Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Stock Up on Freezer Meals Week 4: Here's How I'm Going to Cook 60 Dinners in 6 Weeks — Spring Projects from The Kitchn

    This month I've been taking you through my plan to fill my freezer with healthy meals in prepara ...

    24.April 2014 16:00

    The Kitchn

  • How To Make Your Own Kombucha Scoby — Cooking Lessons from The Kitchn

    This is a mature scoby - after a few rounds of making kombucha, it will thicken, become smooth, ...

    24.April 2014 15:30

    The Kitchn

  • Why Leather Designer Steven Soria Uses a Pegboard For His Favorite Kitchen Tools — Kitchen Tour

    Who cooks and eats here: Steven Soria of Where: Santa Barbara, CA Visit Steven's blog: Whil ...

    24.April 2014 15:00

    The Kitchn

  • Grillet svinefilet med mangosalat

    Er det ikke bare helt usannsynelig deilig å kjenne på en smak av...

    24.April 2014 14:44

    Lars spiser, drikker & synser

  • The 5 Best White Wines for Cooking — Wine for Food-Lovers

    Do you remember your first bite of linguine with white wine clam sauce, lobster bisque with sher ...

    24.April 2014 14:30

    The Kitchn

  • The Readjustment, and Lockhart Smokehouse BBQ

    Coming to Dallas, Texas, starting my book tour with a trip to Lockhart Smokehouse BBQ.

    24.April 2014 14:04

    David Lebovitz

  • Recipe: Arugula & Fennel Salad with Lemon Vinaigrette — Quick Side Dish Recipes from The Kitchn

    When you need a simple salad to make the meal complete, this tumble of arugula and shaved fennel ...

    24.April 2014 14:00

    The Kitchn

  • Pizza med hvit saus, reinsdyr og granateple

    Pizza med reinsdyr og granateple er en av mine absolutte favoritter. Jeg bestiller det ne ...

    24.April 2014 13:34

    Gunns momsemat

  • Swiss Chard and Noodle Soup & Sesame Chicken Bites with Honey-Mustard Sauce — Delicious Links

    Fluffernutter ice cream sandwich; spring vegetable pizza; and swiss chard and noodle soup with p ...

    24.April 2014 13:30

    The Kitchn

  • What is the Best Way to Clean Grease Splatters Off My Enamel Cookware? — Good Questions

    Q: Thanks to my very small kitchen (and because I like to display them), I keep my enameled cast ...

    24.April 2014 13:00

    The Kitchn

  • Toscarutor

    Jag bakar inte speciellt ofta nu för tiden, men det brukar däremot Calles mamma Bibbi göra. Goda ...

    24.April 2014 12:44

    Matrepubliken

  • Kitchen Before & After: A Cramped Shoebox Kitchen Gets Gorgeously Gray — Professional Kitchen Remodel

    Aaron and Paul's Chelsea, New York kitchen was dingy and cramped, with rickety appliances and sa ...

    24.April 2014 12:30

    The Kitchn

  • PIZZA PÅ GRILLEN

    Pizza er noe alle elsker. En sprø bunn, en smaksrik saus og noen gode ingredienser på toppen er ...

    24.April 2014 12:03

    Heia Mat

  • Salmapinner med guacamole og agurkstenger

    Salma lanserer i disse dager et helt nytt fast food-måltid som skal være et godt og sunt alterna ...

    24.April 2014 11:45

    Fru Timian

  • 5 Tips for Squeezing the Most Juice from Limes & Lemons — Tips from The Kitchn

    , which means that once you get your hands on a few, you'll want to squeeze out every last drop ...

    24.April 2014 11:30

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Nå kåres Årets Øl

    Fredag kl 17 avsløres hvilket øl som aller mest fortjener hedersbetegnelsen Årets Øl 2013.

    24.April 2014 15:45

    aperitif.no

  • Start våren med en lysegrønn drink

    Siste ord er ikke sagt med denne drinken som innleder den herlige tiden vi står foran.

    24.April 2014 13:46

    aperitif.no

  • Gatemat i særklasse i Oslo

    Plah gjorde spådommene fra starten til skamme. Etter 10 år er landets eneste helnorske thairestaurant en ubet...

    24.April 2014 13:05

    aperitif.no

  • Vinkurs 5. mai i Oslo - Eksklusiv Rheingau-middag på Klosteret restaurant

    Opplev suksessvinene fra Tyskland og Rheingau i perfekt harmoni med en spesialkomponert 5-retters vårmeny på ...

    24.April 2014 11:19

    aperitif.no

  • Bak luftige vannbakkels med smak av bringebær

    Disse kakene som heter profiteroles på fransk, er noen skikkelig deilige munnfuller. Følg oppskriften, så bli...

    24.April 2014 10:18

    aperitif.no

  • De beste wokoppskriftene

    Her er 20 av våre favorittoppskrif­ter på kjappe og mer langsomme wok-retter.

    24.April 2014 07:52

    aperitif.no

  • Derfor kan latte og sjokolade bli dyrere med klimaendringene

    Godbiter som sjokolade, epler og kaffe kan bli sjeldne varer hvis klimaendringene fortsetter.

    24.April 2014 06:01

    godt.no

  • Ukens matblogger: Kremet fiskesuppe med reker

    Fiskesuppe med laks, torsk og reker er noe av det enkleste og beste du kan lage. Du kan snobbe den opp eller ...

    24.April 2014 06:01

    godt.no

  • Viner å møte våren med, Her er fem gode hvitviner som passer til alt fra sushi via salater til asparges og chèvre.

    Etter en begredelig vinter, kom endelig våren for fullt nå i slutten av påsken. Og det ser ut til at ...

    24.April 2014 05:10

    klikk.no

  • Rapport: Økologisk mat er ikke sunnere

    Økologisk dyrket mat er ikke nødvendigvis sunnere enn konvensjonell mat. Det viser rapport fra Vitenskapskomi...

    24.April 2014 04:58

    abcnyheter.no

  • Hundrepoengsviner fra Spania

    Disse rødvinene er heftige saker. Robert Parker gikk amok sist høst og ga noen av dem full pott.

    24.April 2014 03:07

    aperitif.no

  • Denne flotte suppen metter og smaker mye

    Søtpoteter brukes altfor lite. Og det til tross for at du får så mye smak på så kort tid. Bare prøv dagens op...

    23.April 2014 22:08

    aperitif.no

  • Profiteroles med bringebærmousse

    Legg terninger av smør i vannet og la dette smelte med lokk på.

    23.April 2014 19:37

    aperitif.no

  • Derfor bør du koke frosne bær

    Kan inneholde hepatitt A. Følger du dette enkle rådet blir smoothien helt ufarlig

    23.April 2014 17:02

    abcnyheter.no

  • Matkurs 27. mai - Slik lager du perfekte fiskeretter

    Norges beste kokker lærer deg alle triksene slik at dine fiskeretter blir som proffenes - hver gang.

    23.April 2014 12:30

    aperitif.no

  • Slik lager du ostekuler, De er gode. Farlig gode.

    Ostekuler? Hvor kom det fra? Jo, det kommer faktisk fra en liten kiosk i Alsace . Det er pussig, me...

    23.April 2014 10:38

    klikk.no

  • Suksess for norske Nervi

    Det norskeide vinhuset Nervi i Gattinara i Piemonte, er blant kun 25 italienske produsenter som er plukket ut...

    23.April 2014 09:31

    adressa.no

  • En kjapp én

    For travel til å lage mat? Da skal du ty til vårens beste grønnsak og årets letteste oppskrift.

    23.April 2014 09:10

    smp.no

  • Dropp drittmaten til idrettsarrangeme­nter

    - Det er synd at idrett og sport, som er så viktig for folkehelsen, er forbundet med dårlig og usunn mat, sie...

    23.April 2014 08:05

    matoppskrift.no

  • Oppskrift på hjemmelaget iskaffe - få ekspertipsene

    Vil du ha noe oppkvikkende og forfriskende i varmen? Godt hjelper deg å lage perfekt islatte og tre andre isk...

    23.April 2014 07:47

    godt.no

  • Seks oppskrifter på middagssalater fulle av smak

    Sprøtt, grønt og godt! Våren er tid for sunne og mettende salater - enten du foretrekker en crunchy cæsarsala...

    23.April 2014 07:47

    godt.no

  • Knallkjøp fra Spania

    Innholdet i denne flasken er like kult som utseendet. Et veldig godt kjøp er den også.

    23.April 2014 03:02

    aperitif.no

  • Gi kyllingen vinger med ungarsk paprikasaus

    Det er den spesielle sausen som gir denne kyllingoppskriften sitt østeuropeiske preg, prøv den du også.

    22.April 2014 22:09

    aperitif.no

  • Pastaelskere må passe på

    Pleier du å ta vare på pastarestene etter middag? Kjøler du ikke ned pastaen raskt kan du få i deg farlige ba...

    22.April 2014 20:10

    abcnyheter.no

  • Denne pestoen har du ikke smakt, Og den er bedre, sunnere og kulere.

    Syv deilige ting med reddiker Vakre, små reddiker er blant de første delikatessene som trenger seg o...

    22.April 2014 12:54

    klikk.no

  • Norske forbrukere vil ha større utvalg av Fairtrade-produkter

    2013 ble et godt år for Fairtrade Norge. Totalt økte omsetningen av Fairtrade-merkede varer med 44 millioner ...

    22.April 2014 09:06

    matoppskrift.no

  • Petit Bourgeois Sauvignon 2013

    Tidligere test (86): Farge og duft: Lys lys gul. Inten druepreget duft med syrlige gule frukter samt søte epl...

    22.April 2014 07:55

    aperitif.no

  • Petit Bourgeois Rosé de Pinot Noir 2013

    Fruktig start, god frukt, fin syre, sitter godt utover, bra frukt, litt grønt. (2013)

    22.April 2014 07:55

    aperitif.no

  • Molitor Zeltinger Riesling Trocken 2012

    Fyldig start, god frukt, fin syre, god sødme, god frukt, sitter godt utover, tørr og frisk, lang og deilig av...

    22.April 2014 07:55

    aperitif.no

  • Lær alt om asparges

    Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke mins...

    22.April 2014 07:47

    aperitif.no

  • Prøv en ny oppskrift med asparges

    I vår kokebok finnes det i alt 193 oppskrifter med asparges, her er et knippe du må prøve.

    22.April 2014 07:18

    aperitif.no

  • Snart kan du kjøpe pulver-sprit

    l det være en pulverdrink? Et amerikansk selskap har nå utviklet alkohol i pulverform. Tilsett vann og rør ru...

    22.April 2014 04:16

    abcnyheter.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden