Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

tilbake
  • Rabarberkaka

    Ibland måste man stanna, pausa, för att kunna gå framåt. På samma gång som det låter diffust, så ...

    28.August 2014 20:08

    Marias Cupcakes

  • Help Me Find a Non-Tomato Italian Sauce — Good Questions

    Q: I have always made a great, simple tomato sauce based on roasting tomatoes, hot peppers, oni ...

    28.August 2014 20:00

    The Kitchn

  • Ovnsbakt torsk med broccoli og kremet sitronsaus

    Dette slenger du sammen på en liten halv time. Fisken trenger dog ca 30 minutter med litt salt f ...

    28.August 2014 19:37

    Annica Om Mat

  • Baking Isn't Meant to Be Perfect. Time to Get Messy. — New Cookbook

    The angle: Forget perfect edges and dollops of cream; this is real life baking. Recipes for ...

    28.August 2014 19:00

    The Kitchn

  • This Amazing Kitchen Island Is Actually a Tiny Ocean — Beyond Our Means

    From the world of Kitchens Beyond Our Means comes today's exhibit: a crazy, crazy kitchen island ...

    28.August 2014 18:30

    The Kitchn

  • Before & After: Organized Glassware Is so Soothing — Liveblogging The Kitchn Cure Fall 2014

    Dishes and Glasses All Clean and Organized Day 14 Task : Now that I've tossed o ...

    28.August 2014 18:30

    The Kitchn

  • Before & After: A Brooklyn Kitchen Brightens Up — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → This kitchen went from dark cabinets and tile to a lighter, brighte ...

    28.August 2014 18:15

    The Kitchn

  • 15 Awesome Appetizers to Get You Excited for the Return of Football Season — Recipes from The Kitchn

    If there's anything that makes me feel better about the end of summer it's the return of footbal ...

    28.August 2014 18:00

    The Kitchn

  • Yellow Gazpacho & More Plum Cake

    This past Saturday, I had a minor meltdown searching for something to make for dinner tha ...

    28.August 2014 17:58

    Bon Appétempt

  • Don't Like the Taste of Egg Yolk? Try Adding Lemon Peel! — Culinary School Diaries

    Culinary School: Week 8 (of 12 weeks) Last Week's Diary : This week in culinary school ...

    28.August 2014 17:30

    The Kitchn

  • Watch an Egg Being Poached From Inside the Pot — Food News

    Whether or not you've mastered the art of — , swirling or still — you'll want to watch this mes ...

    28.August 2014 17:15

    The Kitchn

  • Your Guide to Cleaning Stainless Steel Appliances & Cookware — Cleaning Guides from The Kitchn

    Most of us have some stainless steel in our kitchens, whether it'a refrigerator, dishwasher, cou ...

    28.August 2014 17:00

    The Kitchn

  • Recipe: Braised Summer Pork Shank (Adaptable For Any Season) — Recipes from The Kitchn

    It seems like Boston butts and pork shoulders get all the slow-cooking love these days, but ther ...

    28.August 2014 16:45

    The Kitchn

  • The Kitchn Cure Day 14: Clean Cupboards, Shelves, and Drawers — The Kitchn Cure Fall 2014

    The Kitchn Cure Day 14: Thursday, August 28 Assignment: Clean cupboards, shelves, and drawers. ...

    28.August 2014 16:00

    The Kitchn

  • Saftig eplekake

    Dette skrev jeg 30. november i fjor; «I forbindelse med en konkurranse som har gått på Aperitif. ...

    28.August 2014 15:31

    Idéfull

  • 5 Tips When Packing Food for an RV Road Trip — Travel Tips from The Kitchn

    "It’ll be an adventure," my husband’s colleague Ketan said, emphasizing the last word, looking m ...

    28.August 2014 15:30

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • Aktiv med grovt brød

    «Grovt brød holder deg aktiv lenger» - det er slagordet som fronter høstens matpakkekampanje fra Opplysningsk...

    29.August 2014 02:08

    h-a.no

  • Slipp barna til på kjøkkenet

    Er du redd for å la barna slippe til på kjøkkenet? Frykter du skarpe kniver og kokende vann, eller kvier du d...

    29.August 2014 02:08

    h-a.no

  • Ertesuppe med kylling

    Du trenger ikke bløtlegge erter en dag i forvegen for å lage en god ertesuppe.

    29.August 2014 02:08

    h-a.no

  • Havets ulv

    Spenstige steinbitstrimler smaker ekstra godt i sursøt saus.

    29.August 2014 01:01

    dagsavisen.no

  • En ufiltrert historie

    Det er historisk sus over vinen fra abbedens marker.

    29.August 2014 01:01

    dagsavisen.no

  • Fredag er en god biffdag

    Biff er alltid velkommen på en fredagkveld. Denne oppskriften har noen detaljer som gir måltidet er ekstra løft.

    28.August 2014 22:00

    aperitif.no

  • Pasta med brokkolipesto og tomater

    Pesto kan lages av mangt og denne gangen er det brokkoli's sin tur! For ja, man kan også lage pesto med brokk...

    28.August 2014 17:21

    matpaabordet.com

  • Mange kaster bort det beste stykket på kyllingen

    Chicken oysters , eller kyllingøsters om du vil, er av en eller annen grunn et relativt ukjent fenomen...

    28.August 2014 16:36

    abcnyheter.no

  • Mannen som egentlig hadde sluttet

    HEI., EUROPA: Åge Hareide er endelig klar for Champions League. Foto: TT.

    28.August 2014 15:16

    vg.no

  • Du kan bli norgesmester i rekepilling

    Under Matstreif lørdag 13. september kårer vi Norges raskeste rekepiller. Meld deg på nå.

    28.August 2014 14:52

    aperitif.no

  • Gruhier Cremant de Bourgogne Rose

    Årgang 2011Hos Vinmonopolet Gå direkte, SøkPris 168,50 krType Musserende­Utvalg Basisvare­Land...

    28.August 2014 13:22

    adressa.no

  • Taper 30.000 kroner hver dag på Bagatelle

    Luksusrestauranten Bagatelle fortsetter å koste investor Christen Sveaas et titall millioner hvert år.

    28.August 2014 12:47

    dn.no

  • Presidentens lidenskap

    USA-president Thomas Jefferson falt pladask for vin fra Gattinara da han besøkte Piemonte i 1787. Nå hedrer d...

    28.August 2014 12:33

    adressa.no

  • Vinsuksess i Madrids utkant

    Finca Valquejigoso er et utstillingsvindu for den nye spanske vinen. Og ikke minst for hvor god vin det er mu...

    28.August 2014 08:00

    aperitif.no

  • Ukens matblogg: Saftig og sunn eplekake

    Dette er en eplekake med mye eple, passelig med sukker, havregryn og grovt mel samt helt naturlige ingredienser.

    28.August 2014 07:38

    godt.no

  • Hvilken vin til sopp?

    Du kan drikke både rødt, hvitt og musserende til sopp.

    28.August 2014 05:50

    klikk.no

  • Slik kan du mimre om tyrkiaferien

    Om du ikke var i Tyrkia i sommer, vil denne oppskriften vekke minner fra andre ferieturer til middelhavslandene.

    28.August 2014 05:49

    aperitif.no

  • Hvis du skal lagre vinen er det denne flasken du bør velge

    * Kampanjetilbud for nye abonnenter: 2 mnd tilgang for 49 kr

    28.August 2014 05:30

    dagbladet.no

  • Topp garnacha fra «nytt» spennende område

    Disse rødvinene fra Madrids utkant er av svært høy klasse og dokumenterer således dette ukjente områdets pote...

    28.August 2014 03:05

    aperitif.no

  • Kjøttboller

    Kjøttboller er favorittmat for alle, og kan brukes til nesten alt - til middag, på tapasbordet, på grillspyd,...

    28.August 2014 02:11

    h-a.no

  • 5 gode oppskrifter med multer

    Multesesongen er igang og det er tid for å fylle fryseren med denne gule delikatessen. Multer finnes i høyere...

    27.August 2014 22:00

    matoppskrift.no

  • Møt verdens kuleste gartner

    Møt verdens kuleste gartner. Det er han som redder verden.

    27.August 2014 13:23

    klikk.no

  • Spis dette før du drar på jobb

    Fakta:Hold hjernen skjerpet- For å holde hjernen våken og skjerpet bør du først og fremst spise regelm...

    27.August 2014 08:59

    abcnyheter.no

  • Universitetet i Cambridge tilbyr doktorgrad i sjokolade

    Alle sjokoholikeres drømmejobb er her. Det prestisjefylte universitetet i England søker en som er villig til ...

    27.August 2014 08:06

    godt.no

  • Røverkjøp fra høytliggende vinmarker

    Fra noen av verdens høyest beliggende vinmarker kommer disse rimelige vinene. Det kjennes på smaken.

    27.August 2014 05:26

    aperitif.no

  • Det er onsdag - lag en grillfest i en fei

    Tre laksefilet på grillspyd og festmåltidet midt i uka er rett rundt hjørnet. Denne oppskriften vil du like.

    27.August 2014 05:26

    aperitif.no

  • Fabelaktig middag på Louise Restaurant - Winemakers Dinner 14. september i Oslo

    Smak de beste norske råvarer med suksessviner fra to kontinenter i en spesialkomponert 5-retters meny på Loui...

    27.August 2014 05:26

    aperitif.no

  • Nytt kokketips på Facebook hver dag

    Følg oss på Facebook hver dag. Der gir vi deg smarte tips som gjør deg til en bedre kokk og som gjør at du få...

    26.August 2014 12:19

    aperitif.no

  • Denne stilsikre tiåringen driver eget cookie-firma

    Allerede som seksåring startet Cory Nieves å selge kjeks og kakao for å samle inn penger til moren. Fem år se...

    26.August 2014 11:54

    godt.no

  • 10 gode pølsetoppinger

    Hvis du er lei sennep, ketchup og løk, må du få med deg våre ti spennende forslag til pølsetoppinger.

    26.August 2014 10:01

    klikk.no

  • 10 gode pølsetoppinger

    Hvis du er lei sennep, ketchup og løk, må du få med deg våre ti spennende forslag til pølsetoppinger.

    26.August 2014 10:00

    abcnyheter.no

  • Dim sum-dilla

    Gyoza er en munnfull som gjør at du ikke har lyst til å slutte å spise med det aller første.

    26.August 2014 08:37

    rbnett.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden