  • Slik lager du lettvint vri på høsttakkefesten

    Det blir selvsagt amerikansk i glass og på tallerken selv med den kjappe løsningen club sandwich til thanksgi...

    22.November 2014 15:56

    aperitif.no

  • I dag må det selvsagt blir kalkun til middag

    Mens amerikanerne feirer sin høsttakkefest med stor fugl på birdet, velger vi den ekle løsningen. Men godt bl...

    22.November 2014 15:56

    aperitif.no

  • Meksikanske godbiter, en miniguide til taco, burrito, nachos, salsa

    Har du noen gang, som meg, blitt forvirret av alle disse meksikanske rettene som spises til gullrekka? Forvir...

    22.November 2014 14:31

    matoppskrift.no

  • Rask og deilig eplekake

    Ser du etter noe godt å bake i helgen? Denne eplekaken er perfekt for mørke høstkvelder!

    22.November 2014 10:05

    topp.no

  • Du kan ikke leve uten disse syrene

    Du tenker kanskje på kylling og cottage cheese når du hører om proteiner . Sannheten er at du selv er bygget ...

    22.November 2014 06:20

    klikk.no

  • Quizen du klarer

    I denne quizen finner du enkle spørsmål om vin.Har du lyst på en større utfordring, finner du en skikkelig vr...

    22.November 2014 05:14

    klikk.no

  • Denne lekre retten er enklere enn den ser ut til

    Det som er helt sikkert er at når du serverer denne ruladen, blir du kveldens helt. La ikke denne oppskriften...

    21.November 2014 23:15

    aperitif.no

  • Det er på utstyret mannen kjennes

    Menn må ha utstyret i orden for å lage mat. At det gir ekstra mye moro under matlagingen er denne boka bevise...

    21.November 2014 23:15

    aperitif.no

  • Denne søndagsmiddagen vil det gå gjetord om

    Reinsdyr er det beste norsk natur kan stille opp med. Følg denne oppskriften og bli overbevist.

    21.November 2014 23:15

    aperitif.no

  • Lett blanding til helgekosen

    21.November 2014 20:09

    itromso.no

  • Smakstest av julelatter du får tak i nå

    Enten du liker varm pepperkakelatte eller iskaffe med smak av jul - Godt har testet fem forskjellige juledrik...

    21.November 2014 15:24

    godt.no

  • Lutefisksesongen er nå i gang

    Som flere sikkert har sett er det nå sesong for lutefiskelskere. Lutefisk er igjen på menyen på flere restaur...

    21.November 2014 13:51

    matoppskrift.no

  • Bruk norske grønnsaker til å lage tapas

    Glem kokte grønnsaker som garnityr til hovedrett. La gulrot, sopp, slangeagurk og poteter leve sitt eget liv ...

    21.November 2014 13:51

    matoppskrift.no

  • Nordmenn vil ha rotgrønnsaker

    Rotgrønnsaker som beter, kålrot, gulrot, knollselleri, persillerot, pastinakk, jordskokk og pepperrot har bli...

    21.November 2014 13:37

    matoppskrift.no

  • Heftige dråper fra Sør-Amerika

    Fire blanke sekser-viner blant de røde. Hver gang er jeg like overrasket over hvor mye smakskrutt det er å fi...

    21.November 2014 12:31

    dinmat.no

  • Thanksgiving-måltid på «ekspressfart»: Fylt kalkun med søtpotetgrateng og fløtesaus

    Hvem sier at det må ta mange timer å lage kalkun? Lise Finckenhagen viser deg triksene for å trylle fram en n...

    21.November 2014 10:49

    godt.no

  • Julesmak fra Egersund

    Bryggeriet Berentsens satser sterkt denne julen. Egersundbryggeriet leverer et av Norges desidert sterkeste ø...

    21.November 2014 10:41

    abcnyheter.no

  • Dette er etter-julebord-drinken

    Denne drinken er en miks av ingredienser bare folk bak bardisken vil finne på å drikke. Men den smaker fortre...

    21.November 2014 10:00

    aperitif.no

  • Helgemeny med kul og god mat

    Dette blir en god helg!Særlig om du lager denne menyen. Først er det en morsom, liten avocadosak som b...

    21.November 2014 09:25

    klikk.no

  • Statsbudsjettet: Gir fortsatt mest skattelette til de superrike

    KrF og Venstre har gått med på å senke prosentsatsen i formuesskatten fra 1 til 0,85 prosent.

    21.November 2014 09:03

    vg.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden