Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

tilbake
  • Fiskegryte med blåskjell og reker

    Dette er en fiskegryte som jeg kan anbefale på det varmeste, den er nydelig og egner seg ...

    22.August 2014 05:32

    Ganske enkelt

  • Test: Kløver Entrecôte

    Kløver, Bunnpris sitt eget varemerke har kommet med mye de siste par årene. Noen av produktene e ...

    22.August 2014 04:51

    Ungkarskokken

  • Gjesteskribent hos CupoNation

    For litt siden ble jeg spurt av CupoNation om jeg ville skrive et gjesteinnlegg for bloggen dere ...

    21.August 2014 21:35

    Smakebiten

  • Ellie & Lyla’s Birth Story

    I am so happy to announce that Ellie Renee and Lyla Marie are here! They surprised us by coming ...

    21.August 2014 21:22

    The Novice Chef Blog

  • Is My Pickle Brine Supposed to Be Cloudy? — Good Questions

    Q: I am lacto-fermenting some watermelon rinds and cucumbers. The brine is looking cloudy the ...

    21.August 2014 20:30

    The Kitchn

  • Squeeze Every Last Juicy Bite From Summer With This Cookbook — New Cookbook

    The angle: A year in the life of a farmer (and former Fine Cooking editor!), complete with recip ...

    21.August 2014 20:00

    The Kitchn

  • Barnas favoritt: Lille Blomkål, eller blomkål med ostesaus og bacon om du vil.

    Noen ganger kan det være greit å la barn velge middagen også, det er lett for matglade å kjøre e ...

    21.August 2014 19:06

    Rett i panna

  • Don't Sweat the Small Stuff (But Make Sure You Clean It) — Liveblogging The Kitchn Cure Fall 2014

    cleaning my coffee grinder Day 9 Task : One of the Kitchn Cure tasks earlier th ...

    21.August 2014 19:00

    The Kitchn

  • Hjemmelaget fettuchine med trøffelinspirert kjøttsaus

    Hjemmelaget pasta prøvde jeg å lage for mange år siden, men etter et lite sammenstøt med den pas ...

    21.August 2014 18:50

    Idéfull

  • Culinary Cycling: Tips for Packing the Best Bike Picnic — Tips from The Kitchn

    Food and bikes: is there any better combination? Maybe it's because they both represent slow liv ...

    21.August 2014 18:30

    The Kitchn

  • Ways to Make the Back-to-School Transition Easier — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → Dreading the back-to-school transition? Here are some tips and tric ...

    21.August 2014 18:15

    The Kitchn

  • What Are Sucs and Should We Care? — Culinary School Diaries

    Culinary School: Week 7 (of 12 weeks) Last Week's Diary : The last few weeks of culinar ...

    21.August 2014 18:00

    The Kitchn

  • Why Food Is Sometimes Better Than a Love Letter

    I know, I know. You're most likely looking at that title and rolling your eyes a bit. Don't be m ...

    21.August 2014 17:30

    The Kitchn

  • Heinz Ketchup Tastes Better Because of Science — Food News

    Even with the move to artisanal and homemade, why do so many notable restaurants still serve the ...

    21.August 2014 17:15

    The Kitchn

  • 3 Tips for Preserving Fresh Basil All Year Long — Tips from The Kitchn

    New York City isn't exactly the ideal place for planting a vegetable garden. Or, at least the ki ...

    21.August 2014 17:00

    The Kitchn

  • Recipe: Matcha Green Tea Shake — Drink Recipes from The Kitchn

    I was commiserating with a friend the recently about the heat and she told me her latest afterno ...

    21.August 2014 16:46

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Pangstart på godt kosthold

    Opplysningskonto­ret for frukt og grønt gir alle landets førsteklassinger en pangstart på et godt kosthold.

    22.August 2014 03:37

    h-a.no

  • Juice til hele familien

    Carina H. Dahlman fortsetter å spre det juicy budskapet til det norske folk.

    22.August 2014 03:37

    h-a.no

  • Pasta carbonara

    Pasta carbonara er en god italiensk klassiker. Lag en deilig variant med ostesaus og server med et gult eggeøye.

    22.August 2014 03:37

    h-a.no

  • Nahe? Joho!

    Den tyske vin-regionen Nahe har de siste to tiårene opplevd en massiv kvalitets-heving. Også her er det druen...

    22.August 2014 01:03

    dagsavisen.no

  • Pannekakeguiden

    Pannekaker er noe av det beste jeg vet, og samtidig så enkelt at selv far i huset kan lage de. Jeg tror de fl...

    21.August 2014 22:11

    matoppskrift.no

  • Dette er fredagssnacksen med stor f

    Gratinerte nachos med kylling er fredagssnacks som hele familien gleder seg over. Oppskriften er så enkel som...

    21.August 2014 22:00

    aperitif.no

  • Tysk mestermøte i VinPuls

    Onsdag 10.september blir det tysk mestermøte på VinPuls-kvelden. Da møter winemaker Oliver Haag fra Weingut F...

    21.August 2014 21:26

    adressa.no

  • Kunstnernes Hus: Mormormat med moderne vri

    Rågodt, råbillig og rånostalgisk: Kunstnernes Hus overrasker med deilig og ujålete mat.

    21.August 2014 15:15

    godt.no

  • Luis Pato Vinho Branco Maria Gomes

    Årgang 2012Hos Vinmonopolet Gå direkte, SøkPris 119,90 krType HvitvinUtvalg Bestillingsvare­Land P...

    21.August 2014 13:18

    adressa.no

  • Utfordrer Aker Brygge

    Skur 33 er åpnet, og folket bak Baltazar Ristorante & Enoteca skal konkurrere med Aker Brygge hele året.

    21.August 2014 12:59

    aperitif.no

  • Cru pusset opp fra topp til tå

    Etter fem år fant Kari Innerå tiden moden for å pusse opp både interiør og konsept.

    21.August 2014 11:10

    aperitif.no

  • Det blir andre boller med solbær og rømme

    Den gode solbærsmaken kommer ekstra godt til rette i denne bolleoppskriften.

    21.August 2014 09:33

    aperitif.no

  • Chianti-viner med historie

    Det er tid for å trekke innendørs. Da er et glass god Chianti ikke å forakte!

    21.August 2014 08:33

    adressa.no

  • Invitasjon til lanseringsfest!

    Onsdag 17.september lanseres den nye boken min 'Mat på bordet fra morgen til kveld' i Gyldenhalhuset i Oslo o...

    21.August 2014 08:33

    matpaabordet.com

  • - Matindustrien gjør ikke nok

    Pommes frites og potetgull inneholder fortsatt mye av giftstoffet akrylamid, viser ny test. - Industrien må g...

    21.August 2014 07:58

    abcnyheter.no

  • Barn og kosthold: Elly spiser det som foreldrene spiser

    Elly (17 md.) spiser kun «steinalderkost», og har aldri smakt kake eller is.

    21.August 2014 07:35

    abcnyheter.no

  • Ukens matblogg: Luksusblings med frisk tunfisksalat

    Lag denne enkle tunfisksalaten med syrlig smak av eple, så har du digg pålegg på 1-2-3.

    21.August 2014 06:27

    godt.no

  • Gjør et vinkupp: Billig og god rødvin, hvitvin og musserende vin

    Begynner kontoen å bli tom etter tidenes sommer, er det en god idé å sjekke kvaliteten på billigvinene.

    21.August 2014 06:27

    godt.no

  • Gode krabbeviner

    Viner til krabbe bør ha litt sødme for å matche sødmen i krabbekjøttet.

    21.August 2014 05:26

    klikk.no

  • Invester i lekre bobler til skalldyrene

    En knusktørr champagne smaker fortreffelig til skalldyr, og altså ikke bare østers. Denne gir mye for pengene.

    21.August 2014 03:07

    aperitif.no

  • Gjør matpakken uimotståelig

    Barn og unge tilbringer mange timer i barnehagen eller på skolen hver dag og trenger minst ett skikkelig målt...

    20.August 2014 22:05

    matoppskrift.no

  • En slik suppe kommer du til å lage flere ganger

    Denne suppeoppskriften kommer til å gi mersmak, og et aldri så lite press på kokken til å forske mer i Thaila...

    20.August 2014 22:01

    aperitif.no

  • De beste vinene er på høyde med hvilken som helst konkurrent

    Fra denne regionen kommer det både lette og sødmefulle viner.

    20.August 2014 21:58

    dagbladet.no

  • Den umulige arven etter Eggen

    STØRST: Nils Arne Eggen er Norges beste fotballtrener gjennom tidene, og norsk fotballs største personlighet,...

    20.August 2014 11:49

    vg.no

  • Grillet laksespyd med gremolata

    Hvis du bruker grillspyd av tre, må de legges i kalt vann i 30 minutter før bruk.

    20.August 2014 08:05

    aperitif.no

  • Steinbit med linser, hjerteskjell og glaserte grønnsaker

    Antall porsjoner: 4 Tilberedningstid: 1 time Ingredienser: Steinbit:

    20.August 2014 07:41

    aperitif.no

  • 10 tips som gjør deg til en bedre kokk

    Les dette om du vil bli bedre på kjøkkenet.

    20.August 2014 04:04

    klikk.no

  • Denne er mye bedre enn prosecco

    Billig er den også samtidig som denne italienske musserende er laget av «champagnedruene».

    20.August 2014 03:00

    aperitif.no

  • Biffwok med kål og peanøtter

    1. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Mens nudlene koker forbereder du resten av retten.

    20.August 2014 02:21

    h-a.no

  • Gi kyllingen en eksotisk vri i dag

    Det skal ikke mye til for å gjøre kyllingmiddagen litt mer spennende. Slik som i denne oppskriften.

    19.August 2014 22:00

    aperitif.no

  • Dette må du ha på hybelkjøkkenet

    Unngå kjøkkenkatastrofer, og gjør livet enklere som student ved å investere i disse kjøkkenredskapene.

    19.August 2014 21:40

    godt.no

  • Ovnsbakt løk

    Er du løk-elsker som meg så er dette så absolut noe for deg. Er du sånn passe glad i løk så blir du kanskje l...

    19.August 2014 13:54

    matpaabordet.com

  • flere

    Mat og drikke på TV

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden