Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Recipe: Feta & Olive Phyllo Cigars — Appetizer Recipes from The Kitchn

    Creamy, seasoned feta cheese tossed with Kalamata olives and green onions, wrapped in crispy lay ...

    21.November 2014 15:30

    The Kitchn

  • Cole slaw 2.0

    Broren min er skikkelig flink til å lage mat. Ofte får jeg høre at jeg trenger å oppdater ...

    21.November 2014 15:21

    [kjøkkentjeneste]

  • SPONSORED POST: Recipe: Flank Steak with Yogurt-Horseradish Sauce and Blue Cheese Sauce — Sponsored by the National Dairy Council

    With fall sweeping in, Corrin and Jake were ready for a cozy evening at home with friends, but t ...

    21.November 2014 15:15

    The Kitchn

  • Ten Things I Have Learned From My Cat

    ave you met my ca-animal named TRON?  The cat previously known as Jules Cat Stevens (an entirely ...

    21.November 2014 15:04

    Joy the baker

  • 7 Genius Kitchen Gadgets to Make Thanksgiving Easier — Product Roundup

    No matter how many times you've hosted Thanksgiving in the past, preparing such a big (and momen ...

    21.November 2014 15:00

    The Kitchn

  • This Rogue Store Brought Trader Joe's to Canada — Grocery News

    Trader Joe's hasn't officially crossed the border into Canada just yet. But, there is Pirate Joe ...

    21.November 2014 14:45

    The Kitchn

  • Did You Know Butternut Squash Makes an Excellent Pasta Sauce? — Delicious Links

    Instead of using the standard Alfredo sauce or ragu on your pasta, try something new and semi-he ...

    21.November 2014 14:30

    The Kitchn

  • Mormor-mad: Tarteletter med skinke og grønt

    Jeg kan se, at stegt flæsk med persillesovs er blevet kåret som Danmarks nationalret. Hva ...

    21.November 2014 14:10

    Coco & Co

  • Will Running American Appliances on Power Converters Affect My Electricity Bill? — Good Questions

    Q: I just moved to Switzerland from California and brought the following appliances: dehydrator, ...

    21.November 2014 14:00

    The Kitchn

  • Making It Work: Hanging Pots and Pans in Front of a Window — Kitchen Spotlight

    Finding a place to store everything is challenging in a small kitchen, so it's sometimes necessa ...

    21.November 2014 13:30

    The Kitchn

  • Zwilling J.A. Henckels Pro 2-Piece Carving Set — Faith's Daily Find 11.21.14

    • $129.96 • We used this gorgeous carving set from Zwilling J.A. Henckels when we t ...

    21.November 2014 13:00

    The Kitchn

  • 5 Ways to Turn Extra Thanksgiving Ingredients into Dinner — Tips from The Kitchn

    There are some Thanksgiving ingredients that come in bunches or set quantities that may be more ...

    21.November 2014 12:30

    The Kitchn

  • 7 Natural Ways to Add Fragrance to Your Home — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy →

    21.November 2014 12:00

    The Kitchn

  • Mørk sjokolade- og nøttekake

    Du vet det må bli godt når store mengder nøtter og sjokolade forsvinner inn i en kake! Da jeg va ...

    21.November 2014 11:44

    Fru Timian

  • Vaniljemuffins med sjokoladeknapper til barneselskap

    For en tid tilbake var vi i selskap hos min gode venninne Viktoria, og jeg hadde med meg ...

    21.November 2014 10:27

    ChocoLanas matblogg

  • To supervafler som gir energi som varer halve dagen! Laget på 1-2-3

    Jeg forlovet meg på Instagram (@mynordicpantry om du vil følge meg..) i forrige uke og sa ...

    21.November 2014 10:18

    Fra jord til bord

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Smakstest av julelattene du får tak i nå

    Enten du liker varm pepperkakelatte eller iskaffe med smak av jul - Godt har testet fem forskjellige juledrik...

    21.November 2014 15:24

    godt.no

  • Lutefisksesongen er nå i gang

    Som flere sikkert har sett er det nå sesong for lutefiskelskere. Lutefisk er igjen på menyen på flere restaur...

    21.November 2014 13:51

    matoppskrift.no

  • Bruk norske grønnsaker til å lage tapas

    Glem kokte grønnsaker som garnityr til hovedrett. La gulrot, sopp, slangeagurk og poteter leve sitt eget liv ...

    21.November 2014 13:51

    matoppskrift.no

  • Nordmenn vil ha rotgrønnsaker

    Rotgrønnsaker som beter, kålrot, gulrot, knollselleri, persillerot, pastinakk, jordskokk og pepperrot har bli...

    21.November 2014 13:37

    matoppskrift.no

  • Heftige dråper fra Sør-Amerika

    Fire blanke sekser-viner blant de røde. Hver gang er jeg like overrasket over hvor mye smakskrutt det er å fi...

    21.November 2014 12:31

    dinmat.no

  • Thanksgiving-måltid på «ekspressfart»: Fylt kalkun med søtpotetgrateng og fløtesaus

    Hvem sier at det må ta mange timer å lage kalkun? Lise Finckenhagen viser deg triksene for å trylle fram en n...

    21.November 2014 10:49

    godt.no

  • Julesmak fra Egersund

    Bryggeriet Berentsens satser sterkt denne julen. Egersundbryggeriet leverer et av Norges desidert sterkeste ø...

    21.November 2014 10:41

    abcnyheter.no

  • Dette er etter-julebord-drinken

    Denne drinken er en miks av ingredienser bare folk bak bardisken vil finne på å drikke. Men den smaker fortre...

    21.November 2014 10:00

    aperitif.no

  • Helgemeny med kul og god mat

    Dette blir en god helg!Særlig om du lager denne menyen. Først er det en morsom, liten avocadosak som b...

    21.November 2014 09:25

    klikk.no

  • Statsbudsjettet: Gir fortsatt mest skattelette til de superrike

    KrF og Venstre har gått med på å senke prosentsatsen i formuesskatten fra 1 til 0,85 prosent.

    21.November 2014 09:03

    vg.no

  • Aymara: Ujevn trendmat

    Peruanske Aymara klarer ikke å innfri de høye forventningene de har skapt med store ord og god markedsføring.

    20.November 2014 23:47

    godt.no

  • Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen

    Det er ikke mye som skal til for å gjør fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.

    20.November 2014 23:04

    aperitif.no

  • Denne greier du lett

    Gi oppfordringen til noen du kjenner. Jeg tipper at det første du hører er:

    20.November 2014 20:56

    abcnyheter.no

  • Multer på flaske

    Om du ikke er blant de «heldige» som har fylt fryseboksen med selvplukkede multer, så kan du finne den ekte s...

    20.November 2014 13:05

    adressa.no

  • Tips til julekalender: Spiselige og nyttige gaver

    Fra hjemmelagde sjokoladetrøfler til praktiske kjøkkenredskaper. Her er våre beste tips til gavekalenderen.

    20.November 2014 12:05

    godt.no

  • Det er sausen som gjør susen for denne kaken

    Prøv denne oppskriften fra en av årets beste norske kokebøker.

    20.November 2014 11:18

    aperitif.no

  • Boksvin danket ut flaskevin

    I «Vin-VM» i Brussel slo en spansk bag-in-box ut viner med langt høyere prislapp.

    20.November 2014 08:51

    aperitif.no

  • Gi lammemiddagen smak av Midtøsten eller Asia

    Lam er viktigste kilde for kjøtt i en rekke land. Prøv noen av disse nye og spennende oppskriftene fra Midtøs...

    20.November 2014 08:10

    aperitif.no

  • Ukens matblogg: Hjemmelaget indisk på 15 minutter

    Her får du en enkel hverdagsmiddag full av gode smaker fra Norges beste alternative matblogg.

    20.November 2014 08:10

    godt.no

  • Denne greier du lett

    Gi meg en liste på italienske ingredienser!Gi oppfordringen til noen du kjenner. Jeg tipper at det før...

    20.November 2014 05:08

    klikk.no

  • Denne barberaen er av barolokaliber

    Få Godbiter i pollisten som nyhetsbrev­Ezio Trinchero er kjent for å gjøre tingene på sin egen måt...

    20.November 2014 04:01

    aperitif.no

  • Denne pastaretten blir en suksess

    Lettlagde pastaretter er som skapt for travle hverdager, og denne oppskriften har en spennende spansk vri.

    19.November 2014 23:00

    aperitif.no

  • Kjøttgryte med nudler

    Jeg elsker gryteretter - det er så enkelt å lage. Litt forberedelse må til, men så kan det stå der og putre i...

    19.November 2014 18:55

    matpaabordet.com

  • Stor test av havregrøt

    Er 1-2-3-versjonen like sunn som den du lager selv?

    19.November 2014 16:42

    abcnyheter.no

  • Årets første franske

    På godt og vondt er i morgen dagen man kan innta de første dråpene av årets franske vinhøst.

    19.November 2014 14:51

    dn.no

  • Alkoholfritt til førjulsselskapet

    FLYTENDE: Hvor blir det av de gode alternativene til alkoholholdig drikke, undrer Jan Aasmann Størksen.

    19.November 2014 13:03

    dagsavisen.no

  • Slik har du neppe spist pannekaker før

    Noen sverger til bacon, mens andre drømmer om asiatiske smaker. Ikke vær sjenert - i pannekakens verden er al...

    19.November 2014 12:23

    godt.no

  • Hvem av disse er årets beste eplemost?

    Apéritifs smakspanel har plukket ut de åtte beste av i alt 78 eplemoster presset av årets høykvalitetsepler.

    19.November 2014 12:01

    aperitif.no

  • Stor fest med auksjon av sjeldne kokebøker

    Bli med på høstens kokebokfest i Mathallen 25. november og få smaksprøver fra høstens beste kokebøker.

    19.November 2014 12:01

    aperitif.no

  • Er supermat virkelig så supert?

    Vi bombarderes med informasjon om såkalt "super-mat". Men hvor super er den egentlig?

    19.November 2014 10:24

    abcnyheter.no

  • Bodil Nordjores kling

    Fremgangsmåte: Smør og mjølk blir koka opp, ha i semulegryn og kok ein graut, lat dette småkoke i 10 min, avk...

    19.November 2014 10:17

    aperitif.no

  • Forrett med parmaskinke

    Det enkleste er gjerne det beste.Og når en middag skal mekkes så kjapt som mulig, er det kjekt å ha no...

    19.November 2014 09:25

    klikk.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden