Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Appelsin-kake...

    Dette er en lavkarbo-variant av den klassiske italienske kaken "Torta all'arancia". Origi ...

    16.April 2014 06:30

    Mat for sjelen

  • Blodappelsinsorbet

    Nå som sitrusfruktene er i på sitt beste er det mye godt å velge i, men min absolutte fav ...

    16.April 2014 06:00

    Fra kjøkkenbenken

  • Whole-Wheat Brown-Sugar Sticky Buns

    above photo by Jonathan Lovekin via When I first saw these sticky buns in Martha Stewart, ...

    15.April 2014 19:52

    Bon Appétempt

  • Ovnsbakt sjøørret med sjøkrepssaus, persillepoteter og klassisk agurksalat

    Tradisjonen og regelen sier at man ikke skal spise kjøtt på Langfredag … Jeg må innrømme at jeg ...

    15.April 2014 19:45

    Rett i panna

  • Affordable, Non-Plastic Containers for Storing Flour & Sugar? — Good Questions

    Q: I have been searching far and wide for a good set of containers to store flour, sugar and the ...

    15.April 2014 19:30

    The Kitchn

  • The Extra Virgin Kitchen by Susan Jane White — New Cookbook

    The Angle: No wheat? No sugar? No dairy? No problem. Recipes for right now: Metro Muesli wit ...

    15.April 2014 19:00

    The Kitchn

  • Påskeæg med lakrids, citron og hvid chokolade

    I påskeferien vil jeg trykke på ‘pause’-knappen og… … spise sen morgenmad i s n e g l e tempo me ...

    15.April 2014 18:38

    Chocolat

  • (Gluten-Free!) Matzo Brei and the Meaning of Family — Kitchen Diary: Emily in Los Angeles

    Since going gluten-free one of the foods I have missed most has been matzo brei. Although I'm no ...

    15.April 2014 18:30

    The Kitchn

  • 5 Things You Never Wanted to Know About Peeps

    Don't lie –– you have a secret thing for store-bought Peeps. When spring comes rolling around an ...

    15.April 2014 18:00

    The Kitchn

  • Baked Mustard, Ham and Cheese Sliders

    Can I be honest? Mayo & ham sandwiches makes me gag. No seriously, I just can’t take it. I see p ...

    15.April 2014 17:43

    The Novice Chef Blog

  • Embarrassed By the State of Your Fridge? Jolie Kerr Has 4 Strategies to Help

    I confess: my fridge can get scary. I don't have a regular cleaning schedule; I just tackle it w ...

    15.April 2014 17:30

    The Kitchn

  • How To Season a Cast Iron Skillet — Cleaning Lessons from The Kitchn

    In recent years, I fell in love with my cast iron skillet. It’s one of my most used kitchen tool ...

    15.April 2014 17:00

    The Kitchn

  • You'll Never Guess What's Inside This Easter Candy

    I was at the Mediterranean grocery yesterday and spied these colorful little candies that were j ...

    15.April 2014 16:30

    The Kitchn

  • Recipe: Honey-Lime Fruit Salad Smoothie — Drink Recipes from The Kitchn

    April is here, which means that it's officially been seven months since the sweet, succulent fru ...

    15.April 2014 16:00

    The Kitchn

  • Start a Garden Week 3: Outdoor Seed Planting — Spring Projects from The Kitchn

    This week is not very picture-heavy, as all of the action is taking place below the soil. So, I ...

    15.April 2014 15:30

    The Kitchn

  • How To Boil Eggs Perfectly Every Time — Cooking Lessons from The Kitchn

    One bad hard-boiled egg can ruin you for life. At least, that's what I believed until I learned ...

    15.April 2014 15:00

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Sjekk hva matkjendisene har i påskeegget

    Fra melkesjokolade til havregryn. Hent inspirasjon til påskeegget hos matentusiaster som TV-kokk Wenche Ander...

    16.April 2014 07:09

    godt.no

  • Skille eggeplommer fra eggehviter, Se det geniale trikset.

    Skille eggeplommer og eggehviter - ja det er det mange som strever med. De fleste har prøvd de ulike...

    16.April 2014 04:01

    klikk.no

  • Havets biff

    Gi slipp på den irrasjonelle hvalangsten, og lær deg kunsten å steke den perfekte hvalbiff.

    16.April 2014 01:01

    smp.no

  • Liker bryst bedre enn lår

    Nordmenn spiser fem ganger mer kyllingbryst enn kyllinglår. Folk går glipp av mange smakfulle opplevelser, me...

    15.April 2014 22:09

    matoppskrift.no

  • Så kjapt kan du dele tomater

    Her er trikset du skulle ønske at du hadde lært tidligere.

    15.April 2014 17:49

    abcnyheter.no

  • Påskekake: Gul ostekake med mandelbunn

    Lett, syrlig og kremete med en sprø mandelbunn. Konditormester Sverre Sætre har oppskriften på den beste påsk...

    15.April 2014 12:17

    godt.no

  • Sats på denne rødvinen til påskelammet

    Om du ikke har sikret deg en rimelig og god rødvin til påskekosen ennå, er det denne du skal gå for.

    15.April 2014 11:05

    aperitif.no

  • Mathelg i San Sebastián

    Du kan nyte strandlivet, gamlebyen og ikke minst restaurantene med til sammen 16 Michelin-stjerner. San Sebas...

    15.April 2014 10:33

    smp.no

  • Påskesnacks, Her er de små tingene som gjør påsken fin.

    Det beste jeg vet å trylle fram snacks fra ingenting. Pestoruller er en sånn ting. - Har vi ikke noe...

    15.April 2014 07:17

    klikk.no

  • 5 sunne middager på under 30 minutter, Pizza og burger som er godt for kroppen.

    - Du trenger ikke å leve et liv i forsakelse for å leve sunt. Liker du pizza, så spis for all del det...

    14.April 2014 22:02

    klikk.no

  • Handleliste til påske, Du husker ikke alt. Her er sjekklista.

    Handleliste til påsken? Jo, det trenger vi. Det er mye å huske på. Ingen handleliste vil være lik -...

    14.April 2014 19:33

    klikk.no

  • By på en skikkelig påskefrokost

    Å tilbringe halve dagen ved frokostbordet er noe vi bør gjøre oftere, og i hvert fall i løpet av påsken.

    14.April 2014 13:37

    aperitif.no

  • Sjokoladefondant i appelsinskall

    Innsendt av: Opplysningskonto­ret for brød og korn Foto: Siv Iren Moe

    14.April 2014 11:45

    aperitif.no

  • Speilegg i brødskive

    Innsendt av: Opplysningskonto­ret for brød og korn Foto: Nadin Martinuzzi

    14.April 2014 11:35

    aperitif.no

  • Gresk påskebrød

    Innsendt av: Opplysningskonto­ret for brød og korn Foto: Yina Chan

    14.April 2014 11:22

    aperitif.no

  • Texmex og chilidogs! Her er seks pølsetilbehør du MÅ prøve

    Med rett tilbehør kan favorittpølsene løftes til nye høyder. Enten du liker texmex eller asiatiske smaker. La...

    14.April 2014 10:59

    godt.no

  • Vinkurs 21. mai i Oslo - Smak hundrevis av supre viner

    I løpet av denne onsdagskvelden får du sjansen til å bli kjent med flere enn 400 viner fra 45 vinhus.

    14.April 2014 09:25

    aperitif.no

  • Derfor er marsipanen sunnest når du lager den selv

    Tradisjonsrik, saftig og søt. Lag påskemarsipanen selv i år - da blir den sunnest og best.

    14.April 2014 07:39

    godt.no

  • Mat som gir muskler, Proteiner er kroppens byggeklosser. Får du i deg nok?

    Proteinet kan beskrives som kroppens håndverkere, og er verken dyre i drift eller vanskelige å ha med...

    13.April 2014 22:09

    klikk.no

  • Påskens lammefrikassé

    Klassisk lammefrikassé er enkelt som bare det og perfekt påskemat. Test ut denne oppskriften.

    13.April 2014 22:06

    aperitif.no

  • Øl til påskekos

    Påskeøl, betyr at det går mot lysere og varmere tider! Hvilket øl skal man drikke til påskens herligheter som...

    13.April 2014 22:00

    matoppskrift.no

  • Saftige hveteboller

    Søndag 13. april 2014 kl. 06:00 Skrevet av: Ingrid Hauso Øie E-post: Ingrid.Hauso.­Oie@aller.no

    13.April 2014 16:10

    topp.no

  • Slik lager du kong Olavs kakao!

    Den tidligere hovmesteren på Slottet deler oppskriften på en ekte kongelig kakao.

    13.April 2014 15:31

    godt.no

  • A nap lánya

    13.April 2014 12:13

    aperitif.no

  • Denne sensoren avslører gammel mat

    Smart-sensor skal være mer nøyaktig enn datomerking.

    13.April 2014 12:09

    abcnyheter.no

  • Spiskammer i skog og mark

    Om våren dekker naturen opp et grønt tapasbord. Gratis, sunt, kortreist og blottet for tilsetningsstoffer!

    13.April 2014 11:14

    abcnyheter.no

  • Gjett retten!, Her er quizen som lurer deg trill rundt.

    Det skulle være enkelt å se på en matrett hva den er, men er det egentlig så lett? Det kan være mye s...

    13.April 2014 04:02

    klikk.no

  • Sett farge på påskefrokosten, Løkskall eller gurkemeie? Rødbeter eller konditorfarge? Vi har testet hva som gir best farge til påskeeggene.

    Kokte egg hører med til en god påskefrokost. Og ekstra morsomme blir de om du setter litt farge på de...

    13.April 2014 03:00

    klikk.no

  • Eksperimenterer med påsketradisjonene

    Lam hører fortsatt påsken til. Men stadig flere bytter ut det tradisjonelle lammelåret med mer lettlagde vari...

    12.April 2014 22:05

    matoppskrift.no

  • Påskeproviant på boks og i flasker

    Det er naturligvis veldig praktisk med en bagvin i påskebagasjen. Men har du tenkt å nyte et lammelår, bør du...

    12.April 2014 17:38

    adressa.no

  • Hvor sunn er den typiske påskenisten?

    Påsken står for døren og en av de vanligste påsketradisjonene er å pakke tursekken med appelsiner, sjokolade ...

    12.April 2014 14:46

    matoppskrift.no

  • Hvilken melkesjokolade er billigst?

    Freias eventyrsjokolade er over dobbelt så dyr som den billigste plata.

    12.April 2014 14:00

    abcnyheter.no

  • flere
    tilbake

    Hvordan.no

    flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden