Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Fint landbrød

    Det er få ting her i livet som kan slå lukten av nybakte brød! Du vet godlukten som sprer seg ru ...

    20.October 2014 07:27

    Fru Timian

  • Plukkfisk

    En god gammeldags matrett som "nesten" har gått i glemmeboken, egentlig litt dumt for det ...

    20.October 2014 06:48

    Ganske enkelt

  • Pistachio and Dark Chocolate Krispie Treats

    ou know my tricks.  You know the games I play around here.  The more browned butter, sea salt, a ...

    20.October 2014 03:30

    Joy the baker

  • Fäviken Magasinet

    I sommer besøkte vi . På listen over for 2014 ligger den som nr 19. Fäviken ligger i Jär ...

    19.October 2014 21:14

    Kokeboka mi

  • Kyllingtaco med spicy appelsin- og ingefærsaus

    Tenk så mye morro man kan ha med restmat og tenk så godt det blir. Restene fra kyllingen jeg  ha ...

    19.October 2014 20:55

    Annica Om Mat

  • Psst!

    Om sex veckor idag är det första advent, ni vet väl vad det innebär va?

    19.October 2014 20:18

    pickipicki

  • Hva skal vi ha til middag – ukemeny 43/2014

      Uken går mot slutten, og det er på tide å tenke på fremtiden. Nærmere bestemt uken som kommer ...

    19.October 2014 18:45

    Cecilies matblogg

  • Stekt sideflesk med kålrotstappe og hvit saus

    Dette er norsk sikringskost på sitt enkleste & beste! I sommer var vi på besøk hos svigermor, og ...

    19.October 2014 18:41

    Mona's kjøkkenskriverier

  • Fløtegratinerte jordskokker med lam

    Lam og fløtegratinert poteter er en klassisk kombinasjon, og jeg tipper det står mange slike run ...

    19.October 2014 18:10

    Cecilies matblogg

  • Ukemeny for uke 43

    Ny uke og nye muligheter for å spise god mat! Som vanlig har jeg plukket ut litt av hvert til uk ...

    19.October 2014 16:22

    Fru Timian

  • Sviskegrøt

    Det er kanskje få matvarer som roper gammel dame høyere enn svisker. Men jeg foreslår at du legg ...

    19.October 2014 15:22

    Cecilies matblogg

  • UKEMENY 43/2014

    En helt fantastisk uke går mot slutten, og jeg tror denne har vært noe av det morsomste og mest ...

    19.October 2014 15:08

    TRINEs MATblogg

  • Smuldrekake med epler, pærer og kokos.

    I det øyeblikket man observerer den første fruktflua svime rundt på kjøkkenet, er det på ...

    19.October 2014 14:31

    ferske(n)muffins

  • Trekning av Giveaway

    Da er fristen for å bli med over for denne gangen, tusen takk til matbazaren.­no som ...

    19.October 2014 14:19

    Godt, sunt og billig

  • Bloddryppende kake til Halloween

    Halloween er snart rundt hjørnet, og i den forbindelse tenkte jeg å dele en oppskrift på en fest ...

    19.October 2014 13:07

    Idéfull

  • Shop Like a Parisian — Weekend Meditation

    I'll admit that I have a romantic notion of what is often thought of as the European/urban way o ...

    19.October 2014 13:00

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Forsker gjør peanøtter allergivennlige med UV-lys

    Kløe, tung pust og rennende nese på grunn av peanøttallergi kan være historie om noen år. En amerikansk forsk...

    20.October 2014 07:52

    godt.no

  • Disse oppskriftene sparker skikkelig fra

    I vår kokebok finnes oppskrifter i alle styrkegrader. Her er 20 av de sterkere som dessuten kan gjøres enda s...

    20.October 2014 07:47

    aperitif.no

  • Ukemeny med bacon, kjøttpudding og bacalao

    Ja, du kommer til å elske maten her.

    20.October 2014 04:05

    klikk.no

  • Denne paien har en "hemmelig" ingrediens

    Blåmuggost er kanskje ikke så hemmelig, men definitivt en undervurdert ingrediens. Denne oppskriften gir ekst...

    19.October 2014 22:15

    aperitif.no

  • Dette kan gjøre kyllingen farligere for deg

    Er kyllingen gitt stoffet narasin under produksjon, kan det gi større risiko for forbrukerne, hevder professor.

    19.October 2014 16:24

    abcnyheter.no

  • Vintipset: Utfordrer Champagne

    Franciacorta tar mål av seg å matche Champagne både på kvalitet og renommé.

    19.October 2014 10:11

    budstikka.no

  • Mattipset: Vi som bygger landet

    Er det noe vi har mye av, er det byggryn, skogsopp og harde oster.

    19.October 2014 10:11

    budstikka.no

  • Slik lager du innbakte epler

    - Ja, det er nok bedre enn eplekake.

    19.October 2014 04:01

    klikk.no

  • Prøv lime på tacoen i kveld

    Den lille, grønne, sure frukten gjør tacoen så mye bedre.

    18.October 2014 14:26

    abcnyheter.no

  • Eplepannekake

    Eplepannekake eller 'Apple Dutch baby' som den også er kjent som, er en enkel og lekker frokost eller dessert...

    18.October 2014 12:37

    matpaabordet.com

  • Lunsj: Frisk kyllingsalat

    Det er høst, og møket begynner å ta over hverdagen. Unn deg en deilig salat som et lite lys i helgen!

    18.October 2014 12:03

    topp.no

  • Enkel forrett med avokado og røkelaks

    Den enkle forretten med avokado og røkelaks, tar 30 sekunder å lage.

    18.October 2014 11:01

    abcnyheter.no

  • Her investerer du bare i et tomt glass og henger det i ei snor rundt halsen

    Er det ett sted høsten ikke er kjedelig, er det i Piemonte.

    18.October 2014 10:35

    dagbladet.no

  • Billige go'biter

    18.October 2014 07:24

    itromso.no

  • Forrett med avocado og røkelaks

    Den enkle forretten tar 30 sekunder.

    18.October 2014 04:00

    klikk.no

  • Forbered middagen til neste søndag allerede nå

    Mens sursteken godgjør seg, kan du varte opp med en god viltgryte denne søndagen. Du får begge oppskriftene her.

    18.October 2014 00:00

    aperitif.no

  • Med kveite til middag blir det alltid fest

    Kveite er rett og slett en fantastisk fisk. I dagens oppskrift år den en ekstra piff av spennende ingefærsmør.

    17.October 2014 22:15

    aperitif.no

  • Ikke glem Bordeaux-vinene, da

    Sviktet, glemt og forlatt? Ikke helt. Bordeaux er litt som å komme hjem. Men mye å hente også for nye generas...

    17.October 2014 20:35

    dinmat.no

  • Varmende boeuf bourguignon med deilig tilbehør

    Denne mørke klassikeren kan virkelig kunsten å varme opp kropp og sjel en kald vinterdag. Ekstra godt blir de...

    17.October 2014 13:57

    godt.no

  • Koreansk middagsspesial: Pytt i panne, burger med ribbe og fried chicken

    Asiatisk mat frister alltid. Thai, kinesisk og japansk mat sloss stadig om min oppmerksomhet, men det koreans...

    17.October 2014 12:25

    godt.no

  • KrF og Venstre tenner ikke på Siv: - Jensen blir aldri vår kandidat

    Trine Skei Grande blir alt annet enn begeistret over tanken på Frp-lederen som statsminister.

    17.October 2014 11:11

    vg.no

  • På ripasso-toppen

    Nordmenn er verdensmestre i chablis- og champagne-drikking. Nå inntar vi ripasso-toppen også!

    17.October 2014 10:26

    adressa.no

  • Denne drinken er nesten som medisin å regne

    Sazerac har det som skal til for å gi god varme i kroppen. En av ingrediensene er laget av en apoteker.

    17.October 2014 09:03

    aperitif.no

  • Her kan du lære om det som gjør norske epler så gode

    I dag feirer vi eplets dag og årets eplemost er på vei. Men husk at det er mer som skiller epler enn fargen. ...

    17.October 2014 07:48

    aperitif.no

  • Regjeringen vil ha større mangfold av private skoler

    Torbjørn Røe Isaksen (H) åpner for private videregående yrkesfagsskoler og skoler med spesiell faglig oppmerk...

    17.October 2014 07:17

    vg.no

  • Slik skreller du en avocado

    Du trenger bare to sekunder.

    17.October 2014 04:04

    klikk.no

  • Dagbladet: Statssekretærer flyttes på i regjeringen

    Regjeringen kommer fredag til å foreta flere utskiftinger blant statssekretærene, skriver Dagbladet.

    17.October 2014 01:20

    vg.no

  • Utfordrer Champagne

    Vindistriktet Franciacorta tar mål av seg å matche Champagne både på kvalitet og renommé.

    17.October 2014 01:04

    dagsavisen.no

  • Vi som bygger landet

    Man tager hva man haver, og er det noe vi haver mye av, så er det byggryn, skogsopp og harde oster.

    17.October 2014 01:04

    dagsavisen.no

  • Disse wrapsene danker ut fredagstacoen

    Dagens oppskrift er like lettlaget som taco, en litt annerledes: wraps fylt med velsmakende lam, couscous og ...

    16.October 2014 22:25

    aperitif.no

  • Burger Joint Aker Brygge: Deilig dekadent luksusburger

    Burger Joint serverer et bra hamburgermåltid, skjønt det ennå er et stykke igjen til resultatet møter forvent...

    16.October 2014 20:53

    godt.no

  • Londons ølrevolusjon

    Det er i de østlige delene av London du finner mange av de nye og mest spennende ølstedene.

    16.October 2014 19:53

    klikk.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden