Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • VIL DU VINNE EN TEFAL ACTIFRY PLUS?

    Som ledd i et samarbeid med Tefal  trekker jeg på NYTTÅRSAF­TEN en heldig vinner som ...

    19.December 2014 20:37

    Lillians Matblogg

  • Sarah Bernard uten fruktose

    Sarah Bernard er en kake som er lett å få til uten fruktose, den smaker nesten som origin ...

    19.December 2014 20:31

    Anettes Kaker

  • Knasende karamelhjerter

    Et lille pip herfra: Tænd for ‘Go’morgen Danmark’ i morgen formiddag og se mig kreere julekonfek ...

    19.December 2014 20:11

    Chocolat

  • one more...

    + a recipe from Saveur | December 2014• 4 egg whites (1/2 cup)• 1 cup granulated sugar• 4 1/2 ou ...

    19.December 2014 19:32

    Living Tastefully - Passions to Pastry

  • What Are Some Good Healthy Lunches and Dinners to Make During the Holidays? — Good Questions

    Q: While we all love holidays and eating ALL the tasty treats, what are some suggestions for hea ...

    19.December 2014 19:30

    The Kitchn

  • Here's How to Make a Candle Out of a Clementine — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → Turn cute little clementines into festive candles to grace your ho ...

    19.December 2014 19:15

    The Kitchn

  • Kugelhopf Breakfast Rolls, Candy Cane Cookies, Smoky Creamed Kale, & Nutella Hot Chocolate — New Recipes from The Kitchn

    Have you finalized your holiday baking schedule? There are sweet things to be made! Try our kuge ...

    19.December 2014 19:00

    The Kitchn

  • 10 Last-Minute Food Gifts — Holiday Gift Guide from The Kitchn

    Panicking because you haven't gotten to your holiday shopping yet? Fear not, friend. We've got 1 ...

    19.December 2014 18:30

    The Kitchn

  • What's the Difference Between Smoked Salmon and Lox? — Word of Mouth

    When you're talking about a topping for bagels and cream cheese, lox is the name most tossed aro ...

    19.December 2014 18:21

    The Kitchn

  • Everything You Never Knew About Fruitcake — Food News

    How was it that fruitcake became the culinary punchline of the holidays? And what does Truman Ca ...

    19.December 2014 18:15

    The Kitchn

  • Last-Minute Hostess Gifts You Can Bake or Make — Recipes from The Kitchn

    It's the season for parties — I often feel like December is a series of gatherings to celebrate ...

    19.December 2014 17:30

    The Kitchn

  • How To Make Olaf Cupcake Toppers

      Do you want to build a snowman cupcake topper?  Let me show you how it’s done…… This is what I ...

    19.December 2014 17:06

    CakeJournal

  • Toffifee

    Influensa rett før jul er ikke noe gøy! Hele familien har blitt slått ut en etter en denn ...

    19.December 2014 17:05

    ChocoLanas matblogg

  • This Cookbook Delivers Nothing Less Than Total Baking Confidence — New Cookbook First Look

    The book: by Jane Hornby The angle: A beautiful, visual, step-by-step guide to baking anyth ...

    19.December 2014 16:30

    The Kitchn

  • The 9-Bottle Bar Recipe: The Boulevardier — Drink Recipes from The Kitchn

    So delicious and simple to make, the Boulevardier is one of those cocktails that seems primed fo ...

    19.December 2014 16:30

    The Kitchn

  • Julefredagstapas; Varme tartletter med smeltet brie

    Fredag og 5 dager igjen til jul, og jeg vender snuta hjem til gamlelandet i dag. Jeg gled ...

    19.December 2014 16:01

    Bakemester Snipp

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Slik gir du torsken et ekstra kick

    Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte opps...

    19.December 2014 23:16

    aperitif.no

  • Gå for en søndagsmiddag som smaker jul

    Andebryst, rødløk og søtepoteter smaker jul uten å være julemat. En super oppskrift for den som trenger en pa...

    19.December 2014 23:15

    aperitif.no

  • Hei, kjære Godt-leser!

    Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi ...

    19.December 2014 22:03

    godt.no

  • Anundsen fikk asylbarn-brev, men oppdaget ikke politi-tabben

    Justisminister Anders Anundsen (Frp) leste ikke brevet som skulle sikre at hans politiske føringer ble fulgt,...

    19.December 2014 17:08

    vg.no

  • Julepizza med svinestek og rosenkål

    Vi er tidlige ute med julemiddager i år og har derfor allerede beveget oss over på rester. Og hva kan være be...

    19.December 2014 16:05

    matpaabordet.com

  • Prosecco: Italiensk og superpopulær

    Vi har testet samtlige Prosecco-viner i vinmonopolets hyller.

    19.December 2014 14:08

    dn.no

  • Garanterte Molde-sykehus allerede i 2011

    Allerede i 2011 garanterte Torgeir Dahl (H), som nå er ordfører i Molde, at det ville bli bygget et nytt syke...

    19.December 2014 12:49

    vg.no

  • Toppviner til julematen

    Så var det jul igjen. Hva du skal drikke til julemiddagen?

    19.December 2014 12:43

    godt.no

  • Klart du kan drikke rødvin til lutefisk! Så lenge du husker på èn ting

    Øl, hvitvin, musserende og rødvin. Vi har funnet de beste dråpene til lutefisk.

    19.December 2014 11:30

    abcnyheter.no

  • Klart du kan drikke rødvin til lutefisk! Så lenge du husker på én ting

    Øl, hvitvin, musserende og rødvin. Vi har funnet de beste dråpene til lutefisk.

    19.December 2014 11:29

    abcnyheter.no/newsdesk/term/2051/feed/feed

  • Trege-Anders har ikke svart Stortinget om trøbbel-sakene

    Justisminister Anders Anundsen (Frp) har brukt flere uker på ikke å besvare brev fra Stortinget om asylbarna ...

    19.December 2014 11:02

    vg.no

  • Norske mikroøl til juletiden

    To av de mest spennende nykommerne innenfor mikrobryggeriene i Norge er Austmann og Balder. Her er deres juleøl.

    19.December 2014 10:42

    abcnyheter.no

  • Norske mikroøl til juletiden

    To av de mest spennende nykommerne innenfor mikrobryggeriene i Norge er Austmann og Balder. Her er deres juleøl.

    19.December 2014 10:42

    abcnyheter.no

  • Hei, kjære Godt-leser!

    Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi ...

    19.December 2014 10:10

    godt.no

  • Denne drinken smaker virkelig jul

    Amaretto sour er en drink som både svigermor og familiens mest kresne kommer til å bli henrykt over.

    19.December 2014 10:00

    aperitif.no

  • Sykehusstriden avgjort: Nytt sykehus til Molde

    Mens helseminister Bent Høie mener Molde er det beste alternativet for pasientene, varsler Kristiansund at av...

    19.December 2014 09:22

    vg.no

  • Det beste du kan drikke til lutefisk er...

    Vi har allerede publisert artikler med drikketips til både ribbe og pinnekjøtt, og nå er altså turen k...

    19.December 2014 08:51

    klikk.no

  • Nytt EU-direktiv burde også gjelde vin

    Det nye EU-direktivet om merking av uemballert mat, som norske myndigheter slavisk følger, er inkonsekvent. V...

    19.December 2014 08:41

    aperitif.no

  • Jarmanns: Rendyrket gastropub på Aker Brygge

    Hos nyåpnede Jarmann på Aker Brygge bølger det mellom strålende engelsk ertestuing og horrible desserter med ...

    19.December 2014 08:28

    godt.no

  • Nytt sykehus til Molde

    Det nye sykehuset på Nordvestlandet skal legges til Molde, har helse- og omsorgsminister Bent Høie bestemt.

    19.December 2014 08:25

    vg.no

  • Dette drikker du til ribbe

    Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve...

    19.December 2014 07:48

    aperitif.no

  • Det beste du kan drikke til lutefisk er...

    Du gjetter aldri hva dette erChristopher SjuveRedaksjonen­Ville du spist disse...?Christopher Sjuv...

    19.December 2014 07:45

    klikk.no

  • Mer genial enn dette blir hverdagsmidddagen knapt

    Pizza og taco i en og samme rett. Du skjønner tegningen. Her blir det kamp til siste smule. Enkelt, raskt og ...

    18.December 2014 23:16

    aperitif.no

  • Forlanger sykehus-svar fra Høyre-Høie

    Stortingets kontrollkomité dytter helseminister Bent Høie (H) opp etter veggen og krever klare svar om hans i...

    18.December 2014 18:28

    vg.no

  • Hei, kjære Godt-leser!

    Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi ...

    18.December 2014 13:47

    godt.no

  • «Kvil i fred på begge sider»

    Alt ein seier blir ikkje alltid oppfatta på den måten ein sjølv trur.

    18.December 2014 13:24

    abcnyheter.no

  • Regjeringen lover nye klimamål i februar

    Regjeringen vil i februar legge fram en stortingsmelding om Norges nye klimamål for perioden etter 2020, oppl...

    18.December 2014 09:41

    vg.no

  • Julens desserter

    Riskrem, multer, karamellpudding - vi har alle vår favoritt.

    18.December 2014 09:37

    godt.no

  • Det blir ikke jul uten kransekake

    Har du ikke prøvd å lage kransekake før, skal dette bli første gangen. Det er slett ikke vanskelig. Det er in...

    18.December 2014 09:34

    aperitif.no

  • Hei, kjære Godt-leser!

    Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi ...

    18.December 2014 08:23

    godt.no

  • Du bør absolutt prøve langtidssteking av juleribba

    Lar du ribba få ekstra lang tid i ovnen, får du til gjengjeld et svært saftig kjøtt og ikke minst supersprø s...

    18.December 2014 07:47

    aperitif.no

  • Dette er champagne i en klasse for seg

    Denne produsenten jobber som en av få i denne regionen helt naturlig. Og champagnene er imponerende gode.

    18.December 2014 04:01

    aperitif.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden