Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Kyllinglår med gulrot og pinjekjerner

    Det må gjøres og jeg setter hele familien i sving for å få det til og det er på torsdager det sk ...

    30.October 2014 21:20

    Annica Om Mat

  • What Should I Make with Leftover Marshmallows? — Good Questions

    Q: As the summer quickly leaves us, my husband and I are left with a nearly full bag of marshmal ...

    30.October 2014 19:30

    The Kitchn

  • This Cookbook Will Make You Throw Your Sad Burrito Out the Window Immediately — New Cookbook First Look

    The book: by Margarita Carrillo Arronte The angle: An encyclopedic collection of all the re ...

    30.October 2014 19:00

    The Kitchn

  • 5 Last-Minute Halloween Costumes For Food-Lovers

    "chicken cord on blue" Have you figured out your Halloween costume yet? You only have ...

    30.October 2014 18:30

    The Kitchn

  • Kitchen Confidence: Home Cooking Tips from Kelsey Nixon — October Maker Talk

    We were incredibly lucky to have the lovely Kelsey Nixon as our headlining guest for October's M ...

    30.October 2014 18:30

    The Kitchn

  • A Halloween Party Mixtape — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → No time to come up with a Halloween playlist? Just stream Apartment ...

    30.October 2014 18:15

    The Kitchn

  • Thai nudelsuppe med dampet torsk

    Etter at vi stilte klokken tilbake i helgen er det nå mørkt når jeg går hjem fra jobben. Og i da ...

    30.October 2014 18:10

    Cecilies matblogg

  • To" i siste lita " tips til Halloween

    Mine tre  har vært flittig besøkt her på bloggen de siste dagene. Så da tenkte jeg å komm ...

    30.October 2014 17:45

    Bakemester Snipp

  • 5 Dishes to Help You Celebrate a Very Grown-Up Halloween — Halloween

    Halloween-themed food isn't exactly in short supply this time of year! Jell-O in a brain mold wi ...

    30.October 2014 17:30

    The Kitchn

  • Time Ranks the Most Influential Candy Bars of All Time — Food News

    What would you consider the most influential candy bar of all time? While we're not exactly ...

    30.October 2014 17:15

    The Kitchn

  • 5 Fun Alternatives to Graham Cracker Crusts — Tips from The Kitchn

    My favorite part of a pie or tart, hands-down, is the crust. In fact, if there's a double crust, ...

    30.October 2014 17:00

    The Kitchn

  • Spøkelser på pinne

    Stilige spøkelser på pinne er perfekt å lage til Halloween. Cake popsene er laget av sjok ...

    30.October 2014 16:56

    My Little Kitchen

  • Thai red curry suppe med kylling

    3 kyllingfileter i biter 2 sjalottløk i ringer 2 finhakket fedd hvitløk 1 rød paprika i s ...

    30.October 2014 16:54

    Kjøkkenkroken

  • Reinsdyrwrap

    300 g reinsyrskav 1/4 finhakket purre 1 gulrot i skiver 3 ss rømme salt og pepper ruccola ...

    30.October 2014 16:54

    Kjøkkenkroken

  • Recipe: Simplest Spiced Lamb Stew — Recipes from The Kitchn

    This is a dish that's meant to be easy and stress-free. After all, you deserve a break. I like t ...

    30.October 2014 16:30

    The Kitchn

  • TIPS TIL ENKEL OG GOD TAPAS

    Tind Spekevarer lanserte i oktober to nye spekepølser, nemlig speka pølse med soltørka tomat og ...

    30.October 2014 16:29

    TRINEs MATblogg

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Geit nok for de svina

    Geit er mer enn godt nok! Og altfor sjelden å påtreffe på tallerkenen.

    31.October 2014 02:04

    dagsavisen.no

  • Potent fra Puglia

    Potent fra PugliaPå jakt etter gode rødviner til overkommelig pris? Ta en kikk på den søritalienske vi...

    31.October 2014 02:04

    dagsavisen.no

  • Gjør som danskene, lag millionbiff av kjøttdeigen

    Danskene kan det med kvernet kjøtt. Denne oppskriften er riktig så tradisjonell, men smaker ikke mindre godt ...

    30.October 2014 23:18

    aperitif.no

  • Arakataka: Revolusjonerende godt

    Arakataka er tilbake ved utgangspunktet: Et strålende måltid du ikke blir ruinert av.

    30.October 2014 17:32

    godt.no

  • Regjeringen sender soldater til Irak og Afghanistan

    Torsdag ettermiddag vil regjeringen orientere Stortinget om hvilke norske militære styrker som skal sendes ti...

    30.October 2014 17:31

    vg.no

  • Tone Damli la på seg 16 kilo under graviditeten:

    Tone Damli (26) trente jevnt gjennom hele svangerskapet, men har aldri vært så fornøyd med kroppen sin som et...

    30.October 2014 17:23

    vg.no

  • Gresskar er mer enn bare en skummel lykt

    Gresskar gir skummel stemning - og gode smaker! Dette gjør du med innholdet før du skjærer ut lykta.

    30.October 2014 14:22

    klikk.no

  • - Klar for litt sprøstekt edderkopp?

    To milliarder mennesker har insekter i kostholdet. Knut Iversen Foseide (33) fra Molde, bosatt i Kambodsja, e...

    30.October 2014 13:05

    rbnett.no

  • Gresskarpai er et must denne uken

    Enten du feirer halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai.

    30.October 2014 11:29

    aperitif.no

  • Melk kan gjøre at du dør tidligere

    Ny svensk studie viser at melk fører til økt dødelighet.

    30.October 2014 09:47

    klikk.no

  • Ukens matblogg: Spicy leverbiff med koriander og chili

    Vil du spise naturlig mat er det ingen vei utenom lever. Beryktet og fryktet, men med spicy marinade blir det...

    30.October 2014 09:21

    godt.no

  • Disse elleville kakene ser ut som realistiske middagsretter

    Den amerikanske bakeren Debbie Gourd har tatt internett med storm med sine hyperrealistiske kaker, som ligner...

    30.October 2014 08:08

    godt.no

  • Sjeldent kule og gode kjøp fra Burgund

    Denne nykommeren har noen riktig så interessante og ikke helt strømlinjeformete hvite burgundere (og noen rød...

    30.October 2014 04:22

    aperitif.no

  • Denne ginen får terninkast seks

    ROBERT LIE: Dagbladets vinekspert Robert Lie er daglig leder for Bagatelle i Oslo. Lie er fire ganger kåret t...

    29.October 2014 23:41

    dagbladet.no

  • Trendy drink

    Her er en frisk, fruktig og leskende aperitiff.

    29.October 2014 23:24

    klikk.no

  • Prøv en svensk klassiker til middag i dag

    Det er ingen grunn til å fortelle familiens mest følsomme at det er ansjos i denne potet- og osteretten. De v...

    29.October 2014 23:00

    aperitif.no

  • Her er Forsvarets nye utenlands-oppdrag

    Torsdag kveld ligger det an til at Norge sender 110 soldater til Irak, og inntil 75 soldater til Afghanistan ...

    29.October 2014 22:30

    vg.no

  • Formuesskatten: Finans-Siv uenig med Erna og Frp-Siv

    Frp-leder Siv Jensen og Høyre-leder Erna Solberg hevder at kutt i formuesskatten vil skape nye arbeidsplasser...

    29.October 2014 19:25

    vg.no

  • Hellstrøm ut mot pizza-gigant

    Kokk og programleder Eyvind Hellstrøm (65) går nå hardt ut mot Orkla Foods, og Stabburet som produserer store...

    29.October 2014 12:45

    vg.no

  • Det kuleste du gjør med gresskar

    Nei, dette har du ikke sett før.

    29.October 2014 11:55

    klikk.no

  • Fire varmende høstsupper

    Her får du oppskrifter på fire deilige supper som gir varme i høstkulda.

    29.October 2014 09:47

    dinmat.no

  • Fem gode grunner til å spise gresskar

    Ikke la deg skremme av det harde skallet. Gresskar er sunt, enkelt å tilberede og smaker nydelig i alt fra mi...

    29.October 2014 09:13

    godt.no

  • Slik lager du en passe skremmende halloween-fest for de voksne

    Det er lov å ha det litt halloween-moro selv om du ikke vandrer gatelangs utkledd som en krysning av Madam Mi...

    29.October 2014 09:08

    aperitif.no

  • Klart for Halloween igjen!

    Igjen er det Halloween med skremmende aktører og gode oppskrifter. Halloween som er en amerikansk tradisjon f...

    29.October 2014 08:08

    matoppskrift.no

  • Her er Bruce Springsteen i «Lilyhammer»

    - Han er faktisk ganske god, sier Steven van Zandt om kameraten Bruce Springsteens skuespillerdebut.

    29.October 2014 07:06

    vg.no

  • Et skikkelig røverkjøp fra Toscana

    Ikke bare byr denne vinen på super vinvaluta, den har fast hylleplass i mange polutsalg.

    29.October 2014 04:01

    aperitif.no

  • Dette ostesmørbrødet gir deg heltestatus

    Når et ostesmørbrød lages med så mye kjærlighet som her, blir det den reneste festmiddagen. Dagens oppskrift ...

    28.October 2014 23:18

    aperitif.no

  • TV 2 lager «kopi» av Lars Monsen-program

    I NRK1-serien «Monsen på villspor» ble Lars Monsen (51) forlatt ute i villmarken på et ukjent sted i Norge. N...

    28.October 2014 22:22

    vg.no

  • Juice it baby!

    Jeg hadde en gang en juicer. Dvs jeg har den fortsatt, men den står bakerst i skapet på boden og der har den ...

    28.October 2014 16:40

    matpaabordet.com

  • «Øyevitne» mistet flere seere

    NRKs «Øyevitne» har mistet over 60.000 seere siden premieren, mens TV 2s «Farmen» holder seg godt over 800.000.

    28.October 2014 15:56

    vg.no

  • Fiskebuljong

    Vi har testet fiskebuljong

    28.October 2014 08:17

    klikk.no

  • Fiskefond og fiskebuljong

    Vi har testet fond og buljong basert på fisk

    28.October 2014 08:14

    klikk.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden