Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Eplegele med mynte og eplebiter

    Det er både raskt og enkelt å lage denne eplegeleen, ingen lang koketid og ikke skrelling ...

    24.November 2014 13:21

    Ganske enkelt

  • Spennende finale med På Nye veier

    Fredag den 5.12.2014 braker det løs på Sentrum scene og publikum skal være med å bestemme ...

    24.November 2014 12:32

    Lizas matverden

  • Your Thanksgiving Turkey Timeline — Thanksgiving Guides from The Kitchn

    People feel a lot of pressure when it comes to making Thanksgiving turkey. While some make it th ...

    24.November 2014 12:30

    The Kitchn

  • Make a Corn Husk Wreath — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy →

    24.November 2014 12:00

    The Kitchn

  • Nudler med kylling og reker

      Denne nydelige og smakfulle retten ble en klar favoritt hos barna med en gang. Nudler e ...

    24.November 2014 10:27

    ChocoLanas matblogg

  • Ugen på Instagram #7

    Endnu en uge er gået - og sikke en uge! Først kommer lige en update vedrørende jobsøgning ...

    24.November 2014 09:33

    Coco & Co

  • Inside the Baker’s Kitchen + Creamy Spiced Squash Soup with Parmesan Thyme Popovers

    ‘ve been thinking a lot about comforts. As I’m preparing to host my first Thanksgiving in New Or ...

    24.November 2014 09:27

    Joy the baker

  • Luftige rundstykker med havregryn

    I dag vil jeg dele oppskriften på luftige og grove rundstykker med havregryn. Disse hjemm ...

    24.November 2014 09:04

    My Little Kitchen

  • VIL DU VÆRE MED TIL NICE?

    Torsdag den 7. mai 2015 setter jeg kursen mot Nice, for tre dager med god mat og drikke, matkurs ...

    24.November 2014 09:00

    TRINEs MATblogg

  • KIMCHEEBU­RGER MED SPEJLÆG

    Denne kimchee kan spises som en slags spicy salat så snart den er færdig. Vil du have den til at ...

    24.November 2014 08:56

    Louisa Lorang

  • Små glimt

    Det har været en pragtfuld weekend! Først og fremmest så er hele familien nu på toppen igen efte ...

    24.November 2014 08:55

    Valdemarsro

  • This Weekend at the Paris Market

    Some favorite fruits, vegetables, meats and cheeses from the glorious outdoor market in Paris!

    24.November 2014 07:43

    David Lebovitz

  • Calle Mary

    ÄNTLIGEN. Endast några dagar kvar till första advent och jag kan plocka fram adventsfålen, julde ...

    24.November 2014 07:30

    Matrepubliken

  • Rødkål med eple

    Rødkål smaker aller best når du lager den selv. Lag en stor porsjon i god tid før jul og ...

    24.November 2014 07:10

    Ganske enkelt

  • Thankgsgiving Throwback Treats

    This week is going to be busy busy. I’m trying to get ready for all the cooking and baking … and ...

    24.November 2014 05:01

    Bakerella

  • Uno Carbon Linen Napkins from CB2 — Faith's Daily Find 11.24.14

    • $6.95 • Need a last-minute napkin or two to fill out the Thanksgiving table? You ca ...

    24.November 2014 03:56

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Det holder nå, Fagermo

    TAPERMO? Dag-Eilev Fagermo på vei til å hente tapermedaljen sin på Ullevaal. Foto: Bjørn S. Delebekk.

    24.November 2014 12:38

    vg.no

  • Her er maten du vil ha oppskrift på

    Denne uka lager vi noe godt, hva?Jeg foreslår faktisk å lage noen skikkelige supper, en fiskeburger og...

    24.November 2014 09:52

    klikk.no

  • Quinoa: Superfrøet som kan brukes i alt

    Quinoa er en av verdens mest næringsrike planter. Fra salater til grøt, frøet er utrolig anvendelig i matlaging.

    24.November 2014 08:49

    godt.no

  • Bransjen: Ingen miljøeffekt, tatt ut av det blå!, Full forvirring om poseavgiften

    Bransjen som skal kreve inn den nye poseavgiften gruer seg til folk må dra kortet på nytt for å betale 2,50 f...

    24.November 2014 07:18

    vg.no

  • Denne retten er så tradisjonell at den er hip

    Sildegrynsuppe trenger riktignok litt modning for å bli den nye kultretten. Her får du både originalen og en ...

    23.November 2014 23:03

    aperitif.no

  • Slik baker proffene ostekake

    Denne kaka tar bittelitt lenger tid, men er bare så verd det!Fridtjof Nilsen, kjent fra Fem-programmet Kakekr...

    23.November 2014 13:26

    klikk.no

  • Amerikansk eplekake med kremostglasur

    Riv eplene grovt og ha det i røren. Tilsett mel og bakepulver og rør godt.

    23.November 2014 12:17

    aperitif.no

  • Tv-film: Juleskinke med ovnsbakte rotgrønnsaker

    Få oppskrifter, ideer, tips og annen inspirasjon til å lage enda bedre mat

    23.November 2014 10:07

    matprat.no

  • Tv-film: Julepølse på landbrød

    Få oppskrifter, ideer, tips og annen inspirasjon til å lage enda bedre mat

    23.November 2014 10:07

    matprat.no

  • La deg inspirere til å bli lefsebaker

    Du trenger bare en takke og kokeboka til Bodil Nordjore for å komme i gang.

    23.November 2014 08:30

    aperitif.no

  • Hvordan oppbevare julekakene

    Slik unngår du at kakene blir tørre og harde før jul.

    22.November 2014 18:01

    abcnyheter.no

  • Hvordan oppbevare julekakene

    Slik unngår du at kakene blir tørre og harde før jul.

    22.November 2014 18:00

    abcnyheter.no/newsdesk/term/2051/feed/feed

  • Arrogant, briljant - og bare best

    DOBBELMES­TERNES MESTER: Lene Mykjåland jubler etter å ha satt inn 1-1-goalen, da LSK startet snuoperasjo...

    22.November 2014 17:15

    vg.no

  • Ferske egg må til for å lage perfekt omelett

    Egg og parmesan går veldig godt sammen i en omelett. Spinat setter en ekstra spiss på det hele. Oppskriften f...

    22.November 2014 15:59

    aperitif.no

  • Slik har du aldri smakt røykt kolje før

    Du har kanskje lurt på hva du skal gjøre med den røykte kolja som ligger i fiskedisken? Her har du oppskrifte...

    22.November 2014 15:59

    aperitif.no

  • Lag Hellstrøms favorittkjøttgryte

    Sett av litt tid denne helga til å lage Eyvind Hellstrøms klassiske langstidskokte kjøttgryte. Oppskriften er...

    22.November 2014 15:59

    aperitif.no

  • Varm pastasalat? Jepp, det vil du ikke angre på

    Pastasalater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde. Her har du en oppskrift som er både spennende og...

    22.November 2014 15:59

    aperitif.no

  • Slik lager du fredagsmiddagen på et blunk

    Har du ikke tid til å lage alt fra bunnen av, ja, så kommer denne roastbiffsalaten til å være en god trøst. O...

    22.November 2014 15:59

    aperitif.no

  • Slik lager du lettvint vri på høsttakkefesten

    Det blir selvsagt amerikansk i glass og på tallerken selv med den kjappe løsningen club sandwich til thanksgi...

    22.November 2014 15:56

    aperitif.no

  • I dag må det selvsagt blir kalkun til middag

    Mens amerikanerne feirer sin høsttakkefest med stor fugl på birdet, velger vi den ekle løsningen. Men godt bl...

    22.November 2014 15:56

    aperitif.no

  • Meksikanske godbiter, en miniguide til taco, burrito, nachos, salsa

    Har du noen gang, som meg, blitt forvirret av alle disse meksikanske rettene som spises til gullrekka? Forvir...

    22.November 2014 14:31

    matoppskrift.no

  • Rask og deilig eplekake

    Ser du etter noe godt å bake i helgen? Denne eplekaken er perfekt for mørke høstkvelder!

    22.November 2014 10:05

    topp.no

  • Du kan ikke leve uten disse syrene

    Du tenker kanskje på kylling og cottage cheese når du hører om proteiner . Sannheten er at du selv er bygget ...

    22.November 2014 06:20

    klikk.no

  • Quizen du klarer

    I denne quizen finner du enkle spørsmål om vin.Har du lyst på en større utfordring, finner du en skikkelig vr...

    22.November 2014 05:14

    klikk.no

  • Denne lekre retten er enklere enn den ser ut til

    Det som er helt sikkert er at når du serverer denne ruladen, blir du kveldens helt. La ikke denne oppskriften...

    21.November 2014 23:15

    aperitif.no

  • Det er på utstyret mannen kjennes

    Menn må ha utstyret i orden for å lage mat. At det gir ekstra mye moro under matlagingen er denne boka bevise...

    21.November 2014 23:15

    aperitif.no

  • Denne søndagsmiddagen vil det gå gjetord om

    Reinsdyr er det beste norsk natur kan stille opp med. Følg denne oppskriften og bli overbevist.

    21.November 2014 23:15

    aperitif.no

  • Lett blanding til helgekosen

    21.November 2014 20:09

    itromso.no

  • Smakstest av julelatter du får tak i nå

    Enten du liker varm pepperkakelatte eller iskaffe med smak av jul - Godt har testet fem forskjellige juledrik...

    21.November 2014 15:24

    godt.no

  • Lutefisksesongen er nå i gang

    Som flere sikkert har sett er det nå sesong for lutefiskelskere. Lutefisk er igjen på menyen på flere restaur...

    21.November 2014 13:51

    matoppskrift.no

  • Bruk norske grønnsaker til å lage tapas

    Glem kokte grønnsaker som garnityr til hovedrett. La gulrot, sopp, slangeagurk og poteter leve sitt eget liv ...

    21.November 2014 13:51

    matoppskrift.no

  • Nordmenn vil ha rotgrønnsaker

    Rotgrønnsaker som beter, kålrot, gulrot, knollselleri, persillerot, pastinakk, jordskokk og pepperrot har bli...

    21.November 2014 13:37

    matoppskrift.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden