Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Gästblogg, Femina och lite påsk

    Hej! Hoppas att du haft en härlig påsk! Själv har jag haft en toppenpåsk fylld med filmuppvisnin ...

    21.April 2014 09:07

    Sockerrus

  • Lovely pastel macarons

    (Go here to see this recipe in English.) Hei alle sammen, håper dere har hatt en fin påske og at ...

    21.April 2014 08:29

    Passion 4 baking

  • Chicken Mole

    Chicken Mole is not something I'd really imagined cooking. All I know about it is that it's pret ...

    21.April 2014 08:05

    Anne's Food

  • Kald potetsalat

    Kald potetsalat går fint på varme dager og passer ypperlig til kald mat som for eksempel reker, ...

    21.April 2014 07:08

    Superkokken.no

  • UKEMENY 17/2014

    Påsken 2014 straks historie, og det er på tide å vende tilbake til hverdagen og planlegging av m ...

    21.April 2014 06:45

    TRINEs MATblogg

  • Pistachio Crusted Asparagus with Feta

    I had a little taste of Asheville, North Carolina waiting for me when I returned to New Orleans ...

    21.April 2014 05:57

    Joy the baker

  • So Peanutty! Peanut Butter Cookies.

    These little cookies are soooo good and they were the perfect way to use up all the Reese’s Pean ...

    21.April 2014 04:01

    Bakerella

  • 7 Ways to Use Up Hard-Boiled Eggs — Tips from The Kitchn

    The surplus of and left after Easter weekend can feel like a blessing or a curse depending on ...

    21.April 2014 01:00

    The Kitchn

  • Pulled lamb

    I år har vi hatt en litt annerledes påskemiddag. Pulled porc eller beef er blitt veldig p ...

    20.April 2014 23:04

    Lizas matverden

  • Tzatziki

    Denne agurksalaten er en deilig avkjølende salat og tilbehør til krydret mat 3 dl gresk y ...

    20.April 2014 22:50

    Lizas matverden

  • Pitabrød eller tynne kebab lefser.

    Her kommer det en oppskrift på pitabrød som du også kan lage lefser av. De er super enkle ...

    20.April 2014 22:40

    Lizas matverden

  • Persille- og myntesalat

    Dette er et godt tilbehør til lamme keabab og jeg brukte det til vår påskemiddag i år. In ...

    20.April 2014 22:17

    Lizas matverden

  • Gammeldags sjokoladekake

    I påsken er det sjokolade som gjelder. Så på selve påskeaften som vi feiret sammen med fa ...

    20.April 2014 21:16

    Monicas matverden

  • Røkt svineknoke sous vide med ovnsbakte rotgrønnsaker

    Røkt svineknoke sous vide med ovnsbakte rotgrønnsaker og saus laget på mel/smør-jevning og kraft ...

    20.April 2014 21:08

    Mona's kjøkkenskriverier

  • Tredje veckan i april åt vi...

    Den här påsken har varit riktigt fin, trots att vi inte riktigt har firat som vi brukar. Men, va ...

    20.April 2014 20:16

    Matrepubliken

  • Sjokoladefondant Mørk eller hvit Sjokolade

    Datteren min lager kjemegod sjokoladefondant, dog litt søt :-) Uten gluten og med ghee-kl ...

    20.April 2014 17:10

    Godt, sunt og billig

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • - En ren luksusmaraton, Sjekk maten på 3-stjerners restaurant.

    Det går et sug gjennom lokalet. Nå sprer det seg blant gjestene i det minimalistiske lokalet i San Se...

    21.April 2014 04:02

    klikk.no

  • 10 år som melkens førstedamer

    22. april er det 10 år siden Opplysningskonto­ret for Meieriprodukter, også kalt Melk.no, ble etablert. S...

    20.April 2014 22:03

    matoppskrift.no

  • Asparges med spekeskinke og bløtkokt egg

    Fremgangsmåte: Rens og skrell aspargesene. Kok dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter. Avkjøl raskt under renne...

    20.April 2014 13:46

    aperitif.no

  • Asparges med smilende egg

    Innsendt av: Opplysningskonto­ret for egg og hvitt kjøtt Foto: Mari Svenningsen

    20.April 2014 13:33

    aperitif.no

  • Cecilie fristelse - en søt glede

    Den kortreiste utematserien har til nå i påsken servert både pannekaker, pizza i gryte og hjemmelaget...

    20.April 2014 07:38

    rbnett.no

  • Den nye posematen du kommer til å elske

    Utstyret: Vi har testet utstyret som gjør de rimeligste, tråeste kjøttstykkene møre som smør: Slow ...

    19.April 2014 17:24

    abcnyheter.no

  • Hva er det i påskeegget?

    Her er Topp-redaksjonens påskegodtfavorit­ter!

    19.April 2014 08:04

    topp.no

  • Denne skriveren lager sjokolade

    Et polsk selskap har funnet opp noe de sier får påskesjokoladen til både å smake og se bedre ut - nemlig en 3...

    18.April 2014 10:20

    abcnyheter.no

  • En kjapp én

    For travel til å lage mat? Da skal du ty til vårens beste grønnsak og årets letteste oppskrift.

    18.April 2014 09:25

    abcnyheter.no

  • Klar for en godt krydret oppstiver

    Bloody Mary er den beste medisin når du er fysen på noe som river. Prøv denne godt krydrete oppskriften.

    18.April 2014 09:00

    aperitif.no

  • Himmelske brownies

    Deilige, glutenfrie browniesbiter som passer perfekt til skituren på langfredag!

    18.April 2014 08:00

    topp.no

  • Ingen påske uten påskeegg

    Godterisalget til påske øker med 35 prosent sammenlignet med en gjennomsnittsmåned. Nidar har sørget for fylt...

    17.April 2014 22:02

    matoppskrift.no

  • Ekspertenes steketips: Slik lykkes du med påskelammet

    For saftig påskelam trengs riktig kjernetemperatur, godt krydder og en god porsjon tålmodighet. Her syv ekspe...

    17.April 2014 17:57

    godt.no

  • By på en «irish» i påskesolen

    Irish coffee er alle nordmenns favoritt og en perfekt drikk å servere i hytteveggen eller foran peisen.

    17.April 2014 16:30

    aperitif.no

  • Stek kaken på bålet

    Enten du er på tur i skogen eller på fjellet, er kake stekt på bålet et populært innslag i spisepausen.

    17.April 2014 10:17

    aperitif.no

  • Ukens matblogger: Minipavlova med sitronkrem, jordbær og krokan

    Sprøtt, søtt og fantastisk godt! Imponer gjestene dine med en lekker minipavlova fylt med deilig sitronkrem o...

    17.April 2014 06:37

    godt.no

  • Påskemoro med barna: Slik pynter du eggene

    Foreldre.no-redaktør Susanne Kaluza gir deg tips og inspirasjon til hvordan du kan gjøre eggpyntingen med bar...

    17.April 2014 06:37

    godt.no

  • Vi spiser dobbelt så mye egg i påska

    Det stunder mot påske, og da spiser vi dobbelt så mye egg som ellers i året. Men det er ingen grunn til å fry...

    17.April 2014 06:04

    matoppskrift.no

  • Porsjere egg, Du lærer denne kunsten på to minutter.

    Å kunne posjere et egg er faktisk en av livets store gleder. Senest i dag tidlig utførte jeg kunsten....

    17.April 2014 04:03

    klikk.no

  • Skille eggeplommer fra eggehviter, Se det geniale trikset.

    Skille eggeplommer og eggehviter - ja det er det mange som strever med. De fleste har prøvd de ulike...

    16.April 2014 10:07

    klikk.no

  • Wiig tapte champagne-krigen

    Sandnes-selskapet Premium Spirits er dømt til å betale Moët & Hennessey Norge nærmere 750 000 kroner i erstat...

    16.April 2014 10:06

    adressa.no

  • Ølsalg og åpningstider på polet i påska

    Vil du kjøpe vin og øl før helligdagene, bør du få ut fingeren.

    16.April 2014 09:26

    abcnyheter.no

  • Sjekk hva matkjendisene har i påskeegget

    Fra melkesjokolade til havregryn. Hent inspirasjon til påskeegget hos matentusiaster som TV-kokk Wenche Ander...

    16.April 2014 07:09

    godt.no

  • Havets biff

    Gi slipp på den irrasjonelle hvalangsten, og lær deg kunsten å steke den perfekte hvalbiff.

    16.April 2014 01:01

    smp.no

  • Liker bryst bedre enn lår

    Nordmenn spiser fem ganger mer kyllingbryst enn kyllinglår. Folk går glipp av mange smakfulle opplevelser, me...

    15.April 2014 22:09

    matoppskrift.no

  • Så kjapt kan du dele tomater

    Her er trikset du skulle ønske at du hadde lært tidligere.

    15.April 2014 17:49

    abcnyheter.no

  • Påskekake: Gul ostekake med mandelbunn

    Lett, syrlig og kremete med en sprø mandelbunn. Konditormester Sverre Sætre har oppskriften på den beste påsk...

    15.April 2014 12:17

    godt.no

  • Sats på denne rødvinen til påskelammet

    Om du ikke har sikret deg en rimelig og god rødvin til påskekosen ennå, er det denne du skal gå for.

    15.April 2014 11:05

    aperitif.no

  • Mathelg i San Sebastián

    Du kan nyte strandlivet, gamlebyen og ikke minst restaurantene med til sammen 16 Michelin-stjerner. San Sebas...

    15.April 2014 10:33

    smp.no

  • Påskesnacks, Her er de små tingene som gjør påsken fin.

    Det beste jeg vet å trylle fram snacks fra ingenting. Pestoruller er en sånn ting. - Har vi ikke noe...

    15.April 2014 07:17

    klikk.no

  • 5 sunne middager på under 30 minutter, Pizza og burger som er godt for kroppen.

    - Du trenger ikke å leve et liv i forsakelse for å leve sunt. Liker du pizza, så spis for all del det...

    14.April 2014 22:02

    klikk.no

  • Handleliste til påske, Du husker ikke alt. Her er sjekklista.

    Handleliste til påsken? Jo, det trenger vi. Det er mye å huske på. Ingen handleliste vil være lik -...

    14.April 2014 19:33

    klikk.no

  • flere
    tilbake

    Hvordan.no

    flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden