Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Sjokoladekrøller, sjokoladepynt til kaker og desserter

    Jeg ble spurt på Lizas matverdens Facebook side hvordan jeg fikk til sjokoladen som på bi ...

    23.April 2014 06:00

    Lizas matverden

  • Lemon Pound Cake with Lemon Poppy Seed Buttercream

    I forget. I sometimes forget that we have a thing here.  A thing that’s more of a weird Internet ...

    23.April 2014 04:44

    Joy the baker

  • Fødselsdag og Morgenmadsvafler med boghvede

    Jeg ligger i sengen og sover rævesøvn, mens jeg lytter til den spændte puslen i køkkenet. Det er ...

    23.April 2014 03:58

    Valdemarsro

  • Maker Talk in New York City Tomorrow: Andrew Corrie of Canvas Home — Pitch Presentations from Lofty, Simply Framed & Kantara Rugs

    Need another reason to attend Wednesday's Maker Talk? Our Headliner, Andrew Corrie of , will bri ...

    22.April 2014 21:18

    The Kitchn

  • Knallgode dessert-vårruller

    Vårrull med eple, honning og kanel I dag hadde jeg fridag, og benyttet anledningen til å lage vå ...

    22.April 2014 21:05

    Mona's kjøkkenskriverier

  • Kjøtt i mørke – Godt gufs fra 80 tallet!

    Lørdag 26. april braker det løs for årets store mimrekonsert. Da arrangeres “We love the 80`s” k ...

    22.April 2014 20:41

    Rett i panna

  • Sjekk den matpakka!

    Trenger du litt inspirasjon til morgendagens matpakke? Her kommer en supersikker vinner her hjem ...

    22.April 2014 19:46

    Fru Timian

  • Tårta av guld

    Här kommer en liten tjuvkik på en av tårtorna jag gjorde till  mitt födelsedagskalas. Sitter jus ...

    22.April 2014 19:19

    Sockerrus

  • Help Me Find Good-Looking & Lightweight Serving Dishes for Potlucks! — Good Questions

    Q: I've been invited to a lot of potlucks lately so I've been struggling with how to transport m ...

    22.April 2014 19:00

    The Kitchn

  • Don't Cook the Planet by Emily Abrams — New Cookbook

    The angle: Eating well and helping the planet don't have to be a trade-off! Recipes for righ ...

    22.April 2014 18:30

    The Kitchn

  • Salat med kylling og appelsin

    Phew, da var påsken over! Og jeg sier phew, for jeg tilbringer alltid påsken i Vikingskipet, som ...

    22.April 2014 18:27

    All den rare maten

  • 7 Things About Your Home You Should Stop Worrying About — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → "There are plenty of things to worry about when it comes to your h ...

    22.April 2014 18:15

    The Kitchn

  • Move Over, Tile: 5 Backsplashes Made of Sheet Materials — Kitchen Inspiration

    Most commonly, we think of backsplashes as finished in tile, generally installed in individual p ...

    22.April 2014 18:00

    The Kitchn

  • Last Week I Attended a Passover Seder for the First Time — Kitchen Diaries: Kate in New York City

    This past week, an exciting culinary and cultural event happened: I attended my first Passover S ...

    22.April 2014 17:30

    The Kitchn

  • How To Clean a Dishwasher — Cleaning Lessons from The Kitchn

    It’s almost bedtime. Dinner’s long done, the kitchen’s clean, and the dishwasher’s run its cours ...

    22.April 2014 17:00

    The Kitchn

  • Hang Pots on Wall Week 4: Did It Work? The Big Pot Rail Reveal — Spring Projects from The Kitchn

    BEFORE My big project this month was to find a way to hang my pots and pans on a wall ...

    22.April 2014 16:30

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Knallkjøp fra Spania

    Innholdet i denne flasken er like kult som utseendet. Et veldig godt kjøp er den også.

    23.April 2014 03:02

    aperitif.no

  • Gi kyllingen vinger med ungarsk paprikasaus

    Det er den spesielle sausen som gir denne kyllingoppskriften sitt østeuropeiske preg, prøv den du også.

    22.April 2014 22:09

    aperitif.no

  • Pastaelskere må passe på

    Pleier du å ta vare på pastarestene etter middag? Kjøler du ikke ned pastaen raskt kan du få i deg farlige ba...

    22.April 2014 20:10

    abcnyheter.no

  • Denne pestoen har du ikke smakt, Og den er bedre, sunnere og kulere.

    Syv deilige ting med reddiker Vakre, små reddiker er blant de første delikatessene som trenger seg o...

    22.April 2014 12:54

    klikk.no

  • Norske forbrukere vil ha større utvalg av Fairtrade-produkter

    2013 ble et godt år for Fairtrade Norge. Totalt økte omsetningen av Fairtrade-merkede varer med 44 millioner ...

    22.April 2014 09:06

    matoppskrift.no

  • Dropp drittmaten til idrettsarrangeme­nter

    - Det er synd at idrett og sport, som er så viktig for folkehelsen, er forbundet med dårlig og usunn mat, sie...

    22.April 2014 09:00

    matoppskrift.no

  • Petit Bourgeois Sauvignon 2013

    Tidligere test (86): Farge og duft: Lys lys gul. Inten druepreget duft med syrlige gule frukter samt søte epl...

    22.April 2014 07:55

    aperitif.no

  • Petit Bourgeois Rosé de Pinot Noir 2013

    Fruktig start, god frukt, fin syre, sitter godt utover, bra frukt, litt grønt. (2013)

    22.April 2014 07:55

    aperitif.no

  • Molitor Zeltinger Riesling Trocken 2012

    Fyldig start, god frukt, fin syre, god sødme, god frukt, sitter godt utover, tørr og frisk, lang og deilig av...

    22.April 2014 07:55

    aperitif.no

  • Lær alt om asparges

    Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke mins...

    22.April 2014 07:47

    aperitif.no

  • Prøv en ny oppskrift med asparges

    I vår kokebok finnes det i alt 193 oppskrifter med asparges, her er et knippe du må prøve.

    22.April 2014 07:18

    aperitif.no

  • Snart kan du kjøpe pulver-sprit

    l det være en pulverdrink? Et amerikansk selskap har nå utviklet alkohol i pulverform. Tilsett vann og rør ru...

    22.April 2014 04:16

    abcnyheter.no

  • I dag kan du glede deg til middag

    Dagens oppskrift, Laksepanne med vårløk, har det som skal til for å bli en ny favoritt på middagsbordet. Lett...

    21.April 2014 22:07

    aperitif.no

  • Frokostspisere får i seg mer næringsstoffer

    Frokost gir flere næringsstoffer. Å starte dagen med frokost er derfor en god vane. Kroppen trenger en viss m...

    21.April 2014 22:00

    matoppskrift.no

  • Hva er tallerken funksjonen?

    Dette er en ny utgave av tallerkenen som har eksistert på matvareguiden i nær 7 år. Den sluttet å virke ved o...

    21.April 2014 22:00

    matoppskrift.no

  • Krøller med kalorier

    Mange av oss tar feil når vi vurderer kaloriinnholdet i drikkevarer. En del får nok i seg flere kalorier enn ...

    21.April 2014 22:00

    matoppskrift.no

  • - En ren luksusmaraton, Sjekk maten på 3-stjerners restaurant.

    Det går et sug gjennom lokalet. Nå sprer det seg blant gjestene i det minimalistiske lokalet i San Se...

    21.April 2014 04:02

    klikk.no

  • 10 år som melkens førstedamer

    22. april er det 10 år siden Opplysningskonto­ret for Meieriprodukter, også kalt Melk.no, ble etablert. S...

    20.April 2014 22:03

    matoppskrift.no

  • Asparges med spekeskinke og bløtkokt egg

    Fremgangsmåte: Rens og skrell aspargesene. Kok dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter. Avkjøl raskt under renne...

    20.April 2014 13:46

    aperitif.no

  • Asparges med smilende egg

    Innsendt av: Opplysningskonto­ret for egg og hvitt kjøtt Foto: Mari Svenningsen

    20.April 2014 13:33

    aperitif.no

  • Cecilie fristelse - en søt glede

    Den kortreiste utematserien har til nå i påsken servert både pannekaker, pizza i gryte og hjemmelaget...

    20.April 2014 07:38

    rbnett.no

  • Den nye posematen du kommer til å elske

    Utstyret: Vi har testet utstyret som gjør de rimeligste, tråeste kjøttstykkene møre som smør: Slow ...

    19.April 2014 17:24

    abcnyheter.no

  • Hva er det i påskeegget?

    Her er Topp-redaksjonens påskegodtfavorit­ter!

    19.April 2014 08:04

    topp.no

  • Denne skriveren lager sjokolade

    Et polsk selskap har funnet opp noe de sier får påskesjokoladen til både å smake og se bedre ut - nemlig en 3...

    18.April 2014 10:20

    abcnyheter.no

  • En kjapp én

    For travel til å lage mat? Da skal du ty til vårens beste grønnsak og årets letteste oppskrift.

    18.April 2014 09:25

    abcnyheter.no

  • Klar for en godt krydret oppstiver

    Bloody Mary er den beste medisin når du er fysen på noe som river. Prøv denne godt krydrete oppskriften.

    18.April 2014 09:00

    aperitif.no

  • Himmelske brownies

    Deilige, glutenfrie browniesbiter som passer perfekt til skituren på langfredag!

    18.April 2014 08:00

    topp.no

  • Ingen påske uten påskeegg

    Godterisalget til påske øker med 35 prosent sammenlignet med en gjennomsnittsmåned. Nidar har sørget for fylt...

    17.April 2014 22:02

    matoppskrift.no

  • Ekspertenes steketips: Slik lykkes du med påskelammet

    For saftig påskelam trengs riktig kjernetemperatur, godt krydder og en god porsjon tålmodighet. Her syv ekspe...

    17.April 2014 17:57

    godt.no

  • By på en «irish» i påskesolen

    Irish coffee er alle nordmenns favoritt og en perfekt drikk å servere i hytteveggen eller foran peisen.

    17.April 2014 16:30

    aperitif.no

  • Stek kaken på bålet

    Enten du er på tur i skogen eller på fjellet, er kake stekt på bålet et populært innslag i spisepausen.

    17.April 2014 10:17

    aperitif.no

  • Ukens matblogger: Minipavlova med sitronkrem, jordbær og krokan

    Sprøtt, søtt og fantastisk godt! Imponer gjestene dine med en lekker minipavlova fylt med deilig sitronkrem o...

    17.April 2014 06:37

    godt.no

  • flere
    tilbake

    Hvordan.no

    flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden