På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Aktiv

Pulsklokke: Disse er best i test i 2024

Kollasj av pulsklokker som alle er best i test til dame og herre i 2024. Klokkene er linet opp over teksten «2024» og på en grønn bakgrunn. Vi har samlet pulsklokkene som er kåret til best i test i 20254. Garmin troner øverst på listen sammen med Polar og Suunto. Best i test: Garmin Fenix 7 (7, X og Pro), Garmin Forerunner 745, Garmin Forerunner 265, Polar Pacer, Polar Vantage V2 og Suunto 9.
Sportsklokker fra Garmin, Polar og Suunto troner stadig øverst på «best i test»-lister. Vi har samlet pulsklokkene som har blitt kåret til de beste på markedet til både dame og herre i 2024! (Foto: Cecilie Aasland / ABC Startsiden)

Pulsklokker fra Garmin, Polar og Suunto er populære hos både forbrukerne og ekspertene. Disse sportsklokkene er kåret til best i test i 2024.

Vurderer du ny pulsklokke eller skal du skaffe deg din første? Vi har tatt en titt på testene og avslører hvilke pulsklokker eksperter fra norske og utenlandske ekspertnettsider anbefaler. Her finner du klokkene for deg som vil investere i det beste av det beste, som vil ha en allrounder som fungerer til alt, eller som gjerne vil ha en prisgunstig klokke som gir deg mye for pengene. Klokkene passer til både dame og herre!

*Leter du etter et merke som du ikke finner i testen? Da er det sannsynligvis fordi vi ikke har funnet noen tester på disse enda, men vi oppdaterer saken jevnlig med nye testresultat.

Vi skriver stadig om produkter som kåres til best i test. Les alle våre best i test-artikler her.

Garmin Fenix 7-serien: Pulsklokkene som er best i test

I 2023 var Fenix-klokken fra Garmin den store testvinneren, noe det ser ut til at den fortsetter med i 2024 også. Techradar skriver at klokken er proppfull av avanserte treningsverktøy som gjør det mulig å optimalisere den ukentlige treningen eller trening til konkurranser. Men det er ikke bare her den får en topplassering, GearLab velger også å kalle dette for den beste pulsklokken på markedet.

Disse pulsklokkene til dame er forresten best i test i 2024!

Garmin fenix 7

Garmin fenix 7

En GPS-multisportsklokke som inneholder de beste funksjonene blant Garmins trenings- og utendørsklokker.
Pris nå: 4 990 kroner hos Elkjøp
Her får du den til laveste pris

Her hjelper vi deg med å finne ut hvilken Garmin Fenix 7-klokke som passer best til deg.

Ønsker du en klokke som er enda mer rå anbefaler vi deg å sjekke ut Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar.

– Batteritiden på Fenix 7 Pro-serien er enkelt og greit fantastisk god med opptil flere uker i smartklokkemodus, skriver Pulssonen om sportsklokken.

Dette er forresten årets(2024) beste pulsklokker til herre!

garmin
Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar DLC

Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar DLC

Sjekk prisen her

Garmin Forerunner 955 og 965: De beste løpeklokkene

Pulssonen har gjennom årene testet en rekke pulsklokker, og i 2024 er det Garmin Forerunner 965 som årets store vinner.

– Dette er drømmeklokken for enhver som ønsker det beste verktøyet for å nå målene sine. Og det beste; prisen er slett ikke verst, skriver de om denne pulsklokken.

Her finner du smartklokkene som er best i test i 2024.

garmin
Garmin Forerunner 965

Garmin Forerunner 965

Sjekk prisen her

Techradar har valgt å kåre Garmin Forerunner 955 Solar til den beste løpeklokken i 2024, og sier den bringer treningen til et nytt nivå med massevis av funksjoner og et enormt batteri.

garmin
Garmin Garmin Forerunner 955 Solar Black, Black, OneSize

Garmin Garmin Forerunner 955 Solar Black, Black, OneSize

Pris nå: 5 781 kroner hos Løpeshop
Her får du den til laveste pris

Det er viktig med riktig skotøy til treningsturene. Her har du løpeskoene som er best i test i 2024.

Garmin Forerunner 945: Beste pulsklokke for nybegynnere

Er du ute etter din første pulsklokke kan det være lurt å gå for en enklere modell. Techradar er store tilhengere av Forerunner-klokkene til Garmin og velger å kåre Garmin Forerunner 945 til en svært god klokke for nybegynnere.

– Garmin Forerunner 945 er en utmerket løperklokke for både amatører og profesjonelle. Den gir deg alt du forventer, og litt til, skriver de.

Nå vil «alle» ha disse! Smartringer, disse er best i test i 2024!

garmin
Garmin Forerunner 945 LTE

Garmin Forerunner 945 LTE

Pris nå: 6 790 kroner hos Urverket
Her får du den til laveste pris

Pulsklokker fra Polar: De beste billige sportsklokkene

Techradar har også valgt å trekke fram en pulsklokke fra Polar. Selv om den ikke kan måle seg med toppmodellene fra Garmin får den mye skryt for ytelsen i forhold til pris. Og nettsiden velger derfor å kalle den for den beste billige pulsklokken.

Smartklokke til dame: Disse er best i test i 2024.

polar
Polar Vantage V2

Polar Vantage V2

Pris nå: 4 419 kroner hos avXperten
Her får du den til laveste pris

Runner’s World velger derimot å kalle Polar Pacer Pro for den beste Polar-klokken på markedet i 2024, og gir den spesielt skryt for den lange batteritiden og ikke minst prisen.

polar
Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro

Pris nå: 2 897 kroner hos CDON
Her får du den til laveste pris

Suunto 9: Beste alternativ til Garmin Fenix

Runner’s World kårer Suunto 9 til sportsklokken som er beste alternative til Garmin Fenix-serien. Det som trekker ned denne klokken i testen er at menyen og knappene kan være vanskelig å forstå. Tek.no er også imponert over denne pulsklokke.

– Suunto 9 Baro gir oss nærmest perfekt GPS og svært god batteritid, skriver de om klokken.

suunto
Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro

Pris nå: kroner hos
Sjekk prisen her