Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

tilbake
  • Vodka sitron

    Eller vodka lemon? Det smaker ihvertfall mye sitron. 4 cl vodka 4 cl Rose's Lemon Fyll ha ...

    30.July 2014 20:35

    Kokeboka mi

  • Biff med roquefortkrem og rotfrukter

    Ja, det var lenge siden sist nå. Hvor lenge? Ca. en måneds tid. Jeg forsvant i varmen, sommeren ...

    30.July 2014 19:58

    Spiselandslaget

  • Can You Recommend a Julienne Peeler? — Good Questions

    Q: Would any readers have a recommendation for a julienne peeler? I've tried three so far and al ...

    30.July 2014 19:30

    The Kitchn

  • Entrecote sous vide

    Entrecote sous vide med grillet søtpotet og brokkoli - himmelsk mørt!  Ble servert med en enkel ...

    30.July 2014 19:02

    Mona's kjøkkenskriverier

  • Choosing Raw by Gena Hamshaw — New Cookbook

    The angle: You don't have to "go raw" to eat raw or enjoy raw foods! Recipes for right now: ...

    30.July 2014 19:00

    The Kitchn

  • 10 Things Americans Have Stopped Buying (Starting with Cereal and Ending with Bread) — Grocery News

    Money.com just published a list of ten things that Americans have suddenly stopped buying, and f ...

    30.July 2014 18:30

    The Kitchn

  • 10 Tips When You Need to Squeeze Out a Little More Space — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → If you feel like you've maxed out all your storage but you still ha ...

    30.July 2014 18:15

    The Kitchn

  • Melkesyregjæring av revet Squash

    Squash er en villig grønnsak, kjempegod i omeletter, gratenger, mos etc. Oppbevaring deri ...

    30.July 2014 18:12

    Godt, sunt og billig

  • What's Happening in Regina's Garden in July: It's Getting Wild Over Here! — Spring Projects from The Kitchn

    tomatos pruned to single stems on stakes When I looked back at May's garden from June, ...

    30.July 2014 18:00

    The Kitchn

  • The Story of Dry Curaçao's Improbable Comeback — The 9-Bottle Bar

    Thanks to the boom in cocktail culture, liquor store shelves and back bars are practically buckl ...

    30.July 2014 17:30

    The Kitchn

  • Piratkake

    I dag har en av verdens vakreste gutter bursdag og som den filletante jeg er til Nicklas ...

    30.July 2014 17:20

    Bakemester Snipp

  • Surprise! New York Doesn't Have the Most Starbucks After All — Food News

    Would you be surprised to learn that the city with the greatest number of Starbucks locations is ...

    30.July 2014 17:15

    The Kitchn

  • Recipe: Chilled Black Bean, Feta & Cucumber Salad — Healthy Lunch Recipes from The Kitchn

    This hearty, refreshing salad takes about 15 minutes to make — no cooking, no excessive prep. If ...

    30.July 2014 17:00

    The Kitchn

  • Kyllingfilet med potetmos, ovnsbakt portobello, paprikasalsa og stekt asparges

    I dag skal jeg tipse dere om en middag som vi ble kjempefornøyde med. Denne var veldig smakfull ...

    30.July 2014 16:58

    Idéfull

  • 10 Terrible Crimes Against Bananas — Food Crimes

    What, are plain bananas not good enough for you? This week we've shared recipes for ...

    30.July 2014 16:30

    The Kitchn

  • The Big Reveal: The Grand Prize Finalist Voting Is Happening NOW! — The Big Reveal 2014

    The ballots are in! You voted for your favorite kitchen makeovers, and now we're excited to shar ...

    30.July 2014 16:00

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Denne barbarescoen er virkelig rimelig

    For tre hundre kroner får du en barbaresco fra en av de beste vinmarkene.

    31.July 2014 03:01

    aperitif.no

  • Potet/sellerisuppe

    En fantastisk god og smakfull suppe med poteter og sellerirot. Og superenkel og rask å lage. Den er kjempegod...

    31.July 2014 02:02

    h-a.no

  • Linser og fetaost redder middagen

    At veggiser også har det gøy, er denne oppskriften et godt bevis på. Ingen kommer til å savne kjøttet eller f...

    30.July 2014 22:06

    aperitif.no

  • Fruktis på pinne

    Fruktis på pinne er akkurat det du trenger for en leskende, avkjølende snacks i sommervarmen. Og hvilke frukt...

    30.July 2014 15:30

    matpaabordet.com

  • Slik lager du «taco» av ishavsrøye

    Bli med til Sigerfjord i Vesterålen, og se hvordan man tilbereder «taco» med ishavsrøye. Foto: godfisk.no

    30.July 2014 14:58

    abcnyheter.no

  • Hoff tilbake i Diageo

    Bransjeveteranen Truls Are Hoff (42) er tilbake i Diageo.

    30.July 2014 14:37

    adressa.no

  • 3D-printer «skriver ut» kunstverk av sukker

    Morgenkaffen blir aldri det samme. Et selskap i USA lager nå sukkerbiter formet som dødningshoder og andre in...

    30.July 2014 14:28

    godt.no

  • Mer New York blir det ikke

    Eleven Madison Park er i en klasse for seg. Her skapes matretter etter Miles Davis' repertoar og cocktailene ...

    30.July 2014 12:10

    aperitif.no

  • Verdens 10 dyreste Michelin-restauranter

    3 av dem ligger i Japan. På den dyreste må du ut med nesten 4000 kroner per person - bare for maten.

    30.July 2014 08:33

    aperitif.no

  • Lag paella slik de gjør det i Valencia

    Paella kan du lage like lett hjemme. Her får du historien bak denne spanske retten og gode råd på veien.

    30.July 2014 07:03

    aperitif.no

  • Maten dufter av «menneskelig nærkontakt»., Du: Prøv denne med chevre og aprikos.

    Hva gjør vi med rips? Ikke bare Ibsen slet med ripsen. Her er 40 oppskrifter med urbæret.

    30.July 2014 04:01

    klikk.no

  • Dette er sommervinen med stor s

    Denne velkjente storselgeren overbeviser i årgang etter årgang. Og prisen holder seg fortsatt lav.

    30.July 2014 03:01

    aperitif.no

  • Jordbærsalat

    Jordbær i salater er kjempegodt, og har du først forsøkt det, så vil du gjerne ha det igjen. Den deilige honn...

    30.July 2014 02:10

    h-a.no

  • Gravlaks servert på tradisjonelt vis er konge

    Ok, det tar et par døgn å grave laksen, men da får du mye god mat du med stolthet kan servere. Her er den let...

    29.July 2014 22:03

    aperitif.no

  • Offer for sin egen suksess

    JUBELSESONG: Southampton, som her feirer en scoring mot Hull i februar, mister flere og flere spillere. Foto:...

    29.July 2014 20:24

    vg.no

  • Kokosis på pinne

    Kokosis på pinne er i likhet som fudgsicles ( se oppskrift her ) også meget enkelt å lage. Ja, og hvorfor sku...

    29.July 2014 17:09

    matpaabordet.com

  • Pizza stekt på grillen, I sommer er det pizza på grillen som gjelder!

    Dette kommer til å bli den store grillfavoritten denne sommeren: Hjemmelag pizza stekt på grillen! For...

    29.July 2014 15:38

    klikk.no

  • Sjekk ut denne elleville kakekunsten

    Dette er ingen vanlig sjokoladekake i langpanne. Amerikansk bakeblogger lager kaker som overrasker.

    29.July 2014 15:12

    godt.no

  • Får pepper for å snu trill rundt

    Helse- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) blir møtt med påstander om at han har snudd trill rundt etter ...

    29.July 2014 10:38

    vg.no

  • Her må du betale mest for vinmarkene

    Vinmarkene i Mendoza opplever den sterkeste prisveksten blant alle verdens vinregioner, men Toscana er mye dy...

    29.July 2014 08:18

    aperitif.no

  • Fyll piknikkurven med disse godsakene

    Prøv en av disse fire oppskriftene neste gang du gjør klar for et utendørs måltid.

    29.July 2014 07:16

    aperitif.no

  • Vil tvinge sosialhjelpsmott­akere opp om morgenen fra nyttår

    Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) vil allerede fra nyttår kreve at alle sosialhjelpsmott­a...

    29.July 2014 02:58

    vg.no

  • Sunne og forfriskende sommerdrikker

    Sommeren er over oss, og fellesferien har startet. Dette betyr lange frokoster og piknik i parken eller på st...

    28.July 2014 22:25

    matoppskrift.no

  • Lag en hot vri på en amerikansk klassiker

    Macaroni cheese får fart på seg når du tilsetter chilipølser. Dessuten blir middagen mer fullverdig. Her er d...

    28.July 2014 22:01

    aperitif.no

  • Unngå restauranttabbene på ferie - her er Hellstrøms enkle huskeregler

    Det er fort gjort å havne i turistfellene og gå glipp av matperlene på sommerens ferie. Få mesterkokkens tips...

    28.July 2014 15:25

    godt.no

  • Ny trend: Feirer bryllupet på McDonald's

    Skal det være et McWedding til cheeseburgeren? Verdens største burgerkjede tilbyr bryllupsfeiring med eplepai...

    28.July 2014 11:55

    godt.no

  • Derfor er dette stjernekokkens favorittgrønnsak

    Michelin-kokk Björn Svenssons bruker pepperrot på kjøkkenet hver dag. Den setter spiss på kjøtt, fisk, skalld...

    28.July 2014 05:17

    godt.no

  • Kjøttstykket alle får til, Dette kjøttet er umulig å mislykkes med.

    Godt svinekjøtt er ikke alltid like lett å få tak i, spør du meg.Snakker du med eldre folk vil du høre...

    28.July 2014 04:02

    klikk.no

  • Eriksson krever trygde-revolusjon

    Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) varsler full gjennomgang av Nav og det norske trygdesystemet.

    28.July 2014 03:25

    vg.no

  • Stekt ris

    Fastfood behøver ikke å være usunt - stekt ris er et godt eksempel på at mat kan være raskt å lage og samtidi...

    28.July 2014 02:07

    h-a.no

  • En pastasalat kan spises når som helst

    En oppskrift som denne pastasalaten med spekeskinke er kjekk å ha på lur for alle sommerkokker, enten du har ...

    27.July 2014 22:01

    aperitif.no

  • Hva kan du om øl?, Greier du ikke disse enkle spørsmålene, er det jaggu dårlig stelt.

    Ølinteressen er stadig økende, så vi har laget en enkel quiz med ti spørsmål om øl. De er så enkle at ...

    27.July 2014 07:45

    klikk.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden