Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Ugle cookies

    Hver uke lager vi cookies til forskjellige anledninger. Dåp, bryllup og bursdager. Det er ofte s ...

    21.October 2014 08:21

    Villa Perlesukker

  • Reinsdyrskav

    Reinsdyrskav er en riktig så genial ingrediens. Skikkelig godt og veldig kjapt å tilberede. Det ...

    21.October 2014 08:14

    Fru Timian

  • Boeuf Bourguignon

    Lørdag kunne vi det meste af dagen nyde duften af den helt klassiske franske ret, Bouef Bourguig ...

    21.October 2014 07:40

    Valdemarsro

  • Troldegryde

    I forrige uge var det udetema i juniors børnehave. Altså de er ude hver dag, men havde sp ...

    21.October 2014 06:15

    Coco & Co

  • Gulrot farger i god røre med selskap av Fisk og Bønner

    Kan ikke skryte av å ha dyrket alle disse selv, men det er veldig fristende :-) Skal ikke ...

    21.October 2014 06:07

    Godt, sunt og billig

  • Mexikansk suppe med kjøttboller

    En velsmakende og varmende suppe for den kalde årstiden. Hvor "hot" du vil ha suppen kan ...

    21.October 2014 05:37

    Ganske enkelt

  • Very Cute Vampires

    Halloween will be here before you know it and I wanted to share one of the new projects from my ...

    21.October 2014 04:01

    Bakerella

  • Pizzabullar med ost, tomat och svamp

    Så flög den här helgen förbi och helt plötsligt var det måndag igen. Imorgon åker jag till Skåne ...

    20.October 2014 19:50

    Matrepubliken

  • Vinaigrette med urter

    Vinaigrette kan lages på uendelig mange måter. Dette er en god generell dressing som pass ...

    20.October 2014 19:22

    Mat med Monkis

  • With Gina Homolka's Cookbook, You Won't Think Healthy Food is Boring Ever Again — Cookbook Review

    Cookbook: by Gina Homolka Overall Impression: Looking to drop a few pounds while still feed ...

    20.October 2014 19:00

    The Kitchn

  • Where Can I Find These Storage Containers? — Good Questions

    Q: Does anyone know where I can buy the containers with the white lids shown on the photo? On ...

    20.October 2014 19:00

    The Kitchn

  • Regnbuens sommerfugler med pesto, baconbiter og søte små tomater

    Sponset innlegg -regnbuens sommerfugler. Farfalle er pasta formet som sommerfugler eller ...

    20.October 2014 18:41

    Lizas matverden

  • Do You Know Your French Mother Sauces? — Cooking Guides from The Kitchn

    Going to culinary school in France meant that our main focus was, of course, French cuisine. And ...

    20.October 2014 18:30

    The Kitchn

  • A Captain Kale Costume for Halloween — Halloween Costumes for Food-Lovers

    Faster than a speeding Magic Bullet, more powerful than your mom's stand mixer, he's one of the ...

    20.October 2014 18:30

    The Kitchn

  • A Colorful IKEA Kitchen Remodel — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → Moving the cooktop and adding splashes of color brightened and open ...

    20.October 2014 18:15

    The Kitchn

  • What You Can Expect in a Coffee from Africa — Smart Coffee for Regular Joes

    A few weeks ago we looked at and today we're taking a look at the coffees from Africa. Th ...

    20.October 2014 17:30

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Vinneren er helt perfekt bacon

    Vi måtte bruke hele karakterskalaen i denne smakstesten av bacon.

    21.October 2014 07:54

    klikk.no

  • Knallsterkt konsept

    På den sichuaninspirerte oslorestauranten Dinner er det ingen som hviler på laurbærene til tross for at dette...

    21.October 2014 07:52

    aperitif.no

  • LO: - Høyre er blitt mer fleksible om handlingsregelen

    LOs sjeføkonom Stein Reegård mener Høyre er blitt mer fleksible i sitt syn på handlingsregelen, etter at part...

    21.October 2014 05:06

    vg.no

  • Så raffinert kan en tirsdagsmiddag bli

    Raffinert, men du verden så enkel denne oppskriften på pasta med kremet saus er. Vi har brukt kantareller, me...

    20.October 2014 22:18

    aperitif.no

  • Bli slank med kald pasta

    Eit sunnare alternativ til pasta kan rett og slett vera kald pasta.

    20.October 2014 17:22

    abcnyheter.no

  • Regjeringen snur - legger bort omstridt sykelønnsforslag

    Regjeringen legger bort forslaget om å doble inntektsgrensen for å få sykelønn. Det bekrefter arbeidsminister...

    20.October 2014 10:50

    vg.no

  • Forsker gjør peanøtter allergivennlige med UV-lys

    Kløe, tung pust og rennende nese på grunn av peanøttallergi kan være historie om noen år. En amerikansk forsk...

    20.October 2014 07:52

    godt.no

  • Disse oppskriftene sparker skikkelig fra

    I vår kokebok finnes oppskrifter i alle styrkegrader. Her er 20 av de sterkere som dessuten kan gjøres enda s...

    20.October 2014 07:47

    aperitif.no

  • Ukemeny med bacon, kjøttpudding og bacalao

    Ja, du kommer til å elske maten her.

    20.October 2014 04:05

    klikk.no

  • Denne paien har en "hemmelig" ingrediens

    Blåmuggost er kanskje ikke så hemmelig, men definitivt en undervurdert ingrediens. Denne oppskriften gir ekst...

    19.October 2014 22:15

    aperitif.no

  • Dette kan gjøre kyllingen farligere for deg

    Er kyllingen gitt stoffet narasin under produksjon, kan det gi større risiko for forbrukerne, hevder professor.

    19.October 2014 16:24

    abcnyheter.no

  • Søndagskos med scones

    Scones er kjempegode både med grovt og fint mel, og egner seg godt som deilig lunsj eller dessert en søndag. ...

    19.October 2014 12:05

    topp.no

  • Vintipset: Utfordrer Champagne

    Franciacorta tar mål av seg å matche Champagne både på kvalitet og renommé.

    19.October 2014 10:11

    budstikka.no

  • Mattipset: Vi som bygger landet

    Er det noe vi har mye av, er det byggryn, skogsopp og harde oster.

    19.October 2014 10:11

    budstikka.no

  • Slik lager du innbakte epler

    - Ja, det er nok bedre enn eplekake.

    19.October 2014 04:01

    klikk.no

  • Prøv lime på tacoen i kveld

    Den lille, grønne, sure frukten gjør tacoen så mye bedre.

    18.October 2014 14:26

    abcnyheter.no

  • Eplepannekake

    Eplepannekake eller 'Apple Dutch baby' som den også er kjent som, er en enkel og lekker frokost eller dessert...

    18.October 2014 12:37

    matpaabordet.com

  • Lunsj: Frisk kyllingsalat

    Det er høst, og møket begynner å ta over hverdagen. Unn deg en deilig salat som et lite lys i helgen!

    18.October 2014 12:03

    topp.no

  • Enkel forrett med avokado og røkelaks

    Den enkle forretten med avokado og røkelaks, tar 30 sekunder å lage.

    18.October 2014 11:01

    abcnyheter.no

  • Her investerer du bare i et tomt glass og henger det i ei snor rundt halsen

    Er det ett sted høsten ikke er kjedelig, er det i Piemonte.

    18.October 2014 10:35

    dagbladet.no

  • Billige go'biter

    18.October 2014 07:24

    itromso.no

  • Forrett med avocado og røkelaks

    Den enkle forretten tar 30 sekunder.

    18.October 2014 04:00

    klikk.no

  • Forbered middagen til neste søndag allerede nå

    Mens sursteken godgjør seg, kan du varte opp med en god viltgryte denne søndagen. Du får begge oppskriftene her.

    18.October 2014 00:00

    aperitif.no

  • Med kveite til middag blir det alltid fest

    Kveite er rett og slett en fantastisk fisk. I dagens oppskrift år den en ekstra piff av spennende ingefærsmør.

    17.October 2014 22:15

    aperitif.no

  • Ikke glem Bordeaux-vinene, da

    Sviktet, glemt og forlatt? Ikke helt. Bordeaux er litt som å komme hjem. Men mye å hente også for nye generas...

    17.October 2014 20:35

    dinmat.no

  • Varmende boeuf bourguignon med deilig tilbehør

    Denne mørke klassikeren kan virkelig kunsten å varme opp kropp og sjel en kald vinterdag. Ekstra godt blir de...

    17.October 2014 13:57

    godt.no

  • Boksen gjør melet nesten dobbelt så dyrt

    I høst kom Norgesmøllene med en nyhet innenfor melsortimentet sitt: Mel på boks. Det dreier seg altså om det ...

    17.October 2014 13:45

    abcnyheter.no

  • Koreansk middagsspesial: Pytt i panne, burger med ribbe og fried chicken

    Asiatisk mat frister alltid. Thai, kinesisk og japansk mat sloss stadig om min oppmerksomhet, men det koreans...

    17.October 2014 12:25

    godt.no

  • KrF og Venstre tenner ikke på Siv: - Jensen blir aldri vår kandidat

    Trine Skei Grande blir alt annet enn begeistret over tanken på Frp-lederen som statsminister.

    17.October 2014 11:11

    vg.no

  • På ripasso-toppen

    Nordmenn er verdensmestre i chablis- og champagne-drikking. Nå inntar vi ripasso-toppen også!

    17.October 2014 10:26

    adressa.no

  • Denne drinken er nesten som medisin å regne

    Sazerac har det som skal til for å gi god varme i kroppen. En av ingrediensene er laget av en apoteker.

    17.October 2014 09:03

    aperitif.no

  • Her kan du lære om det som gjør norske epler så gode

    I dag feirer vi eplets dag og årets eplemost er på vei. Men husk at det er mer som skiller epler enn fargen. ...

    17.October 2014 07:48

    aperitif.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden