Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

tilbake
  • How To Line Kitchen Drawers & Shelves with Cheery Paper — Lessons from The Kitchn

    Whether you own or rent your home, lining the shelves and cabinets is a great, low-commitment wa ...

    16.September 2014 15:00

    The Kitchn

  • What's the Difference Between Apple Cider and Apple Juice? — Word of Mouth

    Do you know what the difference between apple juice and apple cider is? If you look at the pictu ...

    16.September 2014 14:30

    The Kitchn

  • Recipe: Lasagna-Stuffed Spaghetti Squash — Recipes from The Kitchn

    If you've never experienced the magic that is , this is the recipe to kick off your new fall obs ...

    16.September 2014 14:00

    The Kitchn

  • SPONSORED POST: Reader Testimonial: Jennifer's Revolutionary Family Dinner — Sponsored by FlavorPrint

    One of our goals at The Kitchn is helping our readers make home-cooked meals easier, quicker and ...

    16.September 2014 14:00

    The Kitchn

  • The Best Place to Grow Chili Peppers Might Actually Be In a City! — Food News

    Turns out the best place to grow hot chili peppers might not be a farm, but a city. One ...

    16.September 2014 13:45

    The Kitchn

  • White Sour Cream Cake Recipe

    I know there’s a lot of controversy over using cake mixes vs. baking from scratch, but I have to ...

    16.September 2014 13:41

    CakeJournal

  • Kale Continues Culinary Domination, Now Found in Waffles — Delicious Links

    At first I was a little hesitant about this recipe. Kale in waffles? Why would you do that? But ...

    16.September 2014 13:30

    The Kitchn

  • Advice for Making a Dairy-Free, Soy-Free Pumpkin Pie? — Good Questions

    Q: I needed to make a dairy-free, soy-free pumpkin pie, so I substituted cream of coconut for co ...

    16.September 2014 13:00

    The Kitchn

  • 7 Loft-Style Kitchens We'd Love to Cook In — Kitchen Inspiration

    Loft apartments and homes require a particular type of kitchen. Yes, they can be light and airy, ...

    16.September 2014 12:30

    The Kitchn

  • Apple cake with caramel

    (Go here to see this recipe in English.) God morgen alle sammen, håper dere hadde en fin helg. F ...

    16.September 2014 12:17

    Passion 4 baking

  • Modern Approaches to Tile Countertops — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy →

    16.September 2014 11:00

    The Kitchn

  • Quick Guide to Every Herb and Spice in the Cupboard

    Ever get coriander confused with cumin? Or wonder just what exactly curry powder is made out of? ...

    16.September 2014 10:30

    The Kitchn

  • Vindere af biograf-billetter

    Beklager det sene tidspunkt disse vindere bliver annonceret på, men sådan kan det gå ;o) ...

    16.September 2014 09:55

    Coco & Co

  • NYDELIG CREMANT MED CHAMPAGNE-KVALITET

    Champagne er og blir Champagne. Kongen av musserende viner, ingenting vil noengang matche de bes ...

    16.September 2014 08:31

    Heia Mat

  • Soppbuljong med pasta

    Matinteressen min selvsagt har gitt meg mange fine matopplevelse, men den har også gitt meg gode ...

    16.September 2014 08:11

    Enestående Mat

  • Marokkansk hos Lille Central i Askim

    Vi har fått oss en ny favorittcafé her i Indre Østfold – Lille Central i Askim. Den ligger like ...

    16.September 2014 08:04

    Fru Timian

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • To typer jordbærsyltetøy får terningkast seks

    Mens noen syltetøy absolutt ikke holder mål.

    16.September 2014 13:35

    abcnyheter.no

  • Nora hjemmelaget jordbærsyltetøy

    Velsmakende syltetøy med frisk farge og god konsistens.

    16.September 2014 07:37

    klikk.no

  • Nora naturlig lett jordbærsyltetøy

    Godt balansert bærsmak og passe søtt.

    16.September 2014 07:37

    klikk.no

  • To typer jordbærsyltetøy får terningkast 6

    Mens noen syltetøy absolutt ikke holder mål.

    16.September 2014 07:35

    klikk.no

  • Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk

    Denne oppskrfiten på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv...

    15.September 2014 22:04

    aperitif.no

  • Lises eplefavoritter: Kyllingsuppe med eple, amerikansk eplepai og eplemuffins

    Du kan lage mye godt med sesongens norske epler. Prøv en kyllingsuppe full av smak eller eplepai i amerikansk...

    15.September 2014 08:17

    godt.no

  • Slik velger du riktig kjøtt til fårikål - og mye mer

    Årets lammekjøtt er nå å finne i butikkene, og vi gir deg råd om hvilke deler av dyret som passer til hvilke ...

    15.September 2014 07:35

    aperitif.no

  • Det er ikke farlig å spise dette kjøttet

    Men det smaker sannsynligvis ikke spesielt godt. - Levér det tilbake til butikken, sier NorgesGruppen.

    15.September 2014 05:34

    abcnyheter.no

  • Dette har du lyst på denne uka

    En meny som gjør livet ditt enklere denne uka.

    15.September 2014 04:06

    klikk.no

  • Alene eller tilbehør? Valget er ditt

    Tomater er hovedingrediens i dagens overraskende smaksrike middagsforslag. Salaten fungerer også som tilbehør...

    14.September 2014 22:03

    aperitif.no

  • Kyllingkjøtt trekkes etter listeria-funn

    Salatkjøtt av kylling fra Ytterøykylling AS trekkes fra markedet fordi det er funnet listeriabakterier i kjøt...

    14.September 2014 13:09

    abcnyheter.no

  • Nei, du bør ikke spe på med mel

    Det er ikke melet du bør justere deigen med, det er vannet!

    13.September 2014 14:16

    abcnyheter.no

  • Dette er en krabbe. Hva gjør du nå?

    Dette er en krabbe. Hva gjør du nå?

    13.September 2014 06:19

    klikk.no

  • Mørketida er i gjære

    Vi nordmenn har fått øynene opp for det mangfold av stiler og kvaliteter som finnes på ølsiden. Nå som været ...

    13.September 2014 01:02

    dagsavisen.no

  • Lett å skjønne opp ned på

    Du behøver ikke en kald fisk som snerrer «Capish?» for å skjønne at det nye stedet i Torggata kan bli en ny p...

    13.September 2014 01:01

    dagsavisen.no

  • Gi søndagsmiddagen et siste pust av sommer

    Lyst saftig kjøtt, perfekt kokte grønnsaker toppet med en soppsaus laget fra bunnen. Dette festmåltidet er me...

    12.September 2014 22:19

    aperitif.no

  • Slik gjør du laksemiddagen ekstra spennende

    Laks får ikke lenger et hverdagslig stempel når du ikler den en italienskinspirert drakt som i dagens oppskrift.

    12.September 2014 22:08

    aperitif.no

  • Åtte smarte baketips på ett minutt

    Lurer du på hvordan du får fluffy frosting eller får dekket kaken med jevn sjokoladeglasur? Sjekk ut Godts ny...

    12.September 2014 16:19

    godt.no

  • Dette må du ikke gå glipp av på årets største matfestival

    Matstreif går nok en gang av stabelen i Oslo, og er større enn noensinne. Godt har plukket ut åtte matboder o...

    12.September 2014 14:52

    godt.no

  • Baklengs inn i fremtiden

    COMEBACK-KONGEN: Nils Arne Eggen - klar for nok en runde med Rosenborg? Foto: Jostein Magnussen.

    12.September 2014 12:45

    vg.no

  • Nykonservativ and

    I århundrer er ender blitt bakt og lagret i sitt eget fett. Den historiske konserveringsmet­oden, confit,...

    12.September 2014 11:42

    dagsavisen.no

  • Lovlig godt

    Takket være en streng vinlov gir Côtes du Rhône meget god valuta for pengene.

    12.September 2014 11:33

    dagsavisen.no

  • Potetkake 'Revrisk'

    Fremgangsmåte: Råriv potetene og press ut litt av potetvannet. Bland til en deig med mel og salt og press dei...

    12.September 2014 11:32

    aperitif.no

  • Server en gnistrende rød drink

    Denne friske og fristende drinken kombinerer syrlige tranebær med søt whiskylikør. Enklere blir det knapt.

    12.September 2014 09:02

    aperitif.no

  • Anne-Kat. Hærland lager helst middag på 15 minutter

    Den matglade komikeren mener de fleste måltider ikke bør ta lang tid å lage, men de bør være gode. Få hennes ...

    12.September 2014 08:20

    godt.no

  • Hvor god er din matkunnskap?

    Butikken er fylt med varer importert fra utlandet, eller de har utenlandsk opprinnelse. Er du stødig på hva a...

    12.September 2014 07:59

    aperitif.no

  • Chutney, eksotisk snadder.

    Nå som høsten er over oss, kan det være artig med en liten vri på kjøkkenet. Man trenger ikke bare se chutney...

    12.September 2014 07:03

    matoppskrift.no

  • Nå er det sopptid!

    Ta med deg kurv og kniv og kom deg ut og plukk! Allemannsretten rår, og du kan plukke sopp i utmark i hele la...

    12.September 2014 07:03

    matoppskrift.no

  • 50.000 barneskoleelever har ikke med seg matpakke daglig

    Stadig færre barn under 11 år spiser matpakke på skolen, viser tall fra Opplysningskonto­ret for Meieripr...

    12.September 2014 07:03

    matoppskrift.no

  • Her finner du ryper i fjellet!

    Dersom du skal på rypejakt i høst ser det ut som du kan glede deg. Mange av de 94 fjellstyrene har nå fått re...

    12.September 2014 07:03

    matoppskrift.no

  • 2 sure høstdelikatesser

    Hvis vi tar en tur ut i skog og mark nå, vil vi se trær som bugner av rognebær og hvis en er ekstra heldig fi...

    12.September 2014 07:03

    matoppskrift.no

  • Texas Barbecue Café: Western på vestkanten

    It-stedet Texas Barbecue Café byr på herlig amerikansk grillmat med i overkant høy cowboyhattfaktor.

    11.September 2014 22:19

    godt.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden