Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Min beste tradisjonsmat

    Det er viktig å ta vare på mattradisjonene våre, det er noe av identiteten vår selv om de ...

    24.October 2014 06:06

    Ganske enkelt

  • Meny uke 44

    Ny uke og nye muligheter, her er det noe halvfabrikata og utnyttelse av rester. Finner de ...

    24.October 2014 06:00

    Lizas matverden

  • Squashkage

    Nogle gange så føles det bare, som det eneste rigtige at afsætte eftermiddagen til at bage en ka ...

    24.October 2014 05:42

    Valdemarsro

  • Enchilada med chili con carne og spinatsalat med agurk

    Er du glad i chili con carne og er litt som meg som av en eller annen grunn alltid får chili con ...

    23.October 2014 21:04

    Annica Om Mat

  • Why Do My Home-Grown Potatoes Explode? — Good Questions

    Q: My husband and I grow our own potatoes. This year it's Yukon Gold and red potatoes. Why do th ...

    23.October 2014 19:30

    The Kitchn

  • Catch an Exclusive Recipe from The Kitchn Cookbook featured on The Splendid Table — As Seen In

    We love The Splendid Table. And they love our Bacon Wedge Salad! Click through for a recipe excl ...

    23.October 2014 19:15

    The Kitchn

  • Perfekt knafri pizza med jernpanne

    Knafri pizzabunn er kanskje den enkleste pizzabunnen å lage som gir definitivt best resultat. Bu ...

    23.October 2014 19:10

    Led oss inn i fristelse

  • La Cucina Nada´s guide til 5 knap så kendte caféer

    Fotoss: La Cucina Nada   Duglemmerdetaldrig.­dk har et online magasin hvor du finder guides ...

    23.October 2014 19:00

    LaCucinaNada

  • Why Bake a Cake When You Can Bake a Hello Kitty Cake? — New Cookbook First Look

    The book: by Michele Chen Chock The angle: Turn all your favorite treats into Hello Kitty f ...

    23.October 2014 19:00

    The Kitchn

  • Eplekake med hasselnøtter og honning

    Det finnes tusenvis av oppskrifter på eplekake i kokebøker, magasiner og på det store, skumle in ...

    23.October 2014 18:39

    Foralldel

  • What Is Laminated Dough? — Cooking Guides from The Kitchn

    Your first forays into baking were probably simple things like brownies and cookies, but now you ...

    23.October 2014 18:30

    The Kitchn

  • Usedvanlig god vegetartaco med mangosalsa og guacamole

      Det er fredag i morgen! Vet du hva du skal ha til middag? Det vet tilfeldigvis jeg. Hva jeg sk ...

    23.October 2014 18:24

    Bollefrua

  • 10 Principles to Help You Live a Clutter-Free Life — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → Freeing up your space - not to mention life - is easier if you comm ...

    23.October 2014 18:15

    The Kitchn

  • Mixed Lettuce, Arugula, and Hakurei Turnips Are in Our CSA Box This Week — Keeping Up With My CSA Box: Week 18

    This week is all about efficiency — how to get through our CSA bounty quickly and without waste. ...

    23.October 2014 18:00

    The Kitchn

  • 12 Stuffed Potatoes to Teach You What Comfort Food Really Means — Recipes from The Kitchn

    Potatoes have played second fiddle to meaty main dishes and seafood suppers for far too long. To ...

    23.October 2014 17:30

    The Kitchn

  • Get Ready to See The Omnivore's Dilemma on the Big Screen — Food News

    Fans of Michael Pollan, get ready to head to the movie theater. In a profile of Frances McDor ...

    23.October 2014 17:15

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Fest med fisk

    For å gjøre hverdagsmiddagen til et festmåltid er det bare noen små grep som skal til.

    24.October 2014 07:34

    dinmat.no

  • Sjokolade i skål

    Ekstra flott blir det når du tilbereder og serverer sjokoladedesserten i porsjonsskåler. Vi har funnet frem f...

    24.October 2014 07:34

    dinmat.no

  • Høstens beste retter med elg

    Saftig elgburger og nydelig viltgryte med rødvinssaus. Nyt høsten med disse deilige rettene.

    24.October 2014 07:34

    godt.no

  • Hva vet du om ost?

    Verden er full av spennende og smaksrike oster, men vet du hvor de kommer fra?

    24.October 2014 07:27

    aperitif.no

  • Taiwan erobrer whiskyverdenen

    Taiwansk maltwhisky har inntatt verdenstoppen. Det har fått noen hver til å sperre øynene opp.

    24.October 2014 07:01

    aperitif.no

  • St. Raw sushi: Halvtom meny og treg service

    Selv ikke de deiligste smaker kunne reddet nye St. Raw fra en kveld med lang ventetid og manglende retter.

    24.October 2014 07:01

    godt.no

  • Siv får skatteslakt av økonomi-ekspertene

    Norges stjerneøkonomer bruker sin faglige tyngde når de gir Siv Jensen stryk for skattekuttene hennes og mene...

    24.October 2014 05:43

    vg.no

  • Lag denne menyen i helgen

    Folk vil elske deg.

    24.October 2014 04:02

    klikk.no

  • En smak av harde tider

    Av og til er livet som pengelens overraskende smakfullt. Her er luksusmiddagen både fattig og rik bør koste p...

    24.October 2014 01:05

    dagsavisen.no

  • I dag blir det taco i burgerbrød

    For noen er det å banne i kjerka, men du får like mye tacosmak med denne burgeroppskriften som du ellers er v...

    23.October 2014 22:20

    aperitif.no

  • Knallgode rødvinskjøp

    Legger du på 50-100 kroner i forhold til det du vanligvis bruker på en vinflaske, kan du få en stor vinopplev...

    23.October 2014 20:07

    abcnyheter.no

  • Klima-Tine: - Døm meg på dette

    Norges mest utskjelte statsråd skriver kun «gjennomført» bak én eneste arbeidsoppgave når hun skal oppsummere...

    23.October 2014 17:34

    vg.no

  • Advarer EU mot nye fornybar-mål

    Flere norske statsråder har de siste ukene vært i Brussel og advart EUs toppledere mot å øke produksjonen av ...

    23.October 2014 13:22

    vg.no

  • Mye mer enn fårikål

    Bare det siste året har det skjedd mye med utvalget av norsk lam i butikkene. Mens det før var fårikålkjøtt, ...

    23.October 2014 12:52

    matprat.no

  • Masterchef-Alexandras sunne favorittpizza

    Pizza er kjempegodt, og med noen enkle triks kan det i tillegg være kjempesunt. Sjekk ut Alexandra Joners sup...

    23.October 2014 10:32

    godt.no

  • Denne eplekaken smaker himmelsk

    Selv om du har din favorittoppskrift allerede, må du rett og slett prøve denne eplekaken.

    23.October 2014 10:17

    aperitif.no

  • Smak champagne i virkelig toppklasse. Bli med på vinkurs 10. desember i Oslo

    Denne smakingen må du få med deg. Plassene kommer til å fylles opp raskt. Meld deg på allerede i dag.

    23.October 2014 08:13

    aperitif.no

  • Ukens matblogg: Sjokoladetrøfler med ekte peppermynte og honning

    Tenk deg myk sjokoladetrøffel som smelter på tungen med smak av honning og peppermynte. Her får du oppskriften.

    23.October 2014 07:57

    godt.no

  • Koreansk i mexikansk drakt

    Fyll tacos og quesedillas med koreanskinspirert kjøtt og sauser.

    23.October 2014 07:06

    dinmat.no

  • Et veritabelt champagnekupp

    Knusktørr, kraftig, lagringsdyktig og til «halve prisen» av mange andre toppchampagner, det er ukens godbit.

    23.October 2014 03:02

    aperitif.no

  • En litt hissig pastarett setter fart på diskusjonen

    Pasta er alltid godt. I dagens oppskrift gir vi deg en rimelig, enkel og ikke minst vegetarisk og småsint utg...

    22.October 2014 22:20

    aperitif.no

  • Lettvint salsa

    Og med lettvint salsa mener jeg skikkelig lettvint salsa for alle ingredienser legges opp i ett beger og blan...

    22.October 2014 15:02

    matpaabordet.com

  • Seks fra Calle Fegth

    Calles Fegth portefølje teller nå seks forskjellige viner, derav en rød. De hvite kommer dessuten i ulike stø...

    22.October 2014 14:23

    adressa.no

  • Den hvite druen timorasso har et stort kultpotensial

    Timorasso er på god vei til å bli den nye «kultdruen» i Piemonte. Denne svært så karakterfulle hvitvinsdruen ...

    22.October 2014 13:43

    aperitif.no

  • Det lages også gode hvitviner i Piemonte

    Piemonte er manges favoritt for rødvin, men de hvite vinene er mindre kjente. Vi har testet det som er å få p...

    22.October 2014 12:51

    aperitif.no

  • Du gjør vel ikke dette når du spiser på restaurant?

    Det er én tabbe de fleste av oss gjør.

    22.October 2014 11:12

    klikk.no

  • Kjøp tilgang for å lese artikkelen

    Denne artikkelen er en del av Adressa sitt PLUSS tilbud. For å lese artikkelen må du ha et av våre abonnement...

    22.October 2014 10:58

    adressa.no

  • Presser Erna om fjerning av barnetillegget

    Opposisjonen i Stortinget går onsdag formiddag til angrep på Solberg-regjeringens forslag om å fjerne barneti...

    22.October 2014 09:10

    vg.no

  • «Det blir feil når det er mer lønnsomt å motta trygd, enn å ta en jobb på Rema»

    Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) har én god og én dårlig nyhet til landets uføretrygdede som ...

    22.October 2014 08:25

    vg.no

  • Vanskelig å samle hele familien til middag på samme tid?

    Her får du forslag på åtte middager som er like god i andre og tredje runde.

    22.October 2014 08:07

    dinmat.no

  • Chai er ikke bare chai

    Chai er fortsatt hotteste varme drikk i Norge. Her er forklaringen bak fenomenet og hva som kjennetegner en «...

    22.October 2014 07:03

    aperitif.no

  • Derfor bruker Norges største matblogger ekte vanilje i maten

    Trine Sandberg går for ekte vare når det kommer til vanilje - både i bakst og middagstilbehør. Sjekk hvordan ...

    22.October 2014 07:02

    godt.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden