Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Æbleboller – Hjemmebagte boller med groftrevet æbler

    Når morgenen driller lidt og stemmen fortsat er væk – sidstnævnte til frustration for hele famil ...

    30.September 2014 08:39

    Valdemarsro

  • God frokost

    Alle er vi litt vanemennesker når det gjelder frokosten, det blir lite variasjon, vi spis ...

    30.September 2014 08:06

    Ganske enkelt

  • KYLLING MED INDISK LINSE- OG SPINATSALAT

    Jeg er svak for indisk (-inspirert) mat, og her kommer en ny salatfavoritt hvor røde linser får ...

    30.September 2014 08:00

    TRINEs MATblogg

  • Hot Chocolate

    Det begynner å bli kaldt ute og det er tid for måneskinnsturer og varm sjokolade. Har du sett fi ...

    30.September 2014 06:58

    Villa Perlesukker

  • Nakkekoteletter med tomat og hvitløk

    Her er en enkel god variant på koteletter om du er lei surkål og rødkål. Det som ofte kan skje ...

    30.September 2014 06:00

    Ungkarskokken

  • Key Lime Pie

    Matt had to work late tonight, and so I'm sitting here alone at 8:18pm with a piece of th ...

    30.September 2014 04:23

    Bon Appétempt

  • Chark-SM 2014

    När detta inlägg publiceras har tåget från Stockholm precis lämnat Centralen på väg ned t ...

    30.September 2014 04:05

    Smaskens.nu

  • Vaktel med potetstappe og varm soppsalat

    Norsk vaktel fra Vaktelgården til middagsmat i dag. Kanskje ikke akkurat kjapp hverdags men veld ...

    29.September 2014 20:56

    Annica Om Mat

  • Bursdagskake til Svigerfar

    Denne kaken er det over 4 år siden jeg lagde, men jeg trodde bildene hadde blitt slettet ...

    29.September 2014 20:39

    Bakemester Snipp

  • Vixen Blog Awards 2014

    Hei, kjære lesere!  Har dere hørt om Vixen Blog Awards? Det er en årlig bloggkåring gjort ...

    29.September 2014 19:30

    My Little Kitchen

  • Decoding Chicken Package Labels: Here Are 9 Terms to Know — Meat Basics

    If you've ever felt totally confused when reading the label on a package of chicken I can guaran ...

    29.September 2014 19:30

    The Kitchn

  • Get Your Soup On with These Restaurant Favorites — New Cookbook

    The cookbook: by Ellen Brown The angle: Soup-of-the-day recipes from our favorite restauran ...

    29.September 2014 19:00

    The Kitchn

  • What Gift Should I Buy for a Bridal Shower? — Good Questions

    Q: A friend of mine is getting married and I need a gift idea for her "stock the kitchen" bridal ...

    29.September 2014 18:38

    The Kitchn

  • Pæretærte m. crunch

    Noget af det bedste ved denne årstid er de modne danske pærer, at sætte tænderne i sådan en saft ...

    29.September 2014 18:17

    LaCucinaNada

  • A Brighter Brooklyn Kitchen — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → This drab, brown kitchen goes through a dramatic renovation and the ...

    29.September 2014 18:15

    The Kitchn

  • 5 Things to Know About Latte Art (Yes, There's Latte Art in 3D!) — Smart Coffee for Regular Joes

    If you're a lover of coffee drinks with milk, then it's safe to assume that at some point you've ...

    29.September 2014 17:30

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Sats på enkle, men smakrike retter i høstferien

    I ferien skal du også slappe av på kjøkkenet. Her får du et knippe oppskrifter som er perfekte når du vil vær...

    30.September 2014 07:02

    aperitif.no

  • Mattipset: Snacks fra skogbunnen

    Sopplukkere og kokker har ikke jublet så høyt på lenge.

    30.September 2014 06:49

    budstikka.no

  • Vintipset: Elegant fra Etna

    Langs vulkanens skrinne sider trives en drue som knapt finnes andre steder i verden.

    30.September 2014 06:49

    budstikka.no

  • Slik lager du fårikål

    Unngå tabbene. Gjør alt riktig. Her er tipsene du trenger.

    30.September 2014 04:06

    klikk.no

  • Alles favoritt er pannekaker med hjemmelaget blomkålsuppe

    Trå til med en skikkelig hverdagsfest i dag. Oppskriftene på tidenes beste pannekaker og suppe finner du her.

    29.September 2014 22:15

    aperitif.no

  • Glutenfritt nøtte- og krydderbrød

    Fremgangsmåte: Ha melmiksen i en bolle sammen med gjær. Hell på lunkent vann, nøtter og krydder. Elt brødet g...

    29.September 2014 17:59

    aperitif.no

  • Glutenfrie knekkebrød med frø

    Fremgangsmåte: Varm melken til 37ºC. Rør gjæren ut i melken i en bakebolle. Tilsett de øvrige ingrediensene o...

    29.September 2014 17:52

    aperitif.no

  • Ekspert tror sushi-historien er falsk

    Forrige uke meldte den britiske avisen Daily Mail at en kinesisk mann fikk bendelord i kroppen etter å ha spi...

    29.September 2014 13:34

    abcnyheter.no

  • Eplehøsten er i full gang

    Epler er en frukt som vi alle har ett forhold til. Og nå er vi midt i sesongen for den. Hjemme har vi privat ...

    29.September 2014 10:08

    matoppskrift.no

  • Svaret er suppe

    Spørsmålet er hva som varmer både kropp og sjel når september går mot slutten og høsten har begynt.

    29.September 2014 09:05

    dinmat.no

  • Kantiner og restauranter må nå merke mat som serveres for allergener

    I fra 13 desember 2014 skal all mat som serveres i kantiner og restauranter merkes for allergikere. Det skal ...

    29.September 2014 08:59

    matoppskrift.no

  • En salat som denne får fart på mandagsmiddagen

    Vietnamesisk mat er frisk og lettlaget. Lime, grønnsaker og urter er faste ingredienser, og er selvfølgelig m...

    29.September 2014 08:19

    aperitif.no

  • Slik lager du enkelt kaffe latte hjemme

    Melk med kaffe er blitt den ultimate trenddrikken. Få oppskriften på perfekt kaffe latte for hjemme-baristaer.

    29.September 2014 07:40

    godt.no

  • Hver femte juleribbe kan være importvare

    Den norske produksjonen av svineribbe er ikke nok til å forsyne norske hjem. Så mye som hver femte juleribbe ...

    29.September 2014 06:52

    abcnyheter.no

  • Hver femte juleribbe kan være importvare - og kan ha MRSA

    Så mye som hver femte juleribbe kan bli importert i år, og den kan inneholde MRSA-bakterier som er motstandsd...

    29.September 2014 06:47

    abcnyheter.no/newsdesk/term/2051/feed/feed

  • Ukemenyen som gjør deg glad

    Det er denne maten som gjør at din uke blir fin.

    29.September 2014 04:02

    klikk.no

  • Deler du fortsatt tomater på gamlemåten?

    Fire sekunder tar det å dele alle tomatene i to - med dette trikset.

    28.September 2014 04:00

    klikk.no

  • Søt, men umulig

    Helena fra Troja høstet mer enn bare skjønnhet.

    27.September 2014 10:05

    dagbladet.no

  • Reisemål for sjokoladeelskere

    Et nytt sjokolademuseum er nok en god grunn til å besøke verdens «sjokoladehovedstad» Brussel. Her får du fle...

    27.September 2014 08:03

    abcnyheter.no

  • Blåbærmuffins

    Denne oppskriften er så enkel, så enkel. Kort fortalt - bland det tørre med det våte, fordel i muffinsformer ...

    27.September 2014 07:56

    matpaabordet.com

  • Hva kan du om brennevin?

    Her finner du spørsmål om cognac, whisky og mye mer.

    27.September 2014 04:13

    klikk.no

  • Godsaker til festmaten

    Det er mye høstgodt til både glass og tallerken. Her er noen av godsakene til høstens festmat.

    27.September 2014 01:05

    dagsavisen.no

  • Indisk og jazz i sentrum

    Indian House i Rosenkrantz' gate byr på god indisk mat og takhøyde midt i Oslo sentrum.

    27.September 2014 01:01

    dagsavisen.no

  • Kanskje den beste søndagsmiddagen i år

    Surret lammesadel er noe av det flotteste du kan sette på middagsbordet. Denne oppskriften må du teste.

    26.September 2014 22:16

    aperitif.no

  • By på nydelig jordskokksuppe med kveite

    Denne lekre retten inneholder noen av høstens beste råvarer. Oppskriften er mye enklere enn du skulle tro.

    26.September 2014 22:12

    aperitif.no

  • Slik finner du ølets serveringstemper­atur

    Du kommer langt om du husker dette: Alkoholprosenten pluss én grad.

    26.September 2014 18:35

    abcnyheter.no

  • Restauranttips: Her spiser du billig og bra i London

    Fra autentisk thaimat til digge burgere - få stjernekokkenes og matelskernes tips til gode restauranter som i...

    26.September 2014 14:00

    godt.no

  • La barna prøve seg på en av disse lettlagete langpannekakene

    Disse 10 oppskriftene på langpannekaker er alle så enkle at familiens yngste kan klare dem. En smakfull og ny...

    26.September 2014 13:14

    aperitif.no

  • Afternoon tea på Reids Palace

    Kelneren rekker meg temenyen, bukker galant og spør med dempet stemme: What kind of tea do you prefer, Madame?

    26.September 2014 12:34

    matprat.no

  • Epler, eplevin og svinekjøtt

    Har du noensinne tenkt på hvorfor grisehodet alltid har et eple i kjeften, - eller hvorfor lar vi eplene råtn...

    26.September 2014 12:34

    matprat.no

  • Mye høstgodt...

    Her er helgens vintips.

    26.September 2014 11:44

    itromso.no

  • Sjeldent elegant fra Chateauneuf du Pape

    Septembernyhetene: Mounir Saouma hos Lucien Le Moine lager usedvanlig elegante viner fra Chateauneuf-du-Pape ...

    26.September 2014 11:37

    dn.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden