Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Sjokolade!

    JULEGAVER !! Har du tenkt over hvor mye flott du kan lage med sjokolade??! Hva med en flo ...

    25.November 2014 23:06

    Kakebua's blogg

  • Peychaud's Bitters: A New Orleans Take on Aromatic Bitters — The 9-Bottle Bar

    A couple of weeks back, when in the course of our monthlong study of aromatic bitters we covered ...

    25.November 2014 21:00

    The Kitchn

  • How Do I Make Gravy Last Longer? — Good Questions

    Q: I love gravy. I can put it on almost anything. My problem is that it doesn't keep fresh long ...

    25.November 2014 20:30

    The Kitchn

  • Saveur's New Cookbook Will Forever Change Your Definition of "Classic" — New Cookbook First Look

    The book: from The Editors of Saveur The angle: Iconic, everyday foods from all over the wo ...

    25.November 2014 20:00

    The Kitchn

  • The Best Way to Store Leftover Turkey — Tips from The Kitchn

    Yes, that leftover Thanksgiving turkey, carcass and all, is going to be staring you in the face ...

    25.November 2014 19:30

    The Kitchn

  • Long & Low Holiday Centerpieces — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → Long, low centerpieces add color and drama but don't impede conve ...

    25.November 2014 19:15

    The Kitchn

  • North Pole Wishes Cookies – Chocolate Chip Cookies

    (Go here to see this recipe in English.) God kveld alle sammen. Har dere kommet i julestemning m ...

    25.November 2014 18:59

    Passion 4 baking

  • Mini Pumpkins Are the Easiest Thanksgiving Table Decoration

    Wondering how to decorate your Thanksgiving table this year? Two words: mini pumpkins! I've seen ...

    25.November 2014 18:30

    The Kitchn

  • These 10 Foods Are More Popular Than Ever Before — Food News

    No, these aren't going to be the buzziest food trends of 2015, but these 10 dishes have been ste ...

    25.November 2014 18:15

    The Kitchn

  • The One Thing I Do Before Every Thanksgiving — Kitchen Diaries: Kate in New York City

    Every year, our Thanksgiving changes. Some years I visit my parents' house, while other times — ...

    25.November 2014 18:00

    The Kitchn

  • 9 Ways to Take a Better Instagram Photo of Your Thanksgiving Dinner — Tips from The Kitchn

    Did you know that there are more photos uploaded to Instagram on Thanksgiving than any other day ...

    25.November 2014 17:30

    The Kitchn

  • 5 Smart Ways to Salvage an Overcooked Turkey — Tips from The Kitchn

    Like it or not, turkey is the star of Thanksgiving dinner. If you pull your bird out of the oven ...

    25.November 2014 17:00

    The Kitchn

  • All I want for Christmas…

    Her kommer det rett og slett noen gavetips til julekalenderen, pakken til far...

    25.November 2014 16:49

    Lars spiser, drikker & synser

  • Perfect for Thanksgiving: 10 Fall Sangrias — Drinks from The Kitchn

    Sangria is one of my favorite things. It combines fruit, which is good, and wine, which I love, ...

    25.November 2014 16:30

    The Kitchn

  • 10 Tiny Steps to Get Your House Ready for Thanksgiving Guests — Thanksgiving Tips from The Kitchn

    Hosting Thanksgiving is a big deal. With everything you've got going on in the kitchen, who has ...

    25.November 2014 16:00

    The Kitchn

  • Recipe: Cheesy Mashed Potato Puffs — Thanksgiving Recipes from The Kitchn

    I'm on the record as saying Thanksgiving leftover recipes are a bit silly. Most Thanksgiving lef ...

    25.November 2014 15:30

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Hverken NHO eller LO applauderer:, Eriksson vil heve aldersgrensa i arbeidslivet til 75 år

    Regjeringen går inn for å heve aldersgrensen i arbeidslivet til 72 år og senere til 75 år. Hverken LO eller N...

    25.November 2014 19:04

    vg.no

  • Eriksson vil heve aldersgrensa til 75 år

    Regjeringen går inn for å heve aldersgrensen i arbeidslivet til 72 år og senere til 75 år. Det kunngjorde arb...

    25.November 2014 18:07

    vg.no

  • Thanksgiving, - den store manndomsprøven?

    Torsdag 27. november er det på ny tid for Thanksgiving, amerikanernes store høsttakkefest. Vi har ennå ikke h...

    25.November 2014 12:56

    matprat.no

  • Dette er Norges mest spennende spanske restaurant

    Bon Lio er Norges svar på og en krysning av El Fuego Negro i San Sebastian, Estado Puro i Madrid og Tickets i...

    25.November 2014 11:16

    aperitif.no

  • Forrett med hjertesalat

    Se videoen på 54 sekunder, så lager du dette i kveld. Garantert.

    25.November 2014 10:11

    abcnyheter.no

  • Supergod supermat

    Granatepler sies å inneholde flere ganger så mye antioksidanter som rødvin. Dessuten er de proppfulle av C-vi...

    25.November 2014 09:35

    dinmat.no

  • Salat i matpakken

    Hva med en vri på matpakka? Her får du oppskrift på fire salater som metter og passer fint i matboksen.

    25.November 2014 09:35

    dinmat.no

  • Forskere advarer mot for rask modning

    Også røde viner sliter med oksidering og rask utvikling. Årsaken er sammensatt.

    25.November 2014 08:40

    aperitif.no

  • Barolo og brunello er nå ett team

    To av Italias mest renommerte vintyper, barolo og brunello, har bestemt seg for å jobbe sammen.

    25.November 2014 08:32

    aperitif.no

  • Forrett med hjertesalat

    Ser videoen på 54 sekunder, så lager du dette i kveld. Garantert.

    24.November 2014 23:09

    klikk.no

  • Fisketacos

    I morgen møtes norske og britiske kokker i Ålesund for å lære om sjøfryst torsk (torsk som blir sløyet, filet...

    24.November 2014 18:29

    matpaabordet.com

  • Rema 1000: Mye usikkerhet rundt ny poseavgift

    Det hersker fortsatt full forvirring om hvordan matbutikkene - og forbrukerne - skal forholde seg til den nye...

    24.November 2014 17:36

    vg.no

  • - Jeg får en følelse av å ha et fettbelegg i ganen etter å ha tygget litt på disse

    Overraskende store forskjeller da vi testet pepperkakedeig.

    24.November 2014 16:09

    abcnyheter.no

  • – Jeg får en følelse av å ha et fettbelegg i ganen etter å ha tygget litt på disse

    Overraskende store forskjeller da vi testet pepperkakedeig.

    24.November 2014 16:09

    abcnyheter.no/newsdesk/term/2051/feed/feed

  • «Hele Norge baker»-Ida tilbake på skjermen: Her er verdens beste sjokoladekake

    Ida Gran-Jansen (26) tror mange er redd for å bake. Nå håper hun å inspirere flere til å ta fatt på mel og su...

    24.November 2014 16:05

    godt.no

  • Det holder nå, Fagermo

    TAPERMO? Dag-Eilev Fagermo på vei til å hente tapermedaljen sin på Ullevaal. Foto: Bjørn S. Delebekk.

    24.November 2014 12:38

    vg.no

  • Her er maten du vil ha oppskrift på

    Denne uka lager vi noe godt, hva?Jeg foreslår faktisk å lage noen skikkelige supper, en fiskeburger og...

    24.November 2014 09:52

    klikk.no

  • Quinoa: Superfrøet som kan brukes i alt

    Quinoa er en av verdens mest næringsrike planter. Fra salater til grøt, frøet er utrolig anvendelig i matlaging.

    24.November 2014 08:49

    godt.no

  • Bransjen: Ingen miljøeffekt, tatt ut av det blå!, Full forvirring om poseavgiften

    Bransjen som skal kreve inn den nye poseavgiften gruer seg til folk må dra kortet på nytt for å betale 2,50 f...

    24.November 2014 07:18

    vg.no

  • Denne retten er så tradisjonell at den er hip

    Sildegrynsuppe trenger riktignok litt modning for å bli den nye kultretten. Her får du både originalen og en ...

    23.November 2014 23:03

    aperitif.no

  • Slik baker proffene ostekake

    Denne kaka tar bittelitt lenger tid, men er bare så verd det!Fridtjof Nilsen, kjent fra Fem-programmet Kakekr...

    23.November 2014 13:26

    klikk.no

  • Amerikansk eplekake med kremostglasur

    Riv eplene grovt og ha det i røren. Tilsett mel og bakepulver og rør godt.

    23.November 2014 12:17

    aperitif.no

  • Tv-film: Juleskinke med ovnsbakte rotgrønnsaker

    Få oppskrifter, ideer, tips og annen inspirasjon til å lage enda bedre mat

    23.November 2014 10:07

    matprat.no

  • Tv-film: Julepølse på landbrød

    Få oppskrifter, ideer, tips og annen inspirasjon til å lage enda bedre mat

    23.November 2014 10:07

    matprat.no

  • La deg inspirere til å bli lefsebaker

    Du trenger bare en takke og kokeboka til Bodil Nordjore for å komme i gang.

    23.November 2014 08:30

    aperitif.no

  • Hvordan oppbevare julekakene

    Slik unngår du at kakene blir tørre og harde før jul.

    22.November 2014 18:01

    abcnyheter.no

  • Hvordan oppbevare julekakene

    Slik unngår du at kakene blir tørre og harde før jul.

    22.November 2014 18:00

    abcnyheter.no/newsdesk/term/2051/feed/feed

  • Arrogant, briljant - og bare best

    DOBBELMES­TERNES MESTER: Lene Mykjåland jubler etter å ha satt inn 1-1-goalen, da LSK startet snuoperasjo...

    22.November 2014 17:15

    vg.no

  • Ferske egg må til for å lage perfekt omelett

    Egg og parmesan går veldig godt sammen i en omelett. Spinat setter en ekstra spiss på det hele. Oppskriften f...

    22.November 2014 15:59

    aperitif.no

  • Slik har du aldri smakt røykt kolje før

    Du har kanskje lurt på hva du skal gjøre med den røykte kolja som ligger i fiskedisken? Her har du oppskrifte...

    22.November 2014 15:59

    aperitif.no

  • Lag Hellstrøms favorittkjøttgryte

    Sett av litt tid denne helga til å lage Eyvind Hellstrøms klassiske langstidskokte kjøttgryte. Oppskriften er...

    22.November 2014 15:59

    aperitif.no

  • Varm pastasalat? Jepp, det vil du ikke angre på

    Pastasalater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde. Her har du en oppskrift som er både spennende og...

    22.November 2014 15:59

    aperitif.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden