Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Bolognese med hjemmelavet pasta

    Inden husbonden lærte mig at kende spiste han næsten udelukkende pasta og kødsauce. Men d ...

    1.November 2014 11:04

    Coco & Co

  • Ukemeny med Faste, uke 45

    Sommer og høstferie er over, Halloweenfesten også, på tide å lade opp til Julebordsesonge ...

    1.November 2014 08:59

    Godt, sunt og billig

  • Chili-taco med bønner

    Tilsett mere chili hvis du liker det ekstra "hot", selv liker jeg best når det er sånn mi ...

    1.November 2014 08:17

    Ganske enkelt

  • Cocoa kakaobar

    Herlig kakao på Løkka Som nybakte foreldre blir det mye trilling med barnevogn i byen, og lykken ...

    1.November 2014 07:49

    Matmeg.no

  • Kaldhevede rundstykker

    Når du har lyst på nystekte rundstykker til frokost, er kaldheving i kjøleskapet natta gjennom t ...

    1.November 2014 07:15

    Fru Timian

  • Stegte sild

    Jeg er nok en gammel mad (M/K) for jeg elsker virkelig gamle oste, bourbon og stegte sild! Jeg n ...

    1.November 2014 07:08

    Louisa Lorang

  • Happy halloween - fingerkjeks

    Her kommer en halloween-oppskrift litt på tampen. Avkuttede fingerkjeks!

    31.October 2014 21:13

    Veronikas lille matkrok

  • Jeg er ukens matblogger i VG igjen, artige greier. Denne gangen slår vi et slag for innmat og næringsbomben lever!

        Innmat er i vinden, heldigvis! VG bestilte en rett med lever og det får de selvsagt p ...

    31.October 2014 19:51

    Fra jord til bord

  • Lavkarbo-lasagne eller (fuske)moussaka

    Moussaka blir nesten som en lavkarbolasagne, hadde det ikke vært for tilbehøret. Jeg har lenge h ...

    31.October 2014 19:50

    Lise von Krogh

  • What's Cooking This Weekend? — Weekend of November 1-2, 2014

    Happy weekend fellow cooks and treat-lovers. What's cooking this weekend? Candy corn? ? ? I hope ...

    31.October 2014 19:30

    The Kitchn

  • What Can I Make with Apple Pie Moonshine? — Good Questions

    Q: My in-laws bought us a bottle of apple pie-flavored moonshine. We are attending a pumpkin car ...

    31.October 2014 19:00

    The Kitchn

  • Shrubs Are The New Best Thing to Hit Your Cocktail Glass — New Cookbook First Look

    The book: by Michael Dietsch The angle: Everything you need to know about making old-fashio ...

    31.October 2014 18:30

    The Kitchn

  • A Transformation for a Cramped Kitchen — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → This inspiring renovation turned an oddly-shaped kitchen into a bri ...

    31.October 2014 18:15

    The Kitchn

  • Orzo with Butternut Squash, Homemade Candy Corn, Simple Spiced Lamb Stew & Skillet Cornbread — New Recipes of The Kitchn

    Have any spooky plans tonight? Or maybe later this weekend? If so, you're going to need some tre ...

    31.October 2014 18:00

    The Kitchn

  • Tutorial: How To Make A Fox Cake Topper

    It’s Autumn here in New England and my backyard is alive with woodland critters. I see chipmunks ...

    31.October 2014 17:38

    CakeJournal

  • Could San Francisco Be the First U.S. City to Pass a Soda Tax? — Food News

    Like many cities before them San Francisco and their neighbor across the bay, Berkley, will be v ...

    31.October 2014 17:15

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Du spiser vel ikke det grønne i hvitløken

    Det er bittert.

    1.November 2014 05:00

    klikk.no

  • Hva kan du om ost?

    Både enkle og noen vanskeligere spørsmål her om norske og andre europeiske oster.

    1.November 2014 03:03

    klikk.no

  • Ny fres i Kirkeveien

    Bambus er borte, men sushien består i de nye lokalene til restaurant Azuma, som også byr på koreansk følge.

    1.November 2014 02:04

    dagsavisen.no

  • En klassisk lammestek blir alltid vellykket

    Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. N...

    1.November 2014 00:00

    aperitif.no

  • Denne torskeretten er helt genial

    Fiskekaker på en lørdag, tenker du kanskje? Tempuratilberdni­ngen gjør imidlertid sitt til at denne oppsk...

    31.October 2014 23:15

    aperitif.no

  • Krisemåling for Erna og Høyre

    Velgerne rømmer fra Erna Solberg & co. Det som var en krisemåling i vår ville vært en ønskedrøm nå. Statsbuds...

    31.October 2014 15:22

    vg.no

  • Rett til å vite hva du drikker

    Alle andre ting vi fører i oss er merket med innhold. Men ikke alkoholholdige drikkevarer.

    31.October 2014 13:44

    dagbladet.no

  • Gir Erna nytt skatte-mareritt

    Venstre vil la 300.000 personer som i dag betaler formuesskatt få slippe helt - men nekter å gi én krone i sk...

    31.October 2014 10:44

    vg.no

  • Gresskarkake

    I forbindelse med Halloween er gresskar å se overalt. Men gresskar egner seg mer enn til bare pynt, det fanta...

    31.October 2014 10:19

    matpaabordet.com

  • Drink som skaper ekstra ubehag

    Det er Halloween og det er lov å skremme. Men denne skrekkinngytende drinken smaker faktisk godt.

    31.October 2014 10:06

    aperitif.no

  • Ap: Denne listen viser at du tar feil om skatt, Erna!

    Mens Erna Solberg (H) mener formuesskatten er skadelig for bedriftene, mener Verdensbanken at Norge har det t...

    31.October 2014 10:05

    vg.no

  • Rør om før du skjenker traktekaffe

    Det er noe eget godt med god, gammeldags traktekaffe. Men har du lagt merke til at kaffen ikke alltid smaker ...

    31.October 2014 09:57

    abcnyheter.no

  • Lises gresskarspesial: Spicy suppe, søt pai og syltet gresskar

    Gresskar kan brukes til mer enn lykter. Her er fire salte og søte gresskaroppskrif­ter for enhver smak.

    31.October 2014 08:41

    godt.no

  • Rødt og hvitt ...

    Dette er ukens vinanbefalinger.

    31.October 2014 07:33

    itromso.no

  • Frp-topp om samarbeidspartner: - KrF er et lite tulleparti

    Det ligger an til hard kamp om statsbudsjettet, skal en tolke regjeringes støttepartier.

    31.October 2014 06:05

    vg.no

  • Du har aldri smakt denne ostekaken før

    Den er helt i toppsjiktet av amerikansk kakebakekunst og er månedens bestselger.

    31.October 2014 05:05

    klikk.no

  • Geit nok for de svina

    Geit er mer enn godt nok! Og altfor sjelden å påtreffe på tallerkenen.

    31.October 2014 02:04

    dagsavisen.no

  • Potent fra Puglia

    Potent fra PugliaPå jakt etter gode rødviner til overkommelig pris? Ta en kikk på den søritalienske vi...

    31.October 2014 02:04

    dagsavisen.no

  • Gjør som danskene, lag millionbiff av kjøttdeigen

    Danskene kan det med kvernet kjøtt. Denne oppskriften er riktig så tradisjonell, men smaker ikke mindre godt ...

    30.October 2014 23:18

    aperitif.no

  • Arakataka: Revolusjonerende godt

    Arakataka er tilbake ved utgangspunktet: Et strålende måltid du ikke blir ruinert av.

    30.October 2014 17:32

    godt.no

  • Regjeringen sender soldater til Irak og Afghanistan

    Torsdag ettermiddag vil regjeringen orientere Stortinget om hvilke norske militære styrker som skal sendes ti...

    30.October 2014 17:31

    vg.no

  • Tone Damli la på seg 16 kilo under graviditeten:

    Tone Damli (26) trente jevnt gjennom hele svangerskapet, men har aldri vært så fornøyd med kroppen sin som et...

    30.October 2014 17:23

    vg.no

  • Gresskar er mer enn bare en skummel lykt

    Gresskar gir skummel stemning - og gode smaker! Dette gjør du med innholdet før du skjærer ut lykta.

    30.October 2014 14:22

    klikk.no

  • - Klar for litt sprøstekt edderkopp?

    To milliarder mennesker har insekter i kostholdet. Knut Iversen Foseide (33) fra Molde, bosatt i Kambodsja, e...

    30.October 2014 13:05

    rbnett.no

  • Du gjør vel ikke dette når du spiser på restaurant?

    Tidligere har vi skrevet en sak om hvordan man skåler når man er i finere selskap. Det vakte reaksjoner.

    30.October 2014 12:23

    abcnyheter.no

  • Gresskarpai er et must denne uken

    Enten du feirer halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai.

    30.October 2014 11:29

    aperitif.no

  • Melk kan gjøre at du dør tidligere

    Ny svensk studie viser at melk fører til økt dødelighet.

    30.October 2014 09:47

    klikk.no

  • Ukens matblogg: Spicy leverbiff med koriander og chili

    Vil du spise naturlig mat er det ingen vei utenom lever. Beryktet og fryktet, men med spicy marinade blir det...

    30.October 2014 09:21

    godt.no

  • Disse elleville kakene ser ut som realistiske middagsretter

    Den amerikanske bakeren Debbie Gourd har tatt internett med storm med sine hyperrealistiske kaker, som ligner...

    30.October 2014 08:08

    godt.no

  • Sjeldent kule og gode kjøp fra Burgund

    Denne nykommeren har noen riktig så interessante og ikke helt strømlinjeformete hvite burgundere (og noen rød...

    30.October 2014 04:22

    aperitif.no

  • Denne ginen får terninkast seks

    ROBERT LIE: Dagbladets vinekspert Robert Lie er daglig leder for Bagatelle i Oslo. Lie er fire ganger kåret t...

    29.October 2014 23:41

    dagbladet.no

  • Trendy drink

    Her er en frisk, fruktig og leskende aperitiff.

    29.October 2014 23:24

    klikk.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden