Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

tilbake
  • Fylte søtpaprika

    2 søtpaprika delt i to på langs ca 1 pk karbonadedeig eller annen kjøttdeig 2 gulrøtter i ...

    19.September 2014 21:52

    Kjøkkenkroken

  • Chilireker med fullkornris, grønne erter og yoghurtdressing

    Har sommerfugler i maven innfor morgendagens maratonøkt. Fyller på med enda mer karbohydrater, d ...

    19.September 2014 19:49

    Annica Om Mat

  • What's Cooking This Weekend? — Weekend of September 20-21, 2014

    Happy weekend! What are you cooking this weekend? Are you preparing for Rosh Hashanah? Going app ...

    19.September 2014 19:30

    The Kitchn

  • What Are Some Care Package Baked Goods That Mail Well? — Good Questions

    Q: My girlfriend is away for work for the next few months, and I want to send her a care package ...

    19.September 2014 19:00

    The Kitchn

  • Because the Only Thing Better Than Pizza is Pizza on the Grill — New Cookbook

    The angle: Your passport to grilled pizza nirvana Recipes for right now: Sausage and Sweet P ...

    19.September 2014 18:30

    The Kitchn

  • Fig Clafoutis with Port Cream

              This time of year, I cannot walk past a carton of figs without picking one up and brin ...

    19.September 2014 18:29

    Living Tastefully - Passions to Pastry

  • 7 Alternative Ways to Lay Subway Tile — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → Subway tile is gorgeous, but it doesn't have to always be laid out ...

    19.September 2014 18:15

    The Kitchn

  • Slow-Cooked Brisket and Onions, Lasagna-Stuffed Spaghetti Squash, Mexican Chocolate Ice Cream & Berry-Banana Smoothie Bowl — New Recipes from The Kitchn

    Bust out your slow cooker, dust off your roasting pans, and start filling your shopping cart wit ...

    19.September 2014 18:00

    The Kitchn

  • The Bite-Sized Book of Bite-Sized Recipes Is a Tiny Book of Tiny Food

    We're all about tiny things here at The Kitchn; we have , and , and . Why? Sometimes it's better ...

    19.September 2014 17:30

    The Kitchn

  • There's a Black Market for Starbucks Pumpkin Spice Syrup — Food News

    Okay, the pumpkin spice craze has officially gone too far. There's apparently an active trade in ...

    19.September 2014 17:15

    The Kitchn

  • How I Freeze Homemade Stock in Ice Cube Trays — Freezer Friendly Tips from The Kitchn

    Whenever I make homemade stock I always take the approach of keep half for now and freeze the ot ...

    19.September 2014 17:00

    The Kitchn

  • Vintest: Rosévin for enestående

    Jeg må bare innrømme det med én gang: Det er overhodet ikke sesong for rosévin. Det er ikke bare ...

    19.September 2014 16:32

    Enestående Mat

  • 11 Inexpensive Knobs & Handles for Your Rental Kitchen Cabinets — Rental Kitchen Upgrades

    We often talk about , and to turn it into a space that you love and feels unique. One of the eas ...

    19.September 2014 16:30

    The Kitchn

  • 8 Foods to Always Spend Money On — Grocery Intelligence

    I'm a graduate student. Obviously, I'm on a budget. But over the years, as I realize how connect ...

    19.September 2014 16:00

    The Kitchn

  • The 9-Bottle Bar Recipe: The Red Hook Cocktail — Drink Recipes from The Kitchn

    There's a cocktail named for each of New York City's five boroughs, so why not its neighborhoods ...

    19.September 2014 15:30

    The Kitchn

  • Råkost av beter med ingefær og sitron

    Ny nettside:  Råkost av gulrot er noe de fleste kjenner til, men gulrot er langt i fra den enest ...

    19.September 2014 15:21

    Chef Lyhne

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Tast 1 for Baltazar

    Kvelden startet med en skrålende, hjemmesnekret utgave av «Gøy på landet», men endte uendelig godt.

    20.September 2014 01:06

    dagsavisen.no

  • Når det ruges på noe godt

    Rye whisky vinner tilbake terreng. Nå får du rye whisky i Vinmonopolets basisutvalg.

    20.September 2014 01:05

    dagsavisen.no

  • En saftig lammestek er topp høstmat

    Endelig er sesongens lammekjøtt på plass i kjøttdisken. Det mest klassiske du kan diske opp med er lammestek....

    19.September 2014 22:18

    aperitif.no

  • Denne proffe retten lager du på en halvtime

    Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og en så enkel oppskrift...

    19.September 2014 22:00

    aperitif.no

  • Åpner for reiseforbud for fremmedkrigerne

    Både Ap og Høyre åpner at norske jihad-krigere kan bli fysisk hindret i å forlate landet og slutte seg til IS...

    19.September 2014 20:06

    vg.no

  • Snacks fra skogbunnen

    Sopplukkere og kokker har ikke jublet så høyt på lenge. For et steinsoppår!

    19.September 2014 15:39

    dagsavisen.no

  • Elegant fra Etna

    Elegant fra EtnaLangs vulkanens skrinne sider trives en drue som knapt finnes andre steder i verden.Si...

    19.September 2014 15:39

    dagsavisen.no

  • Stjerne fra Rhône på besøk

    En av Frankrikes meste berømte vinfamilier tar turen til Trondheim 16.oktober. Med seg har de en av verdens b...

    19.September 2014 14:41

    adressa.no

  • Smak i Bodø har Nord-Norges to beste kokker

    Espen Ramnestedt fra Smak i Bodø er kåret til Nord-Norges beste kokk. Lærlingen hans, Roghell Chan, kom på an...

    19.September 2014 14:04

    aperitif.no

  • En sveitsisk verdensmann

    Han kommer fra Sveits, lager viner i Argentina og gjør suksess der god vin kjøpes. Hubert Weber er imidlertid...

    19.September 2014 10:53

    adressa.no

  • Øl med et snev av galskap!

    Øl med alkoholinnhold som en hetvin og øl som er brygget med druejuice og kirsebær. Slikt finner du i Mohawks...

    19.September 2014 10:07

    abcnyheter.no

  • Hvordan lage fårikål?

    Vår nasjonalrett fårikål er en av de mest smakfulle retter vi kan tenke oss. Og nå som høsten setter inn er f...

    19.September 2014 09:48

    matoppskrift.no

  • Drikke til krabbe: Seks perfekte hvitviner til krabbe

    Unn deg et glass avkjølt hvitvin sammen med krabbende delikatesser! Her får du tips til de beste vinene til s...

    19.September 2014 09:26

    godt.no

  • Dette er den perfekte drinken for alle typer jakt

    Om du ikke skal på rypejakt i skogen, smaker denne kombinasjonen av solbær og whisky fortreffelig også i byen.

    19.September 2014 09:00

    aperitif.no

  • Ukens matblogg: Langtidsstekt sitronkylling

    Lag luksusmat for en rimelig penge: Sitruskylling er en veldig god familiemiddag med masse smak og lite jobb.

    19.September 2014 07:30

    godt.no

  • Restaurant Cru: Treg service og skuffende mat

    Måltidet på Cru står dessverre ikke helt i forhold til ambisjonsnivået - og slett ikke til prisnivået.

    19.September 2014 07:30

    godt.no

  • Tre krabberetter med en vri: Spaghetti med krabbe, krabbe-taco og spicy krabbe

    Krabbesesongen er i gang. Prøv noe annet enn majones og sitron til årets krabbelag.

    19.September 2014 07:30

    godt.no

  • Rødt, hvitt og rosa

    19.September 2014 06:45

    itromso.no

  • Maten som redder helgen

    Endelig helg!Jeg har laget en meny som forhåpentligvis er enkel og god. Forreten skal du ikke bruke me...

    19.September 2014 04:01

    klikk.no

  • Musserende luksus

    En suksesshistorie: Dyktige vinbønder, men også smart markedsføring, har ført champagnen til topps i hierarki...

    19.September 2014 01:16

    dagsavisen.no

  • By på lekker kalveschnitzel i kveld

    Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er opp...

    18.September 2014 22:02

    aperitif.no

  • Eplekake med sesamfrø og pinjekjerner

    Fremgangsmåte: Smør og strø en kakeform, 24 cm i diameter, med sesamfrø.

    18.September 2014 15:08

    aperitif.no

  • Ny brunelloskandale avverget

    Italiensk politi har beslaglagt 165.000 liter falsk brunello og rosso di Montalcino.

    18.September 2014 14:10

    aperitif.no

  • Varsler søksmål om inndragning av skjenkeløyve

    Det toppet seg for ledelsen av utestedet Hall Toll da de mottok varsel om inndragning av skjenkebevillingen.

    18.September 2014 14:06

    aperitif.no

  • Whisky og champagne i stedet for bordeaux

    De galopperende prisene på vin fra Bordeaux og Burgund får vininvestorer til å tenke nytt.

    18.September 2014 14:06

    aperitif.no

  • Det beste spanske vinkartet er i Stavanger

    Restauranten Warehouse by Haciendas i Stavanger har vunnet Wine Spectators «Award of Excellence» for sitt spa...

    18.September 2014 13:54

    aperitif.no

  • «Sparken» er ingen overraskelse

    HJEMTUR: Mark Dempsey (til venstre) og Ole Gunnar Solskjær, er ferdige i Cardiff. Foto: Fredrik Solstad.

    18.September 2014 12:13

    vg.no

  • Ble mester med rekene nok en gang

    For andre år på rad ble Erik Lunde (27) den som hadde best grep på rekepillingen i årets NM.

    18.September 2014 10:33

    aperitif.no

  • Endelig noe godt du kan bruke tyttebærene til

    Mange lar det bli med tilbehør til kjøttkakene, men friske tyttebær smaker fantastisk sammen med den fete mas...

    18.September 2014 10:25

    aperitif.no

  • Når du går på taxfree, kan du faktisk risikere at whiskyen er dyrere enn på polet

    Se stor sammenligning av Vinmonopol- og taxfree-priser.

    18.September 2014 09:33

    dagbladet.no

  • NM-seier for åttende gang

    Heller ikke i år klarte noen å banke Heini Petersen (51) i østers-NM.

    18.September 2014 08:57

    aperitif.no

  • Knall til bacalao

    En favoritt er kommet i ny og friskere årgang. Den sitter som et skudd til bacalao, pizza og pasta.

    18.September 2014 06:07

    klikk.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden