Mat og drikke

Sulten? På Startsiden finner du inspirerende matoppskrifter, matblogger og informative nettsteder slik at du kan kokkelere til både hverdag og fest.

Vet du om gode
blogger og nettsteder?

Tips oss!

Har du en nettside du vil dele med andre som du mener hører hjemme i Nettguiden? Fyll ut dette skjemaet.

Les våre kriterier for oppføring.

* Må fylles ut

Mat og drikke

Det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen eller konktakt oss.

I samarbeid med Aperitif
tilbake
  • Blodige bringebærsnurrer

    Halloween er rett rundt hjørnet og her i huset henger det både spøkelser,skjelett og gres ...

    22.October 2014 20:38

    Bakemester Snipp

  • A Closer Look at The NYCWFF’s Grand Tasting and The Kitchn's Future of Food Blogging Panel — NYCWFF

    This past Saturday, October 18th, The Kitchn teamed up with Joy the Baker and Smitten Kitchen t ...

    22.October 2014 20:00

    The Kitchn

  • What's Your Favorite Brand of Grocery Store Coffee? — Good Questions

    Q: Do people have a favorite brand of coffee beans sold at the grocery store?Right now I pay a l ...

    22.October 2014 19:30

    The Kitchn

  • Lysing med ovnsbakte grønnsaker og sprøstekt bacon

    Nydelig hverdagskost med fersk fisk, grønnsaker og bacon.  Superenkel å sette sammen, både fisk ...

    22.October 2014 19:22

    Annica Om Mat

  • Hvor sunn er grønnsaken? Squashlapper

    Hva slags næringsverdi har en grønnsak om ikke er spesielt rik på næringsstoffer? Er den også su ...

    22.October 2014 19:08

    Lise von Krogh

  • A Cookbook About the Mediterranean Diet, From the People Who Invented It — New Cookbook First Look

    The book: by Diane Kochilas The angle: On this Greek island, the Mediterranean diet isn't a ...

    22.October 2014 19:00

    The Kitchn

  • How Small-Batch Bitters Are Made — The 9-Bottle Bar

    If you've bellied up to a craft cocktail bar lately, you've likely noticed little bottles of con ...

    22.October 2014 18:30

    The Kitchn

  • Fit More in a Small Fridge — Apartment Therapy

    From Apartment Therapy → Even if you have a large refrigerator, this easy tip of removing pa ...

    22.October 2014 18:15

    The Kitchn

  • Why You Should Be Eating Kabocha Squash, Pumpkin's Sweeter Cousin — Ingredient Intelligence

    Move over, sugar pie pumpkins and butternut squash: delicious kabocha squash is now widely avail ...

    22.October 2014 18:00

    The Kitchn

  • Look! There's a Toaster in This Kitchen Drawer — Kitchen Organization

    Take a look at this kitchen setup. Yes, that's a plugged-in toaster in the drawer. What an inter ...

    22.October 2014 17:30

    The Kitchn

  • Is an Olive Oil Shortage on the Horizon? — Food News

    Looks like we have another reason to worry about the California drought. According to a press re ...

    22.October 2014 17:15

    The Kitchn

  • Recipe: Pear Tart with Walnut Crust — Dessert Recipes from The Kitchn

    Fall is tart time for me, and I brought a few of my favorite autumn flavors to this dessert offe ...

    22.October 2014 17:00

    The Kitchn

  • 10 Non-Essential Pantry Items That Are Still Really Fun to Have Around! — Stocking the Pantry

    We've talked a lot about over the years. And rightly so, as every kitchen needs a well-stocked ...

    22.October 2014 16:30

    The Kitchn

  • 21 Food Words & Phrases That We Should All Probably Quit Using

    In the wide world of food writing and media there are some words that are going to appear over a ...

    22.October 2014 15:30

    The Kitchn

  • A Funfetti Mug Cake Costume for Halloween — Halloween Costumes for Food-Lovers

    If you have the urge to dress up as a trendy confection this Halloween, go one step beyond the a ...

    22.October 2014 15:00

    The Kitchn

  • 8 Smart Ways to Make More Space in a Small Kitchen — Kitchen Tour

    Who cooks here: Anna Watson Carl of & Brandon Carl See the kitchen: Where: Manhattan, New ...

    22.October 2014 14:30

    The Kitchn

  • flere
    tilbake

    Nyheter

  • En litt hissig pastarett setter fart på diskusjonen

    Pasta er alltid godt. I dagens oppskrift gir vi deg en rimelig, enkel og ikke minst vegetarisk og småsint utg...

    22.October 2014 22:20

    aperitif.no

  • Lettvint salsa

    Og med lettvint salsa mener jeg skikkelig lettvint salsa for alle ingredienser legges opp i ett beger og blan...

    22.October 2014 15:02

    matpaabordet.com

  • Seks fra Calle Fegth

    Calles Fegth portefølje teller nå seks forskjellige viner, derav en rød. De hvite kommer dessuten i ulike stø...

    22.October 2014 14:23

    adressa.no

  • Den hvite druen timorasso har et stort kultpotensial

    Timorasso er på god vei til å bli den nye «kultdruen» i Piemonte. Denne svært så karakterfulle hvitvinsdruen ...

    22.October 2014 13:43

    aperitif.no

  • Det lages også gode hvitviner i Piemonte

    Piemonte er manges favoritt for rødvin, men de hvite vinene er mindre kjente. Vi har testet det som er å få p...

    22.October 2014 12:51

    aperitif.no

  • Du gjør vel ikke dette når du spiser på restaurant?

    Det er én tabbe de fleste av oss gjør.

    22.October 2014 11:12

    klikk.no

  • Kjøp tilgang for å lese artikkelen

    Denne artikkelen er en del av Adressa sitt PLUSS tilbud. For å lese artikkelen må du ha et av våre abonnement...

    22.October 2014 10:58

    adressa.no

  • Presser Erna om fjerning av barnetillegget

    Opposisjonen i Stortinget går onsdag formiddag til angrep på Solberg-regjeringens forslag om å fjerne barneti...

    22.October 2014 09:10

    vg.no

  • «Det blir feil når det er mer lønnsomt å motta trygd, enn å ta en jobb på Rema»

    Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) har én god og én dårlig nyhet til landets uføretrygdede som ...

    22.October 2014 08:25

    vg.no

  • Vanskelig å samle hele familien til middag på samme tid?

    Her får du forslag på åtte middager som er like god i andre og tredje runde.

    22.October 2014 08:07

    dinmat.no

  • Chai er ikke bare chai

    Chai er fortsatt hotteste varme drikk i Norge. Her er forklaringen bak fenomenet og hva som kjennetegner en «...

    22.October 2014 07:03

    aperitif.no

  • Derfor bruker Norges største matblogger ekte vanilje i maten

    Trine Sandberg går for ekte vare når det kommer til vanilje - både i bakst og middagstilbehør. Sjekk hvordan ...

    22.October 2014 07:02

    godt.no

  • Tror du denne chipsen er sunnere?

    Saltinnholdet får ernæringsfysiolo­gene til å reagere.

    22.October 2014 05:04

    klikk.no

  • Ap-statsråder ville også kutte i barnetillegg

    Ap så i 2011 på løsninger for hvordan de kunne redusere barnetillegget for uføre. I dag er Ap kritisk til kut...

    22.October 2014 04:47

    vg.no

  • Likevel ikke 55 prosent kristendom i nytt KRLE-fag

    KrF gir slipp på kravet om minst 55 prosent kristendom i det nye KRLE-faget. I stedet skal det brukes en form...

    22.October 2014 04:38

    vg.no

  • Spansk vinkupp for åpensinnete

    At Alicante har mer å by på enn billig børst til klimaflyktninger, er denne vinen ypperlig dokumentasjon på.

    22.October 2014 03:02

    aperitif.no

  • Holder F-16 flyene hjemme på grunn av Russland

    Russlands økte militære aktivitet i nord er en viktig grunn til at Norge ikke sender kampfly til Irak og krig...

    22.October 2014 01:34

    vg.no

  • Lag en liten krabbefest midt i uka

    Fiskediskene bugner av nyrenset krabbe. Vi gir deg oppskriften på en lekker salat med ris, krabbe og spennend...

    21.October 2014 23:01

    aperitif.no

  • Gordon Ramsay: - Tror mange forveksler sinne med lidenskap

    Stjernekokk Gordon Ramsay hevder at han sjelden blir sint utenfor kjøkkenet. Han tror folk forveksler sinne m...

    21.October 2014 17:52

    godt.no

  • Smart smoothie

    Brokkoli er noe av det smarteste du kan spise. Sammen med andre mørkegrønne grønnsaker er det er rikt på jern...

    21.October 2014 15:05

    topp.no

  • Gammel traver holder stand

    Toscanas Chianti er en av Italias mest kjent vin- regioner og vinhuset Ruffino er blant de mestselgende vinhu...

    21.October 2014 13:15

    dagsavisen.no

  • Vinneren er helt perfekt bacon

    Vi måtte bruke hele karakterskalaen i denne smakstesten av bacon.

    21.October 2014 12:23

    klikk.no

  • Vinneren er helt perfekt bacon

    Vi måtte bruke hele karakterskalaen i denne smakstesten av bacon.

    21.October 2014 12:18

    abcnyheter.no

  • Øker brennevinsandelen

    Palmer Group ekspanderer på brennevinssiden og opplever stadig økende brennevinssalg.

    21.October 2014 10:41

    aperitif.no

  • Nordfjord bacon

    Testvinner: Dette er det perfekte bacon!

    21.October 2014 07:57

    klikk.no

  • X-tra bacon i skiver

    Sprøtt og godt bacon til en lav pris.

    21.October 2014 07:57

    klikk.no

  • First Price bacon

    Svoren er litt seig, ellers veldig bra bacon.

    21.October 2014 07:57

    klikk.no

  • Gilde skogsbacon

    Litt gummiaktig å tygge på.

    21.October 2014 07:57

    klikk.no

  • Gilde stjernebacon

    Norges mest spiste bacon smaker også godt.

    21.October 2014 07:57

    klikk.no

  • Bunnpris bacon med svor

    Dette baconet burde ikke vært salgsvare.

    21.October 2014 07:54

    klikk.no

  • Knallsterkt konsept

    På den sichuaninspirerte oslorestauranten Dinner er det ingen som hviler på laurbærene til tross for at dette...

    21.October 2014 07:52

    aperitif.no

  • LO: - Høyre er blitt mer fleksible om handlingsregelen

    LOs sjeføkonom Stein Reegård mener Høyre er blitt mer fleksible i sitt syn på handlingsregelen, etter at part...

    21.October 2014 05:06

    vg.no

  • flere

    Gi oss tilbakemelding

    Kjære bruker!

    Dine synspunkter er svært viktige for oss.
    Vi ønsker derfor at du gir oss muligheten til å lage et enda bedre nettsted ved å svare på en kort brukerundersøkelse. Det tar ca 3-4 minutter å besvare undersøkelsen.

    Slik deltar du:
    Dersom du ønsker å delta, trykker du på den grønne knappen med teksten «Ja, jeg ønsker å delta» nedenfor. Du velger selv om du besvarer undersøkelsen umiddelbart eller senere.

    Ja, jeg ønsker å delta Nei takk

    Et nytt vindu vil åpnes dersom du svarer ja.
    Pass på at du ikke lukker dette vinduet dersom du ønsker å delta. På forhånd takk for din hjelp!

    Med vennlig hilsen
    ABC Startsiden