Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

tilbake
  • Blomme- og nektarin crumble

    Jeg er i mødregruppe med en af mine genboer, som jeg nærmest aldrig havde set inden vi la ...

    17.September 2014 15:07

    Coco & Co

  • The Best Apples for Baking — Ingredient Intelligence

    Apples are one of our favorite fruits to bake with — they're inexpensive, easy to find, availabl ...

    17.September 2014 15:00

    The Kitchn

  • 11 Ways You Can Make Open Shelving Work in Your Pantry — Pantry Inspiration

    The merits of open shelving in the kitchen are always a point of contention around here. On the ...

    17.September 2014 14:30

    The Kitchn

  • Recipe: Slow-Cooked Brisket and Onions — Slow Cooker Recipes from The Kitchn

    If you ask me about comfort food, I will answer promptly: Slow-cooked brisket. This old-fashione ...

    17.September 2014 14:00

    The Kitchn

  • This Funny-Looking Pan Cooks Faster and Uses Less Energy — Food News

    Leave it to a rocket scientist who develops high-efficiency cooling systems for jet engines to c ...

    17.September 2014 13:45

    The Kitchn

  • 4 Reasons to Welcome a Spiralizer Into Your Kitchen This Fall — Delicious Links

    Noodles made out of vegetables? Is it something better left on Pinterest, or an incredible meal ...

    17.September 2014 13:30

    The Kitchn

  • Er karbohydrater våre venner eller fiender? Forelesning i morgen på Tunsberg medisinske skole tar for seg tema. Fortsatt mulighet til å delta via Internett!

      I morgen skal det skje! Jeg og Jens Veiersted skal igjen gå i tospann på Tunsberg medis ...

    17.September 2014 13:14

    Fra jord til bord

  • How Can I Make Trader Joe's Apple-Mango Bars at Home? — Good Questions

    Q: Does anyone know how to make those delicious Trader Joe's apple-mango bars at home? I'm in Ca ...

    17.September 2014 13:00

    The Kitchn

  • Special Event Baking

         Last spring I was asked if I would like to be one of several to bake desserts for the "Gran ...

    17.September 2014 12:50

    Living Tastefully - Passions to Pastry

  • 5 Cookbooks To Teach You the Basics of Indian Cooking — Essential Cookbooks

    As a cooking instructor specializing in East Indian cuisine, I get asked for my cookbook recomme ...

    17.September 2014 12:30

    The Kitchn

  • SIGNATURR­ETTEN «ÅRETS MATBLOGGER»: THAISUPPE

    I forbindelse med kåringen av Årets matblogger har VGTV laget et portrett av de fem finalistene. ...

    17.September 2014 11:56

    TRINEs MATblogg

  • 5 Dishes That Are Better with Cocktail Bitters — Tips from The Kitchn

    If you make cocktails at home, you know that a good bottle of is one of the essentials to have ...

    17.September 2014 11:30

    The Kitchn

  • Pot Rails Add Sleek Storage — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy →

    17.September 2014 11:00

    The Kitchn

  • Roy Choi’s Furikake Kettle Corn

    I’m don’t have a cool party trick.  I’m not double jointed.  I’m not a gymnast or former cheerle ...

    17.September 2014 08:37

    Joy the baker

  • Bakte pærer med hasselnøtter og honning

    Jeg har i grunn ikke vært særlig glad i denne typen desserter tidligere, og alltid styrt unna de ...

    17.September 2014 08:35

    Foralldel

  • Polly’s tearooms egne sjokoladecookies med kremost

    Du vet du akkurat har blitt servert en skikkelig god cookie når det eneste du vil er å snakke me ...

    17.September 2014 07:41

    Fru Timian

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Lag en restefest for to - eller flere

    Rester etter krabbefesten skaper ny feststemning på tallerkenen som brandade. Her er oppskriften og drikkefor...

    17.September 2014 10:49

    aperitif.no

  • Kjøttboller og brød på pinne

    I søken etter en rett som enkelt kunne serveres i et bursdagsselskap kom jeg over denne ideen som jeg fant vi...

    17.September 2014 10:27

    matpaabordet.com

  • Har du prøvd paellatomater?

    Sjekk ut de geniale tomatene.

    17.September 2014 07:20

    klikk.no

  • Fårikål er faktisk ikke det samme over hele landet

    Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter alt etter hvor i landet du bef...

    17.September 2014 07:07

    aperitif.no

  • Knallbillig rødvin til lammet

    Denne spanske rødvinen har det som trengs til lammet og for å tilfredsstille alle med sansen for klassisk spa...

    17.September 2014 03:00

    aperitif.no

  • Disse grillspydene blir dagens høydepunkt

    Denne oppskriften på grillspyd med laks er rask å lage, og lar seg fullføre i så vel panne som på grill.

    16.September 2014 22:16

    aperitif.no

  • To typer jordbærsyltetøy får terningkast seks

    Mens noen syltetøy absolutt ikke holder mål.

    16.September 2014 13:35

    abcnyheter.no

  • Disse kjeksene er laget av insektmel

    Tiden da speltmel var eksotisk er forbi. Sirissmel er det siste på bakemarkedet.

    16.September 2014 12:48

    godt.no

  • Nora hjemmelaget jordbærsyltetøy

    Velsmakende syltetøy med frisk farge og god konsistens.

    16.September 2014 07:37

    klikk.no

  • Nora naturlig lett jordbærsyltetøy

    Godt balansert bærsmak og passe søtt.

    16.September 2014 07:37

    klikk.no

  • Jippi jordbærsyltetøy i squeezyflaske

    Kunne vært plommesyltetøy, eller hundemat.

    16.September 2014 07:37

    klikk.no

  • To typer jordbærsyltetøy får terningkast 6

    Mens noen syltetøy absolutt ikke holder mål.

    16.September 2014 07:35

    klikk.no

  • Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk

    Denne oppskrfiten på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv...

    15.September 2014 22:04

    aperitif.no

  • Derfor har Tom Victor Gausdal dilla på grønn chilipepper

    Den grønne smaksbomben gjør maten friskere og mer appetittvekkende.

    15.September 2014 09:07

    godt.no

  • Lises eplefavoritter: Kyllingsuppe med eple, amerikansk eplepai og eplemuffins

    Du kan lage mye godt med sesongens norske epler. Prøv en kyllingsuppe full av smak eller eplepai i amerikansk...

    15.September 2014 08:17

    godt.no

  • Slik velger du riktig kjøtt til fårikål - og mye mer

    Årets lammekjøtt er nå å finne i butikkene, og vi gir deg råd om hvilke deler av dyret som passer til hvilke ...

    15.September 2014 07:35

    aperitif.no

  • Det er ikke farlig å spise dette kjøttet

    Men det smaker sannsynligvis ikke spesielt godt. - Levér det tilbake til butikken, sier NorgesGruppen.

    15.September 2014 05:34

    abcnyheter.no

  • Dette har du lyst på denne uka

    En meny som gjør livet ditt enklere denne uka.

    15.September 2014 04:06

    klikk.no

  • Alene eller tilbehør? Valget er ditt

    Tomater er hovedingrediens i dagens overraskende smaksrike middagsforslag. Salaten fungerer også som tilbehør...

    14.September 2014 22:03

    aperitif.no

  • Kyllingkjøtt trekkes etter listeria-funn

    Salatkjøtt av kylling fra Ytterøykylling AS trekkes fra markedet fordi det er funnet listeriabakterier i kjøt...

    14.September 2014 13:09

    abcnyheter.no

  • Nei, du bør ikke spe på med mel

    Det er ikke melet du bør justere deigen med, det er vannet!

    13.September 2014 14:16

    abcnyheter.no

  • Dette er en krabbe. Hva gjør du nå?

    Dette er en krabbe. Hva gjør du nå?

    13.September 2014 06:19

    klikk.no

  • Mørketida er i gjære

    Vi nordmenn har fått øynene opp for det mangfold av stiler og kvaliteter som finnes på ølsiden. Nå som været ...

    13.September 2014 01:02

    dagsavisen.no

  • Lett å skjønne opp ned på

    Du behøver ikke en kald fisk som snerrer «Capish?» for å skjønne at det nye stedet i Torggata kan bli en ny p...

    13.September 2014 01:01

    dagsavisen.no

  • Gi søndagsmiddagen et siste pust av sommer

    Lyst saftig kjøtt, perfekt kokte grønnsaker toppet med en soppsaus laget fra bunnen. Dette festmåltidet er me...

    12.September 2014 22:19

    aperitif.no

  • Slik gjør du laksemiddagen ekstra spennende

    Laks får ikke lenger et hverdagslig stempel når du ikler den en italienskinspirert drakt som i dagens oppskrift.

    12.September 2014 22:08

    aperitif.no

  • Åtte smarte baketips på ett minutt

    Lurer du på hvordan du får fluffy frosting eller får dekket kaken med jevn sjokoladeglasur? Sjekk ut Godts ny...

    12.September 2014 16:19

    godt.no

  • Dette må du ikke gå glipp av på årets største matfestival

    Matstreif går nok en gang av stabelen i Oslo, og er større enn noensinne. Godt har plukket ut åtte matboder o...

    12.September 2014 14:52

    godt.no

  • Baklengs inn i fremtiden

    COMEBACK-KONGEN: Nils Arne Eggen - klar for nok en runde med Rosenborg? Foto: Jostein Magnussen.

    12.September 2014 12:45

    vg.no

  • Nykonservativ and

    I århundrer er ender blitt bakt og lagret i sitt eget fett. Den historiske konserveringsmet­oden, confit,...

    12.September 2014 11:42

    dagsavisen.no

  • Lovlig godt

    Takket være en streng vinlov gir Côtes du Rhône meget god valuta for pengene.

    12.September 2014 11:33

    dagsavisen.no

  • Potetkake 'Revrisk'

    Fremgangsmåte: Råriv potetene og press ut litt av potetvannet. Bland til en deig med mel og salt og press dei...

    12.September 2014 11:32

    aperitif.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden