Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

tilbake
  • Stor kjeks med hvit sjokolade og kakestrø

    Skal du ha bursdagsselskap eller har ved et uhell sagt ja til å lage en kake til foreldremøte ne ...

    17.September 2014 20:03

    Rett i panna

  • Grøt av spiret emmer er nydelig for både store og små!

    Vi har en grøtfavoritt om dagen, laget i en fei på spiret mel av emmer. Spiret mel? Jo, n ...

    17.September 2014 20:03

    Fra jord til bord

  • Gratinert kjøtt- og baconform med søtpotetmos

    Endelig litt bloggaktivitet på meg igjen! Jeg må innrømme at jeg nesten har hatt litt "abstinens ...

    17.September 2014 19:38

    Mona's kjøkkenskriverier

  • How Can I Prevent a Sticky Top on Loaf Cake & Quick Bread? — Good Questions

    Q: My recipe for strawberry bread is for two loaves. Of course, I would like to freeze one loaf ...

    17.September 2014 19:30

    The Kitchn

  • Apple Cider & Honey Mead Are the Perfect Drinks for Rosh Hashanah. Here Are 4 Picks for Your Holiday — Celebrating Rosh Hashanah

    Many families celebrate at home by eating apples dipped in honey. The apples' round shape symbo ...

    17.September 2014 19:00

    The Kitchn

  • Can You Spot What's Unusual About This Kitchen Door? — Kitchen Inspiration

    I ran across this image when I was looking for good examples of and I thought it was so clever! ...

    17.September 2014 18:30

    The Kitchn

  • Stylish Fall Glamping Essentials — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → Here are a few timeless camping goods to stock up on for your fall ...

    17.September 2014 18:15

    The Kitchn

  • Here's Another Cherry Liqueur You Should Know — The 9-Bottle Bar

    Maraschino isn't the only cherry liqueur on the block. Cherry Heering is another variety boastin ...

    17.September 2014 18:00

    The Kitchn

  • How Gardening at Home Changes the Way You Cook — Kitchen Tour

    Who gardens and cooks here: Batya Stepelman of , along with her husband, Matt Berman, and their ...

    17.September 2014 17:30

    The Kitchn

  • The Next Handmade Craze? Kitchen Knives — Food News

    Knives are among the most important tools in your kitchen, and there's growing interest in just ...

    17.September 2014 17:15

    The Kitchn

  • Test: Smaalenene Gårdskylling

    På Matstreif i år var jeg innom bl.a. en stand med Smaalenene Gårdskylling. Jeg fikk smake en bi ...

    17.September 2014 17:07

    Ungkarskokken

  • 5 Ways to Use a Camera in the Kitchen (Besides Taking Pictures of Your Food)

    Do you use a camera? I mean a real camera — not just the one on your phone. Phone cameras are ra ...

    17.September 2014 17:00

    The Kitchn

  • Recipe: Cumin-Roasted Carrots with Wild Rice and Chickpeas — Recipes from The Kitchn

    When the calendar hits September 1st, fall comes full blast with seasonal recipes, warmed-up res ...

    17.September 2014 16:30

    The Kitchn

  • What Your Favorite Childhood Lunch Box Says About You — Personality Test

    When you're a kid, it's not so much about what's in your lunch box, but what's on your lunch box ...

    17.September 2014 16:00

    The Kitchn

  • 20 DIY Pantry Staples That Are Even Better Than Store-Bought — Recipes from The Kitchn

    Think about some of the staples you keep in your pantry or fridge and use on a daily basis — pea ...

    17.September 2014 15:30

    The Kitchn

  • Blomme- og nektarin crumble

    Jeg er i mødregruppe med en af mine genboer, som jeg nærmest aldrig havde set inden vi la ...

    17.September 2014 15:07

    Coco & Co

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • - Kroppspresset har tatt heilt av

    - Det har blitt eit veldig stort fokus på det ytre. Magen blir til dømes aldri flat eller stram nok.

    17.September 2014 18:14

    rbnett.no

  • No godtek Trude kroppen sin

    Trude Bjørsvik utvikla eteforstyrring på grunn av kroppspress.

    17.September 2014 18:12

    rbnett.no

  • Lag en restefest for to - eller flere

    Rester etter krabbefesten skaper ny feststemning på tallerkenen som brandade. Her er oppskriften og drikkefor...

    17.September 2014 10:49

    aperitif.no

  • Kjøttboller og brød på pinne

    I søken etter en rett som enkelt kunne serveres i et bursdagsselskap kom jeg over denne ideen som jeg fant vi...

    17.September 2014 10:27

    matpaabordet.com

  • Har du prøvd paellatomater?

    Sjekk ut de geniale tomatene.

    17.September 2014 07:20

    klikk.no

  • Fårikål er faktisk ikke det samme over hele landet

    Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter alt etter hvor i landet du bef...

    17.September 2014 07:07

    aperitif.no

  • Knallbillig rødvin til lammet

    Denne spanske rødvinen har det som trengs til lammet og for å tilfredsstille alle med sansen for klassisk spa...

    17.September 2014 03:00

    aperitif.no

  • Disse grillspydene blir dagens høydepunkt

    Denne oppskriften på grillspyd med laks er rask å lage, og lar seg fullføre i så vel panne som på grill.

    16.September 2014 22:16

    aperitif.no

  • To typer jordbærsyltetøy får terningkast seks

    Mens noen syltetøy absolutt ikke holder mål.

    16.September 2014 13:35

    abcnyheter.no

  • Disse kjeksene er laget av insektmel

    Tiden da speltmel var eksotisk er forbi. Sirissmel er det siste på bakemarkedet.

    16.September 2014 12:48

    godt.no

  • Nora hjemmelaget jordbærsyltetøy

    Velsmakende syltetøy med frisk farge og god konsistens.

    16.September 2014 07:37

    klikk.no

  • Nora naturlig lett jordbærsyltetøy

    Godt balansert bærsmak og passe søtt.

    16.September 2014 07:37

    klikk.no

  • Jippi jordbærsyltetøy i squeezyflaske

    Kunne vært plommesyltetøy, eller hundemat.

    16.September 2014 07:37

    klikk.no

  • To typer jordbærsyltetøy får terningkast 6

    Mens noen syltetøy absolutt ikke holder mål.

    16.September 2014 07:35

    klikk.no

  • Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk

    Denne oppskrfiten på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv...

    15.September 2014 22:04

    aperitif.no

  • Derfor har Tom Victor Gausdal dilla på grønn chilipepper

    Den grønne smaksbomben gjør maten friskere og mer appetittvekkende.

    15.September 2014 09:07

    godt.no

  • Lises eplefavoritter: Kyllingsuppe med eple, amerikansk eplepai og eplemuffins

    Du kan lage mye godt med sesongens norske epler. Prøv en kyllingsuppe full av smak eller eplepai i amerikansk...

    15.September 2014 08:17

    godt.no

  • Slik velger du riktig kjøtt til fårikål - og mye mer

    Årets lammekjøtt er nå å finne i butikkene, og vi gir deg råd om hvilke deler av dyret som passer til hvilke ...

    15.September 2014 07:35

    aperitif.no

  • Det er ikke farlig å spise dette kjøttet

    Men det smaker sannsynligvis ikke spesielt godt. - Levér det tilbake til butikken, sier NorgesGruppen.

    15.September 2014 05:34

    abcnyheter.no

  • Dette har du lyst på denne uka

    En meny som gjør livet ditt enklere denne uka.

    15.September 2014 04:06

    klikk.no

  • Alene eller tilbehør? Valget er ditt

    Tomater er hovedingrediens i dagens overraskende smaksrike middagsforslag. Salaten fungerer også som tilbehør...

    14.September 2014 22:03

    aperitif.no

  • Kyllingkjøtt trekkes etter listeria-funn

    Salatkjøtt av kylling fra Ytterøykylling AS trekkes fra markedet fordi det er funnet listeriabakterier i kjøt...

    14.September 2014 13:09

    abcnyheter.no

  • Nei, du bør ikke spe på med mel

    Det er ikke melet du bør justere deigen med, det er vannet!

    13.September 2014 14:16

    abcnyheter.no

  • Dette er en krabbe. Hva gjør du nå?

    Dette er en krabbe. Hva gjør du nå?

    13.September 2014 06:19

    klikk.no

  • Mørketida er i gjære

    Vi nordmenn har fått øynene opp for det mangfold av stiler og kvaliteter som finnes på ølsiden. Nå som været ...

    13.September 2014 01:02

    dagsavisen.no

  • Lett å skjønne opp ned på

    Du behøver ikke en kald fisk som snerrer «Capish?» for å skjønne at det nye stedet i Torggata kan bli en ny p...

    13.September 2014 01:01

    dagsavisen.no

  • Gi søndagsmiddagen et siste pust av sommer

    Lyst saftig kjøtt, perfekt kokte grønnsaker toppet med en soppsaus laget fra bunnen. Dette festmåltidet er me...

    12.September 2014 22:19

    aperitif.no

  • Slik gjør du laksemiddagen ekstra spennende

    Laks får ikke lenger et hverdagslig stempel når du ikler den en italienskinspirert drakt som i dagens oppskrift.

    12.September 2014 22:08

    aperitif.no

  • Åtte smarte baketips på ett minutt

    Lurer du på hvordan du får fluffy frosting eller får dekket kaken med jevn sjokoladeglasur? Sjekk ut Godts ny...

    12.September 2014 16:19

    godt.no

  • Dette må du ikke gå glipp av på årets største matfestival

    Matstreif går nok en gang av stabelen i Oslo, og er større enn noensinne. Godt har plukket ut åtte matboder o...

    12.September 2014 14:52

    godt.no

  • Baklengs inn i fremtiden

    COMEBACK-KONGEN: Nils Arne Eggen - klar for nok en runde med Rosenborg? Foto: Jostein Magnussen.

    12.September 2014 12:45

    vg.no

  • Nykonservativ and

    I århundrer er ender blitt bakt og lagret i sitt eget fett. Den historiske konserveringsmet­oden, confit,...

    12.September 2014 11:42

    dagsavisen.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden